tsourekia21
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γιατι ολες αυτες αφηνουν να μαθευτει ποσα παιρνουν για γυμνη φωτογραφηση;;
φανταζομαι σε καποια κουτσομπολιστικα θα χουν κυκλοφορησει κι αυτες οι πληροφοριες
γιατι ολες αυτες αφηνουν να μαθευτει ποσα παιρνουν για γυμνη φωτογραφηση;;
ειδες να ειπα κατι τετοιο?
δεν ξερω ποιες απ αυτες εκαναν βιζιτες, δεν πιστευω ομως πως ολες τους εκαναν.
αυτο που λεω ομως ειναι οτι δεν θα το παιξουν παρθενες οπως ισχυριζεσαι εσυ, αντιθετα θα μιλησουν ανετα για τη σεξουαλικη τους ζωη.
οταν λενε ποσο παιρνουν για το γυμνο μηπως, λεω μηπως λενε και την ταριφα τους πανω κατω;;;φανταζομαι σε καποια κουτσομπολιστικα θα χουν κυκλοφορησει κι αυτες οι πληροφοριες
θα μιλησουν ανετα για την σεξουαλικη τους ζωη για να το παρουν αυτο που θα πουν οι μεσημεριανες κουτσομπολες, espresso κτλ. και να πουλησουν κανα φυλλο. Αλλα δε μου απαντησες. Εχεις ακουσει εσυ καμμια να λεει οτι π.χ. "αυτο το σπιτι που κοστιζει οσο η μιση Αμερικη το αγορασα παιρνοντας πιπες και κανοντας σπαγγατα"? Φυσικα και δε λεω οτι ΟΛΕΣ κανουν βυζιτες αλλα δεν εχω ακουσει και καμμια να λεει οτι κανει φορα παρτιδα.
η μαστροκωστα απο την δουλεια της πηρε τα σαλε στην αραχωβα;;η απορια σου ειναι βλακωδης
λες να βγει και να το πει φορα παρτιδα? τι απαντηση ακρινως θες δηλαδη?
οσο για το σπιτι μαλλον υπερβαλεις, δεν εχω δει καμια που να χει κανει τετοια περιουσια, περα απ'αυτες που χουν καταληξει να παντρευονται τελικα πλουσιους επιχειρηματιες κι εκαναν δηλαδη τη βιζιτα της ζωης τους
οταν λενε ποσο παιρνουν για το γυμνο μηπως, λεω μηπως λενε και την ταριφα τους πανω κατω;;;
η μαστροκωστα απο την δουλεια της πηρε τα σαλε στην αραχωβα;;
να στο πω αλλιως, εγω γαμιεμαι 1 χρονο στη δουλεια για να παω 10 μερες με το ζορι σε ενα νησι, αυτες το ξυνουν ολο το χρονο και ειναι 2 μηνες στη μυκονο, που στα γαμιδια βρισκουν τα λεφτα που δηλωνουν και ολες ελευθερες;;τι σχεση εχει το ποσο θα δωσει ενα περιοδικο για μια φωτογραφηση με το ποσο θα δωσει ενας τυπος για να γαμησει? το οτι η σελιδα λεγεται "μπουρδελα" δεν σημαινει οτι πρεπει να τα αναγαγουμε ολα σε πουτανες και γαμησι
να στο πω αλλιως, εγω γαμιεμαι 1 χρονο στη δουλεια για να παω 10 μερες με το ζορι σε ενα νησι, αυτες το ξυνουν ολο το χρονο και ειναι 2 μηνες στη μυκονο, που στα γαμιδια βρισκουν τα λεφτα που δηλωνουν και ολες ελευθερες;;
η απορια σου ειναι βλακωδης
λες να βγει και να το πει φορα παρτιδα? τι απαντηση ακρινως θες δηλαδη?
οσο για το σπιτι μαλλον υπερβαλεις, δεν εχω δει καμια που να χει κανει τετοια περιουσια, περα απ'αυτες που χουν καταληξει να παντρευονται τελικα πλουσιους επιχειρηματιες κι εκαναν δηλαδη τη βιζιτα της ζωης τους
μονο που η συγκεκριμενη τα αγορασε πριν αρχισουν να την χρυσοπληρωνουν.....και επειδη τυχαινει να εχουμε κοινους γνωστους..... ,ταλεντο μεγαλο...δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει αυτο καλε μου
η Ματροκωστα ομως ειναι κι ενα ονομα και τη χρυσοπληρωνουν για φωτογραφησεις και για τις εμφανησεις της στη τηλεοραση
αν εχει βρει και κανα βλακα και του τα τρωει δικο της θεμα
μα τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με 1-2 φωτογραφησεις κανουν την ζωη που κανουν, να αγοραζουν ακριβα ρουχα να ειναι στα κλαμπ καθε βραδυ και να λενε οτι δεν εχουν γκομενο;;;ποσα να παρουν πια;;εσυ τι δουλεια κανεις?
σου δινουν εσενα μερικες χιλιαδες ευρω για μια φωτογραφηση?
μα τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με 1-2 φωτογραφησεις κανουν την ζωη που κανουν, να αγοραζουν ακριβα ρουχα να ειναι στα κλαμπ καθε βραδυ και να λενε οτι δεν εχουν γκομενο;;;ποσα να παρουν πια;;
μονο που η συγκεκριμενη τα αγορασε πριν αρχισουν να την χρυσοπληρωνουν.....και επειδη τυχαινει να εχουμε κοινους γνωστους..... ,ταλεντο μεγαλο...
να σου πω..πριν αρχισουν να τη χρυσοπληρωνουν, δεν θα ταν καν καλα καλα γνωστη, για να μη τη χρυσοπληρωνουν
αρα και η ταριφα της δεν θα ταν και πολυ υψηλη
αρα πως καταφερε να παρει ολοκληρο σαλε?
τεσπα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου εχεις και κοινους γνωστους...για μενα οπως ειπα τα σεναρια ολα ειναι πιθανα...
δεν σε γαμαω..ναι μωρε μαλακα. το ξερω το απότιστο..
άλλο τη ρωρησα..
ευχαριστω !δεν σε γαμαω..
και επειδη δεν ειναι η μονη πειραζει να την χαβαλευουμε ?αφηστε το κοριτσακι ησυχο ρε μαλακες..
τι σας νοιαζει???
η μονη ειναι???
εσυ τι δουλεια κανεις?
σου δινουν εσενα μερικες χιλιαδες ευρω για μια φωτογραφηση?
ακριβα ρε φιλε..60 κομμενη-90 ακοφτη..