Νέα

Παλαβομάρες που έχετε κάνει με τις κοπέλες!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
Καλησπέρα καλή Κυριακή Τετάρτη :confused:
Αν και υπάρχει ένα νήμα με τίτλο φράσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, εντούτοις είναι παλιό και αδρανές τουλάχιστον 15 χρόνια.
Ο σκοπός του νήματος είναι να ποντάρετε ποστάρετε τις τρέλλες που έχετε κάνει με τα κορίτσια της επιλογής σας, τώρα είτε ατάκες είναι είτε σκηνικό, όλα καλοδεχούμενα...

ΓΚΡ δεν έχω βρει ακόμη κάποια κοπέλα που να καυλώνει ενώ εγώ θα ρίχνω στοιχήματα με το κινητό :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
οι ατακες κατα τη διαρκεια του σεξ προσωπικα μου φαινονται ακυρες εως αστειες (εκτος απο τα αυθορμητα), αλλα τα τρελα σκηνικα μου αρεσουν.
ξεκιναω λοιπον με κατι ελαφρα...
1) σεξ μεσα στο αυτοκινητο επι κοβιδ, με καμουφλαρισμενα τα τζαμια απο χαρτονια για να μη μας βλεπουν οι αποξω... οσο γινοταν. ιδιως οταν εβρεχε, γιατι ηταν και χειμωνας, ηταν αποθεωση να βλεπεις τα τζαμια απο μεσα θολα απο τις ανασες μας και να ακους το νερο να τρεχει ασταματητα πανω σε αμαξι-τζαμια λογω καταρρακτωδους βροχης.
μηνυμα εξοδουχου τοτε επι κουλοκοβιδ και καποια σχετικη-αρχικη ανησυχια για τον περιορισμο του χρονου.
μετα πηραμε το κολαη και απλα στα @@ & στα (ο)(ο) μας---> https://forma.gov.gr/
2) πιπα κατα τη διαρκεια οδηγησης εντος αθηνων, επειδη... ετσι της καβλωσε.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21
Θεσσαλονίκη, παλιότερα, στο μαγαζί της Εβίτας στην Καλαμαριά. Εύα ήταν το μωρό, αν θυμάμαι καλά, την είχα χύσει στο πρόσωπο, τα σκάγια πήγαν στα μάτια, φορούσε και φακούς επαφής, πέσανε όλες πάνω της να την βοηθήσουν...

Με κοπέλα μου, παλιά μια συγκεκριμένη ήθελε να πίνει πορτοκαλάδα αφού πρώτα βουτουσε μέσα στο ποτήρι την πούτσα μου και μου έκανε και μια πίπα ξεγυρισμενη.
Μια άλλη, ήθελε να τρίβεται στο ξύλο στην άκρη του κρεβατιού ενώ της τον έβαζα από τον κωλο

Ένα τελευταίο, μια μόλις είχε χάσει τον θείο της. Βρεθήκαμε μετα την κηδεία, μικρά ειμασταν, στο αυτοκίνητο, και μου λέει "είμαι στεναχωρημένη, πάμε κάπου να με γαμησεις". Και την πηδούσα και το στόμα της είχε ακόμα γεύση από κόλυβα

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
papaphilips προφανώς οι ατάκες βγαίνουν αυθόρμητα, δεν τις έχεις σχεδιάσει από πριν...
Την πρώτη φορά που πήγε η Ελένη (το μοναδικό μου στανταράκι) τουαλέτα για ούρηση την ακολούθησα. Όχι μου λέει δεν έρχεσαι μέσα, ντρέπομαι...
Τότε ξέχασε με, θα βρω άλλη της λέω...
Κάνει βαθύ κάθισμα και κατούραγε, ενώ εγώ μαλακιζόμουν και της λέω:

Είμαι μαλάκας γαμώ το σπίτι μου :headbaning2:

Τελευταία τροποποίηση:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
Μετά από χωρισμό με " το καλό μου το κορίτσι " , ήταν από τις πρώτες φορές που πήγα.
Δεν άντεξα πολύ ώρα , Ε κάτσαμε με τη κοπέλα και τα λέγαμε. Ωραία κουβέντα , την είχα φουλ ανάγκη.

Μετα
Για να αυτοδιασκεδάσω μετά έλεγα σε εμένα " Το καλό μου το κορίτσι μου βγήκε πουτάνα , η πουτάνα μου βγήκε καλό κορίτσι "
.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
Γάμησέ τα τύπε, αυτές είναι οι χειρότερες καταστάσεις να χωρίζεις και μετά να πας σε ιερόδουλη...
Τρεις σχέσεις που έκανα και τερματίστηκαν άδοξα, δεν πήγα αμέσως σε κορίτσια του χώρου, παρέμενα μακρυά τους για έναν μήνα τουλάχιστον...
Ειδικά με την τρίτη και φαρμακερή, έκανα γύρω στο εξάμηνο....

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
160
Πόντοι
0
Παλαβομάρες ε? μμμ

- Μια παλια γκομενα που δουλευαμε μαζι μπαρ στα νιατα μου την επερνα στους δρομους στα κράσπεδα και οποτε περνούσε κοσμος προσποιούμασταν οτι καναμε αγκαλιτσες την εφτιαχνε πολυ το public sex.

- Οσαν εφηβος ειχα αλλη μια γκομενιτσα οπου με ηθελε πολυ η καημενη και εκανε οτι της ελεγα. δλδ. μια φορα την εβαλα να την γαμησουν δυο φιλοι μου σε ενα παρκο μερα μεσημερι και δεν ειπε οχι.

- Στον Στρατό οσαν ημουν , αν και δεν ειναι σεξουαλικη , ημουν ετοιμος να τα καψω ολα και να φυγω με μια ντοπια αλλο που δεν εκατσε!

- Μια αλλη γκομενα ειχε ενα φετιχ με τον κωλο της η καργια και ηθελε μονο πρωκτικο!και δεν ειναι κακο , το κακο ειναι οτι μετα μιας και τα ηθελε μεσα τα εσφιγγε να βγουν σε ποτηρι να τα πιει, αλλο πραμα ασε, μου ειχε κλεψει και κανα δυο βρακια. η οποια επισης στο αμαξι οποτε με πιπωνε η καργια εκανε στραβοτιμονιες με το χερι γιατι την καυλωνε, παλι καλα που δεν σκοτωθηκα, τις κοψαμε τις πιπες εν κινηση!

- Και για τελος ειχα και μια παλαβη που για να ολοκληρωσει γουσταρε να μυριζει τα ποδια μου, μη ρωτατε πως γαμουσα και τα μυριζε, ιστορια ολοκληρη, δυο φορες ηταν αρκετες , δεν αντεχα αλλο!

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
Παίδες, εντάξει μπορείτε να λέτε και περιστατικά για τις κοπέλες σας, αλλά μια και είμαστε τσοντάδικο γενικά δεν λέω (για να μην πω ότι αποφεύγω) κάτι για τις πρώην...
Ας είναι καλά όπου βρίσκονται κι ευτυχισμένες, δεν φταίνε αυτές, εγώ φταίω που έδωσα πολλά...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.195
Πόντοι
20.686
Ένα τελευταίο, μια μόλις είχε χάσει τον θείο της. Βρεθήκαμε μετα την κηδεία, μικρά ειμασταν, στο αυτοκίνητο, και μου λέει "είμαι στεναχωρημένη, πάμε κάπου να με γαμησεις". Και την πηδούσα και το στόμα της είχε ακόμα γεύση από κόλυβα
Ρε τυπε στις κηδείες δεν δίνουν κολυβα.
Για πιάσε τη μύτη σου..

billardi76

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
0
Πιτσιρικάς κάποτε, γαμουσα ενα ωραιο μουνι μεσα στο αμαξι της σε ένα στενάκι στο Μέγαρο του ΟΤΕ στην Κηφισίας γιατι εγω ημουν μπατηρις και δεν διεθετα όχημα....
Την ώρα που εχυνε και τα εδινε ολα,χτυπάει με το τακούνι το παράθυρο του αυτοκινήτου και το σπάει...
Μια 300σαρα τότε θυμάμαι !!!!

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21
Ρε τυπε στις κηδείες δεν δίνουν κολυβα.
Για πιάσε τη μύτη σου..
Σε άλλο κόσμο ζεις αδερφέ. Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σε κηδεία. Και πού δίνουν; Σε γάμο;

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
160
Πόντοι
0
εγω για μνημοσυνα ξερω..στα σαράντα, στο χρόνο, στα τρία χρόνια κτλ κτλ αλλα δεν τον κοβω κιολας!

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
160
Πόντοι
0

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
Εχω κλωτσησει βυζια γκομενας επειδη κρεμονταν τοσο που φτανανε στον αφαλο... την εστησα στα 4 και τα κλωτησα
Με εξωτερικό φάλτσο σαν τον Ρομπέρτο Κάρλος η απλή πασούλα μαν ? :coffee:

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
Με εξωτερικό φάλτσο σαν τον Ρομπέρτο Κάρλος η απλή πασούλα μαν ? :coffee:
Καλά άσε τα ποδόσφαιρα και τα Στοιχήματα, για πες μας κι εσύ καμμιά ιστορία...
Παρεπιπτόντως ο παρολίγον πεθερός (πατήρ της Ναταλίας) ήταν υψηλόβαθμος του Στρατού κι ευτυχώς που δεν με :zfuck:όταν υπηρετούσα!
Θα έτρωγα παραπάνω από 55 μέρες φυλακή και εξορία στο Πεκίνο :headbaning2:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.195
Πόντοι
20.686
Σε άλλο κόσμο ζεις αδερφέ. Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σε κηδεία. Και πού δίνουν; Σε γάμο;
Έχεις πλάκα μεγάλε.Κανε την ιστορία σου τουλάχιστον αληθοφανή.
Τα κολυβα τα δίνουν στα μνημόσυνα.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
416
Πόντοι
21

Λες να έχω τόση φαντασία; Φίλε ο,τι κ να πω, είναι λίγο. Γιατί να πω ψέματα; Όρεξη έχεις βραδιάτικα. Αν σου έλεγα πως μύριζε ψαρίλα, θα ήταν οκ; Σου λέω τι έγινε. Πριν 20 + χρόνια. Εκτός αν ζηλεύεις

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.311
Πόντοι
22.886
Λες να έχω τόση φαντασία; Φίλε ο,τι κ να πω, είναι λίγο. Γιατί να πω ψέματα; Όρεξη έχεις βραδιάτικα. Αν σου έλεγα πως μύριζε ψαρίλα, θα ήταν οκ; Σου λέω τι έγινε. Πριν 20 + χρόνια. Εκτός αν ζηλεύεις
:coffee: :coffee: :coffee:

not scared snake GIF by The Ed Bassmaster Show

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom