βαρεθηκα τους βλακες κυπριους εδω να δινω συμβουλες.δεν ξερουν για τα μπουρδελα το σαιτ να διαβαζουν να μωρφονονται και θελουν να βαζουν στοιχηματα μαζι μου.ενας αφραγος φιλος πηγε πρωτη φορα μοσχα,κυκλοφορουσε με φορμες και ελεγε τα γνωστα στο χωριο οσπου τον ξεσκεπασα και τον εκανα ρεζιλι.τωρα γνωρισε μια στην κυπρο που εμενε σς χοτελ 7 ευρο την μερα!δεν την πηδηξε,τον τρελενει μθνηματα και σκαυπ και ταχα δουλευει σε ιδιοτικη τραπεζα στην μοσχα.του ειπα δεν καταλαβες καλα,το πολυ ενδιαφερων παντα ειναι απατη και οσες λενε δουλευουν σε τραπεζα ενοουν σε αυτην την τραπεζα θα σου ζητησουν να στειλεις χρημα χαχαχα.ποιος πιστευεται θα κερδισει το στοιχημα?ο φιλος ο σαλονικιος και αυτος βρηκε τραπεζικο μια φορα οδυσσο.του λεω καλα ρε ολοι τραπεζικους βρισκευαι?του ειπε μαλιστα αν βαλεις λεφτα εδω το επιτοκιο τοσο και μαλακιες πηρε σοβαρα τον ρολο της η πουτανα.εγω γελουσα και τον κοροιδευα,λεω στειλε φοτο να την δω.του λεω εχεις δικαιο σε τραπεζα δουλευει σπερματος χαχαχα,τελικα την τραπεζικο την πηδηξε για 500 γριβνα και μια φορα τον τσιμπουκωσε για 300.ο φιλος γνωρισε μια στην ελλαδα απο μινσκ αλλα δεν εφαγε.αυτη συνεχιζει το γνωστο παραμυθι,ενδιαφερον,μου αρεσει να μιλαμε,30 με παιδι.μου λεει μεταφρασε τι λεει στα ρωσικα τα μθνηματα της.γραφει αυτη για λουπλου ρισιατ μοευ προβλεμι υ νετ οσκλαντβατ,δυλαδη μου αρεσει να λυνω τα προβληματα μου και να μην τα κανω στιν ακρη,λεω ετσι ειναι στα ελληνικα αλλα θα σου το πω και στην γλωσα της τι ενοει η καλη κοπελα.οταν θα ζητησει χρημα για να λυσει τα προβληματα της πρεπει να τα λυσεις αμεσα και να μην τα αποφυγεις χαχαχα.μου λεει τι πουστης εισαι αλλα με δεκαδες που γνωρισε βγηκα παντα σωστος.νευριαζουν μαζι μου,αρχιζουν τοσα εκατομυρια δεν εχει καλες,ναι λεω μια που δουλεθει αληθεια σε τραπεζα μοσχα τι να ζητα απο ενα αφραγο γυφτο,χοντροθλη,καθολου εμφανισιμο που γυρνα με τις φορμες?αν δειτε τους φιλους που εχουν οι καλες κοντακτε ολοι δεν ειναι οπειος,οπειος με καλο μισθο,γυφτους αν υθελαν βρισκουν και εκει