Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
γιατι εισαι τοσο ακραιος ?
Γιαυτο υπαρχουν οι νομοι ωστε να υπαρχουν καποιοι κανονες
Αλιμονο αν αφηναμε την τιμωρια του καθενος στον οχλο η στον καθε θιγομενο....
Δεν θα ειχε μεινει κανεις......
Αποκλειεις το γεγονος να λογικευτει το ατομο μετα απο τιμωρια ?
Κατανοητο το οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να κυνηγαμε την παραμικρη ελπιδα να συμβει
γιαυτο τον λογο εκτιει ποινη φυλακισης ωστε μεσα απο την απομονοση του να σκεφτει καλυτερα τι εκανε και να διορθωθει στον βαθμο που ειναι επιτρεπτο ειτε μεσω της κατανοησης και της μετανοιας του οσον καιρο θα ειναι μεσα
ειτε μεσω βοηθειας απο ψυχολογο μεσα απο την φυλακη η το ιδρυμα που θα τον πανε....
Ο σαρουμαν τα ειπε σωστα με μια ηρεμη λογικη και συμφωνω με τα οσα ειπε....
Απο την αλλη οι υπολοιποι στο διαβασμα του ποστ και μονο, αρχισαν τις τιμωριες
αυτο δειχνει το ποσο ευκολα κατευθυνομενοι ειμαστε..... αναλογα τις ωρες μας (βαζω και τον εαυτο μου μεσα για να μην θιξω κανεναν)
Το δικο σου δικιο εστιαζεται στο οτι βγαινουν γρηγορα εξω βαση παραθυρων στους νομους και στους κανονισμους των ποινων και πολλοι ξαναρχιζουν ισως τα ιδια
Όταν έχεις γαμήσει 30+ παιδάκια δεν πρόκειται να αλλάξεις...είσαι μια σάπια βίδα...εγώ λοιπόν δεν πληρώνω το φαγητό ενός κτήνους αν θέλεις εσύ τράβα και πλήρωσε το φαγητό του τα έξοδα διαμονής τους και κράτα του και παρέα.
Μπορείς ακόμα να πιστεύεις ότι το κτήνος αυτό θα έρθει με κάποιο θαύμα στα συγκαλά του.
Δικό σου θέμα.
Μην μου πουλάς όμως δημοκρατία και αμπελοφιλοσοφία σε δακρύβρεχτη συσκευασία γιατί ΔΕΝ θα πάρω.