Νέα

Pamkiller - Θεοφανία Καλογιάννη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 540
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειδες να ειπα κατι τετοιο?
δεν ξερω ποιες απ αυτες εκαναν βιζιτες, δεν πιστευω ομως πως ολες τους εκαναν.
αυτο που λεω ομως ειναι οτι δεν θα το παιξουν παρθενες οπως ισχυριζεσαι εσυ, αντιθετα θα μιλησουν ανετα για τη σεξουαλικη τους ζωη.

θα μιλησουν ανετα για την σεξουαλικη τους ζωη για να το παρουν αυτο που θα πουν οι μεσημεριανες κουτσομπολες, espresso κτλ. και να πουλησουν κανα φυλλο. Αλλα δε μου απαντησες. Εχεις ακουσει εσυ καμμια να λεει οτι π.χ. "αυτο το σπιτι που κοστιζει οσο η μιση Αμερικη το αγορασα παιρνοντας πιπες και κανοντας σπαγγατα"? Φυσικα και δε λεω οτι ΟΛΕΣ κανουν βυζιτες αλλα δεν εχω ακουσει και καμμια να λεει οτι κανει φορα παρτιδα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φανταζομαι σε καποια κουτσομπολιστικα θα χουν κυκλοφορησει κι αυτες οι πληροφοριες  :)
οταν λενε ποσο παιρνουν για το γυμνο μηπως, λεω μηπως λενε και την ταριφα τους πανω κατω;;;

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα μιλησουν ανετα για την σεξουαλικη τους ζωη για να το παρουν αυτο που θα πουν οι μεσημεριανες κουτσομπολες, espresso κτλ. και να πουλησουν κανα φυλλο. Αλλα δε μου απαντησες. Εχεις ακουσει εσυ καμμια να λεει οτι π.χ. "αυτο το σπιτι που κοστιζει οσο η μιση Αμερικη το αγορασα παιρνοντας πιπες και κανοντας σπαγγατα"? Φυσικα και δε λεω οτι ΟΛΕΣ κανουν βυζιτες αλλα δεν εχω ακουσει και καμμια να λεει οτι κανει φορα παρτιδα.

η απορια σου ειναι βλακωδης
λες να βγει και να το πει φορα παρτιδα? τι απαντηση ακρινως θες δηλαδη?  :P
οσο για το σπιτι μαλλον υπερβαλεις, δεν εχω δει καμια που να χει κανει τετοια περιουσια, περα απ'αυτες που χουν καταληξει να παντρευονται τελικα πλουσιους επιχειρηματιες κι εκαναν δηλαδη τη βιζιτα της ζωης τους

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οσο για το σπιτι μαλλον υπερβαλεις, δεν εχω δει καμια που να χει κανει τετοια περιουσια, περα απ'αυτες που χουν καταληξει να παντρευονται τελικα πλουσιους επιχειρηματιες κι εκαναν δηλαδη τη βιζιτα της ζωης τους
η μαστροκωστα απο την δουλεια της πηρε τα σαλε στην αραχωβα;;

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
οταν λενε ποσο παιρνουν για το γυμνο μηπως, λεω μηπως λενε και την ταριφα τους πανω κατω;;;

τι σχεση εχει το ποσο θα δωσει ενα περιοδικο για μια φωτογραφηση με το ποσο θα δωσει ενας τυπος για να γαμησει? το οτι η σελιδα λεγεται "μπουρδελα" δεν σημαινει οτι πρεπει να τα αναγαγουμε ολα σε πουτανες και γαμησι  :jerking:

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
η μαστροκωστα απο την δουλεια της πηρε τα σαλε στην αραχωβα;;

δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει αυτο καλε μου  :)
η Ματροκωστα ομως ειναι κι ενα ονομα και τη χρυσοπληρωνουν για φωτογραφησεις και για τις εμφανησεις της στη τηλεοραση
αν εχει βρει και κανα βλακα και του τα τρωει δικο της θεμα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι σχεση εχει το ποσο θα δωσει ενα περιοδικο για μια φωτογραφηση με το ποσο θα δωσει ενας τυπος για να γαμησει? το οτι η σελιδα λεγεται "μπουρδελα" δεν σημαινει οτι πρεπει να τα αναγαγουμε ολα σε πουτανες και γαμησι  :jerking:
να στο πω αλλιως, εγω γαμιεμαι 1 χρονο στη δουλεια για να παω 10 μερες με το ζορι  σε ενα νησι, αυτες το ξυνουν ολο το χρονο και ειναι 2 μηνες στη μυκονο, που στα γαμιδια βρισκουν τα λεφτα που δηλωνουν και ολες ελευθερες;;

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
να στο πω αλλιως, εγω γαμιεμαι 1 χρονο στη δουλεια για να παω 10 μερες με το ζορι  σε ενα νησι, αυτες το ξυνουν ολο το χρονο και ειναι 2 μηνες στη μυκονο, που στα γαμιδια βρισκουν τα λεφτα που δηλωνουν και ολες ελευθερες;;

εσυ τι δουλεια κανεις?
σου δινουν εσενα μερικες χιλιαδες ευρω για μια φωτογραφηση?

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

σωστα. ειναι σπανιο το φαινομενο!!!  :jerking: Εχουμε κανει αγιες ολες τις τανες. Ολες οι αλλες πανε με το σταυρο στο χερι και με τις αξιες της μαμας και του μπαμπα για να φτασουν ψηλα και παιρνουν μεταφορικα αυτο που αλλες παιρνουν κυριολεκτικα επι χρημασει. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν ειμαι εγω αυτη που θα κρινει αυτο καλε μου  :)
η Ματροκωστα ομως ειναι κι ενα ονομα και τη χρυσοπληρωνουν για φωτογραφησεις και για τις εμφανησεις της στη τηλεοραση
αν εχει βρει και κανα βλακα και του τα τρωει δικο της θεμα
μονο που η συγκεκριμενη τα αγορασε πριν αρχισουν να την χρυσοπληρωνουν.....και επειδη τυχαινει να εχουμε κοινους γνωστους..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:,ταλεντο μεγαλο...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσυ τι δουλεια κανεις?
μα τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με 1-2 φωτογραφησεις κανουν την ζωη που κανουν, να αγοραζουν ακριβα ρουχα να ειναι στα κλαμπ καθε βραδυ και να λενε οτι δεν εχουν γκομενο;;;ποσα να παρουν πια;;

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μα τωρα σοβαρα πιστευεις οτι με 1-2 φωτογραφησεις κανουν την ζωη που κανουν, να αγοραζουν ακριβα ρουχα να ειναι στα κλαμπ καθε βραδυ και να λενε οτι δεν εχουν γκομενο;;;ποσα να παρουν πια;;

δεν νομιζω να χει κανει μονο 1-2 φωτογραφησεις
και εκπομπες νομιζω εχει κανει και γυμναστηριο εχει και γενικα δουλευει
γενικοτερα αυτο που λεω ειναι οτι στο χωρο που κινειται τα λεφτα βγαινουν αρκετα πιο ευκολα
δεν λεω οτι αποκλειεται να κανει καποια δουλεια που δεν φαινεται προς τα εξω, λεω απλα οτι και με αυτα που κανει χρηματα μπορει να βγαλει
και το οτι λεει οτι δεν εχει γκομενο δεν σημαινει πως ειναι και αληθεια, καθε λιγο και λιγακι τη βλεπουμε με διαφορους, τη θυμαμαι προσφατα με γνωστο ποδοσφαιριστη που αυτοι κι αν το φυσανε το χρημα

tsourekia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μονο που η συγκεκριμενη τα αγορασε πριν αρχισουν να την χρυσοπληρωνουν.....και επειδη τυχαινει να εχουμε κοινους γνωστους..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:,ταλεντο μεγαλο...

πριν αρχισουν να τη χρυσοπληρωνουν, δεν θα ταν καν καλα καλα γνωστη, για να μη τη χρυσοπληρωνουν
αρα και η ταριφα της δεν θα ταν και πολυ υψηλη
αρα πως καταφερε να παρει ολοκληρο σαλε?  :P
τεσπα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου εχεις και κοινους γνωστους...για μενα οπως ειπα τα σεναρια ολα ειναι πιθανα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πριν αρχισουν να τη χρυσοπληρωνουν, δεν θα ταν καν καλα καλα γνωστη, για να μη τη χρυσοπληρωνουν
αρα και η ταριφα της δεν θα ταν και πολυ υψηλη
αρα πως καταφερε να παρει ολοκληρο σαλε?  :P
τεσπα εσυ θα ξερεις καλυτερα αφου εχεις και κοινους γνωστους...για μενα οπως ειπα τα σεναρια ολα ειναι πιθανα...
να σου πω..

πιστευεις οτι υπαρχει τιποτα εκει μεσα ??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι μωρε μαλακα. το ξερω το απότιστο..

άλλο τη ρωρησα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ευχαριστω !

αφηστε το κοριτσακι ησυχο ρε μαλακες..
τι σας νοιαζει???
η μονη ειναι???
και επειδη δεν ειναι η μονη πειραζει να την χαβαλευουμε ?

χου ρε νταβα της !! (πόσο τη δινεις ?)

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εσυ τι δουλεια κανεις?

άσε... χιλιάδες ευρω (που τότε που έκανα modeling δεν υπήρχαν ευρω) για φωτογράφιση δεν έπαιρναν ουτε τα μοντέλα της δρακοπούλου και της agence unique... τα καλύτερα φράγκα τα έχουν οι διαφημήσεις αλλα και πάλι.... δεν άγοραζονται όλααα αυτα με διαφημιστικά σποτάκια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom