O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
Παίζουν για μετάλιο;
πρωτο φαβορι! ειναι Παγκοσμιες πρωταθλητριες...
Παίζουν για μετάλιο;
αντε να παρουμε και κανα μεταλλιοπρωτο φαβορι! ειναι Παγκοσμιες πρωταθλητριες...
εχασαν στο τελος ομως :-
Τι έγινε τελικά; Πόσο τελείωσε;
καθομαι και βλεπω μπασκετ και στεναχωριεμαι...
η καλυτερη φουρνια παιχτων που εχει βγαλει η Ελλαδα, απουσιαζει απο την Ολυμπιαδα... ειναι μαλιστα σε τετοια ηλικια οι περισσοτεροι, που λογικα δεν θα συμμετασχουν ουτε στο μελλον...
ενταξει, εκανε χοντρομαλακιες ο Ζουρος, αλλα νομιζω οτι η προκριση χαθηκε αρκετους μηνες πριν το προολυμπιακο της Βενεζουελας...
και πιο πολυ απ'ολους ευθυνεται ο "Σωληνας"... τι επρεπε να κανει:
Ελατε εδω παιχταραδες μου... κι εσυ Δημητρακη κι εσυ Σοφο κι εσυ Κουφε και ολοι...
25 χρονια τωρα, σας εχω στα ωπα ωπα, να μην σας λειψει τιποτα, να εχετε συνθηκες, οργανωση, λεφτα, ακομα και η διαιτησια, εχω κανει αγωνα να μην σας πειραξει σχεδον ποτε, το αντιθετο μαλιστα...
ειστε η καλυτερη φουρνια του ελληνικου μπασκετ, καλυτερη και απο αυτη του '87... οι περισσοτεροι πατησατε τα 30, αλλη Ολυμπιαδα δυσκολο να ξαναδειτε...
Ζουρο κοψε τις μαλακιες και τις εμπαθειες, βρειτε τα, να κατεβουμε να παρουμε ενα μεταλλιο, που ιστορικα αξιζουμε...
τυπε δεν ειμαι οπαδοςτις τουρκάλες υποστήριζες;;;
τυπε αν και δεν ξερω πολλα απο βολλευ καθως δεν μαρεσει σαν αθλημαοκ, πήγαν να κλέψουν το ματς αλλά δεν τους βγήκε...
Μόλις τελείωσε η κούρσα του Άρη Γρηγοριάδη στον προκριματικό στα 100μ ύπτιο. Τερμάτισε 6ος με 54:52 και δεν μπόρεσε να περάσει ουτε με χρόνο. Είναι 17ος και εκτός ημιτελικού.
![]()
ναι φίλε, λογικά είναι μέσα στα 2 πρώτα. Τις ξέρω τις κοπέλες καθότι γνώστης του αθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.Παίζουν για μετάλιο;
Ο Πύρρος Δήμας (γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1971)[size=14pt] είναι Έλληνας [/size]Βορειοηπειρώτης αθλητής της άρσης βαρών
με ή ανευ πηδαλιουχο τυπε?ναι φίλε, λογικά είναι μέσα στα 2 πρώτα. Τις ξέρω τις κοπέλες καθότι γνώστης του αθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης και η τετράκοπος είναι φαβορί για ένα μετάλλιο![]()
τετράκοπος άνευ, αύριο στις 13.00 στο προκριματικόμε ή ανευ πηδαλιουχο τυπε?
Οι βορειοηπειρωτες δεν ειναι ελληνες;αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τί ερωτήσεις είναι αυτές? Όσοι φέρνουν μετάλλια είναι Ελληνες..οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί!Οι βορειοηπειρωτες δεν ειναι ελληνες;
Οι βορειοηπειρωτες δεν ειναι ελληνες;
Τί ερωτήσεις είναι αυτές? Όσοι φέρνουν μετάλλια είναι Ελληνες..οι υπόλοιποι είναι Αλβανοί!
μαλακια τυπε :Sτετράκοπος άνευ, αύριο στις 13.00 στο προκριματικό
δεν υπάρχει με πηδαλιούχο στους ολυμπιακούς αγώνες, μόνο στα παγκόσμια πρωταθλήματα
σε καταλαβαίνω απόλυτα, απόλυτεμαλακια τυπε :S
μας ξενερωσαν τωρα
αν δεν υπαρχει πηδαλιουχος τι ολυμπιακοι αγωνες ειναι αυτοισε καταλαβαίνω απόλυτα, απόλυτε
δείξε λίγη κατανόηση όμως![]()