Νέα

Παιχταράδες του Θρύλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το θέμα απευθύνεται κυρίως, για να μην πώ αποκλειστικώς σε Γαύρους. Ποιος είναι ο παίκτης, Έλληνας, ή ξένος, που σας έχει μείνει στο μυαλό ή στην καρδιά σας ως παιχταράς, ή ως μεγάλη φάτσα;

Εγώ, για παράδειγμα, αν και παραδέχομαι και έχω θαυμάσει τόσους και τόσους παίκτες του Θρύλου, ανέκαθεν είχα κόλλημα με το Μητρόπουλο. Γιατί ήταν τεθωρακισμένο, αλλά ήξερε και πολλή μπάλα. Γιατί είχε ταλέντο, αλλά και διάρκεια. Γιατί ήταν φόβος και τρόμος για τους αντιπαλους, τόσο με το ποδοσφαιρικό αλλά και το φυσικό του ανάστημα και παράστημα, όσο και με τη μαγκιά του-καλώς, ή κακώς εννοούμενη.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
απο έλληνες παίχτες: ο  μπίλαρος ο καραπίαλης( μέγιστη παιχτάρα ) ,ο αναστόπουλος με τις γκολάρες που έβαζε , ο γεωργάτος στα καλά του, τώρα απο ξένους : o ντένταρι , ο προτάσοφ , ζιοβάννι, ριβάλντο ,καρεμπέ και τώρα ο καστίγιο..

one love 7 one life :dancing:

ntafi82

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Κοιτα να δεις που δεν θα δουλεψουμε σημερα :2funny: :2funny: :2funny:

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μιχος το αναστημα στην αμυνα.τζολε ο παικτης

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έχουμε θέση (ΑΕΚ) εμείς εδώ;Αν ναι, ας βάλουμε το μουστάκια!!!

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Νοβοσέλατς,Τζόρτζεβιτς,Καραπιάλης,Δεληκάρης,Αναστόπουλος,Μητρόπουλος,Ντέταρι,Προτάσοφ,Λιτόφτσενκο,Τζιοβάνι,Ριβάλντο,Καρεμπέ,Ζε ιλίας,Καρεμπέ(για μενα ο καλύτερος από όλους τους ξένους,μαζί με τον Τζόλε)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]ΜΥΡΤΣΟ ΓΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΡΑ[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με Ηλία η ΑΕΚ όμως έχει πάρει κ 3 κούπες. ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
παροτι μη ολυμπιακος ψηφιζω αναστοπουλο.και καραπιαλη οπως ειπε καποιος τη φραση"στα καλα του".για μητροπουλο δεν χρειαζεται σχολιο μιλαει απο μονος του.τραμπου-κανιβαλος

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κουσουλάκης ! Θυμάμαι έπερνε την μπάλα στα πόδια του μέσα στην περιοχή της άμυνας μας και αντί να την διώξει μακρυά, έκανε τρίμπλες στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας  :idiot: :dancing: :dancing:

Αγάπη μου μεγάλη (μέχρι να φύγει και να πάει στον βάζελο) ήταν επίσης ο Σαργκάνης !! Ακόμα γούσταρα τρελά τον Μίρτσο όχι γιατί ήταν παιχταράς, αλλά γιατί ήταν και γαμώ τα αλάνια... Θυμάμαι τότε που τον είχαν σταματήσει σε μπλόκο για έλεγχο και αυτός είχε τραβήξει πιστόλι στον μπάτσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιθετικό δίδυμο σαν τους Αναστόπουλο - Μητρόπουλο νομίζω οτι δύσκολα θα ξαναυπάρξει ....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πάντα θαύμαζα την "μορφή" του Δεληκάρη. Κυρίως έξω από το γήπεδο. Σταρ εντελώς διαφορετικός από την εποχή του και την εποχή μας. Ίσως ο πιο μελαγχολικός έλληνας μπαλαδόρος.

Επισκέπτης
εγω ψηφιζω τον Τζολε απο τοτε που ηρθε στον Ολυμπιακο ειναι βαρομετρο για τον Θρυλο

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κουσουλάκης ! Θυμάμαι έπερνε την μπάλα στα πόδια του μέσα στην περιοχή της άμυνας μας και αντί να την διώξει μακρυά, έκανε τρίμπλες στους επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας  :idiot: :dancing: :dancing:

Εμένα ο Κουσουλάκης μου 'χει μείνει για κάτι ξερά μονοκόμματα σούτ που τραβούσε από τα τριάντα, τριάντα-πέντε μέτρα.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παιδιά, για το Μηνά Χατζίδη (τον είδα σε μία λίστα παλαιότερων ποδοσφαιριστών του Θρύλου μας) τι γνώμη είχατε;

ntafi82

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Μη σταματατε βαλτε και αλλους!!!
Ο λαος του Θρυλου και κυριως οι νεοτεροι περιμενουν να μαθουν για το μεγαλειο αυτης της ομαδας!!!
Παιχτες που διδαξαν μπαλα γενιες και γενιες ποδοσφαιροφιλων!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom