[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Anderson: "Διατηρώ τη γραμμή μου κάνοντας… έρωτα!"[/size][/size][/size][/size]
Το μυστικό της για καλλίγραμμη σιλουέτα αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη η Pamela Anderson, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από το να κάνει έρωτα!
«Το να δείχνω ωραία οφειλόταν πάντα στη μεγάλη συχνότητα των ερωτικών επαφών που έχω! Σπάνια έχω παρακολουθήσει πρόγραμμα γυμναστικής ενώ ποτέ δεν έχω ακολουθήσει κάποια δίαιτα. Πως διατηρούμαι όταν δεν έχω σχέση και δεν κάνω έρωτα; Δεν θυμάμαι!», δήλωσε η 42χρονη πρώην σταρ του Baywatch.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η ηθοποιός εθεάθη πριν λίγες μέρες σε τρυφερές στιγμές με τον πρώην άνδρα της Tommy Lee στο Λας Βέγκας ενώ η ίδια είχε παραδεχτεί στο παρελθόν πως πίστευε ότι δε θα ξανακάνει σοβαρή σχέση.
«Πριν μερικά χρόνια ρωτήθηκα εάν θα ξαναπαντρευόμουν και απάντησα πως θα το ήθελα αλλά ποιόν να επέλεγα;»είπε η Anderson και συμπλήρωσε: «Σοβαρά σκέψου την αγγελία μου σε στήλη γνωριμιών: Μητέρα δύο άτακτων παιδιών, με έναν πρώην άνδρα ελαφρώς τρελό, ο οποίος δεν μένει μακριά της!».
Πηγή:cosmo.gr