Νέα

Παιχνίδι από τα παλιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PAPARIAMANTOLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 796
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Υπήρχε παλιά (την εποχή του DOS και της 5 1/4 δισκέτας με 360 Κ ) , ένα παιχνίδι με πειρατικά καράβια. Είχες το χάρτη μιας θάλασσας με λιμάνια δικά σου και του αντιπάλου και έκανες ναυμαχίες , στις οποίες μπορούσες να παρακολουθείς από τον χάρτη ή να κυβερνάς κάποιο πλοίο σου και να διαλέγεις από που θα επιτεθείς , μέχρι και πόσο θα σηκώσεις τα κανόνια. Τα πλοία ήταν ιστιοφόρα και η κατεύθυνση του ανέμου κατά την έναρξη της εμπλοκής ήταν κρίσιμος παράγοντας. Υπάρχει κάποιος που να θυμάται τίτλο; Και να ξέρει που μπορούμε να το βρούμε; Ευχαριστώ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπήρχε παλιά (την εποχή του DOS και της 5 1/4 δισκέτας με 360 Κ ) , ένα παιχνίδι με πειρατικά καράβια. Είχες το χάρτη μιας θάλασσας με λιμάνια δικά σου και του αντιπάλου και έκανες ναυμαχίες , στις οποίες μπορούσες να παρακολουθείς από τον χάρτη ή να κυβερνάς κάποιο πλοίο σου και να διαλέγεις από που θα επιτεθείς , μέχρι και πόσο θα σηκώσεις τα κανόνια. Τα πλοία ήταν ιστιοφόρα και η κατεύθυνση του ανέμου κατά την έναρξη της εμπλοκής ήταν κρίσιμος παράγοντας. Υπάρχει κάποιος που να θυμάται τίτλο; Και να ξέρει που μπορούμε να το βρούμε; Ευχαριστώ.

Υπήρχε και παιχνίδι που λεγόταν "Ηamourambi".
ΠΡΙΝ βγει (ακόμα και) το DOS.
Το θυμάται κανείς?

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ωρες ατελειωτες και αν δεν κανω λαθος αγοραζες και εμπορευματα και τα πουλουσες σε αλλα λιμανια η εκλεβες καραβια απο αλλους;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
tsizkeik

σωστος

το κλασικο version ηταν της amiga

μετα απο πολλα χρονια εχω αρχισει να ξανασχολουμε με το παιχνιδι

κοι οι χαρτες για να βρεις την οικογενεια σου δεν ειναι σε καθορισμενα σημεια..αλλα σε τυχαια σημεια η νησια

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Να πω ακόμη πως θυμάμαι τα εξής: Ο ποιό εύκολος αντίπαλος ναύαρχος ήταν ο Hagar ένας γενειοφόρος ορμητικός Viking και ο δυσκολότερος ο Νέλσωνας. νομίζω πως χωρούσε σε μια δισκέτα το παιχνίδι. Άντε να ήταν δύο , αλλά νομίζω όχι. Αν το σκεφτείς πως υπήρχαν γραφικά control gameplay σε 360 Κ !!!!!!
Ευχαριστώ όσους απάντησαν μέχρι στιγμής ,ειδικά το link του glaskos μπορεί όντως να αναφέρεται σε μεταγενέστερη εκδοχή , αλλά θέλω το real thing και μάλιστα αν το βρω θα το βάλω να παίζει σε προσομοίωση Hercules και όχι VGA. πόσο απλά ήταν όλα κάποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom