Νέα

Όταν σας διακόπτει η γυναίκα σας ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.671
Πόντοι
4.125
Ήμουν λοιπόν με την ιερόδουλη και είχαν ανέβει οι παλμοί. Ξαφνικά ακούω το τηλέφωνο. Το κοιτάω, ήταν η γκόμενα. Διακόπτω, το σηκώνω και προσπαθώ να καταλαβώ τι θέλει. Η ιερόδουλη σταματάει και με κοιτά με απορία. Η γκομενα αρχίζει να μου λέει για μια φίλη της που την πρόσβαλε. Η ιερόδουλη μου κάνει νόημα τι να κάνει. Της κάνω νόημα να το πάρει λιγάκι στο στόμα μέχρι να ξεμπερδέψω. ..... Εσείς τι θα κάνατε? Να μην το σηκώσω δεν παίζει, ούτε να είναι κλειστό. Θα είχαμε δράματα....

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Ήμουν λοιπόν με την ιερόδουλη και είχαν ανέβει οι παλμοί. Ξαφνικά ακούω το τηλέφωνο. Το κοιτάω, ήταν η γκόμενα. Διακόπτω, το σηκώνω και προσπαθώ να καταλαβώ τι θέλει. Η ιερόδουλη σταματάει και με κοιτά με απορία. Η γκομενα αρχίζει να μου λέει για μια φίλη της που την πρόσβαλε. Η ιερόδουλη μου κάνει νόημα τι να κάνει. Της κάνω νόημα να το πάρει λιγάκι στο στόμα μέχρι να ξεμπερδέψω. ..... Εσείς τι θα κάνατε? Να μην το σηκώσω δεν παίζει, ούτε να είναι κλειστό. Θα είχαμε δράματα....

γιατι δεν παιζει να μην το σηκωσεισ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ήμουν λοιπόν με την ιερόδουλη και είχαν ανέβει οι παλμοί. Ξαφνικά ακούω το τηλέφωνο. Το κοιτάω, ήταν η γκόμενα. Να μην το σηκώσω δεν παίζει, ούτε να είναι κλειστό. Θα είχαμε δράματα....
τυπε περνα κι εσυ μια απο τα νηματα "τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελλεεινιδες" και "ο νομος του πικερ" για ρεκτιφιε

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δηλαδη θα εχεις προβλημα αν δεν το σηκωσεις...αλλα δεν εχεις προβλημα οτι της ριχνεις κερατο με ιεροδουλη....αν το μαθει;τι θα γινει ρε φιλε :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay: :gay:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.225
Πόντοι
7.865
Να πώ ότι σε λυπάμαι,τόσο για την παντόφλα,όσο και για το χαλασμένο σου πήδημα και το γεγονός ότι είσαι beta...Η γκόμενα σε χορεύει στο ταψί και σαν μαλάκας συνεχίζεις.Απλά δεν σηκώνεις το τηλέφωνο μάγκα μου.Και θα σει πεί η άλλη η μαλάκω τι;Ρε να είστε άντρες και όχι ραδίκια.Θα είχαμε δράματα...Δεν παίζει να μην το σήκωνα...Αν ρε πιρφορε δούλευες ή έχεζες ή δεν έπρεπε να σηκώσεις το τηλέφωνο για τον οποιονδήποτε λόγο,θα έπρεπε να τρώς παντόφλα;Και μάλιστα τώρα που είστε ελεύθεροι;Όταν παντρευτείτε τι θα κάνετε;Θα σου βάλει ζώνη αγνότητας ή θα επιλέξετε το χημικό ευνουχισμό;

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Να πώ ότι σε λυπάμαι,τόσο για την παντόφλα,όσο και για το χαλασμένο σου πήδημα και το γεγονός ότι είσαι beta...Η γκόμενα σε χορεύει στο ταψί και σαν μαλάκας συνεχίζεις.Απλά δεν σηκώνεις το τηλέφωνο μάγκα μου.Και θα σει πεί η άλλη η μαλάκω τι;Ρε να είστε άντρες και όχι ραδίκια.Θα είχαμε δράματα...Δεν παίζει να μην το σήκωνα...Αν ρε πιρφορε δούλευες ή έχεζες ή δεν έπρεπε να σηκώσεις το τηλέφωνο για τον οποιονδήποτε λόγο,θα έπρεπε να τρώς παντόφλα;Και μάλιστα τώρα που είστε ελεύθεροι;Όταν παντρευτείτε τι θα κάνετε;Θα σου βάλει ζώνη αγνότητας ή θα επιλέξετε το χημικό ευνουχισμό;

καλα του τα ειπες του ξεφτυλα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Καλά τα γράφεις εσύ,αλλά...Καμία ελπίδα.
Ο άλλος δεν έχει καταλάβει καν το βαθμό πυρφορίασής του για να μοιράστηκε μαζί μας τα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ καμία σοβαρή γυναίκα δε γουστάρει να είσαι 24/7 stand by,δουλάκος,δεδομένος..

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και σε μπουρδέλο ........ γαμήσι του 10λεπτου .........

Αν είσαι μάγκας, απαγορεύεις στη γυναίκα να σε παίρνει τηλέφωνα κάποιες ώρες ...
και εκείνες γαμάς πουτάνες ..........

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.225
Πόντοι
7.865
Καλά τα γράφεις εσύ,αλλά...Καμία ελπίδα.
Ο άλλος δεν έχει καταλάβει καν το βαθμό πυρφορίασής του για να μοιράστηκε μαζί μας τα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ καμία σοβαρή γυναίκα δε γουστάρει να είσαι 24/7 stand by,δουλάκος,δεδομένος..
Επίσης,για να δώσουμε και την ακτίδα γνώσης μας για σήμερα εμείς οι βετεράνοι,να ξέρετε ότι όταν οι γκόμενες δείχνουν τέτοιες συμπεριφορές συνήθως κάνουν εκείνες την σκατιά τους.Βλέπετε,επειδή στο μυαλό τους δεν φταίνε ποτέ εκείνες,ακόμα και το κέρατο που θα φας είναι δικο σου φταίξιμο.Αν,λοιπόν,η άλλη είναι στίτζω σημαίνει ότι είστε στα φοράει,είτε ετοιμάζεται να σου τα φορέσει,είτε στα έχει φορέσει και εν πάσει περιπτώσει ξέρει πως όχι μόνο είσαι κερατάς,πεταμένος,πίρφορος,δεδομένος και beta,αλλά δεν θέλει ουτε μια στο εκατομμύριο να γίνει κερατού απο εναν τέτοιο μαλάκα.Οπότε όχι μόνο φταίς που ξενοπηδιέται,αλλά δεν θα σε αφήσει ποτέ να χαρείς ένα πήδημα αν προσπαθήσεις να ξενοπηδήσεις και εσύ.Και η πουτάνα δεν είναι κέρατο.Είναι πλερωμένο γαμήσι.Κέρατο είναι να μπορείς να βρείς κάποια κοπέλα να φλερτάρεις και να την κατακτήσεις σαν άτομο.Οπότε με τα αλεπάλληλα τηλεφωνήματα και την παντόφλα σε ευνουχίζει,ενώ εκείνη μπορεί αν ρουφάει κανέναν αλβανό υδραυλικό.Σε κάθε περίπτωση,πάντως,ψάξου λίγο και προς Θεού μην δείξεις ότι ψάχνεις.Επίσης πες στα παπάρια σου να φυτρώσουν και πέτα κανένα μπινελίκι όταν σε κωλοδακτυλιάζει τοιουτοτρόπως.Θα δείς ότι με το να ορθώσεις ανάστημα θα ανέβεις στα μάτια της,γιατί πλέον δεν θα είσαι σκύλος.Άσταδιάλα,με τσάντισες πρωϊνιάτικο.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ό,τι να'ναι...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Με μια τέτοια καριόλα τα ειχα πριν 7-8 χρόνια.Τα χάλασα εξαιτίας της απαίτησης να με βρίσκει παντού.Μου είχε κάνει και σκηνή επειδή μου τηλεφωνούσε επί 4 ώρες και δε με έβρισκε...Και πώς να με έβρισκε αφού ήμουν στο αεροπλάνο;Ανοίγω το τηλέφωνο και βλέπω 80 κλήσεις...Και ήταν καλό μουνί...Τώρα απ΄ότι έχω μάθει από κοινό φιλο είναι μόνη της ετών 41...Και έτσι θα μείνει με τα μυαλά που κουβαλάει...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί;;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;; Τι άλλο θα διαβάσουμε ακόμη δηλαδή;;; 15 χρόνια ήμουν παντρεμένος (και υπόψιν, παντρεύτηκα στα 24 , πιτσιρικάς ακόμη και όχι 35αρης κατασταλλαγμένος) και ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα στην πρώην γυναίκα μου να μου κάνει σκηνή, επειδή με πήρε και δεν σήκωσα το τηλέφωνο. Είχα δουλειά, πάει και τελείωσε... δεν είναι δυνατόν να αυτοευνουχιζόμαστε παραχωρώντας τέτοια δικαιώματα στις γυναίκες/φιλενάδες/γκόμενες/αισθήματα ή όπως αλλιώς θέλει να την ονοματίσει ο καθένας... Τι πράγματα είναι αυτά;;;;

NikitasI

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Κριτικές
111
Like
4.253
Πόντοι
5.676
Όταν είμαστε σε επαγγελματικά ραντεβού δεν σηκώνουμε τηλέφωνα, δεν απαντάμε σε sms/email και είμαστε αφοσιωμένοι στην συνάντηση που έχουμε.
Αν επιμείνει κάποιος/α να μας παίρνει κλείνουμε το τηλέφωνο ή το βάζουμε σε λειτουργία πτήσης.-

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Δυστυχώς έτσι ειναι οι περισσότεροι πυρφοροι σημερα.Ειχα βγει ενα βραδυ με φιλο σε σχεση και η γκομενα του τον επαιρνε καθε μιση ωρα τηλεφωνο με αποκορυφωμα κατα τις 2 που τον πηρε και ο κακομοιρης βγηκε απο το μαγαζι και επι μια ωρα ακουγε τις μλκιες που του ελεγε. Μετα μπηκε σα κλαμμενο μουνι μεσα και δε μιλαγε. Και να πεις οτι εκανε και τιποτα, οποτε ηταν για χωσιμο ελεγε αυτα ειναι για σας παιδια εγω την αγαπαω την ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δυστυχώς έτσι ειναι οι περισσότεροι πυρφοροι σημερα.Ειχα βγει ενα βραδυ με φιλο σε σχεση και η γκομενα του τον επαιρνε καθε μιση ωρα τηλεφωνο με αποκορυφωμα κατα τις 2 που τον πηρε και ο κακομοιρης βγηκε απο το μαγαζι και επι μια ωρα ακουγε τις μλκιες που του ελεγε. Μετα μπηκε σα κλαμμενο μουνι μεσα και δε μιλαγε. Και να πεις οτι εκανε και τιποτα, οποτε ηταν για χωσιμο ελεγε αυτα ειναι για σας παιδια εγω την αγαπαω την ...

:vomit: :vomit:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
να μη το σηκωσεις δεν παιζει εεεε ... αρα παντοφλα  καργα .... Μηπως αυτη ειναι πουθενα και τον τρωει και σε τσεκαρει να μην καρφωθει.Κατι τετοια τα κανουν οι γκομενες  οσο πιο πολλη σε κυνηγανε τοσο πῖο πολλη γαμιουνται με καποιον αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom