monkey business
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Όταν οι gay χέζουν , καυλώνουν??? Τι λέτε???
Όταν οι gay χέζουν , καυλώνουν??? Τι λέτε???
Τι λέτε???
Πάντως,αν θέλεις να συνεχίσεις την ζωή σου,αφού έχεις απαντήσει σε αυτή την θεμελιώδης απορία σου,ρώτα τον Λίλα στο θρεντ του.Θα σου απαντήσει,μπορεί να γίνετε κ φίλοι,που ξέρεις.
Θα ξεράσω...
εγω παντως τωρα που το σκεφτομαι οταν χεζω μου ψιλοκαυλωνει να ανησυχησω??
εγω παντως τωρα που το σκεφτομαι οταν χεζω μου ψιλοκαυλωνει να ανησυχησω??
Με το χέσιμο η με τους gay??
μπορεί και να τον...χέσει κι'όλας!!!
υγ--->καταλάβατε φαντάζομαι ποιός είναι ο κλώνος...
:o :o :oτα γνωστά....
άντε στον Λιλά να σου δείξει τι να κάνεις, αν σε τσούξει και δεν σου αρέσει δεν έχεις πρόβλημα, διαφορετικά...
μην γράφεις πολλά...γιατί εδώ ότι λές χρησιμοποιείται εναντίον σου μετά...
Ποιός κλώνος μωρή κωλοτρυπίδα που μου έμαθες και τον κλώνο. Ξέρεις τι ειναι ο κλώνος ρε πανίβλακα??? Εδώ καθένας ανοίγει θρέντ για να κάνει την πλάκα του. Δεν σε είδα να διαμαρτήρεσαι για το θρέντ με τη γεύση του σπέρματος, μάλλον ήθελες να πάρεις ιδέες για να ταϊσεις τον γκόμενο.
Ποιός κλώνος μωρή κωλοτρυπίδα που μου έμαθες και τον κλώνο. Ξέρεις τι ειναι ο κλώνος ρε πανίβλακα??? Εδώ καθένας ανοίγει θρέντ για να κάνει την πλάκα του. Δεν σε είδα να διαμαρτήρεσαι για το θρέντ με τη γεύση του σπέρματος, μάλλον ήθελες να πάρεις ιδέες για να ταϊσεις τον γκόμενο.
:o
θα σε παρακολουθώ εσένα, θέλω να δω αντίδραση άμα σε βρίσουν και κανονικά
το χοντραινεις και συ τωρα δε λεει :-άστον μωρε τον κλώνο...μπάμ κάνει...
ένας είναι ο ηλίθιος εδώ στο μπουρδέλα που ανοίγει βλακώδες θέματα...δεν θέλει και πολύ μυαλό...
και να έγραφε και τίποτα έξυπνο να γελάσουμε...τις ίδιες παπαριές παντού [glow=red,2,300]ο καρπουζοκέφαλος[/glow]!
το χοντραινεις και συ τωρα δε λεει :-