Νέα

Όταν η κοινωνία καταρρέει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον που λετε εχω φτιαξει στο φεις ενα ψεφτικο ακαουντ και εχω αδνταρει διαφορα ακυρα ατομα τραβελια κροσ και μερικες πουτανιτσες κρυφες...

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ποσα παλικαρια ασχολουντε μαζι τους... απο σχολια του τυπου "καβλα μου" μεχρι για συναντησεις. η κατασταση ειναι τραγικη εχουμε γεμισει πουστρακια και κωλομπαραδες...... βρωμοπουστρες...... αν υπηρχαν ποτε τα σοδομα και τα γομορα δε νομιζω οτι ηταν σε χειροτερη καταπτωση απο τον κοσμο του 2010

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πως και δεν ονόμασες το θρεντ σου  «γαμώ την κοινωνία μου» ? 

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για τον πουτσο.................... πουστρακια παντου.......... υπερανω πασης υποψιας.......... θα φτιαξω θεμα gay-watch μου φαινεται να βαζω της φατσες τους να τους δουν οι πατεραδες τους να χαρουν

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
λοιπον που λετε εχω φτιαξει στο φεις ενα ψεφτικο ακαουντ και εχω αδνταρει διαφορα ακυρα ατομα τραβελια κροσ και μερικες πουτανιτσες κρυφες...

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ποσα παλικαρια ασχολουντε μαζι τους... απο σχολια του τυπου "καβλα μου" μεχρι για συναντησεις. η κατασταση ειναι τραγικη εχουμε γεμισει πουστρακια και κωλομπαραδες...... βρωμοπουστρες...... αν υπηρχαν ποτε τα σοδομα και τα γομορα δε νομιζω οτι ηταν σε χειροτερη καταπτωση απο τον κοσμο του 2010
Ωραια ασχολια  :2funny:
Η κοινωνια αγαπητε μου δεν καταρρεει με το τι βαζει ο καθενας στο κωλο του.Η κοινωνια καταρρεει με κατι τυπους σαν και εσενα που αντι να κοιταξουν τον εαυτο τους ασχολουνται με τις ζωες των αλλων και μαλιστα φτανουν στο σημειο να γινονται και ενοχλητικοι.
Το να κανει ο βιαστης σχολια για την κοινωνια μου φενεται αστειο.  :-*

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Ακριβώς τα ίδια έχω κάνει κι εγώ.
Μουνοδουλίαση υπήρχε πάντα, αλλά η πουτσοδουλίαση είναι κάτι το καινούργιο  :grin:

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν παμε καλα γενικοτερα ξερεις ποσα παλικαρια εχω δει να προσπαθουνε να κανουνε κονε με κροςντρεσερς? δηλαδη με αντρες με στρινγκ και περουκα???? γιατομπουτσο κατασταση

Η κοινωνια αγαπητε μου δεν καταρρεει με το τι βαζει ο καθενας στο κωλο του.

ρουφα καμια πουτσα μωρη πουστρα!!!!

ενα αστειο περιστατικο... παω στον τοιχο ενος "πλασματος" που ηταν κατι σα γυναικα αλλα οχι ακριβως.. γραφω λοιπον "αγορακι εισαι"? τελοσπαντων με τα πολλα πιανουμε κουβεντα και ηταν ενα 20χρονο κατι-σα-τραβελι... και του της ελεγα θες τον πουτσο μου στο στομα σου και αλλα σχετικα και να εχει ψηθει το ανωμαλο και σε καπια φαση λεω "δε γαμαω τραβεστι" αν θες φερε καμια φιλη σου μαζι και βλεπουμε

και η επικη απαντηση: ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΣΙ..... και μπλοκ....... αχαχααχα γελασα πολυ με το πουστρακι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
κι εγώ, έπεσα κάτω

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σιγα ρε φιλε πως κανει ετσι. και τα τραβελια εχουν ψυχη κι αν ειναι και εμφανισημα δε μας χαλαει να ξεσκιζουμε και καμια τραβελοκωλοτρουπα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
δεν παμε καλα γενικοτερα ξερεις ποσα παλικαρια εχω δει να προσπαθουνε να κανουνε κονε με κροςντρεσερς? δηλαδη με αντρες με στρινγκ και περουκα???? γιατομπουτσο κατασταση

Οι ίδιοι είναι που το παίζουν άντρακλες εδώ μέσα.... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε το αδερφατο των ιπποτων εχει διεισδυσει παντου :2funny:
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας δικε μου
ολα τα εχουμε δει
σε λιγο θα δουμε και τον λιλα να γαμαει μουνι :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τυπε το αδερφατο των ιπποτων εχει διεισδυσει παντου :2funny:
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας δικε μου
ολα τα εχουμε δει
σε λιγο θα δουμε και τον λιλα να γαμαει μουνι :2funny:

αμα γαμαει ο λιλας και δεν μπορουμε να γαμησουμε εμεις τοτε ναι χαλασε η κοινωνια μας. ειναι να τα μαζευουμε και να φευγουμε πορνομεταναστες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οι ίδιοι είναι που το παίζουν άντρακλες εδώ μέσα.... :2funny: :2funny: :2funny:
images

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι ο απολυτος μην παρεξηγηθουμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμα γαμαει ο λιλας και δεν μπορουμε να γαμησουμε εμεις τοτε ναι χαλασε η κοινωνια μας. ειναι να τα μαζευουμε και να φευγουμε πορνομεταναστες
μαζι με τον τυπο δημητρακη :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Την πιθανοτητα τα τραβελο-cd να ειναι ευκολος στοχος την εχετε σκεφτει?
Ειμαστε μια γενια που μας μεγαλωσαν οι μαναδες μας. Ολοι εκεινοι που τους "εκοψαν" τα αρχιδια οι μαμαδες τους ή οι γκομενες, τι θα κανουν? Θελουν να γαμησουν. Τα πουστρονια απο την αλλη προσφεροντε με ευκολια. Επομενως τρυπα να'ναι και οτι να'ναι.

Χαμπουργκεροαναθρεμενα αγορακια, Ελληνακια, μογγολοκια ο Tyler τα λεει σοφα παρακατω:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom