Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειναι τοσο ευκολες οσο ακουγεται ή χρειαζεται προσπαθεια για να ξαπλωσουν και αν ναι ποια ειναι η καλυτερη μεθοθος. επισης θα μου ηταν χρησιμο ?

Λοιπόν εδώ μπορώ να σε βοηθήκω...
Κοίτα αγαπητέ για να τις ρίξεις τις γκόμενες και να γαμας όσες θελεις χρειάζονται κατι περίεργα πορτοκαλο-καφέ και πράσινα χαρτάκια που' χουν απάνου κάτι γιοφύρια και διπλα την ευρώπη. Άμα τους τα βγανεις αυτα τα χαρτάκια και τους τα δείξεις σου εγγυώμαι ότι οι γκόμενες θα κανουν σα τρελες για πάρτη σου...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λοιπόν εδώ μπορώ να σε βοηθήκω...
Κοίτα αγαπητέ για να τις ρίξεις τις γκόμενες και να γαμας όσες θελεις χρειάζονται κατι περίεργα πορτοκαλο-καφέ και πράσινα χαρτάκια που' χουν απάνου κάτι γιοφύρια και διπλα την ευρώπη. Άμα τους τα βγανεις αυτα τα χαρτάκια και τους τα δείξεις σου εγγυώμαι ότι οι γκόμενες θα κανουν σα τρελες για πάρτη σου...

Ναι δε κοστίζει τίποτα να τους τα δείξεις . Άμα είναι να δόσεις, εκεί προκύπτει ένα θεματάκι :cheesy:

nickgreeccee

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον δεν εχει παει κανενας εκει, οποτε θα γραψω εγω μολισ γυρισω.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Υπάρχει thread για την Κριμαία. Δίαβασέ το και βάλε τις ερωτήσεις σου εκεί και θα απαντηθούν.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Καλησπερα συναγωνιστες. Μηπως υπαρχει καποιος που να μπορει να ενημερωσει τα τελευταια για Οδησσο ;
Παω ταξιδι και λογω λιγοστου χρονου δεν θελω να πεσω σε καμια μουφα.
Πως παιζει το θεμα εκει γενικα ;
Οποιος συναγωνιστης εχει παιξει εκει παρακαλω ας ενημερωσει. Ευχαριστω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Καλησπερα συναγωνιστες. Μηπως υπαρχει καποιος που να μπορει να ενημερωσει τα τελευταια για Οδησσο ;

Στήλε πμ στον δάσκαλο Ιωσηφ Μπλάσκο

Επισκέπτης
δεν ιπαρχουν νεα και παλια.οι πουτανεσ παραμενουν πουτανεσ...οι πιατσεσ πιατσεσ!
ελα να σε φτιαξο να ξεροχισισ γκαυλεα μου
δεσ εδο

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
δεν ιπαρχουν νεα και παλια.οι πουτανεσ παραμενουν πουτανεσ...οι πιατσεσ πιατσεσ!
ελα να σε φτιαξο να ξεροχισισ γκαυλεα μου
δεσ εδο

Μιλισα για νεα επειδη ακουω γενικα οτι τα τελευταια χρονια η κυβερνηση εχει στριμωξει τις βιζιτες... απο σαιτ συνοδων παντως βλεπω τις τιμες ιδιες με εδω..
παντως ευχαριστω για τα λινκς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια αν πηγαινεται για να δειτε την Οδησσο και την Κριμαία να πατε.Η Οδησσος ειναι ωραια πολη.Και αν κατσει καμια γκομενα εχει καλος.Αν ομως πηγαινεται ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ  :knockinb:.Καλητερα να πατε σε μια αλλη πολη της Ουκρανιας ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ!Και οι τιμες θα ειναι πιο φτηνες σε ολα και πιο ευκολα θα  :knockinb:.Οσο για τη θαλασσα στην Οδησσο ειναι Χαβούζα!και βρωμαει!Στην Κριμαια ειναι καλητερα μπορεις να κανεις μπανιο χωρις μετα να χρειαζεται να πας στον δερματολογο :2funny:!αλλα με της Ελληνικες θαλασσες δεν συγκρινεται!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο λάθος. Δεν έχω δεί πουθενά αλλού μέρος να μοιάζει τόσο πολύ με την Ελλάδα όσο η Κριμαία. Και η θάλασσα δεν ήταν άσχημη. Όχι Αιγαίο βέβαια αλλά καλά και καθαρή.
Για Οντέσσα συμφωνούμε. Στις παραλίες της (ιδιωτικές πάντα) αξίζει μόνο για το μάτι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο λάθος. Δεν έχω δεί πουθενά αλλού μέρος να μοιάζει τόσο πολύ με την Ελλάδα όσο η Κριμαία. Και η θάλασσα δεν ήταν άσχημη. Όχι Αιγαίο βέβαια αλλά καλά και καθαρή.
Για Οντέσσα συμφωνούμε. Στις παραλίες της (ιδιωτικές πάντα) αξίζει μόνο για το μάτι.
Μακη μου το ιδιο πραγμα λες και 'συ οτι η θαλασσα της Κριμαιας δεν ειναι σαν του Αιγαιου.Και ρωτω:Γιατι να ξεκηνισει να παει εκει ο Ελληνας?του λειπει η θαλασσα?αφου και'συ συμφωνεις οτι το Αιγαιο ειναι πολυ καλητερο.Να παει για να  :knockinb:?Αφου ολοι συμφωνουνε οτι στις μη τουριστικες πολεις της Ουκρανιας και πιο φτηνα ειναι και πιο ευκολο το  :knockinb:.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Υπάρχει κάποιος ειδικός να με κατατοπίσει?
Σχεδιάζω να ταξιδέψω με αυτοκίνητο για Οδησσό στις αρχές Αυγούστου. Έχω ακούσει ένα σωρό  :jerking: για τους δρόμους, τους τροχονόμους και τους χαζο-κομμουνιστές της νότιας Μολδαβίας που σου δημιουργούν όλο προβλήματα. Μπορεί κανείς που κάνει την διαδρομή και ξέρει, να με βοηθήσει γιατί δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχεδιάζω να ταξιδέψω με αυτοκίνητο για Οδησσό στις αρχές Αυγούστου. Έχω ακούσει ένα σωρό  :jerking: για τους δρόμους, τους τροχονόμους και τους χαζο-κομμουνιστές της νότιας Μολδαβίας που σου δημιουργούν όλο προβλήματα. Μπορεί κανείς που κάνει την διαδρομή και ξέρει, να με βοηθήσει γιατί δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ.
Για Ουκρανια τοσο τραγικα τα πραγματα δεν ειναι! :2funny:το μονο ειναι οτι οι δρομοι εχουν λακουβες και δεν εκτος πολεων δεν εχουν καθολου φωτισμο.Οι τροχονομοι συνηθως αν δεν κανεις παραβαση δεν σου ζητανε τιποτα.Για τη βενζινη να βαζεις μονο σε πρατηρια Lukoil,Shel,Mobil ή σε καποιο αλλο γνωστης μαρκας.Καλο ειναι τ'αμαξι σου να μπορει να καιει βενζινη 92 οκτανιων που θα βρεις παντου.Αν εχεις κανα σπορ αμαξι που θελει βενζινη 98 μπορει να εχεις προβλημα λογο κακης βενζινης να βαραει πυρακια (Προαναφλεξη).Τωρα για Μολδαβια δεν ξερω.Γραψε στο Thread της Μολδαβιας τα παιδια θα σου πουνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρτε και το καινουργιο βιντεακι μου σχετικα με το καλοκαιρι στις Ντισκο :2funny:[youtube=425,350]yq_o-3m4KUE[/youtube]

kefalosmm

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια αν πηγαινεται για να δειτε την Οδησσο και την Κριμαία να πατε.Η Οδησσος ειναι ωραια πολη.Και αν κατσει καμια γκομενα εχει καλος.Αν ομως πηγαινεται ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ  :knockinb:.Καλητερα να πατε σε μια αλλη πολη της Ουκρανιας ΟΧΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ!Και οι τιμες θα ειναι πιο φτηνες σε ολα και πιο ευκολα θα  :knockinb:.Οσο για τη θαλασσα στην Οδησσο ειναι Χαβούζα!και βρωμαει!Στην Κριμαια ειναι καλητερα μπορεις να κανεις μπανιο χωρις μετα να χρειαζεται να πας στον δερματολογο :2funny:!αλλα με της Ελληνικες θαλασσες δεν συγκρινεται!

Εχεις δικαιο, το ειδα και δεν εκανα μπανιο ποτε στην Μαυρη Θάλλασα,

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Ρε Μήτσο έτσι από  περιέργεια , τι ώρα είναι γυρισμένο το βίντεο? Υποθέτω νύκτα (λευκές νύχτες) ή κάνω λάθος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Μήτσο έτσι από  περιέργεια , τι ώρα είναι γυρισμένο το βίντεο? Υποθέτω νύκτα (λευκές νύχτες) ή κάνω λάθος.
Ναι κατα της 2.30 το πρω'ι' οταν αρχισε να ξημερωνει.Εδω ομως και το χειμωνα ο ουρανος ειναι θα ελεγα φωτεινος τη νυχτα εχει χρωμα προς το κοκκινο και οταν εχει χιονι κανει αντανακλαση και παντα ειναι φωτεινα.Ποτέ δεν ειναι τελειως σκοταδι οπως στην Ελλαδα τη νυχτα.

Επισκέπτης
Μιλισα για νεα επειδη ακουω γενικα οτι τα τελευταια χρονια η κυβερνηση εχει στριμωξει τις βιζιτες... απο σαιτ συνοδων παντως βλεπω τις τιμες ιδιες με εδω..
παντως ευχαριστω για τα λινκς
δεν ιπαρχουν νεα!οι πουτανεσ στιν ουκρανια πουτανεσ παραμενουν!
δε φευγουν!εκι ειναι παντα στο ποστο τουσ!!!!χεχε!

Επισκέπτης
αν θεσ να κανισ αυτο το ταξιδι απλα μιν περασεισ μεσα απο εκινο το κολογαμιμενο ανεξαρτιτο κρατιδιο.τρατζιστερια καποσ ετσι τελοσπαντοσ!!!!
θα μαρτιρισισ τιν ορα και τιν στιγμι που γενιθικεσ!!!!
σκεψου εγο εκανα το λαθοσ και περασα απο εκι μεσα με φιλι ροσιδα κιολασ που ειχα μαζι μου!
και μασ ξεσκισαν το κολο!!!!!σκεψου και να μιν ιμουν με τι φιλι εκινι που ειναι ροσιδα και ξερι τι γλοσα...και να ιμουν μονοσ!!!!!!!!θα καθομουν εκι για παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom