Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ερωτηση 

Ρε ζμπαοκια στις ποσες μερες βγαινουν τα κλωσσοπουλα;

Απαντηση

Στις 22,μια λιγοτερη απο τις μερες του Μπερεττα

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχ

Καλημερααααααα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εσύ επιβεβαιώνεις το νικ σου

μια ζωή φτηνές δικαιολογίες και κλαψομουνίαση

δεν έχουμε λεφτά,φταίει η Αθήνα,ο Κόκκαλης,ο Μαρινάκης,το κατεστημένο κλπ

λες και δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν κανονικό προπονητή με νορμάλ λεφτά τύπου Λίνεν

λες και δεν μπορούσαμε να πάρουμε 2-3 παίκτες καλούς και φτηνούς αντί για τα παλτά Ζουέλα και Μπουσαιντί

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για τον ΠΑΟΚ να εμφανιστεί στο Άμστερνταμ με Δερμιτζάκη στον πάγκο....

ΥΓ Άρχισαν τις μαλακίες Ζαγοράκης-Βρύζας με μάνατζερ(Σέλουκ),με κολλητά φιλαράκια(Δερμιτζάκης),με ψέμματα,με πισωγυρίσματα,με άσκοπο ξόδεμα χρημάτων του κόσμου

ΖΑΓΟΡΑΚΗ,ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει διώξει 100 προέδρους σαν κι εσένα.....για πλάκα
Και αυτα ειναι μονο οσα βγαινουν προς τα εξω,ξερει κανεις που πηγαν τα λεφτα απο τα περσινα διαρκειας του κοσμου του παοκ?Γιατι υπαρχει τοσο μεγαλο ανοιγμα?Μηπως καποιος απο την παε εχει "δανειστει" επισημως(στην καρτελα του) 1.5 εκ για προσωπικες του αναγκες?(σταματησε να τον χαρτζιλικωνει ο πεθερος πχ),τι εχει να πει ο μεγαλος προεδρας επι του θεματος?Για λιγους μονο η συγκεκριμενες ερωτησεις...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

λες και δεν μπορούσαμε να βρούμε έναν κανονικό προπονητή με νορμάλ λεφτά τύπου Λίνεν

λες και δεν μπορούσαμε να πάρουμε 2-3 παίκτες καλούς και φτηνούς αντί για τα παλτά Ζουέλα και Μπουσαιντί

ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για τον ΠΑΟΚ να εμφανιστεί στο Άμστερνταμ με Δερμιτζάκη στον πάγκο....

ΥΓ Άρχισαν τις μαλακίες Ζαγοράκης-Βρύζας με μάνατζερ(Σέλουκ),με κολλητά φιλαράκια(Δερμιτζάκης),με ψέμματα,με πισωγυρίσματα,με άσκοπο ξόδεμα χρημάτων του κόσμου

πεσταααααααααααααααααααααααααα
ετσι μπραβο αγορι μου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Tρύπησαν τον ΠΑΟΚ τα λαμόγια,ο Αεκτσής και ο γαύρος.....

κλίκες,φιλαράκια,πρώην συμπαίκτες,συνέταιροι,Σέλουκ

ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον ΠΑΟΚ με Δερμιτζάκη,γελάνε και τα τσιμέντα......

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εδώ θαυμάστε "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ".....ντρέπομαι που είμαι ίδια ομάδα με αυτά τα σκουπίδια

"Γεια σου ρε Παυλάρα! Γκαρσία, Κοντρέρας, Δερμιτζάκη, δεν έχει σημασία! :)
Με το καλό να έρθεις, να δουλέψεις σκληρά, και θα έχεις χιλιάδες κόσμο δίπλα σου και στα καλά και στα άσχημα.

Προσωπικά σε γουστάρω πολύ, έχω ένα θετικό προαίσθημα. Το κυριότερο μάλιστα είναι ότι έχεις άριστες σχέσεις με τη διοίκηση και ενισχύεις τη γροθιά, τι κάνεις πιο δυνατή.

Όλοι μαζί ενωμένοι αδέλφια, ας δώσουμε το χρόνο που δικαιούται! Μαλώσαμε, διαφωνήσαμε, κριτικάραμε, αλλά αυτό είναι η ουσία της δημοκρατίας, η πολυφωνία.

Καταλήξαμε εδώ και έτσι θα πορευτούμε, ενωμένοι όπως πάντα αδέλφια!

Αθήνα γ****** ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει! Το ακούτε; Το ξέρω ότι το ακούτε!"

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ερώτηση... :idiot:
Μετά το Ζαγοράκη...ποιός???  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για το Δερμιτζάκη! Μιαν αρχής αυτόν έπρεπε να έχει πάρει. Μια θεότρελλη ιδέα που μου έχει έρθει είναι αν γίνοταν ο Σάντος εκ παραλλήλου με την Εθνική να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε μας. Έτσι λίγο στην αρχή μέχρι να στρώσει η κατάσταση. Δυο παιχνίδια είναι ρε παιδιά όλα και όλα. Όλα μπορούν να συμβούν! Πιστέψτε το ρε γαμώτο.... Τόσες επιτυχίες έχει κάνει η ομάδα όλα τα χρόνια. Και τις πιο πολλές φορές ξεγραμμένους μας είχαν. Τι να πω το ασπρόμαυρο της φανέλας είναι και στο DNA η χαρά μαζί με τη λύπη... Όπως και να έχει ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!"

ζώο?...πρεζόνι?...σκουπίδι?....και οι λέξεις χάνουν το νόημά τους....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παντου υπαρχουν οι τραλαλαδες οπαδοι παλερμο,κι ο παοκ δεν ειναι εξαιρεση...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

η γνωστη μαλακια του μεσου οπαδου μας
γιατι δεν βρισκουμε τζαμπα παιχταραδες και προπονηταρα?
γιατι 150 ομαδες στην Ευρωπη μαλακες ειναι που τα χωνουν και εσυ ο μαγκας?
χρειαζονται λεφτα για να κανεις ομαδαρα και εμεις δεν εχουμε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Εδώ θαυμάστε "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ".....ντρέπομαι που είμαι ίδια ομάδα με αυτά τα σκουπίδια

"Γεια σου ρε Παυλάρα! Γκαρσία, Κοντρέρας, Δερμιτζάκη, δεν έχει σημασία! :)
Με το καλό να έρθεις, να δουλέψεις σκληρά, και θα έχεις χιλιάδες κόσμο δίπλα σου και στα καλά και στα άσχημα.

Προσωπικά σε γουστάρω πολύ, έχω ένα θετικό προαίσθημα. Το κυριότερο μάλιστα είναι ότι έχεις άριστες σχέσεις με τη διοίκηση και ενισχύεις τη γροθιά, τι κάνεις πιο δυνατή.

Όλοι μαζί ενωμένοι αδέλφια, ας δώσουμε το χρόνο που δικαιούται! Μαλώσαμε, διαφωνήσαμε, κριτικάραμε, αλλά αυτό είναι η ουσία της δημοκρατίας, η πολυφωνία.

Καταλήξαμε εδώ και έτσι θα πορευτούμε, ενωμένοι όπως πάντα αδέλφια!

Αθήνα γ****** ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει! Το ακούτε; Το ξέρω ότι το ακούτε!"
ετσι αγορι μου
πες ταααααααααααααα
χρυσοστομεεεεεεεεεεεεεεε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Μπερέτα: "Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά"
εκτύπωσέ το
Από την παρουσίαση του Μάριο Μπερέτα Παοκτζήδικη ιστοσελίδα (olaPAOK.gr) φιλοξενεί συνέντευξη του Μάριο Μπερέτα. Ο Ιταλός αναφέρεται σε πολλά απ' τα κρίσιμα θέματα που τον αφορούσαν ως προπονητή στον ΠΑΟΚ και έχει μείνει έκπληκτος επειδή διώχθηκε πριν προλάβει να κουτσάρει την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

Για το πως αισθάνεται που φεύγει νωρίς: "Σίγουρα μεγάλη απογοήτευση και λίγο θυμό για τα όσα γράφτηκαν και δεν ισχύουν. Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κοουτσάρω την ομάδα ούτε σε ένα επίσημο παιχνίδι και αυτό από μόνο του μου προκαλεί έκπληξη. Λάθη όλοι κάνουν, αλλά θα πρέπει να υπάρχει και μία πίστωση χρόνου. Όταν απολύεις κάποιον θα πρέπει να έχεις δει κάποια δείγματα της δουλειάς του".

Για το πότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: "Περίπου μία εβδομάδα πριν, όταν από την διοίκηση άρχισαν να μου λένε για πράγματα τα οποία γινόταν πέρυσι. Εκεί κατάλαβα πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την πλευρά μου. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ πήγε καλά πέρυσι, όμως, εγώ τώρα ήρθα και δεν ήξερα πως λειτουργούσαν κάποια πράγματα πέρυσι. Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά".

Για το πότε έμαθε πως θα αποτελέσει παρελθόν: "Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Γερμανία. Το είχα καταλάβει πως θα συμβεί και προτίμησα και εγώ, αφού είδα ότι κάτι πάει στραβά ,να συναινέσω εν μέρει".

Για το θέμα με τον Γκαρσία πριν από τον αγώνα με τη Νυρεμβέργη: "Απλά του είπα πως θα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Όσα γράφτηκαν και αναφέρουν πως του είπα ότι θα παίξει και μετά όχι είναι ανακρίβειες. Ίσως κάποιοι τα έγραψαν για να ρίξουν ευθύνες σε εμένα. Πάντως αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Από τη στιγμή που μας είπε ο γιατρός πως ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά δεν μπορούσαμε να μην τον πιστέψουμε".

Για το αν είπε τον Βιτόλο Γάλλο: "Ο Βιτόλο δεν είναι και ο πιο γνωστός παίκτης στον κόσμο, αλλά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν τον γνώριζα πριν τον δω σε βίντεο, αλλά από εκεί μέχρι να τον πω Γάλλο υπάρχει τεράστια διαφορά".

Για το τι έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με την Όφενμπαχ: "Ήμουν πολύ εκνευρισμένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ημίχρονο, καθώς είχαμε δεχτεί τρία γκολ και δεν δημιουργήσαμε φάσεις. Αυτό που γράφτηκε πως οι παίκτες τσακώνονταν μεταξύ τους και πως μπήκε ο Βρύζας στα αποδυτήρια είναι ψέματα".

Για το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε μαζί τους Γκαρσία - Βιτόλο: "Ήθελα να δω και τους Σορλέν - Φωτάκη για να δω τι μπορούν να προσφέρουν. Ο Γκαρσία είναι παίκτης που θέλει τον καιρό του για να έρθει σε καλή φυσική κατάσταση. Εξάλλου, έπρεπε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες για να είναι έτοιμοι. Στο ματς με τον ’γιαξ σαφώς και θα έπαιζε".

Για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα στα φιλικά: "Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, αλλά όσο περνούσε ο καιρός θα ανέβαζε στροφές. Έλειπαν και βασικοί παίκτες όπως ο Ίβιτς, ο Λίνο και ο Κοντρέρας. Μάλιστα, στο τελευταίο φιλικό δεν είχαμε ούτε τον Βιεϊρίνια".

Για την τοποθέτηση παικτών σε διαφορετικές θέσεις από τις συνηθισμένες: "Έκανα κάποιες αλλαγές γιατί μας έλειπαν βασικοί παίκτες. Έλειπε ο Λινό και αναγκαστικά βάλαμε τον Σαβίνι αριστερά. Ο Σορλέν έπαιξε στο κέντρο για τι ήθελα να τον δω με τον Φωτάκη ως δίδυμο. Εξάλλου, πέρυσι που έπαιζε αριστερά είχε πίσω του τον Λίνο και αυτό είναι διαφορετικό. Γενικά δεν είχα παίκτες στα άκρα του κέντρου και γι' αυτό δοκίμασα και τον Φιλομένο".

Για το γεγονός πως πολλοί τον κατηγόρησαν ότι η άμυνα έπαιξε ψηλά: "Όπως είδατε δεχθήκαμε γκολ αποκλειστικά από στημένες φάσεις και αυτογκόλ και όχι με την μπάλα να παίζεται. Αυτό σημαίνει πως δεν υπήρξε πρόβλημα που η άμυνα έπαιξε λίγο πιο ψηλά".

ENA ΜΠΟΥΡΔΕ
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

Συνημμένα

• 64670.jpg
    64670.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 16

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δηλώσεις Δερμιτζάκη

"θα δουλέψουμε στο ΤΑΧΤΙΚΟ κομμάτι".....

πω πω πω ρε πούστη μου....ΕΠΣΜ γίναμε....και βοηθός ο Χάβος,μιλάμε για δίδυμο Φέργκιουσον-Κειρόζ....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

"Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο νέος τεχνικός στις συζητήσεις μεταξύ των παικτών τα σχόλια ήταν θετικά. Ποια είναι, όμως, τα στοιχεία που έχουν εκτιμήσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ στον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος δείχνει να τους έχει κερδίσει από νωρίς;

Αρχικά εκτιμούν το γεγονός πως παρότι νεαρός στην ηλικία και χωρίς μεγάλη προπονητική καριέρα ανέλαβε το ρίσκο να καθοδηγήσει τον "Δικέφαλο" σε μία δύσκολη γι' αυτόν περίοδο. Σέβονται το γεγονός πως δεν φοβήθηκε να πει το ναι στον Ζαγοράκη στην πρώτη σοβαρή πρόκληση της καριέρας του. Όλα αυτά παρότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα και ενώ ακολουθούν τα ματς με τον Άγιαξ, σε λίγες μέρες.

Στα θετικά για το νέο τεχνικό είναι και το γεγονός πως γνωρίζει που βρίσκεται. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και σαφώς έχει "μυρωδιά" από τον σύλλογο και τις απαιτήσεις που έχει. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός έχει μία πολύ καλή εικόνα από τον "Δικέφαλο", τόσο από την περσινή σεζόν, όσο και από το παρελθόν και ξέρει τι χρειάζεται, ώστε να ελαττώσει τις πιθανότητες της αποτυχίας. Κάτι για το οποίο ο Μπερέτα φάνηκε πως ήθελε περισσότερο χρόνο.

Τέλος, πολλή σημαντική ήταν και η πρώτη ομιλία του Δερμιτζάκη προς τους παίκτες. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε ο 41χρονος προπονητής στους "ασπρόμαυρους" είχε θετικό αντίκτυπο και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν την διάθεση να τον στηρίξουν."

η αποθέωση της αβάντας και της μαλακίας....εποχές Μπούζα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οποιος πιστευει τετοια δημοσιευματα, φταιει και ο ιδιος
εχει ακριβυνει και το σανο

palermo