Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ξεσηκωθηκαν και στο χαρκοβ παλη ενω νικολαεβ οι φασιστες κανουν συγκεντρωσεις φοροντασ κουκουλες.ο δολοφονος που με πλισιασε στην οπερα οπου βεχει 3 βιντεο να κτυπα κοσμο στο κεφαλι μετα που πεφτουν να γλιτωσουν απο την φωτια ειναι ελευθερος μετα απο 3 μερες.αυτος ο μαλακασ εχει και σχεση με εταιρια στην κυπρο ενω ειναι αρχηγος της αμυνασ ταχα οδυσσου με τον πραβι σεκτορ.οταν με πλισιασε επιδει τον κοιταζα αγρια μιλησα αγγλικα και εφυγε,δεν ηξερα τον ρολο του 2 μαιου εχει φοτο στα επισοδεια και 3 βιντεο να αποτελειωνει τραυματιες με κτυπηματα στο κεφαλι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
συνελαβαν τον γειτονα μου τον αδερφο μιας φιλης μου χτες,μπηκαν σπιτι με τα αυτοματα.τον κατηγορησαν για κατοχη εκρηκτικων,οπλων και οτι θα εκανε τρομοκρατικη ενεργεια!δεν τον εχω ικανο,ειναι κουμουνιστης και μελος ηγετικο σε ολες τις εκδηλωσεις εναντιων της φασιστικης κυβερνησης αλλα δεν ειναι εγληματιας το παιδι.τον εχουν φοτο με σπασμενο κεφαλι 2 μαι ηταν απο τους λιγους που εζησαν εκεινη την μερα στο κτιριο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
λιγο πιο πανω εγραψα για τον φιλο μου τον κυπριο που γνωρισε μια τραπεζικο.εγω του ειπα δεν ειναι και βαλαμε στοιχημα οτι σε αυτη την τραπεζα που δουλευει αυτη θα του πει στειλε χρημα.τελικα οπως παντα κερδισα το στοιχημα,του εφαε τα ευρουλακια και ειναι και ανεργος το παιδι!ασυχωρητος ο φιλος γιατι δεν διαβασε ποτε τα μπουρδελα και ακομα πιο μεγαλο εγλημα το οτι με γνωριζει προσωπικα 9 χρονια και δεν με ακουσε.με πηρε τωρα φιλος μας κοινος και μου ειπε δικαιοθηκες παλι.ευχαριστω,μα οταν βγαζει η γλωσσα μου μαλλια αυτοι μου ελεγαν,τοσα εκατομυρια ρωσιδες ειναι ολες οι ιδιες,ελεγα οχι αλλα μονο τις ιδιες θα γνωρισετε εσεις.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δυστηχως στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα,εδω δεν μας ακουνε αυτοι που μας ξερουν τοσα χρονια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μα οταν βγαζει η γλωσσα μου μαλλια αυτοι μου ελεγαν,τοσα εκατομυρια ρωσιδες ειναι ολες οι ιδιες,ελεγα οχι αλλα μονο τις ιδιες θα γνωρισετε εσεις.
έτσι είναι  πέστα στον ντουβάριτς που σκάει πεντακοσάευρα για να γαμήσει χαχαχα είναι που είναι ανατολικός  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλα ολοι πληρωνουμε,δεν θα δωσουμε 500 με μιας στο χερι θα τα δωσουμε με το παραπανω με δωρακια χαχαχαχ.ο νταβαρις μια χαρα ειναι και καταλαβε χρονια τι παιζει ιδικα μολδαβια που εγραψε ειναι καθηγητης.οκτωβριο ουκρανια παλη,ακομα περιμενω νεα να δω ποτε να παω.παιζεται και αγια πετρουπολη αλλα αν παω θα εχω αισθηματικη δουλεια και δεν θα μπορω να παω πορνοεκδρομη νοβγκοραντ με τον τρελαρα τον διμητρακι,κανα μπουρδελακι μονο αλλα μακρια απο φιλες του μπας και τοθς πει να με κατουρησουν χαχαχαχ

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
καλα ολοι πληρωνουμε,δεν θα δωσουμε 500 με μιας στο χερι θα τα δωσουμε με το παραπανω με δωρακια χαχαχαχ.ο νταβαρις μια χαρα ειναι και καταλαβε χρονια τι παιζει ιδικα μολδαβια που εγραψε ειναι καθηγητης.
μα αυτό ακριβώς έκανε με μιας τα έδωσε χαχχα μόνος του το έγραψε τότε λέει που συναγωνιζόταν τον άραβα που άνοιγε στο διπλανό τραπέζι σαμπάνιες :2funny:
όσο για το καθηγητής αδερφέ όλοι καθηγητές πανεπιστημίου ήμαστε εδώ μέσα χαχχα

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
παιζεται και αγια πετρουπολη αλλα αν παω θα εχω αισθηματικη δουλεια και δεν θα μπορω να παω πορνοεκδρομη νοβγκοραντ με τον τρελαρα τον διμητρακι,κανα μπουρδελακι μονο αλλα μακρια απο φιλες του μπας και τοθς πει να με κατουρησουν χαχαχαχ
η μήτσους πάντως στο να τον κατουράνε τα γκομενακια είναι πρύτανης :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Περσυ δεν μπορεσε να ερθει η κοπελα που γνωρισα στην Ουκρανια είχα ζητήσει με προσκληση 3 μηνες τωρα θα ζητησουμε 30 ημερες,Ομως δεν έχει δουλεια να δηλώσει εισοδήματα μαζί με την προσκληση.Να υπάρχει ελπίδα άραγε...?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν το καταλαβα αθτο.για να ερθει τουριστασ ελλαδα απο ουκρανια πρεπει να δηλωσει εισοδηματα?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Περσυ δεν μπορεσε να ερθει η κοπελα που γνωρισα στην Ουκρανια είχα ζητήσει με προσκληση 3 μηνες τωρα θα ζητησουμε 30 ημερες,Ομως δεν έχει δουλεια να δηλώσει εισοδήματα μαζί με την προσκληση.Να υπάρχει ελπίδα άραγε...?
den xreazete τιποτε,,60-150ε για μια απλη βιζα μονης εισοδου  σενγκεν 30 μερων κι ηρθε,αρκει να μην εχει παρατυπιες παλια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σε μας τιποτα δεν χρειαζεται,βιζα ονλινε και τελος,ουτε κρατηση σε χοτελ.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

Documents Required......................................................
.............................

7. Proof of activity
" For employed persons: Employment certificate confirming the position of employee, the salary gained within the revious period of 6 months, the date of employment, and the duration of the vacation"

Επίσης και ένα αρνητικό που έχει ότι είχε απέλάθει παλιά αλλά αλλά έχω χαρτί της ΕΛΑΣ διαγραφής της απέλασης και θα το στέιλω συννημένα...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Φυσικα και υπαρχει...να την παντρευτεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχα,διαβασα τωρα για την τρελη ουκρανιδα,δικαιωθηκα παλι για οτι λεω οτι κυπρο και ελλαδα μαζεψαμε ολεςσ τις προβληματικες,τρελες και αχριστες.οι ουκρανιδες εδω ειναι αυτου του επιπεδου,ολες οσες ξερω απο δουλεια η γενικα κυπρο ολες τετειες και χειροτερες χαχαχαχα.ηρθανε εδω με το βρακι που φορουσαν και βρεθηκαν με σπιτια και αυτοκινητα.ασε που δερνονταν στα καμπαρε και μπιραριες για μια παλιοπουτανα που πηγε με χιλιαδες και ο πιο αχριστος ουκρανος θα τις εριχνε στα σκουπιδια αν δειτε πως ειναι εμφανισιακαχαχαχαχα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
χαχαχαχα,διαβασα τωρα για την τρελη ουκρανιδα,δικαιωθηκα παλι για οτι λεω οτι κυπρο και ελλαδα μαζεψαμε ολεςσ τις προβληματικες,τρελες και αχριστες.οι ουκρανιδες εδω ειναι αυτου του επιπεδου,ολες οσες ξερω απο δουλεια η γενικα κυπρο ολες τετειες και χειροτερες χαχαχαχα.ηρθανε εδω με το βρακι που φορουσαν και βρεθηκαν με σπιτια και αυτοκινητα.ασε που δερνονταν στα καμπαρε και μπιραριες για μια παλιοπουτανα που πηγε με χιλιαδες και ο πιο αχριστος ουκρανος θα τις εριχνε στα σκουπιδια αν δειτε πως ειναι εμφανισιακαχαχαχαχα

Παράνοια=ή ερινύα τού τυχοδιώκτη

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Λυπαμαι για τον τυπο, αλλα μαλλον δε διαβαζε μπουρδελα  :tickedoff:
Εχω καταληξει στο οτι τουλαχιστον τις ουκρανες, πρεπει να τις πλακωνουμε στο ξυλο, οχι μπουκετιδια, αλλα 1-2 πολυ δυνατες σφαλιαρες σε σημειο αναφλεξης προσωπου πιστευω ενδείκνυται της καταστασης.
Οι ρωσιδες πιστευω ποσοστιαια παντα, εχουν καλυτερο επιπεδο σαν ανθρωποι απο τις ουκρανες.
Την γκομενα την κοβω σοβιετικου τυπου στην ειδηση, και λιγοτερο ευρωπαικου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom