Νέα

Outlook Express

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulavut
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 781
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Κάνω back up τακτικότατα, επαγγελματική χρήση pc
Πώς δίάβολο αποθηκεύονται τα εισερχόμενα, απεσταλμένα κλπ. του Outlook express
Πού στο διάβολο βρίσκονται μέσα στον σκληρό?
Ευχαριστώ πολύ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φίλε δες εδώ:

C:cheesy:ocuments and Settings<User>Local SettingsApplication DataIdentities{GUID}MicrosoftOutlook Express
όπου GUID ένας αριθμός μακρυνάρι που χαρακτηρίζει μοναδικά κάθε identity.
Η κατάληξη των αρχείων είνα .dbx. Οπότε τα ψάχνεις και έτσι.

Αλλά το που βρίσκεται το inbox το βλέπεις και μέσα από το πρόγραμμα από το:
Tools->Options->Maintenance->Store
(Sorry, αλλά το ελληνικό περιβάλλον δεν το κατέχω).

Εγώ πάντως έχω βρει την υγειά μου με το Gmail. Το έχω βάλει να κάνει κατεβάζει όλα τα e-mail που έρχονται στην κανονική μου διεύθυνση και έτσι έχω ένα ωραιότατο on-line backup που μπορώ να το ψάξω εύκολα κλπ, κλπ.

ken

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχω δίκτυο και θέλω να κάνω κοινή χρήση του ημερολογίου και των επαφών του Outlook σε όλους τους υπολογιστές. ΄Η τουλάχιστον να μεταφέρω τα αρχεία από τον ένα η/υ σε άλλο.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έχω δίκτυο και θέλω να κάνω κοινή χρήση του ημερολογίου και των επαφών του Outlook σε όλους τους υπολογιστές. ΄Η τουλάχιστον να μεταφέρω τα αρχεία από τον ένα η/υ σε άλλο.
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Η καλλίτερη λύση είναι να έχεις Microsoft Exchange Server (εφόσον θέλεις να μείνεις σε περιβάλλον Ms).

Διαφορετικά τα αρχεία αυτά δεν είναι σχεδιασμένα για να γίνονται shared. Για παράδειγμα, ποιός έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο ημερολόγιο;

Υπάρχουν λύσεις από 3τους κατασκευαστές χωρίς να απαιτείται ο exchange server όπως πχ αυτή:
(δεν την έχω δοκιμάσει).

Κατά την γνώμη μου το Google είναι η πιό εύκολη λύση. Ειδικά για το ημερολόγιο έχει ένα προγραμματάκι που συγχρονίζει συνέχεια το outlook με το Google Calendar. Το οποίο θα μπορούν να βλέπουν όλοι και το οποίο είναι καταπληκτικό, μέχρι sms σου στέλνει για να σε ειδοποιήσει ότι πχ έχεις ραντεβού με κάποιο CG και να μην το ξεχάσεις (αν είναι δυνατόν, ξεχνιούνται αυτά; ).

Διαφορετικά πας σε πραγματικά επαγγελματική λύση τύπου Exchange Server ή ακόμα καλλίτερα Lotus notes.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
για το ημερολόγιο μόνος σου γράφεις για τα ραντεβού σου δεν μπαίνουν αυτόματα . δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom