Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Η Σουηδία αρχίζει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει μουσουλμανική εισβολή
Και να που η συνειδητοποίηση του τι σημαίνει Ισλάμ έφτασε και στη Σουηδία, μια χώρα όπου η "ανεκτικότητα" αποτελεί τρόπο ζωής.
Σε ολόκληρη πλέον την Ευρώπη, παρατηρούμε την αναβίωση της έννοιας του έθνους και τα αντι-μεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν σεβασμό και εξουσία.

Η Δεξιά πτέρυγα των Σουηδών Δημοκρατών κατέλαβε το 6 τοις εκατό των ψήφων και μπήκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με 20 έδρες, όπως συνέβει και με τα δεξιά κόμματα σε Νορβηγία και Δανία.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελείται από δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος θα ακούσετε Σουηδούς πολιτικούς αλλά και καθηγητές να μιλούν για το ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που ζουν στη Σουηδία, μια χώρα εννέα εκατομμυρίων, οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στην σουηδική κοινωνία όμως παραμένουν άνεργοι ζώντας από το επίδομα πρόνοιας του κράτους..

Για το ότι μια μειονότητα δεν αποτελεί πρόβλημα μέχρι να γίνει μεγάλη μειονότητα.. Για βόμβες σε μουσουλμανικό τζαμί αλλά και βομβιστικές επιθέσεις μουσουλμάνων οι οποίες μέσα σε πέντε μόλις μέρες έκαναν τους Σουηδούς να αναθεωρήσουν τα περί "Ισλαμοφοβίας".

Θα δείτε επίσης το πώς διδάσκουν το Κοράνι σε σχολείο μουσουλμανοπαίδων που λειτουργεί μέσα σε τζαμί, για το πώς οι Σουηδοί δεν έχουν πλέον καμμία εμπιστοσύνη στις μουσουλμανικές ομάδες και ότι "οι μιναρέδες απλά δεν είναι ο Σουηδικός τρόπος".

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους) θα παρακολουθήσετε συνέντευξη σουηδού πολιτικού ο οποίος διείσδυσε σε τζαμί, όπου επί έξι μήνες παρακολουθούσε συγκεκριμένα άτομα να διδασκουν τον Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ) εναντίον των απίστων (δηλαδή όλων μη μουσουλμάνων!!). Αυτά και άλλα πολλά εξίσου ενδιαφέροντα στο βίντεο που ακολουθεί.

Επισκέπτης
Φτιάξε κάπως αλλιώς τον τίτλο γιατί θα σε μηνύσω για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Η Σουηδία αρχίζει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει μουσουλμανική εισβολή
Και να που η συνειδητοποίηση του τι σημαίνει Ισλάμ έφτασε και στη Σουηδία, μια χώρα όπου η "ανεκτικότητα" αποτελεί τρόπο ζωής.
Σε ολόκληρη πλέον την Ευρώπη, παρατηρούμε την αναβίωση της έννοιας του έθνους και τα αντι-μεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν σεβασμό και εξουσία.

Η Δεξιά πτέρυγα των Σουηδών Δημοκρατών κατέλαβε το 6 τοις εκατό των ψήφων και μπήκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με 20 έδρες, όπως συνέβει και με τα δεξιά κόμματα σε Νορβηγία και Δανία.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελείται από δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος θα ακούσετε Σουηδούς πολιτικούς αλλά και καθηγητές να μιλούν για το ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που ζουν στη Σουηδία, μια χώρα εννέα εκατομμυρίων, οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στην σουηδική κοινωνία όμως παραμένουν άνεργοι ζώντας από το επίδομα πρόνοιας του κράτους..

Για το ότι μια μειονότητα δεν αποτελεί πρόβλημα μέχρι να γίνει μεγάλη μειονότητα.. Για βόμβες σε μουσουλμανικό τζαμί αλλά και βομβιστικές επιθέσεις μουσουλμάνων οι οποίες μέσα σε πέντε μόλις μέρες έκαναν τους Σουηδούς να αναθεωρήσουν τα περί "Ισλαμοφοβίας".

Θα δείτε επίσης το πώς διδάσκουν το Κοράνι σε σχολείο μουσουλμανοπαίδων που λειτουργεί μέσα σε τζαμί, για το πώς οι Σουηδοί δεν έχουν πλέον καμμία εμπιστοσύνη στις μουσουλμανικές ομάδες και ότι "οι μιναρέδες απλά δεν είναι ο Σουηδικός τρόπος".

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους) θα παρακολουθήσετε συνέντευξη σουηδού πολιτικού ο οποίος διείσδυσε σε τζαμί, όπου επί έξι μήνες παρακολουθούσε συγκεκριμένα άτομα να διδασκουν τον Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ) εναντίον των απίστων (δηλαδή όλων μη μουσουλμάνων!!). Αυτά και άλλα πολλά εξίσου ενδιαφέροντα στο βίντεο που ακολουθεί.
εχουν        μελλον εμεις εχουμε    πιο πολλους                                                                                                 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
προβλεπω σφαξιμο! :uzi: :uzi:

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Όλα σημερινά λέμε σπα-σπα-σπαρταράνε τα νέα:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αχαϊα: Aλλοδαποί έβγαλαν μαχαίρι σε παιδιά που έπαιζαν!

ΕΛΕΟΣ ..Αλλοδαποί μαχαίρωσαν υπερήλικα μέσα στο σπίτι του για να του πάρουν την σύνταξη...Οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν τα όπλα για προστασία..

Ηράκλειο: Οι διαφορές των λαθρομεταναστών ''λύθηκαν'' με ένα μαχαίρωμα στο λαιμό!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Όλα σημερινά λέμε σπα-σπα-σπαρταράνε τα νέα:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Αχαϊα: Aλλοδαποί έβγαλαν μαχαίρι σε παιδιά που έπαιζαν!

ΕΛΕΟΣ ..Αλλοδαποί μαχαίρωσαν υπερήλικα μέσα στο σπίτι του για να του πάρουν την σύνταξη...Οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν τα όπλα για προστασία..

Ηράκλειο: Οι διαφορές των λαθρομεταναστών ''λύθηκαν'' με ένα μαχαίρωμα στο λαιμό!
Σε παρακαλώ. Ψέματα όλες οι ειδήσεις. Απλοί εργαζόμενοι οικονομικοί μετανάστες είναι όλοι τους. Πλάκα έκαναν. Αρχίζω να αναπολώ τις παλιές καλές ημέρες που το αστυνομικό δελτίο ήταν αραιά και που καμιά βόμβα σε κάνα νυχτερινό κέντρο ή κάνα έγκλημα πάθους.....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σε λιγο μερα μεσημερι θα μπαινουνε σε σπιτια σαν κυριοι.
καντε τα κουμαντα σας.
ουτε αστυνομια υπαρχει ουτε κρατος.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σε λιγο μερα μεσημερι θα μπαινουνε σε σπιτια σαν κυριοι.
καντε τα κουμαντα σας.
ουτε αστυνομια υπαρχει ουτε κρατος.
welcome. Θα τους δείξω την αθάνατη ελληνική φιλοξενία. στο παλιό σπίτι είχα ντουζιέρα. στο νέο έχω πλέον μπανιέρα οπότε είμαι καλά. το αλυσοπρίονο λείπει αλλά τώρα με τις εκπτώσεις θα το τακτοποιήσω και αυτό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που τον θυμηθηκες αυτον απολυτε μικρε πουροθεουλη????

να φωναξουμε τον λακη με τους γαζωτηρες να γεμισει καυτο μολυβι

τα πακιστανικα κωλαρακια!!!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εγω παντως μεσα στο σπιτι εχω το boxer μου..
boxer_on_leash-12814.jpg

απο κει και περα αλυσοπριονα, δεν ειναι για μενα..

αυτο που σκεφτομαι και θα το κανω 100000% εαν μπορεσω ,να πιασω κανεναν απ αυτους, που θα μπει στο σπιτι μου ειναι να τον  δεσω να τον αλειψω με κατι καλουδια που εχω  και να τον αφησω στο σκυλο μου.
απο και και περα για ο,τι απομεινει θα φταιει ο skylos..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που τον θυμηθηκες αυτον απολυτε μικρε πουροθεουλη????

να φωναξουμε τον λακη με τους γαζωτηρες να γεμισει καυτο μολυβι

τα πακιστανικα κωλαρακια!!!
τυπε ο λακης ξηγιεται με σιδερικο
ο πιλοτος θελει να εχει πιο κοντινη επαφη με το θυμα :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.hauntedshop.co.uk/images/texas1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//TexasChainsawRemake05.jpg[/img[/URL]]

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εγω παντως μεσα στο σπιτι εχω το boxer μου..
boxer_on_leash-12814.jpg

απο κει και περα αλυσοπριονα, δεν ειναι για μενα..

αυτο που σκεφτομαι και θα το κανω 100000% εαν μπορεσω ,να πιασω κανεναν απ αυτους, που θα μπει στο σπιτι μου ειναι να τον  δεσω να τον αλειψω με κατι καλουδια που εχω  και να τον αφησω στο σκυλο μου.
απο και και περα για ο,τι απομεινει θα φταιει ο skylos..
κοίτα οι αριστερούληδες θα τους δώσουν λουκουμάκι. άσε που εάν δε τους το δώσουν θα το πάρουν μόνοι τους οι εισβολείς. Εσύ θα τους κεράσεις στο ντόγκι. εγώ στην αλυσίδα του αλυσοπρίονου. απλά είναι γελοίο σε μια χώρα που η αστυνομία δε μπαίνει σπίτι μας χωρίς εισαγγελική εντολή, εάν μπει κανένας αλλοδαπός ή και ντόπιος δεν είναι εκεί το θέμα να μη μπορούμε να αμυνθούμε με ότι έχουμε και να τον στείλουμε σε όποιον θεό πιστεύει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom