Νέα

Ώρα για πράξεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anal_Hunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
.-

Συνημμένα

• banner1od8yb0.jpg
    banner1od8yb0.jpg
    202,2 KB · Εμφανίσεις: 35

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Την Τεταρτη στο Συνταγμα, ΑΛΛΑ, να εχουμε το νου μας στις 16/9, να τιμωρηθουν-νομιμα- οι πρασινομπλε ανικανοι, γελοιοι νανοι.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
παλι τους ιδιους θα ψηφισουνε ολοι τοσο ζωα ειναι.και ξερεις γιατι,γιατι δεν τους νοιαζει για τον συναθρωπο,αυτοι να ειναι καλα και για τους αλλους στα αρχιδια τους

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΘΑ παμε?

Συνημμένα

• Tetarti+29-8.jpg
    Tetarti+29-8.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 19

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
στους δρομους ολοι γιατι αν ακουμε τι λενε αυτη και νομηζουμε οτι ολα ειναι ενταξη γαματα...αυτη μας  :fart-in-bed: :fart-in-bed: και εμεις νομηζουμε οτι ειναι φησαει...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μια ερώτηση: Ποιος το οργανώνει;
Και για να μην βιαστεί κανένας να χώσει μπινελίκια «Γιατί ρε μεγάλε, τι σε νοιάζει, μην πολιτικοποιείς τη διαμαρτυρία κλπ» να πω ότι αν μαζευτεί (που θα μαζευτεί) πολύς κόσμος και δω πρώτες μούρες γνωστούς από οποιαδήποτε παράταξη με συνθήματα  (αυτό είναι πολιτικοποίηση!) που θα προσπαθήσουν να το παρουσιάσουν  σαν να έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν κόσμο κλπ, και εγώ αλλά και όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε κανένα όπλο και να αρχίσουμε να καθαρίζουμε μαζικά!!!
Φυσικά είμαι υπέρ της συγκέντρωσης με τη λογική του να φωνάξουμε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί ως λαός απέναντι και σε αυτούς που κυβερνάνε σήμερα, και σε αυτούς που κυβερνήσαν χθες και σε αυτούς που θα είναι αύριο, και σε αυτούς που δεν θα είναι και…και…και…σε όλους (μας) που ευθυνόμαστε έστω και λίγο για αυτό το χάλι.
Αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μια ερώτηση: Ποιος το οργανώνει;
Και για να μην βιαστεί κανένας να χώσει μπινελίκια «Γιατί ρε μεγάλε, τι σε νοιάζει, μην πολιτικοποιείς τη διαμαρτυρία κλπ» να πω ότι αν μαζευτεί (που θα μαζευτεί) πολύς κόσμος και δω πρώτες μούρες γνωστούς από οποιαδήποτε παράταξη με συνθήματα  (αυτό είναι πολιτικοποίηση!) που θα προσπαθήσουν να το παρουσιάσουν  σαν να έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν κόσμο κλπ, και εγώ αλλά και όλοι μας θα πρέπει να πάρουμε κανένα όπλο και να αρχίσουμε να καθαρίζουμε μαζικά!!!
Φυσικά είμαι υπέρ της συγκέντρωσης με τη λογική του να φωνάξουμε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί ως λαός απέναντι και σε αυτούς που κυβερνάνε σήμερα, και σε αυτούς που κυβερνήσαν χθες και σε αυτούς που θα είναι αύριο, και σε αυτούς που δεν θα είναι και…και…και…σε όλους (μας) που ευθυνόμαστε έστω και λίγο για αυτό το χάλι.
Αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Στην συγκέντρωση για την Πάρνηθα δεν έγινε κανένα καπέλλωμα. Δεν υπήρχαν πανό, δεν έπεσαν συνθήματα. Μόνον ου και μούτζες στην Βουλή.

Βέβαια όλα τα κόμματα (εκτός από τα 2 μεγάλα) είχαν κόσμο και μοίραζαν προκηρύξεις, αλλά διακριτικά και τέλος πάντων αυτό δεν μπορεί να το απαγορέψει κανείς.

Άντε και να μαζευτεί περισσότερος κόσμος γιατί η προηγούμενη για την Πάρνηθα, καλή ήταν μεν, αλλά όχι εντυπωσιακή (πολλοί είχαν πάει διακοπές).

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και τι θα γίνει? Θα μαζευτούν μαυροντυμένοι κάμποσοι και? Μήπως έχει κάποιος το θάρρος να λαμπαδιάσει την βουλή? Τότε ναι. Θα πετάξει κανείς κλούβια αυγά και γιαούρτια στο πήλινο σε όποιον μπει μέσα? Τότε ναι.
Ή μετά την συγκέντρωση θα πούνε όλοι οι συμμετέχοντες εντάξει, το κάναμε το καθήκον μας, πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι τώρα. Τότε όχι.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
... Ή μετά την συγκέντρωση θα πούνε όλοι οι συμμετέχοντες εντάξει, το κάναμε το καθήκον μας, πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι τώρα.
...

Έτσι, ακριβώς. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, διαμαρτυρήθηκα. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό τον τρόπο διαμαρτυρίας (αν και έχω ενστάσεις), αλλά έχω πρόβλημα με όσους λένε σε όλες τις ίδιες περιπτώσεις "εγώ, ήμουν εκεί και στήριξα τον αγώνα".
Μλκιες μπλε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ ρε μάγκες προτείνω το εξής...γιατί προσωπικά θα πάω στην συγκέντρωση χωρίς κομματική ταμπέλα ή να πω αν ήταν το ένα κόμμα θα ενεργούσε καλύτερα. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ για σφαλιάρες είναι...

Να μουντζώσουμε ΟΛΟΙ μαζί προς την Βουλή και τους 300 για 5 λεπτά (μη μας πιαστεί και το χέρι) και να ταξιδέψει αυτή η φωτογραφία σε ολο τον κόσμο........

ή το καλύτερο....ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ με email ή όπως μπορείτε ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, και βάλτε τη πάνω σε ταμπλό ή σε μπλούζα. Το καλύτερο δώρο. Αν σας ρωτήσουν, πείτε πως ένας μπουρδελιάρης τη φιλοτέχνησε  :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• hand.jpg
    hand.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 30

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ρε μάγκες προτείνω το εξής...γιατί προσωπικά θα πάω στην συγκέντρωση χωρίς κομματική ταμπέλα ή να πω αν ήταν το ένα κόμμα θα ενεργούσε καλύτερα. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ για σφαλιάρες είναι...

Να μουντζώσουμε ΟΛΟΙ μαζί προς την Βουλή και τους 300 για 5 λεπτά (μη μας πιαστεί και το χέρι) και να ταξιδέψει αυτή η φωτογραφία σε ολο τον κόσμο........

ή το καλύτερο....πάρτε απο μια ταμπέλα με μούντζα επάνω, σε χρώμα άσπρο μαύρο.............

ή το καλύτερο....πάρτε απο μια ταμπέλα με μούντζα επάνω, σε χρώμα άσπρο μαύρο.............

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η αποχη η η ψηφος σε μικρα κομματα ειναι μια λυση που ελπιζω να ταρακουνησει τους μπλε/πρασινους ανικανους νανους

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
νομιζετε οτι ιδρωνει το αυτι τους; το μονο που θα καταφερετε ειναι να δημιουργησετε χαος στην κυκλοφορια και να εισπραξετε κανα καπνογονο.αν ειναι να κανετε κατι ουσιαστικο τραβατε να σβησετε καμμια φωτια.υπαρχει κατι καλυτερο βεβαια..να κατεβουμε με  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: και να μπουκαρουμε στη βουλη  :2funny: :2funny: :2funny:μετα θα δειτε τους 300  :badair: :badair: :badair: :badair: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πορείες και λαϊκίστικες μπούρδες!Οι απαντήσεις πρέπει να δωθούν στις εκλογές. Όλα τα άλλα είναι φθηνολαϊκισμοί!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα τους ταρακουνήσει αλλά ποιος σου εγγυάτε ότι τα μικρά κόμματα δεν θα κάνουν το ίδιο. όσο ποσοστό θα πάρουν και αυτά τόσες θα είναι και οι θέσεις τους στο δημόσιο. αλλά και αποχή να κάνεις πάλι αρχιδια θα γίνει. η μόνη λύση είναι η επανάσταση του λαού και να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνασπισμού. όπου όλοι θα έχουν άποψη και δεν θα κάθεται η αντιπολίτευση να τα ξύνει μέχρι να βγει κυβέρνηση

αλλά που μυαλό για λύσεις ούτε μία απόφαση δεν έχει πάρει ο λαός στη ΓΑΜΩΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που κληρονομήσαμε. άλλα κράτη κάνουν δημοψηφίσματα κάθε μήνα. εμείς μια στα 100 χρόνια και αυτό για παπαριές όπως είναι η αναγραφή του θρησκεύματος στην ταυτότητα. να πάει να γαμηθεί και το θρήσκευμα και η ταυτότητα και όλοι οι παπάδες(όχι εσύ παπα Γιώργη) πού μας οφέλησε αυτό εεεε??? για κοιτάξτε στην Μακεδονία και στην θράκη. τη μία πάνε να την πάρουν. στην Θράκη οι κωλότουρκοι που ζουν εκεί απαιτούν στα σχολία τους σαν 1η γλώσσα τα τουρκικα και 2η τα αγγλικα εκείνα τα γαμωελληνικα που θα τα μάθουν γαμο τον χριστό μου.... οι έλληνες της Πολης εκδιώχθηκαν άρων άρων τα 15 τελευταία χρόνια και εμείς μόνο δεν τους κάτσαμε. οι γαμοσπιτοι οι σκατοπασοκτζίδες έβαλαν για υποψήφιο στις νομαρχιακες μια πουτάνα τουρκάλα οι νεοδημοκράτες τους έδωσαν τα πάντα για να τους ψηφίσουνε. Μέχρι και τους μετανάστες φέραν εδώ για να ψηφίσουν(τους πλήρωσαν και τα εισητήρια) για να αποφασίσουν αυτοί για την δικιά μου κυβέρνηση, ενώ αυτοί θα κάνουν τις διακοπές τους και θα πάνε να ζήσουν από όπου στο διάολο ήρθαν, έγώ και εσείς θα τρώμε τα αγγούρια στο κώλο όπως βλέπετε.

ο τόπος έχει γεμίσει γύφτους που η εκάστοτε κυβέρνηση τους δίνει άτοκα δάνεια για να ενταχθούν στην κοινωνία και όλοι γυρνάν με NAVARA turbo 4X4 και ζουν σε καλύβες μέσα στις πόλεις

οι αλβανοί μόνο τις γυναίκες μας δεν πηδάνε με όλα αυτά που τους παρέχουμε. παίρνουν μεγαλύτερα μερωκάματα απο τους ίδιους τους έλληνες γτ την έχουν δει μονοπώλειο. επίσης σκωτώνουν ωιάζουν και κατακλέβουν τον κόσμο. κατα τα άλλα τους πείραξε ο αράπης που πούλαγε CD. λες και είχε σκωτώσει κάποιον.

θα αναρωτηθείται αν είμαι ρατσιστής. Ναι είμαι αλλά μόνο για τους τούρκους τους αλβανούς και τους γύφτους. Ο Κολοκοτρώνης ήταν ρατσιστής που σκότωνε τους τούρκους.... όχι .... αλλά εγώ θεωρούμε γιατί παλεύω να σταματήσω τον ακύρηχτο πόλεμο που μας κάνουν... Ο Θόδωρος τον σταμάτησε όταν έγινε ο πόλεμος και οι μλκες οι έλληνες τον βάλαν φυλακή(ο γαμώσταυρος ο παπαφλέσσας το έκανε αλλά οι υπόλοιποι έλληνες μόνο να γιορτάσουν ξέρουν). Άρε πουτάνα ελλάδα που τρως τα παιδιά σου και προωθείς τους γαμημένους του συνδικαλιστές.
[size=28pt]
[glow=red,2,300]ΗΓΕΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ????  ...  ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ[/glow][/size]

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πορείες και λαϊκίστικες μπούρδες!Οι απαντήσεις πρέπει να δωθούν στις εκλογές. Όλα τα άλλα είναι φθηνολαϊκισμοί!

Πιστεψέ με, μ' αρέσεις ο τρόπος που μιλάς. Εχεις στόφα πολιτικού.....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Την πάσα αλήθεια την λέει ο Λεάνης στη σημερινή Σπορτ-Ντέι! Ακούει κανείς???

"Η δεύτερη δολοφονία του... Καποδίστρια (SportDay / Μιχάλης Λεάνης)
Η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Μετά την κατάρρευση του περιβόητου και πάντα σε ετοιμότητα (κάτι σαν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που όλοι κοροϊδεύαμε στον Στρατό) κρατικού μηχανισμού και των σχεδίων αυτού, όπως το επιχειρησιακό σχέδιο «Ξενοκράτης» (τι έφταιγε ο φιλόσοφος αιώνες μετά τον θάνατό του να του αμαυρώνουν το όνομα;), σειρά στην κατάρρευση έχει ο περίφημος «Καποδίστριας», τον οποίο φροντίζουν να τον δολοφονούν ακόμη και στις μέρες μας.

Ησυχία δεν βρίσκει ο άνθρωπος. Η ελληνική επαρχία παραδίδεται στις φλόγες ανήμπορη να αντιδράσει. Και πώς να αντιδράσει, αφού δεν έχει τα μέτρα και τις δυνατότητες. Σε όλη την προηγμένη Ευρώπη έχει θεσπιστεί ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης δίνοντας έτσι στην περιφέρεια κυρίως την οικονομική, εκτός από τη διοικητική, αυτοτέλεια και ανεξαρτησία να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

Ανάλογες φωτιές με τις δικές μας εμφανίστηκαν και στην Ιταλία, άκουσα να λένε κάποιοι λαλίστατοι πολιτικάντηδες, προφανώς για να πείσουν τον κόσμο ότι το κακό μπορεί να συμβεί παντού. Οταν βέβαια οι φλόγες άρχισαν να καίνε ανθρώπους, τότε αποσύρθηκαν διακριτικά. Πάλι καλά! Οφείλουν όμως να πουν ότι στον ιταλικό Νότο στον οποίο φέτος είχαμε όντως ανάλογες πυρκαγιές, δεν θρήνησαν θύματα, όχι γιατί είχαν την τύχη με το μέρος τους και ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ» τους έκανε τα χατίρια, αλλά γιατί ο βαθμός ετοιμότητας των τοπικών αυτών κοινωνιών ήταν -είναι- και αποδείχθηκε πολύ υψηλότερος από τον δικό μας.

Την ετοιμότητα αυτή ο κάθε ιταλικός δήμος την οφείλει φυσικά στον πλούτο του, στους οικονομικούς του πόρους. Με αυτά θα αγοράσει μηχανήματα, θα αγοράσει υδροφόρες, θα προσλάβει προσωπικό, εργαλεία, τα πάντα. Στην Ιταλία η κάθε Commune, δηλαδή ο κάθε δήμος και κοινότητα δεν περιμένει πότε το υδροκέφαλο κράτος και τη δυσκίνητη κεντρική εξουσία να προστρέξουν για βοήθεια, αλλά ενεργεί από μόνο του.

Ακόμη και τους δρόμους που διασχίζουν τον τόπο τους, οι ίδιοι με δικά τους λεφτά τους έχουν κατασκευάσει. Εκεί δεν περιμένουν πότε θα ξεκοκαλίσει το κεντρικό σύστημα εξουσίας και οι παρατρεχάμενοί του τα κονδύλια, για να γλείψουν και αυτοί, αν μείνει, κανένα κοκαλάκι, αλλά τα διαχειρίζονται οι ίδιοι. Κανείς δεν μπορεί να βάλει χέρι στα οικονομικά τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι δήμοι να μην έχουν ανάγκη βοήθειας από το κεντρικό σύστημα εξουσίας.

Μερικοί μάλιστα παρουσιάζονται αναλογικά πλουσιότεροι από το κεντρικό ταμείο (βλέπε περίπτωση Εμίλια Ρομάνα Commune di Bologna). Αυτός εξάλλου είναι ο σοβαρότερος λόγος που η χώρα με ακυβερνησίες και αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις δεν καταρρέει. Στην Ιταλία, αλλά και στη Γαλλία οι δήμαρχοι είναι πραγματικά εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες. Διαχειρίζονται κονδύλια και πόρους εκατομμυρίων.

Δεν είναι κομματικοί ζήτουλες που περιμένουν πώς και πώς να περάσει η τετραετία να αναβαθμιστούν σε βουλευτές. Ούτε περιμένουν πότε θα έρθει στην εξουσία το κόμμα τους για να τους αντιμετωπίσει ευνοϊκά. Οποιος και αν κερδίσει τις εκλογές, αυτοί θα ζήσουν. Θα ζήσουν, όχι θα επιβιώσουν, υπάρχει διαφορά. Ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τόσο φοβάται η δική μας κεντρική εξουσία -αφού η αυτονόμηση των δήμων θα σημάνει το τέλος της κομματικής αιχμαλωσίας, αλλά και άλλων κεντρικών προνομίων- είναι πράγματι κύτταρο δημοκρατίας. Δήμοι, δομημένοι σε αυτή την πολιτική πρακτική θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντισταθούν ακόμη και σε ακραίες τραγικές περιπτώσεις, με μεγαλύτερη επιτυχία. Τώρα ούτε ένα φεστιβάλ τοπικό δεν είναι σε θέση, αλλά ούτε έχουν και τα λεφτά να οργανώσουν, την πύρινη λαίλαπα θα αντιμετώπιζαν με επιτυχία;  "

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παρακαλώ σε όποιον έχει πληροφορίες, είτε για χώρους όπου μαζεύονται χρήματα/πράγματα, είτε για συγκεντρώσεις όπου διοργανώνονται, να επικοινωνήσει μαζί μου, ώστε να δημοσιοποιήσουμε στη κεντρική σελίδα πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom