ananeotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 520
- Πόντοι
- 81
Είχε παλιά και τον Παναρκαδικό.Μια ομάδα έχει ο Νομος.
Είχε παλιά και τον Παναρκαδικό.Μια ομάδα έχει ο Νομος.
Ειμαι σίγουρος ότι θα τρώγονται μεταξύ τους.Είχε παλιά και τον Παναρκαδικό.
Παλιότερα ναι.Απλά ο Αστέρας υποβάθμισε τον Παναρκαδικό.Ειμαι σίγουρος ότι θα τρώγονται μεταξύ τους.
Δύο μεγάλες ομάδες σε μικρό κοινό δύσκολα.Παλιότερα ναι.Απλά ο Αστέρας υποβάθμισε τον Παναρκαδικό.
Και η Τρίπολη μικρή είναι.Δεν είναι Θεσσαλονίκη.Δύο μεγάλες ομάδες σε μικρό κοινό δύσκολα.
Μην παραπληροφορείς..πριν μια βδομάδα γράφτηκες στο σαι,σκάσε.Aπό Αρκαδία είναι.
Από που κατάγεται και είναι οπαδός Αστέρα Τρίπολης?Από τη Χαβάη?Μην παραπληροφορείς..πριν μια βδομάδα γράφτηκες στο σαι,σκάσε.
Επειδή είναι οπαδός κατάγεται από εκεί;Πρέπει να είσαι λίγο μαλακας,με ολο το σεβασμό.Από που κατάγεται και είναι οπαδός Αστέρα Τρίπολης?Από τη Χαβάη?
Εσύ π.χ. δεν υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης ή της γειτονιάς σου ασχέτως αν υποστηρίζεις και άλλες?Επειδή είναι οπαδός κατάγεται από εκεί;Πρέπει να είσαι λίγο μαλακας,με ολο το σεβασμό.
Τα κέρατα σου υποστηρίζω,γιατί μπαίνεις και γράφεις μαλακιες παντού.Εσύ π.χ. δεν υποστηρίζεις την ομάδα της πόλης ή της γειτονιάς σου ασχέτως αν υποστηρίζεις και άλλες?
Δε νομίζω να σε έχω προσβάλλει ή έχω επιτεθεί.Λίγη ευγένεια δε βλάπτει.Τα κέρατα σου υποστηρίζω,γιατί μπαίνεις και γράφεις μαλακιες παντού.
Λες να ερωτεύθηκε τον Χουχουμη και να στηρίζει την ομάδα του δηλαδή;Επειδή είναι οπαδός κατάγεται από εκεί;Πρέπει να είσαι λίγο μαλακας,με ολο το σεβασμό.
Πέστα γιατί ο αγαπητός πάει να με βγάλει παλαβό.Λες να ερωτεύθηκε τον Χουχουμη και να στηρίζει την ομάδα του δηλαδή;
Αυτό είπα και εγώ.Και μεγαλύτερη ομάδα να είναι θα έχει ως β ομάδα αυτή της γειτονιάς της ή της πόλης καταγωγής της.Αν υποστηρίζει μικρή ομάδα κάποια σχέση θα έχει με την περιοχή της μικρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...με την περιοχή της μικρής ομάδας.