CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.829
- Πόντοι
- 2.606
....ΠΕΡΣΙΝΟ ,ομοιως!κελεπουρι!
....ΠΕΡΣΙΝΟ ,ομοιως!κελεπουρι!
-παραθεση ερωτησης κοζα......ενας λογος που θα ανανεωσω το διαρκειας ηταν ο μπολονι, ο βρυζας εκρινε οτι δεν του κανεινα δουμε ποιον θα φερει στην θεση του
-παραθεση απαντησης απο περισυ τον μαιο λεμε.....πριν φυγει ο μπολονι....5 ποστ παραπανω εγραψα το ονομα του κελεπουριου ....
χωρις Ιβαν θα ειχες την τυχη της ΑΕΚΙβάν είμαστε πλήρεις,δε χρειαζόμαστε παίχτες,πάρε και τον ΣΑΒΟΥΡΟΦ να συμπληρώσουμε.
χωρις Ιβαν θα ειχες την τυχη της ΑΕΚ
μην σου πω και του Αρη
αλλαο Παοκτσηςο νεοπλουτος μια ζωη αχαριστος ηταν
χωρις Ιβαν θα ειχες την τυχη της ΑΕΚ
μην σου πω και του Αρη
αλλα ο Παοκτσης μια ζωη αχαριστος ηταν
εκτος απο αχαριστοι.Τα λεφτά του ΠΑΟΚτση οπαδού με διαρκείας, με στήριξη κτλ δεν τα έχει δει άλλη ελληνική ομάδα με τα τόσα προβήματα τόσα χρόνια..
η απολυτη σκουλικιστικη αντιληψηΑν εσύ έχεις άλλη άποψη μπορείς να πας να γίνεις σκουλήκι, γαύρος, Τριπολιτσιότης ξερω γω και ούτω καθ εξης...
Φανατικά όχι αλλά όλα τα σαιτ του ΠΑΟΚ τα διαβάζω… δεν σημαίνει κάτι αυτό… οποιοσδήποτε γράφει κάποιος κάτι για την αγαπημένη μου ομάδα πρέπει να το διαβάσω να είμαι ενημερωμένος… δεν ξέρω αν έχεις 100 μηνύματα εκεί αλλά την περίοδο που το διάβαζα εγώ έμπαινες και έγραφες τις ίδιες παπαρίες που γραφεις και εδώ…φορουμ προβατων φιλε το παοκμανια
αλλα πρεπει να το διαβαζεις φανατικα για να καταλαβες οτι γραφω σε αυτο με μολις 100 ποστ σε 3 χρονια
ναιΦανατικά όχι αλλά όλα τα σαιτ του ΠΑΟΚ τα διαβάζω… δεν σημαίνει κάτι αυτό… οποιοσδήποτε γράφει κάποιος κάτι για την αγαπημένη μου ομάδα πρέπει να το διαβάσω να είμαι ενημερωμένος… δεν ξέρω αν έχεις 100 μηνύματα εκεί αλλά την περίοδο που το διάβαζα εγώ έμπαινες και έγραφες τις ίδιες παπαρίες που γραφεις και εδώ…
η απολυτη σκουλικιστικη αντιληψη
ουτε στον σουπερ 3 να ησουν
οταν παιρναμε δανεικους και χορηγιες απο τον ΠΑΟ ηταν καλα;Και ο Βρύζας με τον Ζαγοράκη τι διαφορά είχανε από τον Θουπερ 3…
Αν δεν υπήρχε Σαββίδης να είσαι σίγουρος ότι ο γαύρος θα είχε 2 ομάδες δικές του στην Μακεδονία και θα έπαιρνες και εσύ σαν τον Αρη τώρα δανικούς παίχτες από τον γαύρο με πρόεδρο τον Βρύζα και θα έβγαινε ο Θωδορίδης και θα έλεγε μετά μεγάλος πρόεδρος ο Βρύζας…. Θα φιλούσες σαν τον Αρη τις κατουρημένες ποδιές του Πέτρου Κόκαλη να βάλει κανένα φράγκο…
η απολυτη σκουλικιστικη αντιληψη
ουτε στον σουπερ 3 να ησουν