apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο γεωργαντας εισαι τυπε?Δεν ξέρω τύπε, εγώ της ζητάω πάντα Amita Motion.![]()
ο γεωργαντας εισαι τυπε?Δεν ξέρω τύπε, εγώ της ζητάω πάντα Amita Motion.![]()
Αυτό ήταν το πιο έξυπνο που σκέφτηκες ν'απαντήσεις; Κρίμα η φήμη σου.
Τύπε, το πιστεύεις ότι αυτό περίμενα ν'απαντήσεις;![]()
Μάλλον τα'χεις μπερδέψει στο μυαλουδάκι σου λίγο. Το να γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ν'ανταλλάσσεις πέντε κουβέντες μαζί του (εκτός από "τι σου κάνω μάνα μου" και "πάρτα μωρή άρρωστη") δε σημαίνει ότι ψάχνεις για νύφη, ούτε ότι έχεις ψυχολογικό πρόβλημα.
Τώρα αν εσύ είσαι μισογύνης ή μισάνθρωπος και μιλάς μόνο με την οικογένεια σου, έχεις τη συμπάθεια μου.
Άστο ρε μπούλη, αφού δε στροφάρεις.
Άντε για κανα καβλάντισμα με τη διάρροια.
Μέχρι εκεί φτάνεις..
Α και που'σαι μαλάκα..
Όσο Έλληνας είναι ο Γκάλης, άλλο τόσο είμαι κι εγώ.
Βασικά στ'αρχίδια μου κι οι εθνικότητες..
Τι λες ρε παιδί μου, σοβαρά; Δηλαδή φαντάζομαι με τον ψιλικατζή σου, το λογιστή σου, το γιατρό σου, αποκλείεται να γίνεις φίλος γιατί τους πρωτογνώρισες ως πελάτης.
Έχεις σκεφτεί να δημοσιεύσεις έρευνα γι'αυτό το φαινόμενο ή δε σε αφήνει η σεμνότητα σου;
Πάντως φαντάζομαι κι'εγώ πως θα σχολιάζουν οι κοπέλες κάτι τύπους σαν κι'εσένα που μοσχάρια μπαίνουν και βόδια βγαίνουν απ'το δωμάτιο.
Καλή η ισπανίδα τύπε!!! ;)
![]()
τρωνε και μπανανες τυπεΜπορεί να χάνουν οι ισπανίδες αλλά είναι πιο καυλιάρες!![]()
Γιατί όχι, υπηρεσίες προσφέρουν και οι δύο.
Και αν δε σ'αρέσει η συζήτηση επειδή καταλαβαίνεις ότι γράφεις μαλακίες τότε πέστο και άσε τις πουτανιές περί σπαμ γιατί εσύ είσαι ειδικός σε αυτό.
τι ξέρεις εσύ βλάκα απο πουτάνες;εσυ ταχεις μπερδεμενα ή μαλλον δικαιολογημενα στο κεφαλακι σου. ασε τα γενικα 'το να γνωριζεις εναν ανθρωπο...'.
δε γνωριζεις κανεναν ανθρωπο οταν η πρωτη γνωριμια εγινε σα πελατης.
παιξτο οσο φιλαρακι θελεις αλλα σιγουρα ξερω περισσοτερες πουτανες απο σενα και ξερω και πως σχολιαζονται οι καλοκαγαθοι πιξορεστηδες πισω απο τη πλατη τους.
τι ξέρεις εσύ βλάκα απο πουτάνες;
ο πιξις είναι αυθεντία-πελατεία εμείς είμεθα άσχετοι με το χώρο.
γι αυτό το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία.
εμκαταλαβα γρηγορα ποσο λιγος ειμαι και το βουλωσα.
τρωνε και μπανανες τυπε