Νέα

Oral Sex Service ! Deep Down & Dirty !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Oral Sex Service!  “Deep” , “Down” & Dirty Απόλαυσεις Για Την Αφέντρα & Τον Υποτακτικό Της
/2014/05/oral-sex-service-deep-down-dirty.html



Όσοι παρακολουθούν τα άρθρα μου στο Kinky Fantasies On Line , γνωρίζουν πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία δίνω στο στοματικό σέξ , σε όλες του τις παραλαγές ( ass worship, smothering, pussy worship, menstrual, κλπ)  ως υπηρεσία που πρέπει να απολαμβάνει η Αφέντρα από τον υποτακτικό της κάθε στιγμή και όχι μόνο κατά την διάρκεια ενός αυταρχικού/φετιχιστικού session  στην κρεβατοκάμαρα .

Ακόμα και στην περίπτωση των επαγγελματιών , έχω τονίσει και πάλι αρθρογραφώντας ότι το στοματικό σέξ είναι απαραίτητο συστατικό για ένα επιτυχημένο session ανάμεσα σε μια Κυριαρχική Γυναίκα (και επαγγελματία) και έναν υποτακτικό άντρα .

Κάθε υποτακτικός άντρας , παραμερίζει τις δικές του ανάγκες που μπορεί ακόμα και να έχουν περιοριστεί με την χρήση ζώνης αγνότητας (chastity device) για αρκετά μεγάλο διάστημα και πρόθυμα γίνεται ο oral sex slave της Αφέντρας του έχοντας ένα και μόνο στόχο στο μυαλό του που αγγίζει τα όρια της εμμονής … Να ικανοποιήσει την Αφέντρα του !! 






Είναι η ονειρική εκείνη στιγμή που ο υποτακτικός , στερημένος , ίσως και έχοντας δεχτεί διαρκή εξευτελισμό , ακραία τιμωρία (spanking) ή ακόμα και αλλαγή ρόλων και παιχνίδια με δονητές (Strapon  Training) προσανατολίζει όλη του την ενέργεια πάνω στην κλειτορίδα της Αφέντρας του και μόνο !

Όλες οι έμπειρες Αφέντρες γνωρίζουν πολύ καλά ότι όσο πιο σκληρά φερθούν και όσο πιο καλά υποτάξουν έναν άντρα , τόσο πιο καλά θα σπεύσει εκείνος να τις ικανοποιήσει με ατελείωτο και γεμάτο αφοσίωση και πάθος στοματικό σέξ !

Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που οι Γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται την ισχύ και την επιρροή που έχει το σώμα τους , η κλειτορίδα τους , τα κολπικά τους υγρά , ο ιδρώτας τους , τα πλούσια προκλητικά τους οπίσθια στο μυαλό και το σώμα ενός σκλάβου .

Η πιο ισχυρή φαντασίωση που «κατοικεί» στο μυαλό κάθε υποτακτικού είναι ότι μια Σέξυ, Όμορφη, Κυριαρχική και Δυναμική Γυναίκα τον εξουσιάζει , τον βάζει κάτω και τον υποχρεώνει να της κάνει στοματικό σέξ εγκλωβίζοντάς τον ανάμεσα στα δυνατά και γυμνασμένα πόδια της χωρίς κανένα περιθώριο διαφυγής .

Οι επιθετικές  Γυναίκες πάντα κυριαρχούν στο μυαλό και το σώμα κάθε υποτακτικού άντρα και του εξασφαλίζουν ένα μοναδικό και πρωτόγνωρο είδος ηδονής που υπερβαίνει το σαρκικό επίπεδο .








Η στιγμή εκείνη που η Αφέντρα τελειώνει πάνω στο στόμα και το πρόσωπο του υποτακτικού της ύστερα από τις υπομονετικές και γεμάτες αφοσίωση προσπάθειές του είναι η απόλυτη στιγμή ολοκλήρωσης κάθε υποτακτικού .

Ο οργασμός και η σεξουαλική ικανοποίηση της Αφέντρας είναι ο ένας πυλώνας που συγκροτεί το μοναδικό αυτό φετίζ του «εξαναγκαστικού στοματικού σέξ» . Ο υποτακτικός , γίνεται ένα «αντικείμενο» , ένα «σκεύος ηδονής» , ένα «στόμα που δουλεύει υπερωρίες» με αποκλειστικό και μόνιμο στόχο τις ανάγκες της Αφέντρας .

Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός πυλώνας έχει να κάνει με τις σκοτεινές εκείνες «επιθυμίες» , τις «ανομολόγητες» ορέξεις ενός υποτακτικού να γευτεί κάθε γεύση παράγει το σώμα της Αφέντρας του , όσο απαγορευμένη και «ταμπού» να είναι .

Η Γυναικεία  οσμή από τις κολπικές εκκρίσεις της Αφέντρας , μπορεί κυριολεκτικά να τρελάνει έναν υποτακτικό . Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι και στον «vanilla» κόσμο , αντίστοιχο εφέ και συναισθήματα προκαλούν . Η καταγωγή και οι καταβολές αυτού του μηχανισμού είναι από την πρωτόγονη εποχή όπου ο άνθρωπος κυριαρχούμενος από τα βασικά ένστικτα και τις αισθήσεις του , θύμιζε περισσότερο ζώο παρά νοήμων όν , έψαχνε το ταίρι για αναπαραγωγή και σέξ χωρίς συναίσθημα .

Κολπικές εκκρίσης , ιδρώτας , αίμα , ούρα ! Όλα παίζουν σημαντικό και κυρίαρχο ρόλο στον πολύπλοκο και σκοτεινό μηχανισμό του αντρικού εγκεφάλου που ακόμα δεν έχει εξερευνηθεί από τους επιστήμονες αλλά αναμφίβολα είναι εκεί σαν ένα άγριο ζώο που βρίσκεται σε νάρκη και είναι έτοιμο να ξυπνήσει .

Κάθε υποτακτικός άντρας ή φετιχιστής έχει ζήσει την συγκίνηση και το χτυποκάρδι που προκαλεί η θέα και η οσμή ενός χρησιμοποιημένου εσώρουχου που εντόπισε στο καλάθι των απλύτων . Κάθε υποτακτικός έχει νιώσει να χάνει τον έλεγχο μπροστά στους «χυμούς» της Αφέντρας του όπως ακριβώς νοιώθει ένας άντρας που περιπλανάται στην έρημο .

Οι σκοτεινές πρωτόγωνες ορμές του σε συνδυασμό με τις κίνκυ φαντασιώσεις του και τον διαρκή πόθο να ικανοποιήσει και να γευτεί την Αφέντρα του κάνουν κάθε υποτακτικό να μην νιώθει κανένα όριο , καμία αναστολή σε ότι θέλει να γευτεί σε μια Γυναίκα .







Οι Γυναίκες πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν . Ίσως κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν .. κανείς δεν ξέρει ….

Ο υποτακτικός θέλει να γευτεί την Αφέντρα του χωρίς όρια και αναστολές. Μπροστά και πίσω , είτε είναι καθαρή , είτε είναι ιδρωμένη από το γυμναστήριο  είτε μόλις έχει κάνει σέξ με έναν άλλο εραστή .

Ακόμα και τα ούρα της ,η  περίοδός της δεν εμποδίζουν τον υποτακτικό να την επιθυμεί και να την θέλει ! Το πρωτόγονο ζώο μέσα του θέλει να δοκιμάσει τα πάντα και να ικανοποιήσει την ακόρεστη «δίψα» του !

Οι αναστολές απλώς δεν υπάρχουν εκείνη την στιγμή  !







Η Αφέντρα , όχι μόνο πρέπει να ικανοποιήσει την δίψα αυτή του σκλάβου της, εδραιώνοντας την κυριαρχία της στο μυαλό του αλλά πρέπει και να το απαιτεί κιόλας να συμβαίνει .

Κάθε Γυναίκα που αποφασίζει να πάρει υπο την προστασία της έναν υποτακτικό και να δεχθεί το δώρο της υποταγής του , θα πρέπει να απαιτεί ότι το κορμί της και κάθε «χυμός» της να είναι τόσο απαραίτητος σε εκείνον σαν να ήταν ναρκωμανής εξαρτημένος .








Κάθε Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα είναι απαραίτητο να απαιτεί την ικανοποίηση της με στοματικό σέξ αλλά και την έμπρακτη απόδειξη ότι ο σκλάβος της είναι αφοσιωμένος και «τρελαμένος» με εκείνη αναζητώντας να την γλείψει ακόμα και όταν είναι βρώμική ή ιδρωμένη , ακόμα και στην κωλοτρυπίδα της , ακόμα δε και να γευτεί τα ούρα της .

Η υποταγή και η διαστροφή πρέπει να είναι ολοκληρωτική σε μια  Femdom σχέση και η ηδονή με αυτό τον τρόπο θα είναι εξασφαλισμένη .. και για τους δύο .

Photographs : Tumblr

Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος
Kinky Fantasies On Line Τώρα και Στο Tumblr


Διαβάστε Σχετικές Αναρτήσεις

Oral Sex Slave! Ο Αγαπημένος Σκλάβος Των Γυναικών
/2012/06/oral-sex-slave.html

Pussy Worship / Smothering

Ass Worship!  Απόλαυση και Εξευτελισμός Για Τον Υποτακτικό
/2011/09/ass-worshiplicking.html

Οι Έμπειρες Αφέντρες Συστήνουν : Μετά Την Τιμωρία ..Στοματικό Σέξ

Η Γέννηση του Smothering Fetish Στα 90s

Queening ! Κάτω Από Τα Οπίσθια Της Αφέντρας

Πλούσια Προκλητικά Οπίσθια ! Το Απόλυτο Όπλο της Αφέντρας

Η Σημασία Του Στοματικού Σέξ Σε Ένα  Αυταρχικό Session

Facesitting ! Απόλαυση Για Την Αφέντρα και τον Υποτακτικό

Οι «Γεύσεις» Της Αφέντρας

Παίζοντας Με Chastity Devices
/2012/09/bdsm-chastity-devices.html

Menstrual Fetish ! Ακραίο Φετίχ
/2013/02/bdsm-mestrual-fetish.html

Toilet Slave – Σκλαβος Τουαλέτας
/2011/11/toilet-slavery.html

Full Body Worship ! Το Δώρο Της Αφέντρας
/2012/11/bdsm-full-body-worship.html



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom