Νέα

Οπαδοί-ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάποιοι οπαδοί ζώα(ανεξαρτήτου οπαδικής υποστήριξης),έδρασαν πάλι την Κυριακή.Στο ΣΕΦ κάποιοι ''επιστήμονες'' μην αντέχοντας την ήττα της ομάδας-ομαδάρας τους αποφάσισαν να σπάσουν στο ξύλο κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι είχαν την φαεινή ιδέα να πάνε στο ΣΕΦ κ να καλύψουν το ρεπορτάζ προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους για να ταϊσουν τις οικογένειες τους.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.
Στην Λάρισα τώρα,κάποιοι άλλοι επιστήμονες,αποφάσισαν να φρεσκάρουν τις μνήμες του παρελθόντος...πάνε 20 χρόνια...στο αντίστοιχο μάτς του 1986 ανάμεσα στις 2 ομάδες...Δάσκαλος Χαράλαμπος Μπλιώνας...
Την καλημέρα μου σε όλους...όσο στα ζώα,μπράβο παιδιά μπορείτε κ άλλο.

Υ.Γ.:Βλέποντας τα στιγμιότυπα της αθλητικής δραστηριότητας χθες το βράδυ στην ΕΤ-3 έδειξε έξω από το Καυτατζόγλειο γήπεδο έναν μπαμπά να τρέχει αλαφιασμένος κρατώντας από το χέρι την μικρή του κόρη 9-10 χρονών προκειμένου να καλυφτούνε από κάτι επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ,ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΦΑΤΣΕΣ.

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
  Τελικά darksideofthemoon θα διαλέξεις σε ποια πλευρά των οπαδών είσαι επιτέλους?Τη μια μιλάς για οπαδούς ζώα που πλακώνονται μεταξύ τους και για άλλους που πλακώνουν δημοσιογράφους και σε άλλο σου κείμενο σημερινό μιλάς για σκουλήκια,παλιογριές.ξηροκώστα κτλπ κτλπ.Εκτός κι αν νομίζεις πως αυτά που γράφεις δεν είναι εμπρηστικά......

Μήπως αλλάζεις τελικά το προσωπείο σου τόσο εύκολα ανάλογα με το τι σε βολεύει???

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ γουστάρω ξύλο μεταξύ οπαδών , αντρικό άθλημα είναι εξάλλου και χρειάζονται τα παιδιά εκτόνωση , αρκεί να μην παίρνει η μπάλα και αυτούς που δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια.
Όσο για τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους βαράτε τους όπου τους βρείτε ,είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια που κυκλοφορούν.
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi::blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
   Τελικά darksideofthemoon θα διαλέξεις σε ποια πλευρά των οπαδών είσαι επιτέλους?Τη μια μιλάς για οπαδούς ζώα που πλακώνονται μεταξύ τους και για άλλους που πλακώνουν δημοσιογράφους και σε άλλο σου κείμενο σημερινό μιλάς για σκουλήκια,παλιογριές.ξηροκώστα κτλπ κτλπ.Εκτός κι αν νομίζεις πως αυτά που γράφεις δεν είναι εμπρηστικά......

Μήπως αλλάζεις τελικά το προσωπείο σου τόσο εύκολα ανάλογα με το τι σε βολεύει???

Γιατί με είδες να παίρνω καμιά πέτρα κ να την πετάω για να ανοίξω κανένα κεφάλι;το ότι μπορεί να γράψω κάτι για να πειράξω-πικάρω τον οπαδό κάποιας άλλης ομάδας είναι μέσα στα θεμιτά πλαίσια κ μακάρι να έμεναν όλοι εκεί.Προσωπικά έχω γλιτώσει οπαδό του ΠΑΟ-λαγού απο το να φάει πολύ ξύλο στη Φιλαδέλφεια.Θα μου άρεσε να καθόμουν με τους οπαδούς της άλλης ομάδας μαζί σε κάποιο ματς κ αυτά που γράφω να του τα έλεγα κ να μου έλεγε τα αντίστοιχα.Το λεκτικό πικάρισμα δεν είναι κακό.Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ.Κ δε νομίζω να είδες ποτέ από εμένα να ανεβάζω καμμια φώτο που δίχνει επεισόδια σε αγωνιστικό ΄χωρο.Ξεχώρισε στο μυαλό σου το ξύλο-βια από το λεκτικό πείραγμα κ τα ξαναλέμε...γριούλα.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγώ γουστάρω ξύλο μεταξύ οπαδών , αντρικό άθλημα είναι εξάλλου και χρειάζονται τα παιδιά εκτόνωση , αρκεί να μην παίρνει η μπάλα και αυτούς που δεν έχουν σχέση με τα επεισόδια.
Όσο για τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους βαράτε τους όπου τους βρείτε ,είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια που κυκλοφορούν.
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi::blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

Εχεις απόλυτο δίκιο.Σε όλους τους δημοσιογράφους ξύλο κ θάνατο.

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε dark side of the moon την εχεις δει πολυ σωστός μπράβο....
πιο προκλητικό σκουλήκι δεν εχω συναντήσει και θα ηθελα πολυ
να σε σενιάρω στο πληκτρολόγιο καλος είσαι....το στρινγκάκι να προσέχεις ...προκλητικέ-φλώρε

Συνημμένα

• ULTRAS OLYMPIAKOS8.jpg
    ULTRAS OLYMPIAKOS8.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 67
OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με έκανες κ τα έκανα πάνω μου.Ωχ Παναγίτσα μου,πάω να κρυφτώ.
:crazy:

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μια κότα λυράτη είσαι δεν βγάζω ακρη με διπρόσωπο σκουλήκι σαν και σένα.την μια είσαι με τα παιδια και την άλλη τους λες ζώα μια κότα λυράτη είσαι που καλύπτεσαι πισω απο μια οθόνη και παο τα μαύρα μεσάνυχτα σου φλώρε του κερατά και δεν σατ στλενω σε pm για να την σακουλευτείς λιγάκι γιοσουφάκι ξεφτιλισμένο

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά μάθε να μιλάς Ελληνικά κ μετά τα ξαναλέμε.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εχεις απόλυτο δίκιο.Σε όλους τους δημοσιογράφους ξύλο κ θάνατο.

Με αυτή την λογική ξύλο και θάνατο στους φανατικούς. Το thread κλειδώνεται και αν θέλει κάποιος τέτοια μπόχα εδώ ας το ξεκλειδώσει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom