Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
καθομαι και βλεπω μπασκετ και στεναχωριεμαι...
η καλυτερη φουρνια παιχτων που εχει βγαλει η Ελλαδα, απουσιαζει απο την Ολυμπιαδα... ειναι μαλιστα σε τετοια ηλικια οι περισσοτεροι, που λογικα δεν θα συμμετασχουν ουτε στο μελλον...
ενταξει, εκανε χοντρομαλακιες ο Ζουρος, αλλα νομιζω οτι η προκριση χαθηκε αρκετους μηνες πριν το προολυμπιακο της Βενεζουελας...
και πιο πολυ απ'ολους ευθυνεται ο "Σωληνας"... τι επρεπε να κανει:

Ελατε εδω παιχταραδες μου... κι εσυ Δημητρακη κι εσυ Σοφο κι εσυ Κουφε και ολοι...
25 χρονια τωρα, σας εχω στα ωπα ωπα, να μην σας λειψει τιποτα, να εχετε συνθηκες, οργανωση, λεφτα, ακομα και η διαιτησια, εχω κανει αγωνα να μην σας πειραξει σχεδον ποτε, το αντιθετο μαλιστα...
ειστε η καλυτερη φουρνια του ελληνικου μπασκετ, καλυτερη και απο αυτη του '87... οι περισσοτεροι πατησατε τα 30, αλλη Ολυμπιαδα δυσκολο να ξαναδειτε...
Ζουρο κοψε τις μαλακιες και τις εμπαθειες, βρειτε τα, να κατεβουμε να παρουμε ενα μεταλλιο, που ιστορικα αξιζουμε...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
καθομαι και βλεπω μπασκετ και στεναχωριεμαι...
η καλυτερη φουρνια παιχτων που εχει βγαλει η Ελλαδα, απουσιαζει απο την Ολυμπιαδα... ειναι μαλιστα σε τετοια ηλικια οι περισσοτεροι, που λογικα δεν θα συμμετασχουν ουτε στο μελλον...
ενταξει, εκανε χοντρομαλακιες ο Ζουρος, αλλα νομιζω οτι η προκριση χαθηκε αρκετους μηνες πριν το προολυμπιακο της Βενεζουελας...
και πιο πολυ απ'ολους ευθυνεται ο "Σωληνας"... τι επρεπε να κανει:

Ελατε εδω παιχταραδες μου... κι εσυ Δημητρακη κι εσυ Σοφο κι εσυ Κουφε και ολοι...
25 χρονια τωρα, σας εχω στα ωπα ωπα, να μην σας λειψει τιποτα, να εχετε συνθηκες, οργανωση, λεφτα, ακομα και η διαιτησια, εχω κανει αγωνα να μην σας πειραξει σχεδον ποτε, το αντιθετο μαλιστα...
ειστε η καλυτερη φουρνια του ελληνικου μπασκετ, καλυτερη και απο αυτη του '87... οι περισσοτεροι πατησατε τα 30, αλλη Ολυμπιαδα δυσκολο να ξαναδειτε...
Ζουρο κοψε τις μαλακιες και τις εμπαθειες, βρειτε τα, να κατεβουμε να παρουμε ενα μεταλλιο, που ιστορικα αξιζουμε...

πολύ καλό για να είναι αληθινό...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
οκ, πήγαν να κλέψουν το ματς αλλά δεν τους βγήκε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οκ, πήγαν να κλέψουν το ματς αλλά δεν τους βγήκε...
τυπε αν και δεν ξερω πολλα απο βολλευ καθως δεν μαρεσει σαν αθλημα
μου εκανε εντυπωση η αμυνα που εβγαζε η τουρκια
εφτυνε αιμα η βραζιλια για να παρει ποντο
πολυ καλες

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μόλις τελείωσε η κούρσα του Άρη Γρηγοριάδη στον προκριματικό στα  100μ ύπτιο. Τερμάτισε 6ος με  54:52 και δεν μπόρεσε να περάσει ουτε με χρόνο. Είναι 17ος και εκτός ημιτελικού.
newego_LARGE_t_1101_54066749.JPG

Το «παρών» στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο θα δώσει το βράδυ της Κυριακής στις 22:28 ο Άρης Γρηγοριάδης.

Ο Έλληνας κολυμβητής είχε αποκλειστεί μετά το τέλος των προκριματικών σειρών καθώς τερμάτισε 17ος με χρόνο 54’52’’.

Όμως μερικές ώρες αργότερα η τύχη του… χαμογέλασε καθώς ο Ρώσος, Βλάντιμιρ Μορόζοφ, που με χρόνο 54’01’’ ήταν 10ος και βρισκόταν στους ημιτελικούς απέσυρε τη συμμετοχή του, δίνοντας την θέση του στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Γρηγοριάδης, θα αγωνιστεί στην πρώτη ημιτελική σειρά και θα κολυμπήσει στον όγδοο διάδρομο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.926
Πόντοι
5.435
Παίζουν για μετάλιο;
ναι φίλε, λογικά είναι μέσα στα 2 πρώτα. Τις ξέρω τις κοπέλες καθότι γνώστης του αθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης και η τετράκοπος είναι φαβορί για ένα μετάλλιο  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι φίλε, λογικά είναι μέσα στα 2 πρώτα. Τις ξέρω τις κοπέλες καθότι γνώστης του αθλήματος εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης και η τετράκοπος είναι φαβορί για ένα μετάλλιο  :rockon:
με ή ανευ πηδαλιουχο τυπε?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.926
Πόντοι
5.435

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τετράκοπος άνευ, αύριο στις 13.00 στο προκριματικό  :rockon:
δεν υπάρχει με πηδαλιούχο στους ολυμπιακούς αγώνες, μόνο στα παγκόσμια πρωταθλήματα
μαλακια τυπε :S
μας ξενερωσαν τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom