You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οπαδικά threads
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η άποψή μου είναι να διατηρηθούν μεν τα οπαδικά θρεντ, αλλά να διαγράφονται αυθωρεί και παραχρήμα όσοι οπαδοί αντίπαλης ομάδας μπαίνουν και προκαλούν με κάφρικο τρόπο. Άλλο ένα πειραγματάκι σε κάποιους που είναι αντίπαλοι ποδοσφαιρικά (και που ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ μεταξύ τους) και άλλο τα χτεσινά αίσχη, που όποιος γούσταρε,πόσταρε και ξαναπόσταρε ότι μαλακία του ερχότανε στο κεφάλι και πρόσβαλε τους πάντες με τη γνωστή φιλολογία περί χυσιμάτων στη μάπα κλπ.
Ο κύκλος της βίας, τώρα που υπάρχουν και νεκροί, δεν γυρίζει πίσω, δυστυχώς. Κάντε κάτι προληπτικό λοιπόν, αλλιώς θα μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο.
Ο κύκλος της βίας, τώρα που υπάρχουν και νεκροί, δεν γυρίζει πίσω, δυστυχώς. Κάντε κάτι προληπτικό λοιπόν, αλλιώς θα μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο.
ας μείνουν όπως είναι. καλύτερα να βγάζουνε τη μαλακία τους εδώ μέσα παρά να έχουμε συνέχεια αυτά τα γεγονότα. Έτσι και αλλιώς αν δεν είναι εδώ θα βρεθεί κάπου αλλού ένα φόρουμ. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να καταλάβουμε ότι άλλοι σκοτώνονται και άλλοι κάνουν την κονόμα.
δηλαδή μου φαίνεται αδιανόητο. Εγώ δηλαδή που είμαι άρης με το ιδιο σκεπτικό δεν θα έπρεπε ουτε καν να περναει απο το μυαλο μου να έχω φίλους παοκτσήδες (που έχω πολλούς και καλούς). Αν είναι δυνατο, ξεκολλάτε ρε υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή και το σοβαρότερο απο όλα είναι η ιδια η ΖΩΗ
δηλαδή μου φαίνεται αδιανόητο. Εγώ δηλαδή που είμαι άρης με το ιδιο σκεπτικό δεν θα έπρεπε ουτε καν να περναει απο το μυαλο μου να έχω φίλους παοκτσήδες (που έχω πολλούς και καλούς). Αν είναι δυνατο, ξεκολλάτε ρε υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή και το σοβαρότερο απο όλα είναι η ιδια η ΖΩΗ
Επισκέπτης
Να σβηστούν.
Εγώ προτείνω να παραμείνουν ως έχουν τα οπαδικά φόρουμς.Και η γνώμη μου πάνω σε αυτούς που σκοτώνουν οπαδούς είναι ότι ένας λογικός δεν το κάνει αυτό...Κατα πλειοψηφία αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις είναι <<μαστουρωμένοι>> υπό την επήρεια κάποιων ουστιών....Δεν μπορεί κανένας να μαχαιρώσει τον άλλον έτσι επειδή είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναικός..
Η άποψή μου είναι να διατηρηθούν μεν τα οπαδικά θρεντ, αλλά να διαγράφονται αυθωρεί και παραχρήμα όσοι οπαδοί αντίπαλης ομάδας μπαίνουν και προκαλούν με κάφρικο τρόπο. Άλλο ένα πειραγματάκι σε κάποιους που είναι αντίπαλοι ποδοσφαιρικά (και που ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ μεταξύ τους) και άλλο τα χτεσινά αίσχη, που όποιος γούσταρε,πόσταρε και ξαναπόσταρε ότι μαλακία του ερχότανε στο κεφάλι και πρόσβαλε τους πάντες με τη γνωστή φιλολογία περί χυσιμάτων στη μάπα κλπ.
fethry το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει οριο. ολο και ενα καινουριο μελος θα μπει μεσα σε καποιο θα πει μια πααπρια θα αρχισουν οι γνωστοι καφροι τα μπινελικια και θα παει μππαλα παλυ η κατασταση.
εχει ξαναπαιχτει το εργο. και οσο θα υπαρχουν μαλακες που η απαντηση ειναι αφου αυτος μας εβρισε πρωτος ετσι θα ειναι παντα.
[move][glow=red,2,300]διωχτε τα "μπουρδελα" απο το bourdela. [/glow][/move]
οταν ειχα πρωτομπει στο σαιτ σε μια μανουρα ειχα γραψει το εξεις
''παιδια εγω ειμαι καινουριος εδω και εχω αρχισει να φρικαρω. πραγματικα απορω με τους αρχηγους του σαιτ που παρα την τρομερα πρωτοποριακη ιδεα τους να φτιαξουν ενα τετοιο σαιτ οπου ολοι εμεις μπορουμε να λεμε τισ εμπειριες μας απο διαφορους τυπους αγοραιου ερωτα και διαφορα αλλα τετοια καναν το τρομερο κατα τη γνωμη μου λαθος να μην απαγορυσουν συζητησεις αθλητικες πολιτικες θρεσκευτικες και αλλα. ειναι σαν το ανεκδοτο μτ τον τυπο στο μπαρ που αρχιζει για αθλητικα του λεει ο μπαρμαν επ φιλε οχι αθλητικα εδω μετα πολιτικα και μετα τελως παντων του λεει ε αι γαμησου . με τα πολλα ρε αδερφια εδω μπορουμε να μιλαμε για γαμησια και σχετικα με αυτο θεματα.για αλλου τυπου συζητησεις υπαρχουν χιλιαδες αλλα φορουμ που γινετε της μουρλης. ευχαριστω και συγνωμη αν προσβαλα καποιον''
με αποτελεσμα μετα απο λιγο να μου ερθουν καποια πμ τυπου '' φιλε με το που μπηκες αρχισες να κρινεις ? ασχολισου με τις πουτανες και ασε μας εμας ''
''παιδια εγω ειμαι καινουριος εδω και εχω αρχισει να φρικαρω. πραγματικα απορω με τους αρχηγους του σαιτ που παρα την τρομερα πρωτοποριακη ιδεα τους να φτιαξουν ενα τετοιο σαιτ οπου ολοι εμεις μπορουμε να λεμε τισ εμπειριες μας απο διαφορους τυπους αγοραιου ερωτα και διαφορα αλλα τετοια καναν το τρομερο κατα τη γνωμη μου λαθος να μην απαγορυσουν συζητησεις αθλητικες πολιτικες θρεσκευτικες και αλλα. ειναι σαν το ανεκδοτο μτ τον τυπο στο μπαρ που αρχιζει για αθλητικα του λεει ο μπαρμαν επ φιλε οχι αθλητικα εδω μετα πολιτικα και μετα τελως παντων του λεει ε αι γαμησου . με τα πολλα ρε αδερφια εδω μπορουμε να μιλαμε για γαμησια και σχετικα με αυτο θεματα.για αλλου τυπου συζητησεις υπαρχουν χιλιαδες αλλα φορουμ που γινετε της μουρλης. ευχαριστω και συγνωμη αν προσβαλα καποιον''
με αποτελεσμα μετα απο λιγο να μου ερθουν καποια πμ τυπου '' φιλε με το που μπηκες αρχισες να κρινεις ? ασχολισου με τις πουτανες και ασε μας εμας ''
Δηλαδή λέμε να βάζουμε τους υπεύθυνους του site να σβήνουν τις μαλακίες μας. Τι σημαίνει υβριστικό για κάποιον σύνθημα. Το σύνθημα για παράδειγμα "Σας κλείσαμε το σπίτι" για κάποιον που ταυτόχρονα χωρίζει λόγω τρίτου προσώπου μπορεί να τον εξοργίσει περισσότερο από το "σας γ..μησαμε" που είναι υβριστικό (ή μήπως στη κοινωνία που ζούμε ακούγεται και αυτό ήπιο;)Η ερμηνεία είναι καθαρά υποκειμενική. Το σωστότερο πιστεύω ότι είναι μόνοι μας να μην ποστάρουμε σε ένδειξη πένθους. Το πιο εφικτό όμως είναι να κλειδωθούν τουλάχιστον προσωρινά.
οπως θα θεωρουσα δοκιμο καποιος/οι μοντ να μας πουν και αυτοι τι σκεφτονται γενικα για το θεμα. αν τους αγγιζει η αν τους ειναι παγερα αδιαφορο που εχω την εντυπωση οτι τους αγκιζει
τους αγγιζει αλλα μεχρι να λαβουν οι admins και ο alexxx θεση δε θελουν να το αγγιξουν...
Δηλαδή λέμε να βάζουμε τους υπεύθυνους του site να σβήνουν τις μαλακίες μας. Τι σημαίνει υβριστικό για κάποιον σύνθημα. Το σύνθημα για παράδειγμα "Σας κλείσαμε το σπίτι" για κάποιον που ταυτόχρονα χωρίζει λόγω τρίτου προσώπου μπορεί να τον εξοργίσει περισσότερο από το "σας γ..μησαμε" που είναι υβριστικό (ή μήπως στη κοινωνία που ζούμε ακούγεται και αυτό ήπιο;)Η ερμηνεία είναι καθαρά υποκειμενική. Το σωστότερο πιστεύω ότι είναι μόνοι μας να μην ποστάρουμε σε ένδειξη πένθους. Το πιο εφικτό όμως είναι να κλειδωθούν τουλάχιστον προσωρινά.
xxxxxx για πες τι σχεση εχουν τα οπαδικα (και κατ επεκταση πολιτικο-θρησκευτικα) με το site? που μαλιστα τα θελεις και αυτορυθμιζομενα μη τυχον καποιος σου διαγραψει το καλο συνθημα και το ξεχασεις?
το να πω τη λεξη μαλακας.αρχιδι,παπαρια δε λεει κατιΔηλαδή λέμε να βάζουμε τους υπεύθυνους του site να σβήνουν τις μαλακίες μας. Τι σημαίνει υβριστικό για κάποιον σύνθημα. Το σύνθημα για παράδειγμα "Σας κλείσαμε το σπίτι" για κάποιον που ταυτόχρονα χωρίζει λόγω τρίτου προσώπου μπορεί να τον εξοργίσει περισσότερο από το "σας γ..μησαμε" που είναι υβριστικό (ή μήπως στη κοινωνία που ζούμε ακούγεται και αυτό ήπιο;)Η ερμηνεία είναι καθαρά υποκειμενική. Το σωστότερο πιστεύω ότι είναι μόνοι μας να μην ποστάρουμε σε ένδειξη πένθους. Το πιο εφικτό όμως είναι να κλειδωθούν τουλάχιστον προσωρινά.
1.το να σου πω γ@@@ω τη μανα σου
2.εσεις οι δολοφονοι
3.σας κλεισαμε τα σπιτια
4.εισαι μαλακας γιατι μπλα μπλα μπλα μπλα
και πολλα αλλα προσβαλουν κατα πρωτον τον αποδεκτη και κατα δευτερον ριχνουν το επιπεδο του σαιτ
γιατι ειπα και σε αλλο θρεντ οτι να μιλησεις για μπαλα υπαρχουν αλλα φορουμ
εδω εχω την εντυπωση οτι λεγεται μπουρδελα.κομ
και οτι μιλας για αγοραιο ερωτα και σεξ γενικοτερα.
η μηπως η εννοια του μπουρδελα ειναι αυτη ακριβως οτι καντε το σαιτ μπουρδελο?
ακομα δεν εχω καταλαβει
πως και ενα παραπονο που εχω ειναι οτι παρολο αυτο το λιγο που ειμαι στη παρεα του σαιτ εχω πολυ καλες γνωμες για τους μοντ δηλαδη εχουν και το χιουμορ τους , προσπαθουν να κρατησουν σε ενα επιπεδο το σαιτ παρολαυτα μερικες φορες δε δειχνουν την αυστηροτητα που θα πρεπε να δειξουν .
και τελος θελω να τους θυμησω οτι το σαιτ ειναι στο τοπ100 της ελλαδας οχι για τον ολυμπιακο,παο,αεκ,αρη κτλπ
αλλα για την προτοτυπια να κανουν ενα τετοιο σαιτ που δεν ειχε κανενας το σθενος να το δημιουργησει
και παλι αν στεναχωρησα η προσβαλα καποιον λυπαμαι ειλικρινα αλλα οι προθεσεις μου ειναι μονο για καλο
Νομίζω την ίδια σχέση που έχουν και τα "Τραβέλια με προσόντα", γενικές συζητήσεις εκτός sex κλπ κλπ.xxxxxx για πες τι σχεση εχουν τα οπαδικα (και κατ επεκταση πολιτικο-θρησκευτικα) με το site?
Μα τι θα γίνει ρε παλικάρια επιτέλους? Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε καθόλου την ελευθερία που μας παρέχει το ιντερνετ και αυτό το site?
Όπου θέλεις μπάινεις, οτι θέλεις διαβάζεις και αν κάτι σε ενοχλεί υπάρχουν διαδικασίες και αρμοδίοι.
Και πόσα επιτέλους θρεντ θα ανοίξετε σήμερα με το ίδιο θέμα????
Φίλε νομίζω ότι με παρανοήσες. Εγώ είπαν εμείς οι ίδιοι να μην ποστάρουμε σε ένδειξη πένθους. Επειδή΄όμως δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευαισθησίες προτείνων στου διαχειριστές να τα κλειδώσουν προσωρινά ή και να τα διαγράψουν μονίμως.xxxxxx για πες τι σχεση εχουν τα οπαδικα (και κατ επεκταση πολιτικο-θρησκευτικα) με το site? που μαλιστα τα θελεις και αυτορυθμιζομενα μη τυχον καποιος σου διαγραψει το καλο συνθημα και το ξεχασεις?
εχεις δικιο και δεν ξερω αν γινεται να μπορεισ να ψηφιζεις μονο εδωρε παιδια λεμε λεμε για τα οπαδικα αλλα ανοιξατε κι αλλο ενα....οι κοντρες αν σβηστουν θα μεταφερθουν αλλου η ακομα και εδω...μην ασχολειστε οσοι ειστε τοσο "ευαισθητοι" και τελιωσε...
Παντως αυτοί που ποστάρανε και ξαναποστάρανε χτες όλο το βράδυ περί χυσιμάτων στη μάπα, και μάλιστα όχι στο θρεντ της ομάδας τους, σήμερα είναι πάλι εδώ και το παίζουν φραγκοπαναγιές και "λυπούνται". Το θεωρώ ύψιστη υποκρισία. Και μάλιστα ανεξέρτητα απο το ποια ομάδα υποστηρίζει κάποιος. Ο νεκρός στη Λούτσα το αποδεικνύει νομίζω.
Καλά ξεμπερδέματα!
Καλά ξεμπερδέματα!
παντως εγω πιστευω οτι δε συμφερει κανεναν να κλεισουν τα οπαδικα θρεντ.φανταστειτε μονο ποσοι postαρουν καθε μερα σε αυτα.λογικο ειναι γιατι δεν εχουν ολοι στο σαιτ σχεση με τον αγοραιο ερωτα.απλα δε χρειαζεται να προκαλουμε,να βριζουμε και γενικα να βγαζουμε τη καφριλα μας εδω.
Επισκέπτης
εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ο κάθε ένας να ποστάρει στο θρεντ της ομάδας του να υπάρχουν από ένα θρεντ για κάθε ομάδα να μην δημιουργούνται άλλα θρέντ πχ για τον τάδε αγώνα για τον τάδε προπονητή και ότι άλλη μαλακία μας κατέβει, στα οπαδικά θρέντ δεν θα μπαίνει οπαδός άλλης ομάδας ούτε για καλημέρα,
δεν γινεται αυτο που λες ρε αριωνα...γιατι πχ ο χ που ειναι Γαυρος μπορει να κανει ενα προφιλ 2ο που να το παιζει αεκτζης...και να μπενει στο δικο σας να το κανει πουτανα και καλα ως αεκτζης η και αναποδα...εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ο κάθε ένας να ποστάρει στο θρεντ της ομάδας του να υπάρχουν από ένα θρεντ για κάθε ομάδα να μην δημιουργούνται άλλα θρέντ πχ για τον τάδε αγώνα για τον τάδε προπονητή και ότι άλλη μαλακία μας κατέβει, στα οπαδικά θρέντ δεν θα μπαίνει οπαδός άλλης ομάδας ούτε για καλημέρα,
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις