athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
θα κανεις πλακομουνια με την σκυλα μου και μετα θα ΓΑΜΗΘΕΙΣΞυριστηκα Μόνο
θα κανεις πλακομουνια με την σκυλα μου και μετα θα ΓΑΜΗΘΕΙΣΞυριστηκα Μόνο
Στο πάτο σαςστομα σας
Ο μπουξος που γελάει πες του ότι είναι Αθήνα ο άλλος ο ηρακληδης με τον άλλον
Στο πάτο σας
Λέω να κοιμηθώ στο σπιτάκι της!θα κανεις πλακομουνια με την σκυλα μου και μετα θα ΓΑΜΗΘΕΙΣ
μαζι μου κοιμαται κρεβατοκαμαραΛέω να κοιμηθώ στο σπιτάκι της!
Εδώ κολλάει κ έναΑυτοι ειναι για κουτουκια βρωμοκαφενεδες με βρωμικα,οχι για σαλονια.
Γιατί μορη γαμιολα δε το είπες στη ταράτσαΜλκες περνούσα σήμερα από το Σύνταγμα κ δεν βρήκα ούτε ένα τσοντοκαναλο να χωθώ κ να πω ...ΜΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
Μαλακα,μολις περασαν μηχανακια με σκουληκια να πανηγυριζουν.Εδώ κολλάει κ ένα
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Παλέτας μικραίνει τον Άρη.Αντί να τυπώσει μπλουζάκια μόνο για κατάκτηση κυπέλλου,το έκανε και για την πρόκριση στον τελικό.Γελάει ο κόσμος!Μαλακα,μολις περασαν μηχανακια με σκουληκια να πανηγυριζουν.
Εγινε ο τελικος η μυαλο δεν βαλανε αυτοι οι τενεκεδες ακομα?
παιδια απλα να ξερετε σημερα θα συναντηθω με @mpouxos και αν δεν παρω κυπελλο θα γυρισει διακορευμενος
ο πρωτος τελικος κλεμμενος τυπε?Πού μας ταπεινώσατε ρε; Που από τότε που ανέβηκες ξανά στην Α' Εθνική έχω πάρει δύο πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα; Που έχασες ΤΡΕΙΣ συνεχόμενους τελικούς κυπέλλου που έπαιξες μαζί μου; Που είχες να με κερδίσεις για 5 χρόνια, από το 2017 μέχρι το 2022; Είσαι εντελώς βλάκας;
ο πρωτος τελικος κλεμμενος τυπε?
ο δευτερος χαρισμενος!
ο τριτος οκ τιμιος τα να λεμε και αυτα.
να θυμησω οτι εχω επισης 2 πρωταθληματα και 2 κυπελλα απο οταν ανεβηκα?
να θυμησω οτι εν ζωη εχω δει ηδη πολλα περισσοτερα απο εσενα?
η να θυμησω οτι και προπολεμικα ακομη παλι απο πισω σε εχω οπως σε ειχε ο αρης?
Τι θα φάτε; Δώσε το μενού στο λαό
ΜΠΟΥΤΣΕΣ
Φτηνά την γλύτωσα με τους τύπους αθηναίο χύσε μέσα και ποδολαγνομπουξό....
ρε δεν γαμιεσαι λεω εγω μας εχεις πρηξει τα ΑΡΧΙΔΙΑ..Πρέπει να βάλουμε σε ένα νήμα τσιγκολελέτο,λέμι13,ρόζα και Μάρκο να γίνει βιτριόλι....
Γνώμη σας.....
Ποιος ασχολείτε με σπυριαρα ....Φτηνά την γλύτωσα με τους τύπους αθηναίο χύσε μέσα και ποδολαγνομπουξό....
Θα κάτσω να παρηγορήσω ξάδερφο που είναι άσπρος σαν σεντόνι από την χθεσινή στεναχώρια...
στειλε εμβασμα,κρεατα,πουλερικα,κρεμαγιερα μην ΓΑΜΗΘΕΙΣ και εσυΠοιος ασχολείτε με σπυριαρα ....
Σε λίγο βλέπω τελικο στο άθλημα με τη μπάλα σαν τούβλο
Αύριο θα προσκυνήσεις τον αυτοκράτορα ορφανέ του Φράνκο...ρε δεν γαμιεσαι λεω εγω μας εχεις πρηξει τα ΑΡΧΙΔΙΑ..
ΑΝ δεν ερθεις αυριο ναυλωνω πλοιο και ερχομαι να σε γαμησω