ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Μλκ
...............................μαλακες παντα ηθελα να το κανω αυτο......
πιο μετα θα μπω να σας γραψω τι ειδα!
Μλκ
...............................μαλακες παντα ηθελα να το κανω αυτο......
πιο μετα θα μπω να σας γραψω τι ειδα!
μαλακα μου τι αλλο θα δω και θα διαβασω σε αυτη τη ζωη ....οι βαζελες θα ανοιξουν τα ποδια τους ,κραταει χρονια η κολονια απο τοτε που ηρθε ο Ροστωφ
αλλα κι εσεις ειπατε να κανετε μια διευκολυνση σημερα,ενοψει εκλογων ΕΠΟ.....
ευγε γαυροι παντελονατοι....ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΑΔΑ vol.2 προ των πυλων..... μετα τον πατερα,ερχεται η εποχη του υιου
εις αλλα με υγεια ολοι μαζι στον αγώνα για να βγει πρωταθλητης το ΑΙΩΝΙΟ δουλικό σας
νταξ αστο λεμε...μαλακα μου τι αλλο θα δω και θα διαβασω σε αυτη τη ζωη ....
νταξ αστο λεμε...
δεν ειναι ολοι ετσι ομως εχει και κανονικους...
καποιοι γνωστοι μου αρειανοι εβγαλαν και διπλωμα οδηγησης να ξες
ναι ενω εμας δε μας το εκοψε η κηφισια ο βολος ο πανσερραικος ο παναιτωλικος και ενα καρο χωρια!!!!δεν γινονται αυτα ρε σεις.. ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα ειναι
ο βαζελος κανονικοτα θα χτυπησει το ματς μεθαυριο και μια χαρα μπορει και το χ και το διπλο ...στο αλλο ο γαυρος θα κατεβει οπως χθες με την παντοφλα και το παρεο
αντιο ζωη να πουμε
η λαμια το εκοψε το πρωταθλημα
παιξαμε με τον γκαρσιακο στο πλει οφ και δεν το ειδα?ναι ενω εμας δε μας το εκοψε η κηφισια ο βολος ο πανσερραικος ο παναιτωλικος και ενα καρο χωρια!!!!
η λαμια ειναι παραρτημα αλλα η ομαδα του γκαρσια δεν ηταν!
παιξατε στο πρωταθλημα οπως εμεις και εμεις δε πηραμε ουτε μια νικη...παιξαμε με τον γκαρσιακο στο πλει οφ και δεν το ειδα?
παιζει να εφαγε μπαν επιτελουςΗ ψυχωτικη ανωμαλιαρα markosp που κρυβεται;; ακομα μπουκωμενη ειναι;;
Απο τις μπιγκ 5 παντως εχεις μαζεψει τους λιγοτερους ποντοι, ολη η σουμα εγινε μα τα λιμα, ξερεις αυτα που με πεντε δεκαρες ή με λιγες ψηφους στις ενωσεις βγαζουν 1Χ2 ανα πασα στιγμη με ενα κλεισιμο του ματιου.Καλά ξεκαλα όλη τη χρονιά το ίδιο παίζω πάνω κάτω....αν με ρωτάς βέβαια ίσως σε κάποια παιχνίδια το πλήρωσα αυτό...αλλά αυτό ξέρει ο προπονητής αυτό παίζει...από τις μπιγκ4 πάντως σε όλη τη σεζόν την πιο σταθερή απόδοση έχω...
μην βριζειςΑπο τις μπιγκ 5 παντως εχεις μαζεψει τους λιγοτερους ποντοι, ολη η σουμα εγινε μα τα λιμα, ξερεις αυτα που με πεντε δεκαρες ή με λιγες ψηφους στις ενωσεις βγαζουν 1Χ2 ανα πασα στιγμη με ενα κλεισιμο του ματιου.
Ποια ντερμπυ ρε σουρα; Εχεις δει τι μαζεψες στα ντερμπυ;Εγω παντως την τεταρτη γκολ του γαυρου δεν το πανηγυριζω, ουτε το τελικο αποτελεσμα.
Βασικα ουτε με νοιαζει τι θα κανουν μεταξυ τους..εαν χασουμε φετος το πρωταθλημα θα ειναι απο δικα μας λαθη.
Ειμαστε φετος η καλυτερη ομαδα, το αποδιξαμε και στα ντερμπι αλλα και σ ολη την σεζον.. αν ερθει καλος αν οχι του χρονου παμε αηττητοι για τρεμπλ!
Βρε θα τους γαμησω το ταμ τιριριμ.μην βριζεις
σχολασα ρε απο τις 3 το πρωι δουλεια ημουνΒρε θα τους γαμησω το ταμ τιριριμ.
ΔΗΛΩΣΙΣ:
Περιμενω να συγκεντρωθουν τα πουτανακια και να ξεκινησουν τα τσιμπουκια σε Καραμαναρο, εκπροσωπο Καρυπιδαρου ΜΠΑΣ ΚΑΙ τους δωσουν ενα Χιναρι.
ΥΓ Τραβα δουλεψε.
Μη χαθείς, εδώ να είσαι, να τα λέμε...δεν γινονται αυτα ρε σεις.. ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα ειναι
ο βαζελος κανονικοτα θα χτυπησει το ματς μεθαυριο και μια χαρα μπορει και το χ και το διπλο ...στο αλλο ο γαυρος θα κατεβει οπως χθες με την παντοφλα και το παρεο
αντιο ζωη να πουμε
η λαμια το εκοψε το πρωταθλημα
Άσε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον βάζελο. Θα κάνει ότι έκανε με την ΑΕΚ και τον γαύρο. Κοίτα εσύ τι θα κάνεις για να αποφύγεις την 4η θέση! Μετά, αντίο ζωή και Ευρώπη...γιοκ!Έχε εσύ πίστη...
Κοίτα τις δηλώσεις του Κούγια... και έχε πίστη. Ο βάζελος θα το χτυπήσει με εσένα. Εσύ του το παίρνεις; Βέβαια δεν είναι έυκολο, θέλεις και σαπορτ από εμένα... και να ξανα πάρεις τον Αρη...
Μα τι παναγία, θα φύγει και ο Μέγας Αλέξανδρος από την πόλη με τον Βουκεφάλα, αν φτάσει εκεί να κριθεί το πρωτάθλημα.
Καλημέρα!
Εδώ που το ε΄χει φτάσει ο ΠΑΟΚ, δεν ε΄χει επιστροφή! Δύο αγώνες έμειναν...Τη Τετάρτη κερδίζει το βάζελο που είναι σίγουρα σε χειρότερη μοίρα απ' τους άλλους δύο, λόγω προπονητή αλλά και της γενικότερης αναταραχής που υπάρχει στη ομάδα με το κόσμο και τον Αλαφούζο και μετά, πάμε με το "μαχαίρι στα δόντια" να το σηκώσουμε στο σκουληκογήπεδο! Δεν γλιτώνουν τα Αρειανά, το κίνητρο είναι πάρα πολύ μεγάλο! Όσο και να θέλουν να μας κάνουν ζημιά (και θα επιδιώξουν να το κάνουν), δεν θα τα καταφέρουν! Τελευταία "ζαριά" είναι, που ο ΠΑΟΚ θα είναι ο τελικός νικητής και θα σηκώσει τη κούπα στον Πύργο τον Λευκό...Αν δν είχαμε αφήσει 2 βαθμούς στην Λαμία τώρα πιθανή ήττα της ΑΕΚ μεσα στον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να την ισοφαρίσουμε με ήττα στο Βικελίδης κ θα ειμασταν απο πάνω..