apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο τι?Αρρωστη με αντιβιωση, εξανθηματα που φαγουριζονται τρελα και πιθανοτητα να μην παω διακοπες....![]()
![]()
![]()
απο τι?Αρρωστη με αντιβιωση, εξανθηματα που φαγουριζονται τρελα και πιθανοτητα να μην παω διακοπες....![]()
![]()
![]()
κοιτα καλυτερα...δεν ηρθα ακομη...Γι'αυτό τον έχεις άχτι, επειδή σε πήδαγε ο πατέρας του.
ετσι να λιωσεις...Αρρωστη με αντιβιωση, εξανθηματα που φαγουριζονται τρελα και πιθανοτητα να μην παω διακοπες....![]()
![]()
![]()
απο τι?
ετσι να λιωσεις...![]()
![]()
μαλλον απ το εδαφος που θα σειεται...Δεν πας στη γωνια να δεις αν ερχομαι.....Θα με καταλαβεις απο τα πουα ποδια....![]()
![]()
![]()
και εβγαλες εξανθηματα απτην ιωση?Ιωση....Καλοκαιριατικα και μια βδομαδα πριν τις διακοπες....Γκαντεμια στο φουλ....![]()
και εβγαλες εξανθηματα απτην ιωση?![]()
μαλλον απ το εδαφος που θα σειεται...![]()
![]()
![]()
συνεχεια παω θαλασσα ρε αλλα παω απ τις 8 το πρωι να μην εχει κοσμο...Εσυ που εισαι υγιης και δυνατος γιατι δνε πας καμια θαλασσα και λιωνεις εδω μεσα????
τυπε εκεινη την ωρα σκασε και τα γκρανιασυνεχεια παω θαλασσα ρε αλλα παω απ τις 8 το πρωι να μην εχει κοσμο...
ασε μη μου το θυμιζεις...ηταν μια 60χρονη κοντεψα να χυσω πανω μου χτες ...τυπε εκεινη την ωρα σκασε και τα γκρανια![]()
αυτα ειναιασε μη μου το θυμιζεις...ηταν μια 60χρονη κοντεψα να χυσω πανω μου χτες ...
ασε μη μου το θυμιζεις...ηταν μια 60χρονη κοντεψα να χυσω πανω μου χτες ...
απο 35-60 ειναι τα καλυτερα...Γκιλφακιας εισαι ρε???Εγω σε ειχα για μιλφακια....![]()
Τυχαία οι αφρικανοί δεν παίρνουν μετάλλια;;;για να ερθουμε και λιγο στο θεμα...φετος μονο ο ηλιαδης αμα παρει μεταλλιο...μπορει και οι της κωπηλασιας...χωρις ντοπα δε γινεται δουλεια...ΟΛΟΙ ειναι τιγκα στο φαρμακο οποτε οταν εχεις να συναγωνιστεις ρωσους κι αμερικανους και κινεζους γαμα τα...
Τυχαία οι αφρικανοί δεν παίρνουν μετάλλια;;;