ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Samsung S9 Midnight Black 64GB, ποτέ χρησιμοποιημένο και το κουτί του στην ζελατίνα. Ανταλλαγή χέρι με χέρι και για αποστολή τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή μιας και η αγοραπωλησία είναι μεταξύ ιδιωτών. Τιμή 450 Ευρώ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολοκαίνουργιο Samsung S9 64gb midnight black
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2017
- Like
- 1.670
- Πόντοι
- 201
400€ έχει ρε φίλε,,, καινούριο και με εγγύηση...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Samsung S9 Midnight Black 64GB, ποτέ χρησιμοποιημένο και το κουτί του στην ζελατίνα. Ανταλλαγή χέρι με χέρι και για αποστολή τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή μιας και η αγοραπωλησία είναι μεταξύ ιδιωτών. Τιμή 450 Ευρώ.
DimitrisOOO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2018
- Like
- 99
- Πόντοι
- 6
Απο μπουκα τυπε ? :S τεσπα ....
Αποδειξη αγορας εχεις ?
1) εγω στην "ζελατινα" χωρις αποδειξη αγορας τυπε δεν αγοραζω ουτε τουβλο απο δευτερο χερι !
2) εστω οτι στο εκαναν δωρο (ναι καλα) αν θελεις να το πουλησεις (450) το ανοιγεις το βγαζεις βιντεο δειχνεις οτι ειναι οριτζιναλ και οχι φτιαγμενο σε εργοστασιο στο Μενιδι (σκετο το κουτι με την ζελατινη και τιποτε αλλο μεσα ) α ενα τουβλο
3) Ειμαι σιγουρος οτι σε επιασαν κοτσο ( 300? ) και πας να βγαλεις την χασουρα εδω μεσα ? εκτος και αν εισαι απατεωνας αλλα εδω στο μπου τετοιους δεν εχουμε
ΥΣ Eκτος την καραφλα που λενε παραπανω φαινεται και το qrcode ...
Αποδειξη αγορας εχεις ?
1) εγω στην "ζελατινα" χωρις αποδειξη αγορας τυπε δεν αγοραζω ουτε τουβλο απο δευτερο χερι !
2) εστω οτι στο εκαναν δωρο (ναι καλα) αν θελεις να το πουλησεις (450) το ανοιγεις το βγαζεις βιντεο δειχνεις οτι ειναι οριτζιναλ και οχι φτιαγμενο σε εργοστασιο στο Μενιδι (σκετο το κουτι με την ζελατινη και τιποτε αλλο μεσα ) α ενα τουβλο
3) Ειμαι σιγουρος οτι σε επιασαν κοτσο ( 300? ) και πας να βγαλεις την χασουρα εδω μεσα ? εκτος και αν εισαι απατεωνας αλλα εδω στο μπου τετοιους δεν εχουμε
ΥΣ Eκτος την καραφλα που λενε παραπανω φαινεται και το qrcode ...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
βάλτο 1000 καλύτεραΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Samsung S9 Midnight Black 64GB, ποτέ χρησιμοποιημένο και το κουτί του στην ζελατίνα. Ανταλλαγή χέρι με χέρι και για αποστολή τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Δεν γίνεται δεκτή επιστροφή μιας και η αγοραπωλησία είναι μεταξύ ιδιωτών. Τιμή 450 Ευρώ.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
εγώ δίνω 200
.., σού δίνω 300 αν θέλεις στείλε π.μ. τό θέλω για δώρο.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
340 exei καινούριο με εταιρικό τομολογιο400€ έχει ρε φίλε,,, καινούριο και με εγγύηση...
οπως τα λες ειναι340 exei καινούριο με εταιρικό τομολογιο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Τον μηδενίσατε τον άνθρωπο,
Λέτε να θέλει να βάλει 1500 τρίχες?
Λέτε να θέλει να βάλει 1500 τρίχες?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
το s9 κοστολογείται αυτή τη στιγμη 400 καινουργιο,τωρα αν εχει ανοιχτει το κουτι και εχει κοπει η ταινια ασφαλειας χωρις καν να εχει ανοιξει το τηλεφωνο παει στα 350
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K