Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σου έρχομαι με άγριες διαθέσεις το Δεκέμβριο ;)! Θα μπορέσεις να πάρεις άδεια να πάμε Οστράβα και Λβώβ? :rockon:
Άκυρο για Δεκέμβριο.... >:( Πάω Μαδέιρα με μια συνομήλική μου από ...Αγια Πετρούπολη που έχει διαμέρισμα εκεί!!!
Θα κοιτάξω αν είναι στην επιστροφή ή τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο!!

Φίλε Harry αν μπορείς κάνε τα γραφόμενά σου πιο ευανάγνωστα ... Άλλαζε σειρές, βάζε τελείες και άφηνε κενά  διότι δίνεις καλή εικόνα αλλά κουράζομαι να τα διαβάζω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άκυρο για Δεκέμβριο.... >:( Πάω Μαδέιρα με μια συνομήλική μου από ...Αγια Πετρούπολη που έχει διαμέρισμα εκεί!!!
Θα κοιτάξω αν είναι στην επιστροφή ή τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο!!

Φίλε Harry αν μπορείς κάνε τα γραφόμενά σου πιο ευανάγνωστα ... Άλλαζε σειρές, βάζε τελείες και άφηνε κενά  διότι δίνεις καλή εικόνα αλλά κουράζομαι να τα διαβάζω...
Γραψτου ΠΜ και βρεστον στο Skype ειναι και γαμώ τα παιδάκια ο Χάρης.Και εχεις πολλες γνωσεις απο το ανατολικο μπλοκ.
  Μάγκα μου Μαδέ'ι'ρα τέλεια  :).Εγω ετοιμαζομαι για Νέα Υόρκη θα παω να  :shit: στον Ωκεανό  :2funny:.Εχουν να βγαλουνε μίσος οι φουκαραδες του σα'ι'τ τωρα που ειπες οτι πας Μαδέ'ι'ρα  :2funny:.Αυτοι σκεφτονται και το εισητηριο του λεωφορειου για να πανε στον Άλιμο  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
3  χρονια θελω να παω λισαβωνα,λογο των πουτανων δεν βρηκα χρονο.νιοβρη,η φεβραρη θα παω,δυσκολο με πτησεις,μονο απο πωλονια,βουκουρεστι,βαρκελωνη μπορω χωρισ ταλαιπωρια μεγαλη.ισως το συνδιασω με οδεσσα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πηγα να αλλαξω στον δρομο λεφτα για ευκολια,διπλα απο το σπιτι μου να μην παιρνω μετρο,ταλαιπωριες.εδιναν και καλυτερο ρειτ,αυτος πηρε 800 δολλαρια,τα εδωσε σε μια κοπελα ταχα βοηθο και ενω της μιλουσα τα εδωσε σε καπειον που περασε διπλα της και αλλαξαν και αλλα χερια.αυτοι χαθηκαν,εμεινε ο πρωτος και μου εδωσε 20 δολαρια σχισμενα πισω!τρελαθηκα και του ορμησα.αν και πολυ ψηλοτερος με πολυ ευκολια επεσε απο την τρικλοποδια που του εβαλα,δεν τον χτυπησα,δεν ειχα τοτε το θαρρος,ακαμα σκεφτομουν ανθρωπινα με αυτους.φωναξαν απο το παζαρακι διπλα αστυνομια και μας μαζεωψαν.με αφησαν 3 ωρες τμημα,με ζαλισαν ερωτησεις και εδειχναν φοτο,αυτος ηταν και μαλακιες.δεν αναγνωρισα καπειον και με πιρανε μαζι τους βολτα εκει μετα απο 5 ωρες!ο αλλος χεστηκε,ετρεμε,λογικα θα εφαε ξυλο.ολο αυτο για να τους βρουνε να παρουν οι μπατσοι τα λεφτα.το βραδι με αφησαν μετα που ειδαν τον φιλο μου και το πρωι παρουσιαστικα και μου τους εδειξαν.ξεχασε τα λεφτα λενε,θποσχομασται αυτοι θα πανε φυλακη.εφυγα και γω για το γηπεδο οπου επαιζε η ρεαλ μαδριτης μοσχα.
800 με την μια,,
θα σε θυμουνται ακομα,,συνηθως κανα 50αρι τρωνε απο αδαεις,,
μια φορα πραγα,μουχαν φαει 40,τους εδωσα 200 κ κρατησαν 40 κομισιον!!τογραφε στα ψιλα γραμματα μινιμ κομισιον 40..μουχαν κοψει κι αποδειξη  κ εκανα φασαρια εφερα πολιτσια αλλα πηρα τα πελε μου,, :grin:
εντωμεταξυ ειχεπολλους τσεχους πελατες,,αυτοι δεν πληρωναν κομισιον,,ειναι μεμπερς μου ειπαν,, :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οπειος με ληστευει δεν δουλευει την υπολειπη χρονια χαχαχα.εχω ασχημο συνηθειο να κρατω πολλα λεφτα πανω μου,βεβαια τωρα βαζω σε διαφορες τσεπες.κιεβο μια φορα 2000 ευρο και 300 δολλαρια,αλλες φορες μικρα ποσα 300,400,συν κινιτα,διαβατηριο.ουκρανια το κινητο που κρατω ειναι 20 ευρο,ντρεπομαι να ζητω τηλεφωνα,ακομα και ολες αυτες οι αφρανγες εχουν συχρονα τηλεφωνα,δωρακια χαχαχ.σε περιοδο 4 μηνες με ληστεψαν 3 φορες κιεβο.λεει ενας φιλος η ιδια σημορια σε ληστευει απλα αλλασουν βαρδιες καθε φορα χαχαχα,ψαναπαω κιεβο?απο παμε διακοπες βρισκεισ χειμωνα 77 ευρο για κιεβο με ουκρανιαν με τα επιστροφης,για οδησσο 320 δεν αλλαζει γαμωτο.ειδα για πετρουπολη δεν εχει κατω απο 270.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οπειος με ληστευει δεν δουλευει την υπολειπη χρονια χαχαχα.εχω ασχημο συνηθειο να κρατω πολλα λεφτα πανω μου,βεβαια τωρα βαζω σε διαφορες τσεπες.κιεβο μια φορα 2000 ευρο και 300 δολλαρια,αλλες φορες μικρα ποσα 300,400,συν κινιτα,διαβατηριο.ουκρανια το κινητο που κρατω ειναι 20 ευρο,ντρεπομαι να ζητω τηλεφωνα,ακομα και ολες αυτες οι αφρανγες εχουν συχρονα τηλεφωνα,δωρακια χαχαχ.σε περιοδο 4 μηνες με ληστεψαν 3 φορες κιεβο.λεει ενας φιλος η ιδια σημορια σε ληστευει απλα αλλασουν βαρδιες καθε φορα χαχαχα,ψαναπαω κιεβο?απο παμε διακοπες βρισκεισ χειμωνα 77 ευρο για κιεβο με ουκρανιαν με τα επιστροφης,για οδησσο 320 δεν αλλαζει γαμωτο.ειδα για πετρουπολη δεν εχει κατω απο 270.
κιεβο οδησο εχει εξπρες τραινο χαρυ?ποσες ωρες κανει?ποσο κοστιζει/?εαν μπορεις να μαθεις απο καμμια φιλη σου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
νομιζω 10 ωρες κανει το εξπρες,δεν παω με τρενα.τιμες νομιζω 100-150 γριβνα για απλη θεση,μια φιλη με 100 γριβνα πηγε σεβαστουπολη με την απλη θεση.με autolyx λεωφορειο πηγα μια φορα 7 ωρες,απο μπορισπολ οδησσο.270 γριβνα μια κατευθυνση,συχρονο λεωφορειο με τουαλετα,καφε,κοπελα ντυμενη αεροσυνοδο για εξηπηρετηση.με τρενο θα χασεις 2 μερες,ταλαιπωρια,απο μπορισπολ εχει συνεχεια διαφορες εταιριες λεωφορειων απο 150 γριβνα μεχρι 300

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
.με autolyx λεωφορειο πηγα μια φορα 7 ωρες,απο μπορισπολ οδησσο.270 γριβνα μια κατευθυνση,συχρονο λεωφορειο με τουαλετα,καφε,κοπελα ντυμενη αεροσυνοδο για εξηπηρετηση.με τρενο θα χασεις 2 μερες,ταλαιπωρια,απο μπορισπολ εχει συνεχεια διαφορες εταιριες λεωφορειων απο 150 γριβνα μεχρι 300
δεν τοξερα
ερψτηση βασικη ομως..εχει 2-3 την μερα η μονο ενα?ρωτω γιατι σκεφτομαι οπως καταλαβες την λυση αεροπλανο κιεβο  >:( κ βουρ για νοτο  :fuck2:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η αυτολουξ εχει 3-4 φορες την μερα.δες το σιτε της γραφει τιμες και ωρες στα αγγλικα.θα πηγαινα πολταβα 4-5 ωρες αλλα μετανιωσα.απο το παλλιο αεροδρομιο επαιρνες λεωφορειο,τωρα εκει ειναι για εσωτερικες πτησεις.τωρα δεν ξερω απο πιο σημειο αναχωρουν

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα απο Ивано-Франковск!!!  Την κυριακη θα ειμαι κιεβο για μια βραδυα...ξερει κανενας κλαμπ που να πηγαινεις να πινεις το ποτο σου και να φωρτονεις γκομενα για χοτελ με αμοιβη βεβαια!!!!οχι απο στριπτιζαδικο....

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπες καλυτερα στο μιστερ χ οδεσσα,εχει και για κιεβο και βρες.στο glopys το μολλ που ειναι το αγαλμα της ανεξαρτισιας ειναι το βοτκα μπαρ.εχω 3 χρονια να παω,αν λειτουργει απο εκει φωρτωνεις με 1000 γριβνα,δεν θα ερχονται με λιγοτερα σιγουρα εκει.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Σλαβες αγαπητοι μου....

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη Ρωσίδα την νύχτα του γάμου της όταν ο σύζυγός της την έπιασε να κοιμάται με τον πρώην της.
Ο λόγος για την Veronika Filippova η οποία στο τέλος της γαμήλιας εκδήλωσης και ενώ ήταν μεθυσμένη κοιμήθηκε με ένα πρώην εραστή της.

Σύμφωνα με τη Metro, ο γαμπρός μετά τη γαμήλια δεξίωση αποκοιμήθηκε λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και η νύφη σύμφωνα με το newsbeast θύμωσε με αποτέλεσμα να αναζητήσει τον πρώην της για να πάρει εκδίκηση.

Ο 30χρονος Ivan Kuzmin όταν διαπίστωσε ότι η μιας νύχτας σύζυγός του τον είχε απατήσει, έριξε πάνω της βότκα και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εγκαύματα 80%.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
πηγα να αλλαξω στον δρομο λεφτα για ευκολια,διπλα απο το σπιτι μου να μην παιρνω μετρο,ταλαιπωριες.εδιναν και καλυτερο ρειτ,αυτος πηρε 800 δολλαρια,τα εδωσε σε μια κοπελα ταχα βοηθο και ενω της μιλουσα τα εδωσε σε καπειον που περασε διπλα της και αλλαξαν και αλλα χερια.αυτοι χαθηκαν,εμεινε ο πρωτος και μου εδωσε 20 δολαρια σχισμενα πισω!τρελαθηκα και του ορμησα.αν και πολυ ψηλοτερος με πολυ ευκολια επεσε απο την τρικλοποδια που του εβαλα,δεν τον χτυπησα,δεν ειχα τοτε το θαρρος,ακαμα σκεφτομουν ανθρωπινα με αυτους.φωναξαν απο το παζαρακι διπλα αστυνομια και μας μαζεωψαν.με αφησαν 3 ωρες τμημα,με ζαλισαν ερωτησεις και εδειχναν φοτο,αυτος ηταν και μαλακιες.δεν αναγνωρισα καπειον και με πιρανε μαζι τους βολτα εκει μετα απο 5 ωρες!ο αλλος χεστηκε,ετρεμε,λογικα θα εφαε ξυλο.ολο αυτο για να τους βρουνε να παρουν οι μπατσοι τα λεφτα.το βραδι με αφησαν μετα που ειδαν τον φιλο μου και το πρωι παρουσιαστικα και μου τους εδειξαν.ξεχασε τα λεφτα λενε,θποσχομασται αυτοι θα πανε φυλακη.εφυγα και γω για το γηπεδο οπου επαιζε η ρεαλ μαδριτης μοσχα.
Μαλιστα ...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σλαβες αγαπητοι μου....

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 27χρονη Ρωσίδα την νύχτα του γάμου της όταν ο σύζυγός της την έπιασε να κοιμάται με τον πρώην της.
Ο λόγος για την Veronika Filippova η οποία στο τέλος της γαμήλιας εκδήλωσης και ενώ ήταν μεθυσμένη κοιμήθηκε με ένα πρώην εραστή της.

Σύμφωνα με τη Metro, ο γαμπρός μετά τη γαμήλια δεξίωση αποκοιμήθηκε λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και η νύφη σύμφωνα με το newsbeast θύμωσε με αποτέλεσμα να αναζητήσει τον πρώην της για να πάρει εκδίκηση.

Ο 30χρονος Ivan Kuzmin όταν διαπίστωσε ότι η μιας νύχτας σύζυγός του τον είχε απατήσει, έριξε πάνω της βότκα και της έβαλε φωτιά με αναπτήρα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εγκαύματα 80%.
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ωραιος

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα απο Ивано-Франковск!!!  Την κυριακη θα ειμαι κιεβο για μια βραδυα...ξερει κανενας κλαμπ που να πηγαινεις να πινεις το ποτο σου και να φωρτονεις γκομενα για χοτελ με αμοιβη βεβαια!!!!οχι απο στριπτιζαδικο....
kala ρε ..εισαι στο φρανκιφσκ κ θες να πας κιεβο για να γαμησεις?? :headbang: :helpplea: :helpplea: ημαρτον κυριε
σαν να λες ειμαι χανια ,που εχει καλες πλαζ στην αθηνα να παω για μπανιο... :grin:
τυπικα θα σου πω οτι οτι μπορεις να γαμησεις φρανκιφσκ με 500χριβνια δεν μπορεις ουτε με 2000 στο κιεβο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
kala ρε ..εισαι στο φρανκιφσκ κ θες να πας κιεβο για να γαμησεις?? :headbang: :helpplea: :helpplea: ημαρτον κυριε
σαν να λες ειμαι χανια ,που εχει καλες πλαζ στην αθηνα να παω για μπανιο... :grin:
τυπικα θα σου πω οτι οτι μπορεις να γαμησεις φρανκιφσκ με 500χριβνια δεν μπορεις ουτε με 2000 στο κιεβο
Πιθανοτατα πεταει απο Κίεβο για Αθήνα το παιδι και γ'αυτο θα μεινει Κιεβο για μια βραδιά.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
η αυτολουξ εχει 3-4 φορες την μερα.δες το σιτε της γραφει τιμες και ωρες στα αγγλικα.θα πηγαινα πολταβα 4-5 ωρες αλλα μετανιωσα.απο το παλλιο αεροδρομιο επαιρνες λεωφορειο,τωρα εκει ειναι για εσωτερικες πτησεις.τωρα δεν ξερω απο πιο σημειο αναχωρουν
ευχαριστω χαρη
αυτα τα κολπα δεν ταξερα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πιθανοτατα πεταει απο Κίεβο για Αθήνα το παιδι και γ'αυτο θα μεινει Κιεβο για μια βραδιά.
απο φρανκισφσκ λεει οτι γρφει ομως,,οποτε το ιδιο παραδειγμα  ξαναλεω,,ειμαι χανια για διακοπες κ πεταω εστω απο αθηνα .και θα ψαχνω που θα κανω μπανια στην αθηνα?...
ασε ου το κιεβο ειναι χοατικο κι εχει πολυ υπερτιμημενες γκομενες,,κ τωρα που δεν πανε κι απο ντανμπας εκει,πιστευω η ποιοτητα θαχει πεσει κατακορυφα,,φρανκιφσκ ειναι παααρα πολυ καλα,,,απο τα καλυτερα μερη για γαμησι,καλο κ φτηνο,, :fuck2:
κιεβο ειναι για πυρφορους που λες κι εσυ.. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο φρανκισφσκ λεει οτι γρφει ομως,,οποτε το ιδιο παραδειγμα  ξαναλεω,,ειμαι χανια για διακοπες κ πεταω εστω απο αθηνα .και θα ψαχνω που θα κανω μπανια στην αθηνα?...
ασε ου το κιεβο ειναι χοατικο κι εχει πολυ υπερτιμημενες γκομενες,,κ τωρα που δεν πανε κι απο ντανμπας εκει,πιστευω η ποιοτητα θαχει πεσει κατακορυφα,,φρανκιφσκ ειναι παααρα πολυ καλα,,,απο τα καλυτερα μερη για γαμησι,καλο κ φτηνο,, :fuck2:
κιεβο ειναι για πυρφορους που λες κι εσυ.. :grin:
Το παραδηγμα ταιριαζει απολυτα εδω  :2funny: ειμαι Χανιά ή σε καποιο νησι του Αιγαιου και θελω να παω στον Άλιμο για μπανιο  :2funny:.
  Ειναι πολυ πιθανον το παιδι να πηγε Κιεβο αεροπορικος και απο'κει Ιβανοφρανκοφ με τραινο ή λεωφορειο και να πεταει για Αθηνα παλι μεσω Κιέβου και γ'αυτο θα κατσει μια μερα Κίεβο.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το παραδηγμα ταιριαζει απολυτα εδω  :2funny: ειμαι Χανιά ή σε καποιο νησι του Αιγαιου και θελω να παω στον Άλιμο για μπανιο  :2funny:.
  Ειναι πολυ πιθανον το παιδι να πηγε Κιεβο αεροπορικος και απο'κει Ιβανοφρανκοφ με τραινο ή λεωφορειο και να πεταει για Αθηνα παλι μεσω Κιέβου και γ'αυτο θα κατσει μια μερα Κίεβο.
αν  στο φρανκιφσκ δεν μπορει να γαμησει,που μου φαινετε αδυνατον,εκτος αν εισαι τοσο απειρος η αγαθος..
που σημαινει ομως .σε μια τετοια περιπτωση,οτι στο κιεβο  θα του παρουν το σκαλπ  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom