Νέα

Ώριμες κυρίες - πουρά (40-50+) μόνες, ψάχνουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Να και μια νέα πρόταση.

Εγώ απάντησα αλλά δεν με άκουσες.

Αφού ρε πρόεδρε είσαι λακωνική, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε.
Είπες μεγαλοκαρχαρίες και το άφησες εκεί. Δηλαδή κανένα μιλφ δε βαριέται κάποτε τους μεγαλοκαρχαρίες? Δεν παίζει το ενδεχόμενο να δοκίμασε αρκετές φορές και να είναι πλέον χορτάτο? Τόσα ψάρια υπάρχουν στο κάτω-κάτω.

cover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
ΜΙΛΦακια τρελα κοιταχτε να δωσετε κανα φραγκακι και σε μας τα τεκνα για να μας βγαζει να περνουμε καμια μπουκαλα παραπανω να σας βλεπουμε πιο ομορφες!!!
Αντε τωρα μην αρχισω που εχει και η Ελλαδα ωραια ΜΙΛΦ.... να μου λεγατε η ΙΤΑΛΙΑ να πω κομματια να γινει αλλα στην Ελλαδα γυναικα πανω απο 40, στατιστικως και προσωπικη εμπειρια, αντε με το ζορι 1 στο 1 εκατομμυριο!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κα΄τι σαν ψυχοθεραπεία ένα πράγμα!!!!!
Tα ωά δόξα το γιαλαμπή είναι μια χαρά!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ΜΙΛΦακια τρελα κοιταχτε να δωσετε κανα φραγκακι και σε μας τα τεκνα για να μας βγαζει να περνουμε καμια μπουκαλα παραπανω να σας βλεπουμε πιο ομορφες!!!
Αντε τωρα μην αρχισω που εχει και η Ελλαδα ωραια ΜΙΛΦ.... να μου λεγατε η ΙΤΑΛΙΑ να πω κομματια να γινει αλλα στην Ελλαδα γυναικα πανω απο 40, στατιστικως και προσωπικη εμπειρια, αντε με το ζορι 1 στο 1 εκατομμυριο!
Συμφωνώ παίχτη, από το πρώτο γράμμα μέχρι το θαυμαστικό

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί ρε, η αλίντισσα δεν έχει ωραίο κώλο?  :think:

Επισκέπτης
Μόνο μούτζα διαθετει το κατάστημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom