Νέα

Ούτε στον δρόμο, ούτε cg. Τότε τι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα normsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι πουτανιαρηδες ειμαι νεο μελος εδω αλλα πολυ παλιος αναγνώστης σχεδον ολων των θεματων . λατρευω τις πουτανες ειμαι παντρεμενος και 40 ετων . Λοιπον ξεκινω το πρωτο μου postarisma με την εξης εμπειρια . Καλοκαιρι πριν 2-3 χρονια , βαθμους κελσιου ισα με 40 , κεντρο αθηνας, ωρα 3 το μεσημερι, για δουλιες του γραφειου περπατω προς συνταγμα στεγνο το λαρυγγι και μπαινω σε ενα μπαρακι - καφενειο, ζητω μια παγωμενη μπυρα για να σβυσω την διψα μου, η μπυρα ερχεται αλλα μαζι της και 2 γυναικες καθιμενες αριστερα και δεξια μου κοιταζοντας με επιμονα, τι? ρωτω . η απαντηση : εδω εμεις δουλευουμε οποια θελεις απο εμας μας περνεισ και μας πας διπλα.Πηρα και τις 2 και περασα 1 πολυ υπεροχη ωρα χωρις βιασυνη , με ντουζακι καθαρα και ομορφα οι κοπελες πολυ περιποιηση και αψογη. απο τοτε παω ΚΑΙ εκει αρκετα συχνα . που τις κατατασουμε αυτες ?

Επισκέπτης
αυτές τις κατατάσουμε στη κατηγορία 'γυναίκες για σπίτι'.

Snakebite_1

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας λές και λεπτομέρειες? οικονομικού περιεχομένου ;)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
δε μας λές και που εγινε το σκηνικό να ξερουμε και μεις το μαγαζί?

OP
OP
N

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ανεφερα το οικονομικο γιατι ειναι ρευστο θεμα . ειναι οπου σε πιασουν .
τι εννοω μπορει να τις παρεις με 20 ε αλλα μπορει να σου ζητησουν και 100 ,εξαρταται απο οτι εχω καταλαβει καθαρα απο το πως θα τις παιξεις εσυ.

Επισκέπτης
Αν θες πες μας ή στείλε μου σε πμ που έχει τέτοια μπαράκια με ανάλογα σκηνικά.

OP
OP
N

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οριστε η πρωτη προσφορα μου . στην παραληλη οδο της αγ.κωνσταντινου που ανεβαινει προς συνταγμα πισω απο το εθνικο θεατρο.ΠΡΟΣΟΧΗ τωρα καλοκαιρι παιζουν  μπαζα.

OP
OP
N

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερεις κανεις κατι παρομοιο ? να το δοκιμασω και αυτο ρε παιδια.

Επισκέπτης
οριστε η πρωτη προσφορα μου . στην παραληλη οδο της αγ.κωνσταντινου που ανεβαινει προς συνταγμα πισω απο το εθνικο θεατρο.ΠΡΟΣΟΧΗ τωρα καλοκαιρι παιζουν  μπαζα.

Ρε παιδια εκει δεν σε πανε κατι κραχτες που ειναι στο Μεταξουργειο και σου παιρνουν τα λεφτα?
Παραλληλη την Αγ.Κωνσταντινου.Εκει στην γωνια στο τετραγωνο που ειναι και το πορνο-σινεμα καθεται μια γυναικα και σου την πεφτει για να πας να δεις τα κοριτσια που εχει.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λέτε οι κράχτες να εκσυγχρονίστηκαν και να μπήκαν και εδώ??? ;)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οταν πεθαίνω της δίψας προτιμώ το νερό και όχι το αλκοόλ.
Τώρα πως καταφέρνει ο normsa 3 το μεσημέρι με 40 βαθμούς και στεγνωμένο το λαρύγγι να ρουφάει μπυρόνια είναι άξιο απορίας.

OP
OP
N

normsa

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα ειναι να σου αρεσει η μπυρα φιλε μου , η τελευταια φορα που δοκιμασα νερο ηταν στην βαπτιση μου  :grin: . οσον αφορα τον παραπανω κυριο που αφησε υπονοουμενο οτι ειμαι κραχτης τον διαψευδω !  οχι φιλοι μου δεν ειμαι . ειμαι απλα ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ.

Επισκέπτης
μηπως ξερεις κανεις κατι παρομοιο ? να το δοκιμασω και αυτο ρε παιδια.

τι μας λέει το άτομο ρε συναγωνιστές μας παραμυθιάζει εδώ μέσα στην οδό Σατωβριάνδου λέει που είναι κάτι ξεπεσμέ να καφενεία και συχνάζουν κάτι συνταξιούχες  τσατσάδες πλάκα μας κάνει το τελευταίο διάστημα με το που τέλειωσαν οι πανελλήνιες πολλοί μπήκαν εδώ μέσα και το παίζουν  καμπαλέρο  σαν τον Μπερλουσκόνι.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Να δουμε τι αλλο σκηνικό από τσοντα θα μας περιγραψετε

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μην είστε καλοπροαίρετοι, μυρίζει απάτη και μάλιστα μεγάλη η ιστοριούλα του normsa.
Υπάρχει και σχετικό θρεντ στο φόρυμ όπου πολλοί εξιστορούν τα παθήματά τους στα εν λόγω μαγαζιά. Διαβάστε το and save yourselves from such kind of bullshit γιατί μέχρι και σουγιάδες μπαίνουν στο παιχνίδι.
Όταν το διάβαζα αναρωτιόμουν πάντως, πότε θα μας ενοχλήσει και ηλεκτρονικά το είδος τους.

salamis

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπήκε ο φίλος, άνοιξε ένα thread, και ότι πιάσει.
Το θέμα έχει εξαντληθεί και ακόμη κάποιοι την πατάνε. Σε άλλο thread (νομίζω στην ημερήσια για μπουρδέλα)
άλλος φίλος την πάτησε (δε διάβαζε και πολύ το φόρουμ) και του φάγανε 1100 ευρώ.  :headbang:

Εξού και οι τιμές είναι ρευστές κατα τα λεγόμενα του norsma. Αυτός γάμησε με 40 ευρώ 2 γκόμενες
και το παληκάρι με 1100 πήρε τα @@ μου. Προφανώς κατά τον norsma δε τις έπαιξε και πολύ καλά  :jerking:

Απορώ πώς σε ένα τόσο ζωντανό και ενημερωμένο φόρουμ, κάποιοι νομίζουν οτι μπορούν να βρούν τόσο εύκολα
μαλάκες. :think:

Καλά γαμήσια norsma :jerking: :jerking: :jerking:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προσέφερε πάντως στην ενημέρωση, να ξέρουμε να αποφεύγουμε τα καφενεία του κέντρου  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom