younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
το έχει ψάξει κανείς; ξέρει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα;
Για κάμερες δεν ξέρω, αλλά μικρόφωνα σίγουρα. Τουλάχιστον στο Αχιλλέως και Βενιζέλου μου το είχε πει η Χριστίνα.. Όχι ότι είχα ή έχω πρόβλημα, σε προσωπικό επίπεδο βέβαιατο έχει ψάξει κανείς; ξέρει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα;
εδώ παίζουν σε studio . www.bourdela.com/forum/index.php?topic=204653.15]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=204653.15[/url]το έχει ψάξει κανείς; ξέρει κανείς τίποτα πάνω στο θέμα;
Για κάμερες δεν ξέρω, αλλά μικρόφωνα σίγουρα. Τουλάχιστον στο Αχιλλέως και Βενιζέλου μου το είχε πει η Χριστίνα.. Όχι ότι είχα ή έχω πρόβλημα, σε προσωπικό επίπεδο βέβαια
καμερες παιζουν παντου παρτε το χαμπαρι και μην ακουτε μαλακιες τωρα πια ειναι το ποιο ευκολο πραγμαΚοιταξτε παιδες μπορει μεν να μην μας πολυνοιαζει αλλα το θεμα ειναι σοβαρο βεβαια το οτι βρεθηκαν σε καποιο η καποια στουντιο καμερες δεν παει να πει οτι ειναι ολλα ετσι
παντως αν θελει καποιος να εχει το κεφαλι του σιγουρο ας ψαξει σε μια μηχανη αναζητησης για εντοπισμο κρυφων καμερων και σε περιπτωση που εντοπισει κατι ζηταει τα χρηματα πισω και φευγει
Οτι ζημια ηταν να παθουμε, την παθαμεΥπαρχουν...Και σε γνωστο μπουρδελο που επισης προσφερουν μασαζουπηρεσια...υπαρχουν καμερες στα δωματια μεσα εξακριβωμενο το νου σας..
Για αυτο καλυτερα κανενα call girl σε ξενοδοχειο αξιοπιστο ή στο σπιτακι μας να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχοΟτι ζημια ηταν να παθουμε, την παθαμε
Κανεναs δεν μπηκε σε δωματιο να γαμησει με ......την μασκα του ζορρο
Στο σπιτι ειναι η ΕΣΑ οποτε το ξεχναμε..........Για τα ξεν/χεια πανω κατω μπορει να ισχυει το ιδιοΓια αυτο καλυτερα κανενα call girl σε ξενοδοχειο αξιοπιστο ή στο σπιτακι μας να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο
να πω ποια ειναι?.....χααχαχ έχει πλάκα το θέμα...θα πω ένα περιστατικό που μου έτυχε πρόσφατα χωρίς να αναφέρω το όνομα του call-girl...
μερικοί ίσως θα καταλάβουνε για ποια εννοώ αλλά τέλοςπαντων...
στο ξενοδοχείο πίσω από το ωνάσσειο κλείνω δωμάτιο αλλά το call-girl ήθελε πρώτα συνάντηση έξω από το ξενοδοχείο, οπότε επειδή όπως μου είπε μέσω τηλεφώνου μετέπειτα φοβάται μήπως τοποθέτησα καμία camera μέσα στο δωμάτιο με έβαλε και άλλαξα δωμάτιο !! χααχ
χωρίς έξτρα χρέωση αλλά η τύπισσα στην reception έμεινε λίγο κάγκελο...
πάντως καλή φάση...μου έδωσε ιδέα καλή....να τραβάμε με camera τα γαμήσια μας έτσι ώστε να κοιτάμε το replay μετά και να γινόμαστε καλύτεροι...να βλέπουμε πιθανά λάθη...μπορείς να βελτιωθείς πολύ...
να πω ποια ειναι?.....