Νέα

Ωριαίο πρόγραμμα σε studio;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nanakas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Καλησπέρα παίδες.Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας.Υπάρχει κάποιο studio στο οποίο να μπορείς να κλείσεις ωριαίο πρόγραμμα με την κοπέλα,αλά city tour???Σε όσα ρώτησα μέχρι τώρα μου λέγανε παπάτζες του στύλ "Θα της ρίξεις τρία μπαλάκια,αλλά ενδιάμεσα θα πέρνει άλλο πελάτη" κτλ.Το έχει δοκιμάσει κανείς?Thanks in advance...

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες.Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας.Υπάρχει κάποιο studio στο οποίο να μπορείς να κλείσεις ωριαίο πρόγραμμα με την κοπέλα,αλά city tour???Σε όσα ρώτησα μέχρι τώρα μου λέγανε παπάτζες του στύλ "Θα της ρίξεις τρία μπαλάκια,αλλά ενδιάμεσα θα πέρνει άλλο πελάτη" κτλ.Το έχει δοκιμάσει κανείς?Thanks in advance...

φ104 παιχτη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.242
Πόντοι
5.097
για σενα το κανανε ρε παιχτη να περνεις καμια ανασα ενδιαμεσα οχι για το χρημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στο Φυλης104 υπαρχει στα στανταρ προγραμματα αυτο της 1 ωρας με 200 ευρω και 2 εκτονωσεις, απ΄οσο ξερω.

Στα στουντιο της οδου Κασσανδρας μπορεις να το ζητησεις σε συννενοηση με την υπηρεσια και αναλογα με την κοπελα ισως το καταφερεις ισως οχι. Η τμη επισης εξαρταται απο την κοπελα.

Και στα περισσοτερα στουντιο μπορεις να το ζητησεις απο την υπηρεσια και να διαπραγμετευτεις τιμη και υπηρεσιες.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο το αιτημα σου.

Παντως μην υπολογιζεις λιγοτερο απο 200.

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
στην τελική μαγκόνι αντί να πας στούντιο και να στην σπάει να ακούς συνέχεια τα κουδούνια πάρε ένα call girl πχ evita 21 σκάσε για μία ώρα 180 εουρα+30 το hoteli δηλαδή με 210 έουρα θα γαμάς με την ησυχία σου!!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
12
Πόντοι
231
Στο Φυλης104 υπαρχει στα στανταρ προγραμματα αυτο της 1 ωρας με 200 ευρω και 2 εκτονωσεις, απ΄οσο ξερω.

Στα στουντιο της οδου Κασσανδρας μπορεις να το ζητησεις σε συννενοηση με την υπηρεσια και αναλογα με την κοπελα ισως το καταφερεις ισως οχι. Η τμη επισης εξαρταται απο την κοπελα.

Και στα περισσοτερα στουντιο μπορεις να το ζητησεις απο την υπηρεσια και να διαπραγμετευτεις τιμη και υπηρεσιες.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο το αιτημα σου.

Παντως μην υπολογιζεις λιγοτερο απο 200.

εγω μια φορα το χα παρει στην κασσανδρας το 200αρι με τζακουζια και τετοιες ιστοριες. πλακα ειχε.

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
νομιζω και στο illusion προσφέρεται κάτι αντίστοιχο αλλά είναι και αυτό γύρω στο 250άρι

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σχεδον σε ολα τα μαγαζια παιζει να κλεισεις ωρα, μισαωρο κλπ. Παρε σε οποιο γουσταρεις ρωτα αφοβα και αν σου πουνε οκ προχωρα!!!
Μονο προσπαθησε να κλεισεις ραντεβου στην αρχη ή στο τελος της βαρδιας γιατι θα'ναι κριμα να πας ετσι και να περιμενεις αλλη μια ωρα για να γαμησεις!!!

s@trapis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε με 200 ερχετε στο σπιτι μου c.g. και καθετε 2 ωρες,στα βρωμοστουντιο θα τρεχω?

Επισκέπτης
ρε παιδια ειμαι 17 αμα παω σε οικο θα με παρουν η θα μου πουνε ελα σε 1 χρονο? :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε παιδια ειμαι 17 αμα παω σε οικο θα με παρουν η θα μου πουνε ελα σε 1 χρονο? :huh:
τι να σε παρουν; :think:περιοδευον του στρατου ειναι;

να γαμησεις θα πας....βαλε κανα σοβαρο ρουχο να μεγαλοδειχνεις μονο και κανα γυαλι ηλιου.... :sunglasses:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
σιγα μην σου ζητησουν και ταυτοτητα και στο τελος σου κοψουν και αποδειξη!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470

να γαμησεις θα πας....βαλε κανα σοβαρο ρουχο να μεγαλοδειχνεις μονο και κανα γυαλι ηλιου.... :sunglasses:
κι αμα πας βραδυ παιξτο τυφλος!!! :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Παρε και μια επαγγελματικη τσαντα samsonite   :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαγκες καμια ιδεα που να παω?αλλα να πω την αληθια φοβαμε λιγο :S :S :S :S

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
12
Πόντοι
231
ρε μαγκες καμια ιδεα που να παω?αλλα να πω την αληθια φοβαμε λιγο :S :S :S :S

χαχα μη φοβασαι δε θα σε βιασουν. εκτος αν τους το ζητησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για το που να πας ψαξτο λιγο, διαβασε μερικες κριτικες δες φωτο και πηγαινε. και πες οτι ειναι πρωτη σου φορα, πιστευω διαφορετικα θα σε αντιμετωπισει η κοπελα αν το πεις αυτο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom