Νέα

Οπου τον βρείτε αυτονε το μπινέ,γαμίστε τον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 687
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
γιατι εισαι τοσο ακραιος ?
Γιαυτο υπαρχουν οι νομοι ωστε να υπαρχουν καποιοι κανονες
Αλιμονο αν αφηναμε την τιμωρια του καθενος στον οχλο η στον καθε θιγομενο....
Δεν θα ειχε μεινει κανεις......

Αποκλειεις το γεγονος να λογικευτει το ατομο μετα απο τιμωρια ?

Κατανοητο το οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να κυνηγαμε την παραμικρη ελπιδα να συμβει
γιαυτο τον λογο εκτιει ποινη φυλακισης ωστε μεσα απο την απομονοση του να σκεφτει καλυτερα τι εκανε και να διορθωθει στον βαθμο που ειναι επιτρεπτο ειτε μεσω της κατανοησης και της μετανοιας του οσον καιρο θα ειναι μεσα
ειτε μεσω βοηθειας απο ψυχολογο μεσα απο την φυλακη η το ιδρυμα που θα τον πανε....

Ο σαρουμαν τα ειπε σωστα με μια ηρεμη λογικη και συμφωνω με τα οσα ειπε....

Απο την αλλη οι υπολοιποι στο διαβασμα του ποστ και μονο, αρχισαν τις τιμωριες
αυτο δειχνει το ποσο ευκολα κατευθυνομενοι ειμαστε..... αναλογα τις ωρες μας (βαζω και τον εαυτο μου μεσα για να μην θιξω κανεναν)

Το δικο σου δικιο εστιαζεται στο οτι βγαινουν γρηγορα εξω βαση παραθυρων στους νομους και στους κανονισμους των ποινων και πολλοι ξαναρχιζουν ισως τα ιδια

Όταν έχεις γαμήσει 30+ παιδάκια δεν πρόκειται να αλλάξεις...είσαι μια σάπια βίδα...εγώ λοιπόν δεν πληρώνω το φαγητό ενός κτήνους αν θέλεις εσύ τράβα και πλήρωσε το φαγητό του τα έξοδα διαμονής τους και κράτα του και παρέα.
Μπορείς ακόμα να πιστεύεις ότι το κτήνος αυτό θα έρθει με κάποιο θαύμα στα συγκαλά του.
Δικό σου θέμα.
Μην μου πουλάς όμως δημοκρατία και αμπελοφιλοσοφία σε δακρύβρεχτη συσκευασία γιατί ΔΕΝ θα πάρω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πριν 4 χρόνια είχα διαφωνία με μια κοπέλα σχετικά με τις ποινές των βιαστών...Δικηγόρος αυτή προσπαθούσε να με πείσει ότι τα αυτά τα κτήνη χρειάζονται στήριξη.Εκείνο το βράδυ πραγματικά ήθελα να την κάνω τόπι στο ξύλο...τόσες ηλιθιότητες δεν είχα ακούσει σε ολόκληρη την ζωή μου.
Με σθένος τους υπερασπιζόταν λες και τους εκπροσωπούσε.
Την ρώτησα αν θα τους υπερασπιζόταν σε περίπτωση που ήταν θύμα τους.Επειδή η κουβέντα λάμβανε χώρα μπροστά σε τρίτους και επειδή αισθάνθηκε άσχημα που την μπλόκαρα με μια τόσο απλή ερώτηση μου απάντησε ότι δεν θα άλλαζε την άποψη της.
3 μήνες μετά έπεσε θύμα βιασμού...το έμαθα από άτομα που ήταν στο ίδιο τραπέζι εκείνο το βράδυ...
4 χρόνια μετά η κοπέλα αυτή παίρνει ψυχοφάρμακα και φυσικά δεν έχει πλέον ούτε καριέρα αλλά ούτε και ζωή.
Καθίστε και σκεφτείτε προτού το παίξετε προοδευτικοί.
Αυτα ειναι τα ευτραπελα της ζωης .....
Πολυ περιεργα παιχνιδια παιζει στην ζωη αυτη η μοιρα ....

Κριμας.....  :-

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όταν έχεις γαμήσει 30+ παιδάκια δεν πρόκειται να αλλάξεις...είσαι μια σάπια βίδα...εγώ λοιπόν δεν πληρώνω το φαγητό ενός κτήνους αν θέλεις εσύ τράβα και πλήρωσε το φαγητό του τα έξοδα διαμονής τους και κράτα του και παρέα.
Μπορείς ακόμα να πιστεύεις ότι το κτήνος αυτό θα έρθει με κάποιο θαύμα στα συγκαλά του.
Δικό σου θέμα.
Μην μου πουλάς όμως δημοκρατία και αμπελοφιλοσοφία σε δακρύβρεχτη συσκευασία γιατί ΔΕΝ θα πάρω.
Δεν σου πουλαω τιποτα φιλε .... σου δινω δικιο μεχρι ενα ορισμενο σημειο
και συμφωνω με την αντιδραση εν βρασμω ψυχης και πανω σε δικιο....
Αναρωτησου ομως αν τον σκοτωσεις τι θα βγει ?

Και τι πιστευεις οτι σου κοστιζει το πιατο ενος κρατουμενου απο την τσεπη σου ?
Τα δισεκατομμυρια που εχουν φαει οι πολιτικοι και τα διαφορα λαμογια εις βαρος της ασφαλισης σου και της προοπτικης σου για κατι καλυτερο στην ζωη, δεν σε πειραξαν ?

Νομιζεις οτι ο γονιος δεν εχει μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο ?
Αν ο γονιος ορμηνεψει το παιδι οτι, θα πρεπει να μην δεχεται τιποτα απο ξενους, να μην μπαινει σε αμαξια ξενων για βολτα, η να μην πηγαινει σε σπιτια ξενων, ζητωντας του να του λεει το καθε τι, δεν νομιζεις πολλα τετοια περιστατικα θα ειχαν αποφευθει ?

Μου κανει εντυπωση που υπηρξαν 30 θυματα και δεν μιλησε κανενα τοσον καιρο ....
Και μονο το γεγονος οτι φτασαμε σε τετοιο αριθμο θυματων ευλογα δημιουργει ερωτηματικα και για τους γονεις...
Οι γονεις τι εκαναν με τα παιδια τους ρε γαμωτο ?  :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αν σου συμβεί το ίδιο σε σένα ή στα παιδιά σου τράβα τότε και χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο.

... δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα παρτ' αποφαση .
Η διακαιοσυνη δεν βασιζεται  στην οργη ,το μισος ή τα οποια αυθορμητα συναισθηματα . Εννοειται οτι θα ηθελα να πεθανει βασανιστικα οντας θυμα καποιου βιαστη , αυτο ομως δεν λεγεται αποδοση δικαιοσυνης ...
Η ανθρωπινη ζωη δεν ειναι ρουχο μ αρεσει τ κραταω δεν μ αρεσει το πεταω ...
Για τετοια θεματα δεν κραταω απολυτη σταση , ουτε μπορω να βρω μια λυση , ουτε να δικασω ,ουτε να το παιξω εξυπνη ... αλλα τουλαχιστον προσεχω τι λεω ...

Ολοι σας πολιτισμενοι θελετε να ασκησετε τη δικαιοσυνη , διψατε για αιμα οι περισσοτεροι καθε στιγμη της μερας και οταν βρισκετε την ευκαιρια παρουσιαζεται το μεγαλειο του "πολιτισμου" σας .

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
... δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα παρτ' αποφαση .
Η διακαιοσυνη δεν βασιζεται  στην οργη ,το μισος ή τα οποια αυθορμητα συναισθηματα . Εννοειται οτι θα ηθελα να πεθανει βασανιστικα οντας θυμα καποιου βιαστη , αυτο ομως δεν λεγεται αποδοση δικαιοσυνης ...
Η ανθρωπινη ζωη δεν ειναι ρουχο μ αρεσει τ κραταω δεν μ αρεσει το πεταω ...
Για τετοια θεματα δεν κραταω απολυτη σταση , ουτε μπορω να βρω μια λυση , ουτε να δικασω ,ουτε να το παιξω εξυπνη ... αλλα τουλαχιστον προσεχω τι λεω ...

Ολοι σας πολιτισμενοι θελετε να ασκησετε τη δικαιοσυνη , διψατε για αιμα οι περισσοτεροι καθε στιγμη της μερας και οταν βρισκετε την ευκαιρια παρουσιαζεται το μεγαλειο του "πολιτισμου" σας .
ευνουχισμος νομιζω ειναι η σωστη τιμωρια σε δραστες του ειδους βιαστες και συναφη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ευνουχισμος νομιζω ειναι η σωστη τιμωρια σε δραστες του ειδους βιαστες και συναφη
[size=1pt](black humor)[/size]
μπορεί να το ξαναχρειαστεί όταν βγει από την φυλακή :rolleyes:
Υ.Γ. δεν είπαμε είμαστε πολιτισμένοι. ο χριστός είπε ότι όταν σε χτυπήσει κάποιος στο ένα μάγουλο, γύρνα και από την άλλη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Προτινεις με αυτο το σκεπτικο δηλαδη και κοψιμο χεριων σε κλεφτες και κοψιμο γλωσσας σε ψευτες και συκοφαντες ?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

ρε συ μη με αναγκασεις να κανω γλαφυρες περιγραφες για να εξηγησω τα αυτονοητα ...
δεν ειναι λυση ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν σου πουλαω τιποτα φιλε .... σου δινω δικιο μεχρι ενα ορισμενο σημειο
και συμφωνω με την αντιδραση εν βρασμω ψυχης και πανω σε δικιο....
Αναρωτησου ομως αν τον σκοτωσεις τι θα βγει ?

Και τι πιστευεις οτι σου κοστιζει το πιατο ενος κρατουμενου απο την τσεπη σου ?
Τα δισεκατομμυρια που εχουν φαει οι πολιτικοι και τα διαφορα λαμογια εις βαρος της ασφαλισης σου και της προοπτικης σου για κατι καλυτερο στην ζωη, δεν σε πειραξαν ?

Νομιζεις οτι ο γονιος δεν εχει μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο ?
Αν ο γονιος ορμηνεψει το παιδι οτι, θα πρεπει να μην δεχεται τιποτα απο ξενους, να μην μπαινει σε αμαξια ξενων για βολτα, η να μην πηγαινει σε σπιτια ξενων, ζητωντας του να του λεει το καθε τι, δεν νομιζεις πολλα τετοια περιστατικα θα ειχαν αποφευθει ?

Μου κανει εντυπωση που υπηρξαν 30 θυματα και δεν μιλησε κανενα τοσον καιρο ....
Και μονο το γεγονος οτι φτασαμε σε τετοιο αριθμο θυματων ευλογα δημιουργει ερωτηματικα και για τους γονεις...
Οι γονεις τι εκαναν με τα παιδια τους ρε γαμωτο ?  :headbang:
τελικα οι γονεις εχουν η δεν εχουν κι αυτοι μεριδιο ευθυνης απεναντι στα παιδια τους ?

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Στην Τσεχία εφαρμώζεται ήδη το μέτρο σε εγκληματίες -βιαστές-παιδεραστές κλπ . Κι εγώ θεωρώ ότι είναι μια αρκετά καλή λύση.

Για να πω κι εγώ την αποψάρα μου επί του θέματος.
Δεν θέλω με τπτ την επιστροφή της θανατικής ποινής σαν επίσημη τιμωρία της δικαιοσύνης , γιατί δεν θέλω να ζω σε ένα κράτος που δεν προσανατολίζεται στο σωφρονισμό , αλλά στην εκδίκηση. Ούτε θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου σε μια κοινωνία όπου το οφθαλμός αντί οφθαλμού είναι και επίσημο δόγμα.
Αυτό βέβεια δεν αναιρει το γεγονός ότι μου είναι υπερβολικά εύκολο (σε σημείο να αναρωτιέμαι κιόλας αν στέκω καλά   :uglystupid: ) να ξεκάνω με την πρώτη ευκαιρία αυτόν που το έβλαψε.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ μη με αναγκασεις να κανω γλαφυρες περιγραφες για να εξηγησω τα αυτονοητα ...
δεν ειναι λυση ...

ευνουχισμός δεν προυποθέτει κόψιμο του υδραυλικού συστήματος. Μπορεί να γίνει και με φαρμακευτική αγωγή.

Αν και παλιά , δεν θυμάμαι σε ποιά χώρα , γινόταν με δαγκώματα σκύλων.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ευνουχισμός δεν προυποθέτει κόψιμο του υδραυλικού συστήματος. Μπορεί να γίνει και με φαρμακευτική αγωγή.

Αν και παλιά , δεν θυμάμαι σε ποιά χώρα , γινόταν με δαγκώματα σκύλων.

Ναι ρε συ το ξερω...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι λυση γτ εστω και η περιορισμενη επιθυμια για σεξ παλι προς τα παιδια θα ειναι ... και τελος παντων δεν ειναι θεραπεια (δεν ξερω καν το κατα ποσο μπορει να υπαρξει θεραπεια ) . Χωρις να εχω γνωσεις ψυχιατρικης αλλα δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι καθαρα στην πραξη ως πραξη αλλα εχει κ αλλες παραμετρους ... αυτο .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Αν και παλιά , δεν θυμάμαι σε ποιά χώρα , γινόταν [size=20pt]με δαγκώματα σκύλων.[/size]
οικονομικη και συναμα αξιοπιστη λυση.... :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε συ το ξερω...

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι λυση γτ εστω και η περιορισμενη επιθυμια για σεξ παλι προς τα παιδια θα ειναι ... και τελος παντων δεν ειναι θεραπεια (δεν ξερω καν το κατα ποσο μπορει να υπαρξει θεραπεια ) . Χωρις να εχω γνωσεις ψυχιατρικης αλλα δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι καθαρα στην πραξη ως πραξη αλλα εχει κ αλλες παραμετρους ... αυτο .

Είναι μια λύση κατ'εμέ αντίστοιχη της λοβοτομής. Δεν ξέρω αν είναι η ιδανική , αλλά σε μια κοινωνία αναγνωρίζω και το δικαίωμα της προστασίας πέραν του σωφρονισμού. Και από τη στιγμή που είμαι κατά της θανατικής καταδίκης , άλλη καλύτερη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ.

Καλό είναι βέβαια να ρωτήσουμε και τους τσέχους αν έπιασε το μέτρο .

οικονομικη και συναμα αξιοπιστη λυση.... :2funny:

Είναι αύτο που λέμε θα στα κόψω και θα τα πετάξω στα σκυλιά , μόνο που εν τοιαύτη περιπτώσει  τρώνε μόνα τους  :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.. αισθάνομαι άβολα να αντπαρατίθεμαι εδώ μέσα...

Πάντως ότι έγραψα..οτι απόψεις παρουσίασα...δεν το έκανα αμπελοφιλοσοφώντας, όπως μου καταλογίζετε, ούτε είμαι τελείως έξω απο το χορο και λέω τραγούδια, ουτε οι δακρυβρεχτες ιστορίες μαρέσουν..
Το έκανα συνειδητά, από την όποια επαγγελματική εμπειρία μου.

Είμαι γιατρός...ψυχίατρος.. Εχω δουλέψει με ασθενείς, που .. δε θα θελα να σας πω, και δε θα θέλατε να μάθατε.. Και δεν είναι και πρεπον..
Πιστεύω, θέλω να πιστεύω στην όποια καλοσύνη μπορεί να αναδειχτεί μέσα απο μια ανθρώπινη ψυχη.
Από την άλλη και εγώ μισώ, οργίζομαι, φοβάμαι...

Αν υπάρχουν χίλιες κολασμένες ψυχές, χίλιοι παιδεραστές...πρέπει να κριθουν απο τη δικαιοσύνη..και αν αποδειχτεί οτι έχουν ψυχοπαθολογία (που σίγουρα θα έχουν)...αξίζει να παλέψεις ψυχοθεραπευτικά..για να σώσεις έστω και έναν απο αυτούς..
Κάθε άνθρωπος είναι ικανός για το χειρότερο και για το καλύτερο.
Η ζωή είναι ένα δώρο, που δεν το επιλέγουμε, όμως μπορούμε να το αξιοποιούμε..
Δεν είναι ηθικολογίες. Είναι η πραγματικότητα.

Και φυσικά, τα παιδιά! Ξέρετε πόσο πολύ περισσότερες είναι οι περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών (όχι μόνο ή και σεξουαλικής) που ποτέ δεν καταγγέλονται, ουτε καν αναφέρονται? Πολύ πολύ περισσότερες! Και μην πάει μόνο ο νους σας σε άντρες που βιάζουν ή ασελγουν σε κοριτσάκια ή άγοράκια. Αλλά και γυναικών σε παιδιά!
Και αυτά τα αναφέρουν ειδήμονες της Ψυχιατροδικαστικής.
Τα παιδιά δεν υποφέρουν μόνο απο την σεξουαλική κακοποίηση.. Μπορείς με ένα σωρό τρόπους να "βιάσεις" το σώμα και τη ψυχή ενός μικρού παιδιού.

Αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.. Και επαναλαμβάνω έχουμε απο τα πιο δίκαια νομικά συστήματα..μπορεί πρακτικά να είναι διαβλητο...αλλά ο θάνατος είναι μια ποινη που δε αξίζει σε κανέναν και δεν έχει δικαιωμα κανεις να επιβάλλει.

Επι προσωπικου...ναι δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδρούσα. Και δεν είναι κομψό σαν επιχείρημα να θέτεις κάνεναν σε μια ιδεατή κατάσταση δυστυχίας..

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.. αισθάνομαι άβολα να αντπαρατίθεμαι εδώ μέσα...

Πάντως ότι έγραψα..οτι απόψεις παρουσίασα...δεν το έκανα αμπελοφιλοσοφώντας, όπως μου καταλογίζετε, ούτε είμαι τελείως έξω απο το χορο και λέω τραγούδια, ουτε οι δακρυβρεχτες ιστορίες μαρέσουν..
Το έκανα συνειδητά, από την όποια επαγγελματική εμπειρία μου.

Είμαι γιατρός...ψυχίατρος.. Εχω δουλέψει με ασθενείς, που .. δε θα θελα να σας πω, και δε θα θέλατε να μάθατε.. Και δεν είναι και πρεπον..
Πιστεύω, θέλω να πιστεύω στην όποια καλοσύνη μπορεί να αναδειχτεί μέσα απο μια ανθρώπινη ψυχη.
Από την άλλη και εγώ μισώ, οργίζομαι, φοβάμαι...

Αν υπάρχουν χίλιες κολασμένες ψυχές, χίλιοι παιδεραστές...πρέπει να κριθουν απο τη δικαιοσύνη..και αν αποδειχτεί οτι έχουν ψυχοπαθολογία (που σίγουρα θα έχουν)...αξίζει να παλέψεις ψυχοθεραπευτικά..για να σώσεις έστω και έναν απο αυτούς..
Κάθε άνθρωπος είναι ικανός για το χειρότερο και για το καλύτερο.
Η ζωή είναι ένα δώρο, που δεν το επιλέγουμε, όμως μπορούμε να το αξιοποιούμε..
Δεν είναι ηθικολογίες. Είναι η πραγματικότητα.

Και φυσικά, τα παιδιά! Ξέρετε πόσο πολύ περισσότερες είναι οι περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών (όχι μόνο ή και σεξουαλικής) που ποτέ δεν καταγγέλονται, ουτε καν αναφέρονται? Πολύ πολύ περισσότερες! Και μην πάει μόνο ο νους σας σε άντρες που βιάζουν ή ασελγουν σε κοριτσάκια ή άγοράκια. Αλλά και γυναικών σε παιδιά!
Και αυτά τα αναφέρουν ειδήμονες της Ψυχιατροδικαστικής.
Τα παιδιά δεν υποφέρουν μόνο απο την σεξουαλική κακοποίηση.. Μπορείς με ένα σωρό τρόπους να "βιάσεις" το σώμα και τη ψυχή ενός μικρού παιδιού.

Αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.. Και επαναλαμβάνω έχουμε απο τα πιο δίκαια νομικά συστήματα..μπορεί πρακτικά να είναι διαβλητο...αλλά ο θάνατος είναι μια ποινη που δε αξίζει σε κανέναν και δεν έχει δικαιωμα κανεις να επιβάλλει.

Επι προσωπικου...ναι δεν ξέρω και εγώ πως θα αντιδρούσα. Και δεν είναι κομψό σαν επιχείρημα να θέτεις κάνεναν σε μια ιδεατή κατάσταση δυστυχίας..

Μην νοιώθεις άβολα , καλό είναι να υπάρχουν και οι φωνές της λογικής  σε μια κοινωνία και ας κατηγορούνται πολλές φορές για έλλειψη ευαισθησίας (αν και το αντίθετο φαίνεται από το ποστ σου). Κι εγώ ενστερνίζομαι αυτά που λες , αλλά τώρα που το κακό δεν έπεσε πάνω μου. Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να αντιμετωπίσω ένα τραγικό συμβάν με την ψυχραιμία και τον ορθολογισμό που πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ως σύγχρονοι άνθρωποι , αλλά επειδή με ξέρω καλά , άμα , ω μη γένητω , φάω κανάν ανώμαλο που θα τολμήσει να ακουμπήσει τη λατρεία , θα ρθώ να με κουράρεις :grin:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Προτινεις με αυτο το σκεπτικο δηλαδη και κοψιμο χεριων σε κλεφτες και κοψιμο γλωσσας σε ψευτες και συκοφαντες ?
καλα ρε αχαχουχα χθες μου την ελεγες γιατι δεν συμφωνουσα στο να κλεινεις την επιχειρηση καποιου επειδη δεν σου εβαλε ολα τα ενσημα και επεμενες να παει φυλακη και τετοια.σημερα καποιος σου γαμαει το παιδι και σε πειραζει να τον ευνουχισουν και μου τη λες οτι ειμαι αυστηρος.χεοροτερος απο τον κολοτουμπα τον καρατζαφερη εισαι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα ρε αχαχουχα χθες μου την ελεγες γιατι δεν συμφωνουσα στο να κλεινεις την επιχειρηση καποιου επειδη δεν σου εβαλε ολα τα ενσημα και επεμενες να παει φυλακη και τετοια.σημερα καποιος σου γαμαει το παιδι και σε πειραζει να τον ευνουχισουν και μου τη λες οτι ειμαι αυστηρος.χεοροτερος απο τον κολοτουμπα τον καρατζαφερη εισαι
σιγκρινεις τα χθεσινα με αυτο ?  :uglystupid:

δεν νομιζω οτι εχεις καταλαβει τι λεμε εδω....

Ξαναδιαβασε τα χθεσινα και μετα σιγκρινε τα με αυτα εδω.......

Αλλα εχεις δικιο .....εσυ θεωρεις γενικως τους ανθρωπους ζωαδια, εκτος απο σενα, οποτε τι να πω εγω το ζωον μαζι σου ?

Αλλο το εργατικο δικαιο και τα εργατικα δικαιωματα και αλλο το ποινικο
Εσυ μιλας για αιματοχυσιες και αυτοδικια σαν δεν ξερω γω τι ....

καλα το πας συνεχισε....  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom