Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Θα τους πεθάνουν τους Γερμανούς παππούδες στα γαμήσια.Θα διαλέγουν οι Γερμανοί ένα Pflegestufe 2 και αυτές θα καταλαβαίνουν 2 γαμήσια τη μέρα.Δε θέλουν και πολύ να τα κακακαρώσουν.Σε λίγα χρόνια θα είναι όλες με λιμουζίνες.
Σίγουρα οι Ουκρανές πουτάνες το στηρίζουν το Pravy Sector με την πείνα και τον πούτσο που τους έχουν επιβάλει οι Ρώσοι.Τελικά οι Ρώσοι γαμιάδες πιστεύω θα επικρατήσουν.Δεν ανακατεύεται κανείς εύκολα στην αυλή τους.
Δεν φταινε οι ρωσοι για την κατασταση της Ουκρανιας. Το μεγαλυτερο τους προβλημα ειναι οτι απο το 90 και μετα δεν εξελεξαν ουτε ενα πολιτικο που να μην ειναι διεφθαρμενος κλεπτοκρατης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν φταινε οι ρωσοι για την κατασταση της Ουκρανιας. Το μεγαλυτερο τους προβλημα ειναι οτι απο το 90 και μετα δεν εξελεξαν ουτε ενα πολιτικο που να μην ειναι διεφθαρμενος κλεπτοκρατης.

Εννοείται πάντα διεφθαρμένους θα εκλέγουν.Αλλά άμα βλέπουν οι Ρώσοι την τρύπα γιατί να μην τον χώσουν;Ο,τι κάνουν και οι Γερμανοί με τους Ελληνες.Μόνος σου γίνεσαι χωνί.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
επαγγεματίας διερμηνέας με σπουδές νομικά, τρείς ξένες γλώσσες, ολλανδικό αίμα.

εννοείται καβλάκι αλλά εγώ κοιτάω και βιογραφικό.
Οταν θα γυρισεις Ελλαδα για ενα μηνα ολες τις γυναικες ασχημες θα της βλεπεις. Ειναι το ανατολικο συνδρομο και το εχω παθει πολλες φορες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ένα έχω να πω.

Είμαι δυο μήνες και κάτι Κίεβο.

Μέχρι τώρα βλέπω μέρα παρά μέρα τουλάχιστον ένα άτομο στο μετρό να διαβάζει βιβλίο από συσκευή Kindle, δεν θα υπολογίσω τα τάμπλετ. Σε μία χώρα που τα λεφτά είναι λιγότερα από Ελλάδα το να επενδύσεις σε Kindle δείχνει επίπεδο. Το ίδιο δείχενει και η γεμάτη όπερα κάθε βράδι με διαφορετικό έργο κάθε μέρα.

Τα αντίστοιχα ποσοστά ανάγνωσης που είδα στο μετρό της Αθήνας τα χρόνια που ήμουν εκεί να μην τα σχολιάσω. Γι' αυτό είμαστε εκεί που είμαστε ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Αντίθετα αυτοί οι λαοί, όταν πάρουν μπρος θα μας ξεπεράσουν όπως μας ξεπέρασαν οι Ισπανοί, όπως πάνε να μας ξεπεράσουν οι Πολωνοί, όπως ίσως μας ξεπεράσουν και οι Ρουμάνοι μια μέρα.
oso k na αντιπαθω τους νεοελληνες παπαρογκλαμουρ ,πιο μαλ..ες απο τουε ουκρανους δεν υπαρχουν
υι επιπεδο κ μαλ..ιες πιο ζωα δεν υπαρχουν,,οι δε γυναικες βουρλα
θα μου πεις αλβανιδες ρουμανες,,σιγουρα τρις-χαλια..
γενικα ειναι παλιοφαρα εχουν πιο πολλα ελλατωματα κι απο ελληνες,,ισως

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οταν θα γυρισεις Ελλαδα για ενα μηνα ολες τις γυναικες ασχημες θα της βλεπεις. Ειναι το ανατολικο συνδρομο και το εχω παθει πολλες φορες
απο κιεβο οχι...δεν τρελαινεσαι
απο αλλου ,πχ ντανιεσκ η οντεσα καλοκαιρι ναι
κιεβο πολυ κατω ο ντοπιος πληθυσμος
οσες καλες ειναι απο αλλο ομπλαστ συνηθως,,, ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εννοείται πάντα διεφθαρμένους θα εκλέγουν.Αλλά άμα βλέπουν οι Ρώσοι την τρύπα γιατί να μην τον χώσουν;Ο,τι κάνουν και οι Γερμανοί με τους Ελληνες.Μόνος σου γίνεσαι χωνί.
Οι ρωσοι δεν εχουν και δεν ειχαν σκοπο να πηδηξουν τους ουκρανους.Απλα τους ηθελαν στην δικια τους σφαιρα επιρροης οπως κανουν αλλωστε ολες οι υπερδυναμεις

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αν ζησεις απο κοντα τους δυο λαους θα δεις οτι εχουν πολλες διαφορες και στην κουλτουρα και στην νοοτροπια. Οι ρωσοι ειναι πιο στρειτ και εχουν τιμη, πραγμα που δεν εχουν οι ουκρανοι
συμφωνω εν μερει,,,στο χαρκιβ κ ντονιετσκ ομως ηταν αρχ,,ια γενικα οι αντρες ,πιο πολυ απ οτι στο δνιπρο πχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι ρωσοι δεν εχουν και δεν ειχαν σκοπο να πηδηξουν τους ουκρανους.Απλα τους ηθελαν στην δικια τους σφαιρα επιρροης οπως κανουν αλλωστε ολες οι υπερδυναμεις

Οι Ρώσοι τους Ουκρανούς δεν τους πολυξεχωρίζουμ.Απλά τους θεωρούν μια παραλλαγή Ρώσων που πρόδωσαν.Σαν προδότες βλέπουν και τους Πολωνούς κτλ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οι Ρώσοι τους Ουκρανούς δεν τους πολυξεχωρίσουν.Απλά τους θεωρούν μια παραλλαγή Ρώσων που πρόδωσαν.Σαν προδότες βλέπουν και τους Πολωνούς κτλ.
εδω ρε κμαν τους ξεχωριζω εγω αντρες γυναικες ,,, :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εδω ρε κμαν τους ξεχωριζω εγω αντρες γυναικες ,,, :grin:

Τους θεωρούν σαν το βλάχικο τμήμα του ρωσικού έθνους.Το ίδιο όμως τους βλέπουν και οι Πολωνοί σαν Πολωνούς βλάχους.Ετσι ήταν και παλιά μισό κομμάτι ανήκε στην περιφέρεια της Πολωνίας και μισό στην περιφέρεια της Ρωσίας.Ουκρανία έτσι κι αλλιώς σημαίνει παραμεθόριος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τους θεωρούν σαν το βλάχικο τμήμα του ρωσικού έθνους.Το ίδιο όμως τους βλέπουν και οι Πολωνοί σαν Πολωνούς βλάχους.Ετσι ήταν και παλιά μισό κομμάτι ανήκε στην περιφέρεια της Πολωνίας και μισό στην περιφέρεια της Ρωσίας.Ουκρανία έτσι κι αλλιώς σημαίνει παραμεθόριος.
Μπηκαν στο νατο οι πολωνοι και αρχισαν η μαγκιες. Εχουν παιξει μεγαλο και αρνητικο ρολο στην ουκρανικη κριση.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οι Ρώσοι τους Ουκρανούς δεν τους πολυξεχωρίζουμ.Απλά τους θεωρούν μια παραλλαγή Ρώσων που πρόδωσαν.Σαν προδότες βλέπουν και τους Πολωνούς κτλ.
Παλια Ρωσια,Πολωνια,Ουκρανια και Λευκορωσια ηταν ενα κρατος που η διαιρεση και ο διαμελισμος του οπως φαινεται δεν τελειωσε ακομα. Ολοι θελουν και διεκδικουν. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπηκαν στο νατο οι πολωνοι και αρχισαν η μαγκιες. Εχουν παιξει μεγαλο και αρνητικο ρολο στην ουκρανικη κριση.

Βασικά τους Πολωνούς τους χρησιμοποιούν οι  Αμερικανοί σαν ντόπερμαν.Η πλάκα είναι οτι οι Πολωνοί ξέρουν οτι μπορούν να τους λιώσουν οι Ρώσοι αλλά ισχυρίζονται οτι είναι οι μόνοι δυτικοί που μπορούν να καταλάβουν τους Ρώσους.Κανείς άλλος δεν μπορεί να καρφώσει τους Ρώσους όσο οι Πολωνοί γιατί έχουν ο ίδιο αίμα.Για αυτό θεωρούν οτι πρωτοστάτησαν στη διάλυση της ΕΣΣΔ.
Επίσης οτι χωρίς τη βοήθεια της Πολωνίας η Δύση δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πολωνια δεν εχω παει και δεν μου ειναι και συμπαθεις οι πολωνοι. Αυτο ομως που σιγουρα ξερω ειναι οτι προσπαθουν με υπογειους τροπους να παρουν την επιρροη τον ουκρανων και τον λευκορωσων απο την Ρωσια.Οι αναβιωση τον εθνικιστων της Ουκρανιας ειναι 100% δικο τους εργο. Στην Λευκορωσια πηραν τον πουλο απο τον Λουκασενκο και μετα τον Πουτιν ειναι ο πιο μισητος για αυτους προεδρος.   

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνια δεν εχω παει και δεν μου ειναι και συμπαθεις οι πολωνοι. Αυτο ομως που σιγουρα ξερω ειναι οτι προσπαθουν με υπογειους τροπους να παρουν την επιρροη τον ουκρανων και τον λευκορωσων απο την Ρωσια.Οι αναβιωση τον εθνικιστων της Ουκρανιας ειναι 100% δικο τους εργο. Στην Λευκορωσια πηραν τον πουλο απο τον Λουκασενκο και μετα τον Πουτιν ειναι ο πιο μισητος για αυτους προεδρος.    

Δε νομίζω.Οι εθνικιστές τύπου Μπαντέρα έχουν σφάξει ουκ ολίγους Πολωνούς.Βασικά οι Πολωνοί θέλουν να ξεκόψουν οι Ουκρανοί από τη Ρωσία να πάρουν τον πούλο οικονομικά και να πέσουν στην αγκαλιά της Πολωνίας να γίνουν χώρα δορυφόρος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε νομίζω.Οι εθνικιστές τύπου Μπαντέρα έχουν σφάξει ουκ ολίγους Πολωνούς.Βασικά οι Πολωνοί θέλουν να ξεκόψουν οι Ουκρανοί από τη Ρωσία να πάρουν τον πούλο οικονομικά και να πέσουν στην αγκαλιά της Πολωνίας να γίνουν χώρα δορυφόρος.
Οχι μονο αυτο αλλα ονειρευονται να παρουν το Λβοφ και καποιες περιοχες που της θεωρουνε δικες τους.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν προσεξες τις τελευταιες εκλογες το 80% των κομματων της Ουκρανιας ηταν εθνικιστικου χαρακτηρα. Ο Μπεντερα ηταν ναζιστης και η θεωρια του Χιτλερ οτι οι σλαβοι ειναι υπανθρωποι σιγουρα δεν αρεσει οχι μονο στους πολωνους αλλα σε ολα τα σλαβικα κρατη.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν προσεξες τις τελευταιες εκλογες το 80% των κομματων της Ουκρανιας ηταν εθνικιστικου χαρακτηρα. Ο Μπεντερα ηταν ναζιστης και η θεωρια του Χιτλερ οτι οι σλαβοι ειναι υπανθρωποι σιγουρα δεν αρεσει οχι μονο στους πολωνους αλλα σε ολα τα σλαβικα κρατη.  

Το θέμα είναι οτι τους Ουκρανούς εθνικιστές τους γάμησαν όλοι η Armija Krajowa,ο κόκκινος στρατός και οι ναζί.Εσφαξαν βέβαια και αυτοί πολλούς.Οπότε την έχουν δει λέοντες περιούσιος λαός που μπορούν να κατατροπώσουν τους πάντες.Είναι σε άλλο μάτριξ οι Μπαντεριανοί.
Κάποια στιγμή το 1944 πολεμούσαν ταυτόχρονα εναντίον Βέρμαχτ,κόκκινου στρατού και Πολωνικού αντάρτικου.Συνέχισαν να πολεμούν κατά της ΕΣΣΔ μέχρι το 1953!.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom