Νέα

Παλιός βετεράνος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα βετερανος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 735
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βετερανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
28
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ειμαι εντελως καινουργιος εδω , αλλα πολυ παλιος στο "κουρμπετι" απο τους πολυ εμπειρους βετερανους του ειδους της δεκαετιας του 70 ,80 και μεχρι τελη της δεκαετιας του 90. Εκει σταματησα γιατι ειχα απογοητευτει απο την πιατσα , αλλα και λογω του οτι γα...σα καλα απο μια σχεση που κραταει ακομα...αλλα θελει και ποικιλια η ζωη....  Θελω να απευθυνω τους εγκαρδιους χαιρετισμους μου σε ολα τα αλανια, και θελω μαγκες την βοηθεια σας σε ενα βετερανο του ειδους ,επειδη εχω χασει την επαφη ολα αυτα τα χρονια και χρειαζομαι λιγη ενημερωση , μιας και εχω αποφασισει να επιστρεψω στα παλια...αφου ως γνωστον ..."κοβει η πουτ..α το γαμ..ι; "
Οποιος ενδιαφερετε να μαθει περισσοτερα για το τι γινοταν εκεινες τις αξεχαστες εποχες , πολυ ευχαριστως να απαντησω ,για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να αναπολουν οι πιο παλιοι.
Απο εσας περιμενω να με ενημερωσε για το σημερα , και συγκεκριμενα για αρχη θα ηθελα να μαθω για καμμια καλη βιζιτα για το σπιτι, μιας και κανα δυο αποπειρες που εκανα προσφατα εφαγα "πακετο" και δεν παιζω αλλο με την τυχη μου..
αναμενω ανυπομονα .....με εγκαρδιους αγωνιστικους χαιρετισμους ....βετερανος
 
OP
OP
Β

βετερανος

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
28
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε stavros51 , σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση. Δυστυχως δεν μπορω να σου στειλω και εγω pm , επειδη μου ζητα κωδικο για verification και δεν βλεπω καμμια εικονα αλλα μονο ενα χ . αν μπορει καποιος ας βοηθησει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom