Νέα

Όσο πιο ακριβά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siasia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ και επιστημονικά: όσο πιο ακριβά πληρώνουμε κάτι, ένα προϊόν, τόσο περισσότερο το απολαμβάνουμε. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στην περίπτωση του κρασιού. Άνθρωποι στους οποίους προσφέρθηκαν δύο όμοια κρασιά, δήλωσαν πως τους άρεσε περισσότερο το κρασί που ήταν πιο ακριβό. Δεν γνώριζαν βέβαια πως τα κρασιά ήταν ίδια.
Ειδική εξέταση του εγκεφάλου αποκάλυψε πως, πράγματι, το κέντρο της απόλαυσης στον εγκέφαλο ενεργοποιήθηκε περισσότερο από το ακριβό κρασί. Έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί γιατί σε ένα δείπνο προτιμώνται- από αυτούς βέβαια που έχουν την οικονομική δυνατότητατα ακριβά κρασιά από τα φθηνά.
Πηγή:
Γιατί ανέβασα το αρθράκι; έλεγα μωρέ μήπως γίνεται το ίδιο και με άλλα... προϊόντα  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν κάνουμε μία χοντρή μαλακία όμως, την οποία την πληρώνουμε τελικά πολύ ακριβά, γιατί δεν την απολαμβάνουμε?

OP
OP
siasia

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μήπως επειδή την έχουμε απολαύσει εκ των προτέρων και η πληρωμή είναι στο τέλος;  Ενώ άμα το προπληρώνεις είναι αλλιώς :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μήπως επειδή την έχουμε απολαύσει εκ των προτέρων και η πληρωμή είναι στο τέλος;  Ενώ άμα το προπληρώνεις είναι αλλιώς :headbang:

Κάτσε να το μπλέξουμε λίγο. Αν ξέρεις το τίμημα μιας χοντρής μαλακίας, πριν προπληρώσεις, ενδέχεται να το μετανοιώσεις και να μην την κάνεις την μαλακία. Χμ...

'Η τελικά υπάρχουν μαλακίες, που παρόλο που ξέρουμε πόσο θα κοστίσουν, τις κάνουμε, τις απολαυμάνουμε κατά την "εκτέλεση" αλλά τελικά και κατόπιν εορτής...βαράμε το κεφάλι μας?

Χμ... Είναι νωρίς ακόμη για μαλακίες. Θα το σκεφτώ αργότερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Άσε που με το χαμό που γίνεται με τις κάρτες, δόσεις κλπ....τελικά όλα σε δεύτερο χρόνο πληρώνονται.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Κιόμως, υπάρχουν ζωντόβολα που επιμένουν σε μαλακίες, πολύ ακριβές μαλακίες.

Επισκέπτης
Αυτό βέβαια (για να αναφερθούμε και στην θεματολογία του site) δεν ισχύει με τις πουτάνες!!! Ή τουλάχιστον όχι πάντα. Και αναφέρω ένα απλό παράδειγμα:

Περίπτωση 1:
Βρίσκεις ένα CG μούναρο, από Τσεχία-Ουκρανία-Ρωσία-κτλ και της σκας 400 ευρώπουλα για μια ώρα, όπου βέβαια σου κάνει τα πάντα (πίπα-κώλο-εμπλοκή) για 1 ή 2 ώρες. Φυσικά, μετά από τέτοιο treatment είσαι πλήρως ικανοποιημένος.

Περίπτωση 2:
Έχεις ένα κινεζάκι το οποίο σε πλένει, σε λούζει, σε σκουπίζει, σου συμμαζεύει το δωμάτιο, σε κοιτάει στα μάτια, σου δίνει τα πάντα (πίπα-κώλο-εμπλοκή) και το πληρώνεις 50 ευρώ για 7-8 ώρες (all night δηλαδή!).

Δίκιο δεν έχω KOSTASF16? :rockon:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
το ακριβο δηλ ειναι κ καλυτερο?η δεν ισχυει κατι τετοιο?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leopard2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κάτσε να το μπλέξουμε λίγο. Αν ξέρεις το τίμημα μιας χοντρής μαλακίας, πριν προπληρώσεις, ενδέχεται να το μετανοιώσεις και να μην την κάνεις την μαλακία. Χμ...

'Η τελικά υπάρχουν μαλακίες, που παρόλο που ξέρουμε πόσο θα κοστίσουν, τις κάνουμε, τις απολαυμάνουμε κατά την "εκτέλεση" αλλά τελικά και κατόπιν εορτής...βαράμε το κεφάλι μας?

Χμ... Είναι νωρίς ακόμη για μαλακίες. Θα το σκεφτώ αργότερα.

H μακακία δεν έχει ηλικία!!! Επομένως δεν έχει σημασία το πόσο θα την πληρώσεις, αλλά οτι τελικά θα την πληρώσεις. Άλλωστε οι μακακίες στη ζωή πάντα πληρώνονται!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αυτό βέβαια (για να αναφερθούμε και στην θεματολογία του site) δεν ισχύει με τις πουτάνες!!! Ή τουλάχιστον όχι πάντα. Και αναφέρω ένα απλό παράδειγμα:

Περίπτωση 1:
Βρίσκεις ένα CG μούναρο, από Τσεχία-Ουκρανία-Ρωσία-κτλ και της σκας 400 ευρώπουλα για μια ώρα, όπου βέβαια σου κάνει τα πάντα (πίπα-κώλο-εμπλοκή) για 1 ή 2 ώρες. Φυσικά, μετά από τέτοιο treatment είσαι πλήρως ικανοποιημένος.

Περίπτωση 2:
Έχεις ένα κινεζάκι το οποίο σε πλένει, σε λούζει, σε σκουπίζει, σου συμμαζεύει το δωμάτιο, σε κοιτάει στα μάτια, σου δίνει τα πάντα (πίπα-κώλο-εμπλοκή) και το πληρώνεις 50 ευρώ για 7-8 ώρες (all night δηλαδή!).

μηπως εχεις τηλεφωνο της δευτερης περιπτωσης?????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
H μακακία δεν έχει ηλικία!!! Επομένως δεν έχει σημασία το πόσο θα την πληρώσεις, αλλά οτι τελικά θα την πληρώσεις. Άλλωστε οι μακακίες στη ζωή πάντα πληρώνονται!!!
σωστο αυτο!πρεπει να την σκεφτεις πριν την κανεις!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16

Περίπτωση 1:

Περίπτωση 2:

Δωσε και σε μενα μπαρμπαααααα.Ποθημενα τα εχω τα κινεζακια.Και δεν υπαρχουν στην Ελλαδα.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ και επιστημονικά: όσο πιο ακριβά πληρώνουμε κάτι, ένα προϊόν, τόσο περισσότερο το απολαμβάνουμε. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στην περίπτωση του κρασιού. Άνθρωποι στους οποίους προσφέρθηκαν δύο όμοια κρασιά, δήλωσαν πως τους άρεσε περισσότερο το κρασί που ήταν πιο ακριβό. Δεν γνώριζαν βέβαια πως τα κρασιά ήταν ίδια.
Ειδική εξέταση του εγκεφάλου αποκάλυψε πως, πράγματι, το κέντρο της απόλαυσης στον εγκέφαλο ενεργοποιήθηκε περισσότερο από το ακριβό κρασί. Έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί γιατί σε ένα δείπνο προτιμώνται- από αυτούς βέβαια που έχουν την οικονομική δυνατότητατα ακριβά κρασιά από τα φθηνά.
Πηγή:
Γιατί ανέβασα το αρθράκι; έλεγα μωρέ μήπως γίνεται το ίδιο και με άλλα... προϊόντα  :grin:

Ο εγκεφαλος παιζει πολλα παιχνιδια, αλλα υπαρχουν και οι αισθησεις, οι εμπειριες που ισορροπουν τα πραγματα. Και το αντιστροφο φυσικα.

Ενας γευσιγνωστης ευκολα θα διαπιστωνε οτι δοκιμασε το ιδιο κρασι.
Ομοιως, καποιος που εχει φαει πολλα τεμαχια ευκολα μπορει να αποφανθει για το vfm.  

OP
OP
siasia

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Νομίζω ότι είναι η ώρα να καλέσουμε το Βρασίδα να τοποθετηθεί επί του θέματος.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Βαρύ θέμα έβαλες και οι τοποθετήσεις των συναγωνιστών είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά λύση δεν βρέθηκε και ούτε πρόκειται να βρεθεί. Μερικές φορές την κάνεις τη μακακία εν γνώσει σου ότι θα την πληρώσεις. Μετά βέβαια έρχονται οι "τύψεις" ειδικά αν οι τσέπες είναι άδειες και το 15νθήμερο αργεί να έρθει.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί γιατί σε ένα δείπνο προτιμώνται- από αυτούς βέβαια που έχουν την οικονομική δυνατότητατα ακριβά κρασιά από τα φθηνά.

Τις περισσότερες φορές που έχω πάει σε 'καλό' (βλέπε ακριβό) εστιατόριο, δεν έχω ευχαριστηθεί ούτε το φαγητό ούτε το κρασί. Ιδιαίτερα γι'αυτό που λες, μου φαίνεται ότι έχει παραγίνει το κακό με τα δεκάδες 'εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας' στην Αθήνα, τα οποία ζουν από τη ματαιοδοξία κάποιων νεόπλουτων οι οποίοι επειδή δεν ξέρουν λ.χ. να διαλέξουν ένα καλό κρασί, θεωρούν ότι θα περάσουν για gourmet αν παραγγείλουν το ακριβότερο μπουκάλι. Και αυτό που πληρώνουμε συχνά πυκνά είναι η ηλίθια ατολμία μας να πούμε στον εκάστοτε πωλητή: 'Ρε φίλε, εξήγησέ μου γιατί αυτό είναι πιο ακριβό από το άλλο?', νομίζοντας ότι αν κάνουμε τέτοια ερώτηση θα μας περάσουν για τσίπηδες.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Τις περισσότερες φορές που έχω πάει σε 'καλό' (βλέπε ακριβό) εστιατόριο, δεν έχω ευχαριστηθεί ούτε το φαγητό ούτε το κρασί. Ιδιαίτερα γι'αυτό που λες, μου φαίνεται ότι έχει παραγίνει το κακό με τα δεκάδες 'εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας' στην Αθήνα, τα οποία ζουν από τη ματαιοδοξία κάποιων νεόπλουτων οι οποίοι επειδή δεν ξέρουν λ.χ. να διαλέξουν ένα καλό κρασί, θεωρούν ότι θα περάσουν για gourmet αν παραγγείλουν το ακριβότερο μπουκάλι. Και αυτό που πληρώνουμε συχνά πυκνά είναι η ηλίθια ατολμία μας να πούμε στον εκάστοτε πωλητή: 'Ρε φίλε, εξήγησέ μου γιατί αυτό είναι πιο ακριβό από το άλλο?', νομίζοντας ότι αν κάνουμε τέτοια ερώτηση θα μας περάσουν για τσίπηδες.

Είναι σαν τα ζωντόβολα που λέγαμε.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αυτό δεν ισχύει μόνο με τις πουτάνες...Γιατί αν δώσεις πολλά λεφτά π.χ. για CT δεν σημαίνει ότι θα σκέφτεσαι ότι είναι ακριβή πόρνη άρα θα γαμηθήκαμε καλά ε???? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom