Νέα

Οπαδοί όλων των ομάδων=Ζωντόβολα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ελεος πια,η βλακεια και ο ξεπεσμος του ελληνα που ζει μεσα στο ψευτικο και γυαλινο οπαδισταν του εχει ξεπερασει πια καθε οριο βλακειας!Προτεινω πραγματικά να σταματήσουν όλα τα "αθλητικά" θρεντς καθοτι οι περισσοτεροι δεν ειναι αξιοι ουτε να αρθρωσουν μια κουβεντα χωρις να πουν αισχη και υβρεις!Απορω πως οι μοντς δεχονται ολα αυτα τα μπινελικια και δεν ασχολουνται καθολου.Ηθελα να ξερα δεν κουραζονται να μπαναρουν και να τροποποιουν ολες αυτες τις ηλιθιοτητες?

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
Ελεος πια,η βλακεια και ο ξεπεσμος του ελληνα που ζει μεσα στο ψευτικο και γυαλινο οπαδισταν του εχει ξεπερασει πια καθε οριο βλακειας!Προτεινω πραγματικά να σταματήσουν όλα τα "αθλητικά" θρεντς καθοτι οι περισσοτεροι δεν ειναι αξιοι ουτε να αρθρωσουν μια κουβεντα χωρις να πουν αισχη και υβρεις!Απορω πως οι μοντς δεχονται ολα αυτα τα μπινελικια και δεν ασχολουνται καθολου.Ηθελα να ξερα δεν κουραζονται να μπαναρουν και να τροποποιουν ολες αυτες τις ηλιθιοτητες?

Πλάκα κάνεις ε?
Γιατί δεν κλειδώνουνε τα threads που γεμίζουν το site?
Γιατί κάνουν τα στραβά μάτια σε ένα κάρο υβριστικά posts?
Πλάκα κάνεις ε?

Επισκέπτης
Ίσως να είσαι και ο εβδομηκοστός που το ζητάει αυτό. Φαντάζομαι ότι επειδή αυξάνει το traffic του site δεν πρόκειται να βγάλουν τα οπαδικά threads. Παρασέρνομαι και πολλές φορές κάνω πλάκα με τους κολλημένους και καταλήγω σε προσωπικές αντεγκλήσεις και απειλές. Oι "κολλημένοι" όμως χαλάνε την εικόνα του site αφού αυτοί βασικά συχνάζουν όλη την ημέρα εδώ μέσα και όταν δεν γράφουν για τον Kόκκαλη ή τους λαγούς, γράφουν αλλού μαλακίες.

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πλάκα κάνεις ε?
Γιατί δεν κλειδώνουνε τα threads που γεμίζουν το site?
Γιατί κάνουν τα στραβά μάτια σε ένα κάρο υβριστικά posts?
Πλάκα κάνεις ε?

γιατί νομιζεις οτι αμα σβηνοντουσαν και απαγορευοντουσαν ολα τα οπαδικα θρεντς(οπαδικα εννοω και οχι αθλητικα εν γενει,απλα απο την τσαντιλα μου παρεσυρθην)θα εφευγε απο το σαιτ ολος αυτος ο οπαδικος οχλος?θα αρχιζε να βριζει σε αλλα...πολυ απλο..

analhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
1
πάντοτε μου έκανε εντύπωση η γελοιότητα των οπαδών, όταν βρίζουν και βγάζουν αναπήρο και παλτό έναν παίκτη άλλης ομάδας και όταν τον παίρνουν αυτοί ξαφνικά γίνεται παικτάρα και από τις καλύτερες μετεγγραφές του προέδρου...

μιλάμε για πολύ κάψιμο ο κόσμος

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τουλαχιστον ας φυγουν απο την γενικη κατηγορια "αθλητισμος" γιατι ντροπιαζουν τους αθλητες και τον ορο "αθλητισμος" που ειναι κατι πολυ σεβασμιο και ιερο απο την αρχαιοτητα!

pescatore

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως...
αλλά ένα σύστημα πάντα χρειάζεται κάτι να "συντηρεί" τους βλάκες

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216
γιατί νομιζεις οτι αμα σβηνοντουσαν και απαγορευοντουσαν ολα τα οπαδικα θρεντς(οπαδικα εννοω και οχι αθλητικα εν γενει,απλα απο την τσαντιλα μου παρεσυρθην)θα εφευγε απο το σαιτ ολος αυτος ο οπαδικος οχλος?θα αρχιζε να βριζει σε αλλα...πολυ απλο..

:2funny:
Έχεις δίκιο, θα πηγαίναμε στο "Θέλω να το κάνω με call girl και να με βλέπει η γκόμενα μου απο το MSN" και θα αρχίζαμε:
"Τι λες ρε κωλόγαυρε μη σε φυστικώσω"
"Ίσα ρε παλιοβάζελε μη σε αμυγδαλώσω"
:2funny:

Η βλακεία δεν περιορίζεται... όντως. :idiot:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.664
Πόντοι
12.056
Συμφωνω απολυτα με τον Φραπανταρ  :rockon: :rockon: :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ξερετε κατι!

Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να λες "Εγω το καταφερα αυτο. Με την δικη μου δυναμη".

Αυτες τις μερες εξελισουμε ενα πραγματικα πολυ γρηγορο αυτοκινητο και η δουλεια μας ειναι να το βελτιωσουμε να το οδγησουμε και εν τελει να το κανουμε νικητη.

Τι θελω να πω με ολα αυτα?

Ασχετα αν ειναι αυτοκινητα, ασχετα αν ειναι ποδοσφαιρα, ασχετα αν ειναι οποιοδηποτε sport....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ.... ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟ.

Ολοι μιλανε για το ποδοσφαιρο!

Μπηκατε ποτε στο χορταρι να δειτε τι αξιζετε εσεις οι ιδιοι που μιλατε?

Ειστε προπονητες και εχετε αποψη γι'αυτους τους ανθρωπους?

Ειστε προεδροι και εχετε το budget να κανετε οτι θελετε?

ΟΧΙ!

Αλλα βεβαια το ποδοσφαιρο το εχουν προαγει... ετσι ωστε να κοιμηζει τον μεσο ανθρωπο και να μην τον κανει να ασχολειται με τα πραγματικα του προβληματα.

Αλλα αν ειστε τοσο κ@υλωμενοι με αυτο το αθλημα ασχοληθειτε να δειτε τι αξηζετε πραγματικα και μετα μιληστε.

Εγω Δεν γνωριζω μια απο ποδοσφαιρο και το θεωρω ασχημο αθλημα.
Καποιος αλλος το βλεπει Θεϊκο.

Οκ.

Αλλα εγω τουλαχιστον ασχολουμαι με αυτο που μου αρεσει και ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ αποψη.

Εσεις εχετε μονο αποψη.

Vasos +1111100000000000000

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
speed αν και μου αρεσει υπερβολικα το ποδοσφαιρο και ολος ο ντορος που υπαρχει γυρω απο αυτο(εκτος απο τα ηλιθια βρισιδια)και κανονικα θα επρεπε να σε μισησω για αυτο :)τα ειπες ολα πολυ σωστα!Τα εθεσες ακριβως οπως τα ειχα στο μυαλο μου,ευγε! :rockon:

Επισκέπτης

Πολύ σωστή τοποθέτηση, μην ξεχνάμε όμως κάτι που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, το internet είναι ένας μικροκοσμος της κοινωνίας και σε θέματα όπως τα οπαδικά ο όχλος φέρεται όπως και στην πραγαμτικότητα. Η νοοτροπία δε του έλληνα οπαδού, ακόμα και στο internet, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική από αυτό που βλέπουμε τώρα - άρα νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε

τουλαχιστον ας φυγουν απο την γενικη κατηγορια "αθλητισμος" γιατι ντροπιαζουν τους αθλητες και τον ορο "αθλητισμος" που ειναι κατι πολυ σεβασμιο και ιερο απο την αρχαιοτητα!

Σωστός.
Μόνο που οι ίδιοι οι αθλητές δεν σέβονται τη φανέλα τους κάτι για το οποίο στην αρχαιότητα θα έδιναν ακόμα και τη ζωή τους. Ο όρος αθλητισμός, προσωπικά πάντα, για μένα είναι μια καλοστημένη βιομηχανία που το χρήμα και η αίγλη είναι οδηγοί ψεύτικων ιδανικών.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εμένα πάλι με πιάνει κατάλθλιψη όταν βλέπω ανθρώπους να αγοράζουν και να διαβάζουν οπαδικές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των της δικιάς μου ομάδας.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
άλλο τα οπαδηλίκια και η καφρίλα και άλλο το να αγαπάς το ποδόσφαιρο, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτό το παιχνίδι, αγαπώ μια ομάδα μικρής κατηγορίας και ασχολούμαι πολύ με το ερασιτεχνικό, παρακολουθώ όλες τις κατηγορίες δ' α'-β'γ' τοπικό και είμαι μέλος - διοικητικό - της ομάδας της περιοχή μου.
Αν ρωτήσεις αυτούς τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων πως λέγεται η ομάδα της περιοχή τους ή του χωριού τους δεν ξέρουν και φυσικά δεν πάνε γήπεδο να τις δουν.
Οχι πως δεν κάνω τις μαλακίες μου στο γήπεδο, η αλήθεια είναι ότι πωρώνομαι και ρίχνω και κανένα καντίλι αλλά ως εκεί, και δεν έχω πετάξει ποτέ κάτι μέσα στο γήπεδο ούτε μπουκάλι ή κέρμα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
άλλο τα οπαδηλίκια και η καφρίλα και άλλο το να αγαπάς το ποδόσφαιρο, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτό το παιχνίδι, αγαπώ μια ομάδα μικρής κατηγορίας και ασχολούμαι πολύ με το ερασιτεχνικό, παρακολουθώ όλες τις κατηγορίες δ' α'-β'γ' τοπικό και είμαι μέλος - διοικητικό - της ομάδας της περιοχή μου.
Αν ρωτήσεις αυτούς τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων πως λέγεται η ομάδα της περιοχή τους ή του χωριού τους δεν ξέρουν και φυσικά δεν πάνε γήπεδο να τις δουν.
Οχι πως δεν κάνω τις μαλακίες μου στο γήπεδο, η αλήθεια είναι ότι πωρώνομαι και ρίχνω και κανένα καντίλι αλλά ως εκεί, και δεν έχω πετάξει ποτέ κάτι μέσα στο γήπεδο ούτε μπουκάλι ή κέρμα.
Σωστός ο φίλος. Αλλο το αθλημα άλλο τα καραγκιοζιλίκια. Αληθεια ποια ομαδα Τζορτζ;

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
καλά είσαι εδώ μέσα και δεν ξέρεις τη ομάδα είμαι... Πανάχα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ρε εχετε τρελλαθει?????τι μαλακιες τσαμπουνατε ρε κριτες τΟυ ΓΕΔΕΩΝ?????Τι νοοτροπια ειναι αυτη να εχουν ολοι την ιδια συμπεριφορα και νοοτροπια με εσας?????Πατε καλα????εχετε ξεφυγει τελειως :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:την λεξη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ την ξερετε ρε κουλτουριαρηδες και υπερανω της κακιας ωρας κλπ,κλπ.......
ειναι δυνατον να θελετε ολοι να ειναι αντιγραφα δικα σας??????
Σιγα ρε που επειδη δε γουσταρετε θα καταργησουν τα αθλητικα.....
Οταν δεν γουσταρω κατι απλα δεν ασχολουμαι....
Οχι να απαιτω αυτο να εξαφανιστει.....Για πατηστε λιγο στη ΓΗ γιατι εχετε αρχισει και ξεφευγετε.
ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom