Νέα

Όταν ο gay χέζει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monkey business
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:idiot:

Πάντως,αν θέλεις να συνεχίσεις την ζωή σου,αφού έχεις απαντήσει σε αυτή την θεμελιώδης απορία σου,ρώτα τον Λίλα στο θρεντ του.Θα σου απαντήσει,μπορεί να γίνετε κ φίλοι,που ξέρεις.

Επισκέπτης
εμενα η απορια μου ειναι πως χεζει ο λιλας :huh:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:idiot:

Πάντως,αν θέλεις να συνεχίσεις την ζωή σου,αφού έχεις απαντήσει σε αυτή την θεμελιώδης απορία σου,ρώτα τον Λίλα στο θρεντ του.Θα σου απαντήσει,μπορεί να γίνετε κ φίλοι,που ξέρεις.

μπορεί και να τον...χέσει κι'όλας!!! :headbang: :uglystupid: :idiot:

υγ--->καταλάβατε φαντάζομαι ποιός είναι ο κλώνος...

Επισκέπτης
εγω παντως τωρα που το σκεφτομαι οταν χεζω μου ψιλοκαυλωνει να ανησυχησω?? :think:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εγω παντως τωρα που το σκεφτομαι οταν χεζω μου ψιλοκαυλωνει να ανησυχησω?? :think:

τα γνωστά....
άντε στον Λιλά να σου δείξει τι να κάνεις, αν σε τσούξει και δεν σου αρέσει δεν έχεις πρόβλημα, διαφορετικά...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

μην γράφεις πολλά...γιατί εδώ ότι λές χρησιμοποιείται εναντίον σου μετά... :2funny: :2funny: :2funny:

Με το χέσιμο η με τους gay??

Με την...συνεργασία των δύο... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
M

monkey business

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπορεί και να τον...χέσει κι'όλας!!! :headbang: :uglystupid: :idiot:

υγ--->καταλάβατε φαντάζομαι ποιός είναι ο κλώνος...

Ποιός κλώνος μωρή κωλοτρυπίδα που μου έμαθες και τον κλώνο. Ξέρεις τι ειναι ο κλώνος ρε πανίβλακα??? Εδώ καθένας ανοίγει θρέντ για να κάνει την πλάκα του. Δεν σε είδα να διαμαρτήρεσαι για το θρέντ με τη γεύση του σπέρματος, μάλλον ήθελες να πάρεις ιδέες για να ταϊσεις τον γκόμενο.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ποιός κλώνος μωρή κωλοτρυπίδα που μου έμαθες και τον κλώνο. Ξέρεις τι ειναι ο κλώνος ρε πανίβλακα??? Εδώ καθένας ανοίγει θρέντ για να κάνει την πλάκα του. Δεν σε είδα να διαμαρτήρεσαι για το θρέντ με τη γεύση του σπέρματος, μάλλον ήθελες να πάρεις ιδέες για να ταϊσεις τον γκόμενο.

εσύ δεν το άνοιξες για πλάκα!σε ανησυχεί απλά που όταν χέζεις,λόγω δυσκοιλιότητας,σου σηκώνεται το πουλάκι απο τον πόνο!Και μάλλον ήθελες να τσεκάρεις...

ε λοιπόν βλαμμένο...μην ανησυχείς....ΕΙΣΑΙ!!!

άντε κλωνάρι απο εκεί...που θα την πείς κι'όλας!

βλάκα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

:o

θα σε παρακολουθώ εσένα, θέλω να δω αντίδραση άμα σε βρίσουν και κανονικά  :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:o

θα σε παρακολουθώ εσένα, θέλω να δω αντίδραση άμα σε βρίσουν και κανονικά  :rockon:

άστον μωρε τον κλώνο...μπάμ κάνει...

ένας είναι ο ηλίθιος εδώ στο μπουρδέλα που ανοίγει βλακώδες θέματα...δεν θέλει και πολύ μυαλό...

και να έγραφε και τίποτα έξυπνο να γελάσουμε...τις ίδιες παπαριές παντού ο καρπουζοκέφαλος!

Επισκέπτης
άστον μωρε τον κλώνο...μπάμ κάνει...

ένας είναι ο ηλίθιος εδώ στο μπουρδέλα που ανοίγει βλακώδες θέματα...δεν θέλει και πολύ μυαλό...

και να έγραφε και τίποτα έξυπνο να γελάσουμε...τις ίδιες παπαριές παντού [glow=red,2,300]ο καρπουζοκέφαλος[/glow]!
το χοντραινεις και συ τωρα δε λεει :-

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμένα μου αρέσει ο φοιτητής22οπα, έχει γαμώ τα νικ  :rockon:

Stories

Νέο!