You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι μην τα ριχνουμε σε εναν??????
Για το που δεν βαζουμε γκολ φταιει η ανικανοτητα της επιθεσης και οι μεσοι κτλ...
Αλλα για το οτι την κοπανησε απο το τερμα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ,ποιος φταιει ρε πουστη μου????
Τι πινεις Αντωνη????????
Για το που δεν βαζουμε γκολ φταιει η ανικανοτητα της επιθεσης και οι μεσοι κτλ...
Αλλα για το οτι την κοπανησε απο το τερμα ο ΜΑΛΑΚΑΣ ,ποιος φταιει ρε πουστη μου????
Τι πινεις Αντωνη????????
Ρε πουστη μου, δεν μου αρεσει να το παιζω coach.
Αλλα ο Λυμπε εδω κ 10 χρονια δεν μπορει να παιξει καθαρο Σεντερ Φορ... θελει να ειναι πισω απο το Φορ... εκει ο άλλος, Φορ...
τι να πω ρε γαμωτο... οκ, παιζει με 3 αμυντικα χαφ.. καλα κανεις.. αλλα τα ακρα σου ειναι ο Χαριστεας!!!!
Αλλα ο Λυμπε εδω κ 10 χρονια δεν μπορει να παιξει καθαρο Σεντερ Φορ... θελει να ειναι πισω απο το Φορ... εκει ο άλλος, Φορ...
τι να πω ρε γαμωτο... οκ, παιζει με 3 αμυντικα χαφ.. καλα κανεις.. αλλα τα ακρα σου ειναι ο Χαριστεας!!!!
ναι ναι... ο Αντωνης μονο φταιει....
Ο Κυριακος γιατι δεν ηταν στην θεση του??? Το κεντρο δεν ξερει που παταει, ο Χαριστεας ειναι σε αλλο κοσμο, κ ο Γιουρκας ειναι στο πουθενα...
μην τα ριχνουμε μονο σε εναν...
Καλά μη τρελαθούμε τώρα, αυτό το λάθος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ου νικοπολιδη ψοφησες φυγε ρε αχρηστε παραπληγηκε ανικανε αι στο διαολο
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μονο στο γαυρο ξερει να τα πιανει!
αυτο ειπα???
ξαναδιαβασε τι εγραψα κ μετα απαντα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
συγνωμη χρωσταω μια σοδα αλλα ενταξει πεταξα την παντοφλα στην τηλεοραση με αυτα που βλεπω
αφου ο ρεχακλης μετα τα ματς με ουκρανια,αλβανια στα προκριματικα του 06 κ με τουρκια στα προκριματικα του 08 δεν εβαλε μυαλο κ καλει ακομα τον παπαραριδοπολιδη...
οκ. σωστος.. αλλά νομιζω εχουν μερικη ευθηνη κ οι μεγαλες ομαδες που δεν προωθουνε ελληνες τερματοφυλακες κ πλασαρουνε καλους ξενους..
Συγχωρεμένος...και εγω την πέταξα με τα παλτα......την τηλεόραση απο το μπαλκόνι....συγνωμη χρωσταω μια σοδα αλλα ενταξει πεταξα την παντοφλα στην τηλεοραση με αυτα που βλεπω
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Τζορβας γιατι δεν τον βαζει; Σηφακης Δασκαλακης που ειναι αυτοι; εχουνε κανει την ομαδα δημοσια υπηρεσια δεν αφηνουν την καρεκλα! ξοφλησατε ρε γερασατε φυγετε τοπο στα νιαταοκ. σωστος.. αλλά νομιζω εχουν μερικη ευθηνη κ οι μεγαλες ομαδες που δεν προωθουνε ελληνες τερματοφυλακες κ πλασαρουνε καλους ξενους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K