Νέα

Παίζει κανένα μπουρδέλο στην Κω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bakaliaros23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bakaliaros23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι φανταροσ και δεν τη παλευω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μπα τιποτα καλες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γυναίκες υπαξιωματικούς δεν έχετε;Όλο και κάποια θα βλέπεται!Πήγες και σε άσχημη εποχή.Το καλοκαίρι μαζεύει πολύ Σκανδιναβία!!!

fadasma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
έχω  ένα τηλ για call girl από κω αν ενδιαφέρεται κανένας να το δώσω άλλωστε εγώ είμαι από Αθηνα και δεν πρόκειται να κάνω κάτι....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ειμαι φανταροσ και δεν τη παλευω

Αχ τί μου θυμίζεις.......

Και γώ στη γ@@@@ την Εθνοφυλακή υπηρέτησα........ :tickedoff: :headbang:
Τότε δεν υπήρχε τίποτα στο κ......νήσι.....
:tickedoff: :tickedoff:
Καλύτερα Τουρκία..
Υπομονή.... κια καλός πολίτης..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στο 543 ειχα ενα φιλαρακι με δηκα τοτε το τσιτσιμπικο ενα καριολη.Αυτος τους πηγαινε εμπλοκη συνεχεια για να μη βγαινουν και κανουν επεισοδια με τουριστριες οπως καναν οι εποπ που τρεχαν στα στρατοδικεια.
Μουχε πει το φιλαρακι οτι δεν επαιζε τιποτα μονο κατι ραδιοαρβυλες για μια πουτανα γερμανιδα 30αρα στην αντιμαχεια στο χωριο.
Μονο αν μεινεις εξοδουχος μετα τις 11 που σκαγαν οι αγγλιδες λιωμα υπηρχε περιπτωση να γαμησεις..

bilys

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για σας κι από εμένα. Ήμουν Δωδεκάνησα πριν λίγες μέρες για δουλειές και πήγα Ρόδο και Κω. Για την Ρόδο έχω γράψει στο αντίστοιχο ερώτημα. Για την Κω τώρα τι βρήκα. Το βράδυ πήρα ένα ταξιτζή και τον ρώτησα για κανένα μπαράκι με κορίτσια. Με πήγε σε ένα μπαρ οπού όταν πήγα ήταν δύο μαυρούλες. Όποιος θέλει στοιχεία για το που είναι ας ρωτήσει prive. Εκεί ήρθε η μία μαυρούλα με σώμα αλλά Naomi. Πολύ καυτό μουνί. Την κέρασα ένα ποτό μεγάλο μ ε αλκοόλ (30euro)(πανάκριβο) και μου τριβόταν συνεχεία πάνω μου. Μου είπε πως με δεύτερο ποτό θα μου τον έπαιζε. Την κέρασα και δεύτερο και όντος έτσι έγινε. Με το τρίτο ποτό έπεσε φλογέρα μέχρι που τελείωσα. Ακριβή βγήκε η φλογέρα αλλά δεν αντέχονται οι καύλες. Μόνο που φοβότανε μην την δει το αφεντικό και μου την έπαιρνε στο στόμα βιαστικά αλλά είχε και αυτό την καύλα του. Μου είπε ότι μετά τις 4 με 5 το προί μπορούσαμε να πάμε σπίτι της ή στο δωμάτιο μου. Τη ρώτησα πόσο και μου είπε ανάλογα τι θα κεράσω αλλά πλέων είχα ξεκαυλώσει και λόγω του ότι έφευγα την επόμενη δεν έκατσα να περιμένω.

DouStop

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
(γουατ δε φ....).....

ωραιος ο μαν...μιπωσ θυμασε το ονομα του μερους η που ηταν...

ειμαι κω και δεν εχει και πολυ κοσμο....

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Exei 1 strip club panw apo to bar ''Mylos'',eksw apo tin Kw sto dromo pou odigei sta megala ksenodoxeia k arxizei apo tin ''plateia twn delfiniwn'' k teleiwnei se ena kolostratopedo me mia taverna dipla.Einai o palios eparxiakos dromos pou oi palioi akolouthoun gia na apofeugoun ta stroumfakia.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Exei 1 strip club panw apo to bar ''Mylos'',eksw apo tin Kw sto dromo pou odigei sta megala ksenodoxeia k arxizei apo tin ''plateia twn delfiniwn'' k teleiwnei se ena kolostratopedo me mia taverna dipla.Einai o palios eparxiakos dromos pou oi palioi akolouthoun gia na apofeugoun ta stroumfakia.

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι μόνιμα κεφαλαία, και όχι μόνιμα χρώματα, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πριν πολλα χρονια, παρα πολλα, ειχε 2 μπουρδελα το νησι, λιγο εξω απο την πολη. Τωρα με τα gps υπαρχει περιπτωση να τα βρεις. Ητνα το ενα απεναντι απο το αλλο, αλλα σπιτια γυρω δεν υπηρχαν. Περναγες μεσα απο αγρους, γεμιζες χορταρια, χανοσουν, κτυπαγες το κεφαλι σου σε κλαρες δεντρων και καπου σε ενα χωματοδρομο εβλεπες δυο παλιοσπιτα με φως. Η σκεψη σου δε πηγαινε οτι ητνα μπουρδελα, αλλα η καβλα του φανταρου σε εκανε να μπουκαρεις. Ουτε μαλακια δε προλαβαινες να βαρεσεις για μερες. Ηταν μια μιλφαρα, οχι τπτ το σπουδαιο, χειμωνας, τα δωματια επανω, το μπουρι της σομπας να ειναι τρυπιο και να γαμας μεσα στη καπνα με ανοικτο παραθυρο για να μη παθεις ασφυξια.
Τι εποχες..... Ειχε πιαασει τη κουβεντα κιολας η πουτανα με ενα αγροτη απο κατω (του λεγε ποσα καβλια τις εριξε ενας που πηρε λεωφορειο και τη πηγε βολτα). Τη τραβηξα με το ζορι να το χωσω για να φυγω γρηγορα. Το ιδιος και ο κολλητος διπλα. Εκει δε πας μονος στα σκοταδια.

DouStop

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλοι μου..

θα κανω μια επισκεψη στο στριπ μπαρ και θα σας πω εντυπωσεις..

τωρα για το ....ντελο ,δεν με βλεπω να τρεχω εκει ...αν ειναι παω και καρδαμαιλα... ;)

Επισκέπτης
Νομιζω ανοιξε ενας οικος ανοχης πριν λιγες μερες εδω στην Κω, δεν ειμαι και σιγουρη, αλλα ως πρωην ιεροδουλος, κοβει το ματι μου....
Για οσα αγορια ενδιαφερονται ειναι στο 3. χιλ της επαρχιακης οδου, στα Φωκαλια, απεναντι απο ενα τουριστικο γραφειο που λεγεται DODECANESE....τωρα τι κοπελα εχει μεσα, δεν ξερω...
Καιρος ηταν παντως με τοσους φανταρακους....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Στο 543 ειχα ενα φιλαρακι με δηκα τοτε το τσιτσιμπικο ενα καριολη.Αυτος τους πηγαινε εμπλοκη συνεχεια για να μη βγαινουν και κανουν επεισοδια με τουριστριες οπως καναν οι εποπ που τρεχαν στα στρατοδικεια.
Μουχε πει το φιλαρακι οτι δεν επαιζε τιποτα μονο κατι ραδιοαρβυλες για μια πουτανα γερμανιδα 30αρα στην αντιμαχεια στο χωριο.
Μονο αν μεινεις εξοδουχος μετα τις 11 που σκαγαν οι αγγλιδες λιωμα υπηρχε περιπτωση να γαμησεις..

Αχ τι μου θυμησες! εκει ειχα υπηρετησει και εγω, μεγαλο μπουρδελο αλλα τεσπα στο θεμα μας.

Στη πολη της Κω στη περιοχη που λεγεται Εξαρχεια εχει κατι κωλομπαρα(που ειναι η κεντρικη πλατεια παρα διπλα σε ενα πεζοδρομο) δε θυμαμαι ονομα και δεν ξερω αν ειναι ανοιχτο αυτη την περιοδο γιατι το νησι ειναι αδειο. αν το πετυχεις ομως ριξε και μια ματια και εκει.
Για χειμωνα δε θα βρεις πολλα παρε καμια αδεια και ελα Αθηνα να ευχαριστηθεις.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μπουρδελο με την καθεαυτη εννοια ΟΧΙ πια.
Υπαρχουν 2-3 κωλομπαρα ο"Φαρος", η"εμμανουελλα" και το "La Nuit" και τα 3 στριβοντας απο τη παλια "Kalua"  αριστερα και πηγαινοντας προς τον Μυλο.

Τωρα τι παιζει μεσα δεν ξερω. Το μονο που ξερω οτι εχει διαθεσιμα κοριτσια...

Επισκέπτης
Κι ομως τζουτζουκο, ειπαμε πριν μερικες μερες, παρε το δρομο μετα τις σημαιες για μαπινοπουλο κ θα το δεις στα αριστερα σου, πριν το Μαρινοπουλο.....μπουρδελο μπουρδελο...τοσο στραβη ειμαι πια..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Κι ομως τζουτζουκο, ειπαμε πριν μερικες μερες, παρε το δρομο μετα τις σημαιες για μαπινοπουλο κ θα το δεις στα αριστερα σου, πριν το Μαρινοπουλο.....μπουρδελο μπουρδελο...τοσο στραβη ειμαι πια..

Οταν θα ξαναπαω (και παω συχνα) θα εχω τον νου μου.

Μακαρι να εχεις δικι εσυ. Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω.

batopedios

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αχχχχχχ τιμημένο νησί όσο και απίστευτο και αν σας φαίνεται αυτό που δήλωσα

Το 2003 τον Φεβρουάριο παρουσιάζομαι διαβιβάσεις και τον Απρίλιο πάω Κω.Άκουγα για Εξάρχεια και το τι γινόταν το καλοκαίρι άλλα δεν το πίστευα.
Ο τουρισμός ξεκινάει από τέλη Μαΐου άντε μέσα Ιουνίου και κρατάει μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου μέσα Οκτωμβριου.

Εθνικότητες???
Ισραήλ Ιταλία Αγγλία Σουηδία Γερμανία Ολλανδία Νορβηγία Δανία.

Όλες με τον βυζο έξω και τον στρινγκο και εμάς να μας χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι και το μάτι γαρίδα κάποια στιγμή και μετά παθαίνεις ανοσία .Από τον λόχο διαβιβάσεων κατέβηκα στην Ταξιαρχία δίπλα από το ξενοδοχείο Κώστας Παλας
Καβαντζωθηκα και διανυκτέρευση και μας πήγαινε υπηρεσία 1 μέσα 6 έξω αχχχχχχχχχχχχχχχχ ωραίες εποχές

Τώρα όσον αφορά για το θέμα μας θυμάμαι ότι υπήρχε ένα στριπτιζαδικο λίγο έξω από την πόλη νομίζω το ανέφερε ένας συναγωνιστής πιο πάνω που έφερνε κάτι καλά κομμάτια μάλιστα είχα φάει και ένα ρωσιδακι σκέτο άγγελο για 2 μήνες(αλλα είναι μια άλλη ιστορία)

Η πραγματική ζωή στην Κω είναι μετά της 11:30 και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες από κει και πέρα το χειμώνα είναι για να βαρς  :headbang: και  :jerking:

Και μια συμβουλή πρέπει να ζήσεις οπωσδήποτε την νυχτερινή Κω ιδίως αυτό το αλαλούμ στα γνωστά Εξάρχεια είναι κάτι που σου μένει και οπωσδήποτε να πας και Καρδαμαινα εκεί είναι άλλο πανηγύρι άλλα όλα αυτά προϋποθέτουν καλοκαίρι και διανυκτέρευση

ΥΓ
εάν είσαι ΧΙ.ΠΙΣ στον στρατό και σε πάρει κάνεις τηλ και σε ρωτήσει:
-ΝΑΙ ΚΩΣ ΕΚΕΙ??
-και πεις ΝΑΙ ΚΩΣ
-θα σου πουν ΕΕΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ
χαχαχαχαχαχαχ
καλή συνέχεια και καλός πολίτης

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
οντως κοντα στον μαρινοπουλο εχει ανοικσει ενα σπιτι πολυ καλο με νεα κοριτσια 22-25.αστερια.αλλα παιζουν και πολλα μπαρ με με κανα δυο φορες που θα πασ και θα γνωριστεις μαζεθεισ τηλεφωνα και γαμασ στο χωρο σου.αυτα το χειμωνα γιατι το καλοκαιρι παιζουν θεομουνα και οσο για το φιλο που λεει για μεθυσμενες αγγλιδεσ μονο,,πρεπει να ειναι πολυ στοκος και εμεισ καναμε φανταροι στη κω και φυγαμε εμπειροτεροι και πλουσιοτεροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom