Επισκέπτης
μεγαλος νταγκλας η χασουρα καρντασιΤο μαλακας στο επιστρεφω εις διπλουν ασε που δεν χρειαζετε, φενεται και απο αυτα που γραφεις !!!!
μεγαλος νταγκλας η χασουρα καρντασιΤο μαλακας στο επιστρεφω εις διπλουν ασε που δεν χρειαζετε, φενεται και απο αυτα που γραφεις !!!!
μεγαλος νταγκλας η χασουρα καρντασι
με μαρσειγ καλτσες επαιζες?Μην τρελαινεσε εχω ρεφαρει πολλες φορες με τον ασο στα εκτος του Γαυρου
με μαρσειγ καλτσες επαιζες?
ειναι πολλα τα λεφτα.... !!!Μην τρελαινεσε εχω ρεφαρει πολλες φορες με τον ασο στα εκτος του Γαυρου
αφου στα δυσκολα φτιαχνεσαι...ΠΑΟΚ εισαι !oυντινέζε-Παοκ
Δεν πρέπει όμως ο γαύρος να περάσει τα ρωσάκια πρώτα;μακαρι... να πεσουν οι δυο ελληνικδες στους 8
και ο μπαοκ τους μακαροναδες???????????/Δεν πρέπει όμως ο γαύρος να περάσει τα ρωσάκια πρώτα;
και ο μπαοκ τους μακαροναδες???????????/
Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ και άγνωστο αν θα συνεχιστούν οι Γαλλικές πουστιές φέτος.και ο μπαοκ τους μακαροναδες???????????/
μαλλον το αντιθετο.......αν και η ουντινεζε ειναι εμφανεστατα αποδυναμωμενη φετος(λογο αποχωρησεων/μεταγραφων)παρουσιαζει ενα πολυ καλυτερο συνολο και βρισκεται μαζι με γιουβε στην πρωτη θεση στο μακαρονοπρωταθλημα....θες να πεις οτι οι μακαροναδες πρεπει να κανουν την υπερβαση
ναι αυτο ειναι αληθεια...υπηρχαν ποιο βατες ομαδες για τα μπαοκιαΔύσκολοη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ και άγνωστο αν θα συνεχιστούν οι Γαλλικές πουστιές φέτος.
Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ και άγνωστο αν θα συνεχιστούν οι Γαλλικές πουστιές φέτος.
Γιατί να ασχοληθεί η Ουέφα με παιχνίδια που απλά βόλευε και τους 2 η ισοπαλία και δεν αποκομίσθηκαν χρήματα παρανόμως; Όπως στους αγώνες Μπριζ-Μπράγκα και Αλκμάαρ-Μέταλιστ. Όλα ίδιες περιπτώσεις. Αν ασχοληθεί με αυτά τι θα έπρεπε να κάνει για το Σλόβαν-Σάλτσμπουργκ; Το Ελληνορωσικό από ότι είδα μπορούσε άνετα να γίνει 2-1 με τον Γεωργιάδη ή τον Φωτάκη. Η απόδοση πέφτει σε ένα σημείο λόγω φορτώματος που γίνεται ύπο συγκεκριμένες συνθήκες που συνήθως είναι απλώς για αγωνιστικούς λόγους. Το τι έγινε σήμερα με τον άσσο την Ξάνθης δεν σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι ύποπτο. Με ένα άλλο σκεπτικό πρέπει η Ουέφα να ασχοληθεί και με τα 2 διπλά του Ολυμπιακού στο Ελληνικό πρωτάθλημα τα οποία είχαν το ίδιο σκορ 0-4 και που έγινε και στα 2 χάτρικ από κάποιον παίκτη. Ύποπτο μου φάνηκε για να είναι συγκυρία. Να ελεγθεί από την Ουέφα αν έχουν πονταριστεί χρήματα σε τέτοιου είδους στοίχημα. Σκορ 0-4 και χατρίκ ή έστω ένα από τα δύο. Και το over 3,5 μου κάνει...για το χ με την ρουμπιν καζαν που ειχε παει στο 2,10 θα ασχοληθει η ουεφα?
χου ρε λαμογια.....
«ΠΑΟΚ σ’ αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, πρόκριση στο τέταρτο δεν πήρε άλλος κανένας»
ρε μαλακα τοσα λεφτα πηρατε απο την προκρισηΟι μόνοι οπαδοί που δεν καταλαβαίνουν από γιορτές και αργίες
Εδώ και λίγη ώρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Τούμπα, οπαδοί του ΠΑΟΚ και προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με μέλη της διοίκησης, ώστε να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με την ομάδα...
Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την υπόθεση Κοντρέρας, καθώς και τα όσα ακούγονται για την πιθανή αποχώρηση παικτών από τον Δικέφαλο, είναι ο λόγος της παρουσίας των οπαδών έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί είναι περίπου 50.