Νέα

Ouija Board Γνωστό και ως "ποτηράκι" ή πίνακας των πνευμάτων..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fontas.dimi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Τι ξέρετε για το συγκεκριμένο;

Ένας παπάς μου χε πει κάτι γι αυτό και για αφελείς που το θεωρούν παιχνίδι καλόντας πνεύματα με ολέθριες συνέπειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους...

Έψαξα έπειτα στο Internet και διάβασα τρομακτικές μαρτυριες που με τρόμαξαν

Συνημμένα

• board.jpg
    board.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 17

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πιάνει αλλά πρέπει να είσαι γνώστης.

Η συμβουλή μου είναι να κλείσετε τα παράθυρα πριν τη συνεδρία.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Τι ξέρετε για το συγκεκριμένο;

Ένας παπάς μου χε πει κάτι γι αυτό και για αφελείς που το θεωρούν παιχνίδι καλόντας πνεύματα με ολέθριες συνέπειες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους...

Έψαξα έπειτα στο Internet και διάβασα τρομακτικές μαρτυριες που με τρόμαξαν
Όταν πήγαινα λύκειο είχαμε μαζευτεί δυο τρεις φορές με κάτι γκόμενες και το δοκιμάσαμε, μιλήσαμε με τη γιαγιά της μίας, με τον Κιθ Μουν, το Βασίλη Αυλωνίτη και ένα πνεύμα που είδε φως και μπήκε
Τη δεύτερη φορά ζήτησα νούμερα για το τζόκερ για την επόμενη κλήρωση και όντως πιάσαμε 5+1 αλλά επειδή τα μοιράσαμε στα 4 και εκείνη τη μέρα ήταν πολλά τα δεκατριάρια, έδωσε λίγα λεφτά ούτε 20 μύρια (δραχμές) στον καθένα
Τσατίστηκα και δεν ξανάπαιξα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Όταν πήγαινα λύκειο είχαμε μαζευτεί δυο τρεις φορές με κάτι γκόμενες και το δοκιμάσαμε, μιλήσαμε με τη γιαγιά της μίας, με τον Κιθ Μουν, το Βασίλη Αυλωνίτη και ένα πνεύμα που είδε φως και μπήκε
Τη δεύτερη φορά ζήτησα νούμερα για το τζόκερ για την επόμενη κλήρωση και όντως πιάσαμε 5+1 αλλά επειδή τα μοιράσαμε στα 4 και εκείνη τη μέρα ήταν πολλά τα δεκατριάρια, έδωσε λίγα λεφτά ούτε 20 μύρια (δραχμές) στον καθένα
Τσατίστηκα και δεν ξανάπαιξα

Με το πνεύμα του Βασίλη Λογοθετίδη, δεν συνομίλησες;Γιατί;

Συνημμένα

• Φίδια.jpg
    Φίδια.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 15

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
φοντα ποσο χρονων εισαι φιλαρακι??? :think: :think: :think: :think:

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Πολυ επικυνδινο το συγκεκριμενο "παιχνιδι" , ειδικα οταν δεν τηρουνται οι ''οροι'' του

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
γιατι δεν μπορει να πιστευεις τετοιες παπαριες..εκτος και αν τρολαρεις,αλλα δεν ειναι καν κυριακη....

Είμαστε σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, οπότε κάθε μέρα είναι Κυριακή!  :dancing:

OP
OP
F

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
γιατι δεν μπορει να πιστευεις τετοιες παπαριες..εκτος και αν τρολαρεις,αλλα δεν ειναι καν κυριακη....

Να σου πω κάτι;Για πνεύματα και δαίμονες πιστεύω και έχω ακουστά για μαλάκες που με μαγκιές και τελετουργικά μπλέκουν για τα καλά.Για το συγκεκριμένο τώρα δεν ήξερα μέχρι που διάβασα απίστευτες ιστορίες..

Δεν ξέρω ρε συ..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να σου πω κάτι;Για πνεύματα και δαίμονες πιστεύω και έχω ακουστά για μαλάκες που με μαγκιές και τελετουργικά μπλέκουν για τα καλά.Για το συγκεκριμένο τώρα δεν ήξερα μέχρι που διάβασα απίστευτες ιστορίες..

Δεν ξέρω ρε συ..

προσεχε τυπε 

Συνημμένα

• aliens_pagkalos_ipanic.gr_.jpg
    aliens_pagkalos_ipanic.gr_.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 15

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Για να πιάσει πρέπει να σφαχτεί ένα κοκόρι, να θυσιαστεί μια παρθένα (άντε να βρεις μία...), να γίνει Τρίτη ή Παρασκευή με Πανσέληνο, να είναι μεσάνυχτα, από το πρωί να έχεις δει μαύρη γάτα με άσπρες βούλες, να έχεις γεννηθεί Σάββατο, να έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, να έχεις 13 λαμπάδες ίσα με το μπόι σου, να έχεις μουσική υπόκρουση black metal, να έχεις ήδη πιει ένα μπουκάλι ουίσκι 12 ετών -πρόσεχε- ωριμασμένο σε δρύινο βαρέλι και να τρως λουκουμάδες την ώρα του παιχνιδιού.....

Όπως κατάλαβες το μυστικό είναι στο ουίσκι.... :2funny: :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Για να πιάσει πρέπει να σφαχτεί ένα κοκόρι, να θυσιαστεί μια παρθένα (άντε να βρεις μία...), να γίνει Τρίτη ή Παρασκευή με Πανσέληνο, να είναι μεσάνυχτα, από το πρωί να έχεις δει μαύρη γάτα με άσπρες βούλες, να έχεις γεννηθεί Σάββατο, να έχεις ωροσκόπο Ιχθύ, να έχεις 13 λαμπάδες ίσα με το μπόι σου, να έχεις μουσική υπόκρουση black metal, να έχεις ήδη πιει ένα μπουκάλι ουίσκι 12 ετών -πρόσεχε- ωριμασμένο σε δρύινο βαρέλι και να τρως λουκουμάδες την ώρα του παιχνιδιού.....

Όπως κατάλαβες το μυστικό είναι στο ουίσκι.... :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου σκετους η μπορουμε να ριξουμε και μερεντα? :think:
μην κανουμε καμια μλκια και δαιμονιστουμε

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
τυπε μου σκετους η μπορουμε να ριξουμε και μερεντα? :think:
μην κανουμε καμια μλκια και δαιμονιστουμε
Σωστή ερώτηση μάστορα. Θα ανατρέξω στην εγκυκλοπαίδεια μου περί πνευματικής-σ(κ)ατανιτιστικής μαγειρικής...

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Καλα τυποι εγω παντως τα χεζομαι κατι τετοια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom