Νέα

Ωραίο μουνί αλλά δεν ξέρω πώς τη λένε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανοιγω αυτο το θρεντ για να εκφραζουμε το θαυμασμο μας :helpplea: και την καυλα μας  :dancing: για οποιο μουνι βλεπουμε στην τηλεοραση στα περιοδικα και στα υπολοιπα :S για γκομενες που βλεπουμε και δεν ξερουμε πως τις λενε και ποιες ειναι και πιθανως δε μας ενδιαφερει κιολας :think:

...ή ενδεχομενως θελουμε να μαθουμε στοιχεια για δαυτες :boobies:

Επισκέπτης
πολυ καυλα ειναι μου αρεσει πολυ αυτη η ξανθια που ειναι στο εξ-φακτορ με το θεοφανους και το μουρατιδη  :bigdick:

πολυ καυλα ηταν και θεομουνο αυτη η ξανθια που εκανε την κορη του αλ μπαντι στο μεριντ γουιδ τσιλντρεν  :bigdick:

πολυ καυλα και θεμουνο ηταν η μαρια χουακινα  :bigdick:

Επισκέπτης
πολυ καυλα και θεομουνο ηταν αυτη απ το μπειγουοτς η καστανομαλλα με τα βυζομπαλα και τις μπλε ματαρες :bigdick:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλο μεσημερι σε ολους και καλη Τσικνοπεμπτη.Συγχαρητηρια στο Νωντα για το θρεντ αυτο που πιστευω να βοηθησει μερικους που θελουν να το χωσουν :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε καποια μουνιτσα που εμφανιζεται στην τηλεοραση σε οπαιαδηποτε εκπομπη, ειτε σηριαλ.Μεσα σε αυτους ειμαι και εγω καθοτι μεχρι σημερα δεν εχω γαμησει καμμια ''επωνυμη'' της τηλεορασης εκτος απο μια που την πληρωσα ακριβα και δεν αξιζει ο κοπος να αναφερθω.Οσοι ξερουν να μας διαφωτισουν επι του θεματος και συγκεκριμενα..... ας κοπιασουν...ειτε να μου στειλουν πμ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
πολυ καυλα ειναι μου αρεσει πολυ αυτη η ξανθια που ειναι στο εξ-φακτορ με το θεοφανους και το μουρατιδη  :bigdick:

πολυ καυλα ηταν και θεομουνο αυτη η ξανθια που εκανε την κορη του αλ μπαντι στο μεριντ γουιδ τσιλντρεν  :bigdick:

πολυ καυλα και θεμουνο ηταν η μαρια χουακινα  :bigdick:
:)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στα Λατινο-Αμερικανικα σιριαλ-σαπουνοπερες που εβαζε  ειχε πολυ ωραιες  γυναικες.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι η μαρια χοακινα απο το παιδικο καρουζελ...
μεγαλωσε η μαρια  :rockon: :rockon: :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δεν μπορω να καταλαβω τι σας ενδιαφερει ποια ειναι
εφοσον δεν προκειται να κανετε τιποτα μαζι της ?

ποσον δε να ασχοληθει αυτη μαζι σας ποτε ......

νομιζω ασκοπο το θρεντ κατα την γνωμη μου .....

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
πολύ καύλα και θεόμουνο ήταν η μελαχρινή που καθόταν στην απέναντι σειρά στο μάθημα που δίναμε χθες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ανοιγω αυτο το θρεντ για να εκφραζουμε το θαυμασμο μας :helpplea: και την καυλα μας  :dancing: για οποιο μουνι βλεπουμε στην τηλεοραση στα περιοδικα και στα υπολοιπα :S για γκομενες που βλεπουμε και δεν ξερουμε πως τις λενε και ποιες ειναι και πιθανως δε μας ενδιαφερει κιολας :think:

...ή ενδεχομενως θελουμε να μαθουμε στοιχεια για δαυτες :boobies:
να κανουμε και ενα μνημειο του αγνωστου μουνιου τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom