Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ιβάν είμαστε πλήρεις,δε χρειαζόμαστε παίχτες,πάρε και τον ΣΑΒΟΥΡΟΦ να συμπληρώσουμε.
χωρις Ιβαν θα ειχες την τυχη της ΑΕΚ
μην σου πω και του Αρη
αλλα ο Παοκτσης μια ζωη αχαριστος ηταν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
-ΠΡΟΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ......Ερωτηση....
      με το σημερινο ροστερ .....
                                   -ΓΛΥΚΟΣ-
  -ΑΠΟΣΤ/ΕΤΟ/ΚΩΝΣΤΑ- ΚΟΥΜΑΛΟ/ΒΙΒΙΑΝ τωρα ΣΙΦΟ- ΚΑΤΣΙΚΑΣ/ΙΝΤΖΙΔΗΣ-ΛΙΝΟ/ΣΤΑΦΥ-

ΛΑΖΑΡ/ΚΑΤΣΕ/ΦΩΤΑΚΗΣ/ΚΑΤΣΟΥΡ---------ΓΚΑΡΣΙΑ-ΚΑΤΣΕ-ΛΑΖΑΡ-ΣΤΑΦΥ

--ΣΑΛΠΙ/ΓΕΩΡ-ΛΩΡΕΝΣ/ΠΕΛΚΑΣ/ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/ΚΑΤΣΟΥΡ----ΡΟΜΠΕΡ/ΛΙΝΟ/ΛΑΖΑΡ/ΓΕΩΡ

ΚΛΑΟΥΣ/ΓΙΑΝΝΟΥ

......ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ απο ομαδες της φετινης σ.λιγδ ????ΠΟΣΑ λιγοτερα κολλυρια θα ειχαμε αγορασει???ΠΟΣΟ πιο πολυ ΨΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΒΑΝ να χωσει λεφτα αν ειμασταν 3-5 βαθμους πισω απο τον γκει του "σερβιτορου"(παει πεταξε το πουλεν)?ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ-ΤΟ ΠΟΙΟ?????ΣΕ μια ομαδα κομμενη και ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ 4-2-3-1 ηρθε να τα κανει ολα μπουρδελο για να αφησει το στιγμα του δηθεν!  :jerking: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ μπερετα λεμε ,μονο που τον αφησανε λιγο παραπανω!!!!!!

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Last Chance η Καλλιθέα Δώνη…
Τρεις στόχους είχε φέτος ο ΠΑΟΚ.
1)ομίλους ΟΥΕΦΑ απότυχες παταγωδώς με τα  4 4 2 και δοκιμές για αγρίους
2) Κύπελλο … θέλει τώρα να βάλεις 3 γκολ χωρίς να δεχθείς κανένα…
3) Προκριματικά τσαμπιών λιγκ … σε δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο  δεν κατάφερες να τον νικήσεις και σε δύο παιχνίδια με τον Αστέρα πάλι έχασες μία φορά και τον νίκησες μία φορά από κωλοφαρδία…  Και επίσης έχασες και από τον χειρότερο βάζελο όλων των εποχών… όλα δείχνουν ότι στα πλει οφ δεν μπορείς…  Έφερες μαζί  με τον Βρυζα (τον δημόσιο υπάλληλο που τα παίρνει από τους μανατζερ και έβγάλε Μαζεράτι ) Βιβιαν – Κουμαλο – Λορενς. Ενώ το καλοκαίρι υπήρχαν παίχτες ελεύθεροι πολλοί με λιγότερο ρίσκο και λιγότερα λεφτά…
4) Απόρριψες τον Κυριακό (ενώ δέχτηκες τον Κατσουράνη) λόγο ηλικίας και πήρες με διπλάσια λεφτά Κροάτη παίχτη δανικό για 5 μήνες με 1 εκατομμύριο ρήτρα που είχε και  δύο μήνες να παίξει μπάλα.Όταν το καλοκαίρι δεν θα μπορείς να πληρώσεις την ρήτρα θα ψάχνεις πάλι για αμυντικό ….
Τέλος
Ο πρώτος που πρέπει να φύγει είναι ο Βρύζας και μετά ο Δώνης (που τους βλέπω να πηγαίνουν στον Βαζελο ... ο Δωνης με τον γιο του)
Στο είπα Ιβαν… άλλαξε μέχρι και τα πλακακια… Ο παλιός ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέση στον νέο μεγάλο ΠΑΟΚ.
Τώρα από τους μόνους προπονητές διαθέσιμους που υπάρχουν και σοβαρούς  τέτοια εποχή είναι μόνο ο Μπαγεβιτς.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
χωρις Ιβαν θα ειχες την τυχη της ΑΕΚ
μην σου πω και του Αρη
αλλα ο Παοκτσης μια ζωη αχαριστος ηταν

Βλαχογερμαναρά σύνελθε που χαρακτηρίζεις έτσι γενικά τον μεγαλύτερο λαό του οποίου μέρος υποτίθεται οτι είσαι και συ...Ο ΠΑΟΚτσης έχει υποστεί Μπατατούδηδες, Γούμενους, ανθρώπους που πιστέψαν και τον προδώσανε όπως ο Ζαγοράκης...Τα λεφτά του ΠΑΟΚτση οπαδού με διαρκείας, με στήριξη κτλ δεν τα έχει δει άλλη ελληνική ομάδα με τα τόσα προβήματα τόσα χρόνια..

Κανένας δεν αμφιβάλει οτι ο Ιβαν μας έσωσε...Το θέμα είναι οτι υπάρχει μια επανάπαυση και αυτό δεν είναι καλό...

Ο καθένας έχει την άποψη του και απο τη στιγμή που ο Ρωσος έχει μιλήσει ξεκάθαρα οτι θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει μεγάλη ομάδα ο οποιοσδήποτε μπορεί να φωνάζει για ενίσχυση και να στραβομουτσουνιάζει με τον μολδαβο.. Αν και γω το έχω πει οτι δεν περίμενα μεταγραφαρες απο Ιανουάριο..Ούτε βέβαια περίμενα και αυτή την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ στη Τρίπολη...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
.Τα λεφτά του ΠΑΟΚτση οπαδού με διαρκείας, με στήριξη κτλ δεν τα έχει δει άλλη ελληνική ομάδα με τα τόσα προβήματα τόσα χρόνια..
εκτος απο αχαριστοι
εχουμε και τρομερη αυτογνωσια

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ο βλαχογερμαναράς  είναι το  γνωστό πρόβατο που πάει και γράφει και στο ‘παοκμανια’ ή μάλλον ‘ζαγορομανια’ ή μάλλον ‘πρωσοπολατρειομάνια’ (φιλο διοικητικό φορουμ-σαιτ που τα έχει κάνει πλακάκια με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου και έχουν κλείσει επίτηδες τις εγγραφές από εποχή στα τελευταία του  Ζαγοράκη ώστε να μη μπορεί κανείς πέρα από τα πρόβατα να μπαίνει και να λέει την αλήθεια …και έχουν διώξει και όλους τους παλιούς αγνούς ΠΑΟΚτσίδες. Μάλιστα ήταν και το φόρουμ που επι Ζαγοράκη διέδιδε ότι ο Ζαγοράκης δεν έπαιρνε κανένα μισθό στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ήταν καθαρά εθολοντής και αυτός και  η παρέα του ….) :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
φορουμ προβατων φιλε το παοκμανια
αλλα πρεπει να το διαβαζεις φανατικα για να καταλαβες οτι γραφω σε αυτο με μολις 100 ποστ σε 3 χρονια

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o βλαχο δεν είναι πρόβατο φίλε μου,έχω διαβάσει αρκετά ποστ του

όσο για το σαιτ Παοκμανια,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....

όποιος τολμήσει και πει μια αντίθετη άποψη,τον μπανάρουν κάτι παιδάκια που αμφιβάλω αν είναι οπαδοί της ομάδας

γιατί ο ΠΑΟΚτσής αν τον χαρακτηρίζει κάτι,είναι η απόλυτη ελευθερία της γνώμης.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Βλαχογερμανέ σου επαναλαμβάνω...Ο ΠΑΟΚτσής (και οχι Παοκτσης που το γράφεις) είναι και περήφανος και αρχιδάτος και μια χαρά αυτογνωσία έχει...Αν εσύ έχεις άλλη άποψη μπορείς να πας να γίνεις σκουλήκι, γαύρος, Τριπολιτσιότης ξερω γω και ούτω καθ εξης...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αν εσύ έχεις άλλη άποψη μπορείς να πας να γίνεις σκουλήκι, γαύρος, Τριπολιτσιότης ξερω γω και ούτω καθ εξης...
η απολυτη σκουλικιστικη αντιληψη
ουτε στον σουπερ 3 να ησουν

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
φορουμ προβατων φιλε το παοκμανια
αλλα πρεπει να το διαβαζεις φανατικα για να καταλαβες οτι γραφω σε αυτο με μολις 100 ποστ σε 3 χρονια
Φανατικά όχι αλλά όλα τα σαιτ του ΠΑΟΚ τα διαβάζω… δεν σημαίνει κάτι αυτό… οποιοσδήποτε γράφει κάποιος κάτι για την αγαπημένη μου ομάδα πρέπει να το διαβάσω να είμαι ενημερωμένος… δεν ξέρω αν έχεις 100 μηνύματα εκεί αλλά την περίοδο που το διάβαζα εγώ έμπαινες και έγραφες τις ίδιες παπαρίες που γραφεις και εδώ…

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Φανατικά όχι αλλά όλα τα σαιτ του ΠΑΟΚ τα διαβάζω… δεν σημαίνει κάτι αυτό… οποιοσδήποτε γράφει κάποιος κάτι για την αγαπημένη μου ομάδα πρέπει να το διαβάσω να είμαι ενημερωμένος… δεν ξέρω αν έχεις 100 μηνύματα εκεί αλλά την περίοδο που το διάβαζα εγώ έμπαινες και έγραφες τις ίδιες παπαρίες που γραφεις και εδώ…
ναι
δεν αλλαζω την αποψη μου για τους γραφικους συνοπαδους μου

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Και ο Βρύζας με τον Ζαγοράκη τι διαφορά είχανε από τον Θουπερ 3…
Αν δεν υπήρχε Σαββίδης να είσαι σίγουρος ότι   ο γαύρος θα είχε 2 ομάδες δικές του στην Μακεδονία και θα έπαιρνες και εσύ σαν τον Αρη τώρα δανικούς παίχτες από τον γαύρο με πρόεδρο τον Βρύζα και θα έβγαινε ο Θωδορίδης και θα έλεγε μετά μεγάλος πρόεδρος ο Βρύζας…. Θα φιλούσες  σαν τον Αρη τις κατουρημένες ποδιές του Πέτρου Κόκαλη να βάλει κανένα φράγκο…

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Και ο Βρύζας με τον Ζαγοράκη τι διαφορά είχανε από τον Θουπερ 3…
Αν δεν υπήρχε Σαββίδης να είσαι σίγουρος ότι   ο γαύρος θα είχε 2 ομάδες δικές του στην Μακεδονία και θα έπαιρνες και εσύ σαν τον Αρη τώρα δανικούς παίχτες από τον γαύρο με πρόεδρο τον Βρύζα και θα έβγαινε ο Θωδορίδης και θα έλεγε μετά μεγάλος πρόεδρος ο Βρύζας…. Θα φιλούσες  σαν τον Αρη τις κατουρημένες ποδιές του Πέτρου Κόκαλη να βάλει κανένα φράγκο…
οταν παιρναμε δανεικους και χορηγιες απο τον ΠΑΟ ηταν καλα;
αλλα ξεχασα τοτε ειχαμε ρεβουλουσιον

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Όταν μας λες οτι ο ΠΑΟΚτσης γενικά ειναι αχάριστος, χωρίς αυτογνωσία κτλ και γω σου λέω γιατί κάθεσαι και παραμένεις οπαδός αυτής της ομάδας? Τράβα γίνε κάτι άλλο...

Σκουλικίστικη αντίληψη μεγάλε έχεις εσύ αν δεν το κατάλαβες...''Κάντε τουμπεκί με Σαββίδη γιατί πληρώνει και όλα μια χαρά να πούμε και μην είστε αχάριστοι'' και συμβιβασμένος με την μετριότητα...

Για τον Ζαγοράκη τι γνώμη έχεις αλήθεια? Το έχουν παρεξηγήσει το παιδί...?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
-ΞΑΝΑ γραφω....Το προβλημα μας στην φετινη ανεκδιηγητη  σουπα λιγδ,των απληρωτων, των ανεμομαζεματων και των περιφερομενων θιασων(μπουλουκια) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το μετριο ροστερ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ειναι ο πραγματικα "λιγος" και αμπαλος προπονητης ....Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ και χθες ηταν εκει και θα ειναι παντα ,εχει ανεχθει παπατζες και σωτηρες η κουτρα μας πολλους ,αλλα δεν μασαμε ....με τους νεοπολουτους ομως ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ!ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ τον λαζοβιτς τον βιερινια και τον λουκας ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ τριπολοατρομητους??????ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ......-ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ+ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ =ΕΠΙΤΥΧΙΑ-  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom