Νέα

Παιδιά λίγη βοήθεια... SOS!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zafeirakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zafeirakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους σας μάγκες, χθές γράφτηκα στη σελίδα.. ο Ζαφείρης είμαι. Απευθύνομαι προς όλους, παρακαλώ αν ξέρετε βοηθήστε.. Λοιπόν, μέσα στη σελίδα, έχω βρει πληροφορίες και τιμές για κατι μπουρδελάκια στον Βαρδάρη(Θεσ/νίκη). Οι αναγραφόμενες τιμές(μέσω όρο ένα 40άρι), σε πόση ώρα πηδήματος αντιστοιχούν? Κάτι άκουσα απο ενα φιλαράκι μου πως με 40 ε γαμας για ενα δεκάλεπτο μόνο :- Αληθεύει μηπως κάτι τέτοιο? Αν ναι, που μπορώ να βρω μπουρδέλο με μεγαλύτερο χρονόμετρο :think:??
Υ.Γ. Έχει κανείς τίποτα τηλέφωνα? μηπως και βγάλω άκρη με κανενα τσάτσο.. 
Ευχαριστώ

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαρακο καλως ορισες στην παρεα....τα πιο πολλα ειναι ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε, υπαρχουν ορισμενα που με παραπανω χρημα κερδιζεις χρονο, αλλα παρολαυτα η γκομενες θαλουν να σε ξετιναξουν στα γρηγορα, οποτε μαπα το καρπουζι......μονο σε κανα μασατζιδικο θα βρεις εξτρα χρονο αλλα πρεπει αφενος να σε γνωρισουν κ αφετερου κοστιζει 100 κ φευγα....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα συμφωνησω με τον giopaneli . Κρινοντας απο τηυν Αθηνα, βεβαια, στα περισσότερα μαγαζια, δεν θα βρεις αυτο που ζητας, ειδικα στην τιμη που αναφερεις. Ορισμενα με περισσότερα λεφτα δινουν εξτρα χρονο, αλλα οι κοπέλες προσπαθουν ετσι κι΄αλλοιως να σε τελειώσουν.
Μονο σε ct θα εχεις οσο χρονο θελήσεις, αλλα."ειναι πολλά τα λεφτα  zafeirako........"
:think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom