Νέα

Παλιός, καλός Ελληνικός κινηματογράφος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Αποψεις για ταινιες....Αγαπημενους ηθοποιους...ατακες και προτασεις ολα ευπροσδεκτα...

Πολλες απ αυτες τις ταινιες εκεινης της εποχης μπορειτε να δειτε στο
τρομεροι ηθοπιοι...
Κωνστανταρας...
Ηλιοπουλος...
Βεγγος...
Αυλονιτης...
Φωτοπουλος...
Χατζηχρηστος...
.................................
και πολοι αλλοι που αν τους γραψουμε θελουμε βιβλιο ολοκληρο καθως και ηθοπιοι β ρολου οπως ο Μεγαλος Σταυρος ξενιδης...
Ηθοπιοι που μας μεγαλωσαν με τις ταινιες και τις ατακες τους και πιστευω και θελω πολυ να μεγαλωσουν και τα παιδια μας...Δυστηχως λιγοι ειναι πια κοντα μας...παρα πολλοι λιγοι...Οπως ο Βεγγος...ο Βουτσας...Η Στυλιανοπουλου....Η Βραννα...Η Κοντου...Ο Τανετακος...κ.α
Σπουδαιοι ολοι κι αυτοι που ειναι κοντα μας κι αυτοι που εχουν φυγει...
Ποσες φορες βλεπουμε χωρις να βαριομαστε τις ιδιες ταινιες...
Μουστακας...
Ριζος...
Παπαγιανοπουλος....
Λογοθετιδης...
Γκιωνακης....
............
Σας ευχαριστουμε ολους μεσα απ την καρδια μας για οσα μας εχετε χαρισει στη ζωη μας.....

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ο Ελληνικός Κινηματογράφος τοτε ητανε μπροστα!!!
τοσο μπροστα που ο σημερινος δεν μπορει να τον φτασει!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εχω βαρεθει να την ακουω χρονια τωρα αυτη την παππαρια,οτι ο ελληνικος κινηματογραφος ντε και καλα ηταν σημαντικος παλια και τωρα δεν αξιζει. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος ηταν (με ελαχιστες εξαιρεσεις) μια μαλακια ολκης. Ενας κινηματογραφος για την πλεμπα, που αφορουσε ατομα χαμηλοτατου πνευματικου επιπεδου. Τουλαχιστον, ο σημερινος εχει ενα οραμα,γεννα καποιον προβληματισμο. Και τα οποια σκουπιδια  γυρνιουνται σημερα ειναι καταλοιπα του παλιου <<καλου>> ελληνικου κινηματογραφου, συν μιας δοσης μαλακισμενης τηλεοπτικης κουλτουρας. Δεν αφοριζω τους παλιους ελληνες ηθοποιους, που καποιοι ηταν καλοι στο ειδος τους(Ηλιοπουλος,Βεγγος,Χορν),αλλα αφοριζω ολοκληρωτικα την πλειοψηφια των ταινιων του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Οι περισσοτερες ταινιες του με κανουν και ντρεπομαι.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
οκ φιλε μου εγω που τον γουσταρω πολυ ειμαι χαμηλωτατου πνευματικου επιπεδου....οι σημερινες ταινιες ειναι σκουπιδια οι περισσοτερες εκτος αν εισαι πχ φαν του ρουβα και σ αρεσει το αλτερ εγκο...
Γεννα προβληματισμο ο σημερινος και δεν γεννουσε ο παλιος....????????τη αστροπελεκι ηταν αυτο....?α και οπως το ειπες ναι...καλα κανεις και ντρεπεσαι μιας και δεν εχεις το δικαιωμα εσυ να χαρακτηριζεις παπαρια κατι που εκατομμυρια κοσμου εκτιμαει!!!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
α και κατι αλλο καμια φορα φταιει και το πνευματικο επιπεδο του τηλεθεατη που δεν μπορει να καταλαβει το νοημα και τους προβληματισμους εκατονταδων ταινιων ολων των ειδων που δεν εχω ορεξη να γραφω τωρα...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεν σου μιλησα για κανενα αλτερ εγκω. Ισα ισα που εκανα αναφορα στα τηλεοπτικα σκουπιδια. Οσο για τα εκατομμυρια κανε λιγο κρατει.

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
καθολου κρατει δεν κανω.....τεσπα το θρεντ το ανοιξα για κουβεντα με τους φαν του ειδους...αν εσυ το θεωρεις σκουπιδι δικαιωμα σου..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γουστάρω με 1000 τα σκουπίδια του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου :rockon: :rockon: :rockon:
Bασίλης Αυλωνίτης, Θανάσης Βέγγος και Ρένα Βλαχοπούλου forever :rockon: :rockon: :rockon:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μιλάμε για ταινίες που οι κομπάρσοι ηταν ΗΘΟΠΟΙΑΡΕΣ!!! σκεφτείτε Παπαγιανόπουλος ξενιδης Αυλωνιτης
σε πολλές ταινίες ΔΕΝ έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλοo!!!!
τι να λέμε τώρα
θα πω κατι και ειναι καθαρα η γνώμη μου
ο ανυπέρβλητος Θανασης Βεγγος αν ειχε γεννηθεί Αμερική η Αγγλία σήμερα θα είχε επισκιάσει ακόμα και τον
Τσάρλι Τσάπλιν!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω βαρεθει να την ακουω χρονια τωρα αυτη την παππαρια,οτι ο ελληνικος κινηματογραφος ντε και καλα ηταν σημαντικος παλια και τωρα δεν αξιζει. Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος ηταν (με ελαχιστες εξαιρεσεις) μια μαλακια ολκης. Ενας κινηματογραφος για την πλεμπα, που αφορουσε ατομα χαμηλοτατου πνευματικου επιπεδου. Τουλαχιστον, ο σημερινος εχει ενα οραμα,γεννα καποιον προβληματισμο. Και τα οποια σκουπιδια  γυρνιουνται σημερα ειναι καταλοιπα του παλιου <<καλου>> ελληνικου κινηματογραφου, συν μιας δοσης μαλακισμενης τηλεοπτικης κουλτουρας. Δεν αφοριζω τους παλιους ελληνες ηθοποιους, που καποιοι ηταν καλοι στο ειδος τους(Ηλιοπουλος,Βεγγος,Χορν),αλλα αφοριζω ολοκληρωτικα την πλειοψηφια των ταινιων του παλιου ελληνικου κινηματογραφου. Οι περισσοτερες ταινιες του με κανουν και ντρεπομαι.
μαλλον δεν εχεις δει ποτε την καλπικη λυρα η το αμαξακι η ποσες και ποσες ταινιες ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΙΜΑΤΑ!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξεχασα βεβαια τον Τεραστιο Ορεστη Μακρη
που προπολεμικα εκανε καριερα σαν Τραγουδιστης σε οπερετες!!!

Επισκέπτης
Ξεχασα βεβαια τον Τεραστιο Ορεστη Μακρη
που προπολεμικα εκανε καριερα σαν Τραγουδιστης σε οπερετες!!!
θυμάμαι τον δικό σας τον Νίκο Σταυρίδη στην γειτονιά του πάνω από τον φλοίσβο που περπάταγε και φώναζε  ΥΒ ΥΒ ΥΒ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θυμάμαι τον δικό σας τον Νίκο Σταυρίδη στην γειτονιά του πάνω από τον φλοίσβο που περπάταγε και φώναζε  ΥΒ ΥΒ ΥΒ
τον εχεις δει απο κοντα?
εγω μενω πολυ πολυ κοντα στο Σπιτι του Γκιωνακη και πιτσιρικος τον Θυμαμαι!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πιτσιρικάς δεν καταλάβαινα τίποτα απο ελληνικές ταινίες. γέλαγα μόνο με τον βέγγο όταν έτρεχε.
ποια κάλπικη λίρα? απο τον τίτλο και μόνο είχε φάει μαύρο.
μεγαλώνοντας και βλέποντας τις ίδιες που κάποτε θεωρούσα μαλακιά είδα οτι είχαν φοβερή ειρωνεία. σπάει κόκαλα. η ειρωνεία αν είναι καλή είναι χιούμορ.
ακόμα και στο "λατέρνα φτώχια και φιλότιμο" που ποτέ δεν την καραγούσταρα η ειρωνεία και η εξυπνάδα πάει σύνεφο. άνετα θα μπορούσε να είναι διάλογος του σήμερα.
σημερινός ελλ κινηματογράφος. αν εξαιρέσουμε παραγωγές που έπεσαν φράγκα πχ. "πολίτικη κουζίνα", οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα.
θα πας σινεμά πιθανόν να γελάσεις με κάποιες απο αυτές, αλλά μετά απο 2 μήνες δεν θυμάσαι τίποτα.
ταινία που δεν σου αφήνει στάμπα στο μυαλό έστω και μια ατάκα είναι για το πέος

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
πιτσιρικάς δεν καταλάβαινα τίποτα απο ελληνικές ταινίες. γέλαγα μόνο με τον βέγγο όταν έτρεχε.
ποια κάλπικη λίρα? απο τον τίτλο και μόνο είχε φάει μαύρο.
μεγαλώνοντας και βλέποντας τις ίδιες που κάποτε θεωρούσα μαλακιά είδα οτι είχαν φοβερή ειρωνεία. σπάει κόκαλα. η ειρωνεία αν είναι καλή είναι χιούμορ.
ακόμα και στο "λατέρνα φτώχια και φιλότιμο" που ποτέ δεν την καραγούσταρα η ειρωνεία και η εξυπνάδα πάει σύνεφο. άνετα θα μπορούσε να είναι διάλογος του σήμερα.
σημερινός ελλ κινηματογράφος. αν εξαιρέσουμε παραγωγές που έπεσαν φράγκα πχ. "πολίτικη κουζίνα", οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα.
θα πας σινεμά πιθανόν να γελάσεις με κάποιες απο αυτές, αλλά μετά απο 2 μήνες δεν θυμάσαι τίποτα.
ταινία που δεν σου αφήνει στάμπα στο μυαλό έστω και μια ατάκα είναι για το πέος
+1.οοο.οοο
με την διαφορα οτι ο Πατερας μου μικρο με υποχρεωνε να βλεπω Ολυμπιακο και Παλιο Ελληνικο Κινηματογραφο
ειχα δει τα περισσοτερα πολυ μικρος!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ο ανυπέρβλητος Θανασης Βεγγος αν ειχε γεννηθεί Αμερική η Αγγλία σήμερα θα είχε επισκιάσει ακόμα και τον
Τσάρλι Τσάπλιν!!!
αν η μετάφραση ήταν καλή για να πιάνουν το χιούμορ οι ξένοι και έβλεπαν το πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, ποιος λουί ντε φινέ.
θα τον είχε φάει λάχανο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και τωρα οποιος μου πει λεπτομέρειες για την ταινια Ασσοι του Γηπεδου του 56
θα κερδισει τον σεβασμο μου !!!!
ειναι για δυνατους λύτες η ταινία!!!!