Νέα

Παιχνίδι επιλογής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hyena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Το παιχνίδι έχει ως εξής: Είστε ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη. Μαζί με εσάς ζωντανές είναι και 4 Ελληνίδες διάσημες με τις οποίες θα περάσετε τα τελευταία σας χρόνια στη γη. (Υπόψιν ότι μπορείτε να κάνετε σεξ αλλά δεν μπορεί κανείς σας να αναπαραχθεί. Επίσης, ό,τι υλικό αγαθό επιθυμείτε υπάρχει σε αφθονία, οπότε δεν χρειάζεται να ζορίζετε κανείς για την επιβίωση του. Το μόνο που κάνετε είναι χαλάρωση και σεξ).

Κανόνες:
Η 1η πρέπει να 'ναι κάτω των 25.
Η 2η κάτω των 35.
Η 3η κάτω των 45.
Η 4η κάτω των 55.

- - -

Οι δικές μου επιλογές:

1. Ήβη Αδάμου (23)
2. Κατερίνα Στικούδη (32)
3. Σία Κοσιώνη (37)
4. Τατιάνα Στεφανίδου (47)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
αρα ολες κατω  απο 25
4 18αρικα μουνετα και σεξ μεχρι να σβησει ο ηλιος

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Το παιχνίδι έχει ως εξής: Είστε ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη. Μαζί με εσάς ζωντανές είναι και 4 Ελληνίδες διάσημες με τις οποίες θα περάσετε τα τελευταία σας χρόνια στη γη. (Υπόψιν ότι μπορείτε να κάνετε σεξ αλλά δεν μπορεί κανείς σας να αναπαραχθεί. Επίσης, ό,τι υλικό αγαθό επιθυμείτε υπάρχει σε αφθονία, οπότε δεν χρειάζεται να ζορίζετε κανείς για την επιβίωση του. Το μόνο που κάνετε είναι χαλάρωση και σεξ).

Κανόνες:
Η 1η πρέπει να 'ναι κάτω των 25.
Η 2η κάτω των 35.
Η 3η κάτω των 45.
Η 4η κάτω των 55.

- - -

Οι δικές μου επιλογές:

1. Ήβη Αδάμου (23)
2. Κατερίνα Στικούδη (32)
3. Σία Κοσιώνη (37)
4. Τατιάνα Στεφανίδου (47)

Συμφωνω με τις 2 πρωτες επιλογες σου ΑΠΟΛΥΤΑ.Σαν 3η επιλογη βαζω Ευα Αντωνοπουλου (39) και στην 4η βαζω Μαρια Μπακοδημου (52).Αν δεις Ηβη Αδαμου τωρα τελευταια θα χυσεις πανω σου με την κωλαρα που εχει κανει.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
1η Ελενα Τσαγκαρινου
2η Χριστινα Μουστακα
3η Χριστινα Κολετσα
4η Ελενη Μενεγακη  

στη κατηγορια μεχρι 35 υπαρχουν πολλες επιλογες...(Νικολετα Ραλλη, Φαρμακη,Αλεξανδρακη)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ζηλευεις τυπε μου?

Ναι, μεγάλε.
Ζηλεύω γιατί θέλω κι εγώ να γαμήσω Μενεγάκη, Βάνα Μπάρμπα, Στικούδη, Αδάμου, Κοσιώνη, Στεφανίδου, Melania Trump, Παπαρίζου, Σκορδά, Αλεξανδράτου, Μπάστα, Μελέτη, Ντούβλη, και όλες αυτές που εσύ τις ξεσκίζεις καθημερινά στον πούτσο, και μένα δε μου λένε ούτε καλημέρα.
Δεν πρέπει να ζηλεύω?

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Ναι, μεγάλε.
Ζηλεύω γιατί θέλω κι εγώ να γαμήσω Μενεγάκη, Βάνα Μπάρμπα, Στικούδη, Αδάμου, Κοσιώνη, Στεφανίδου, Melania Trump, Παπαρίζου, Σκορδά, Αλεξανδράτου, Μπάστα, Μελέτη, Ντούβλη, και όλες αυτές που εσύ τις ξεσκίζεις καθημερινά στον πούτσο, και μένα δε μου λένε ούτε καλημέρα.
Δεν πρέπει να ζηλεύω?

Σωστος κι εγω θα ζηλευα τυπε μου.Αλλα Ο Σκυλος ειναι μεγαλοψυχος και θα σου πεταξει κανενα κοκκαλακι.οταν τελειωσει το γευμα του

Γαβ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom