Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στειλε πμ φιλε την ιστορια σου για να θυμηθω,με ενδιαφερει να ξερω που την γνωρισες και λεπτομεριες.αν εκει την βρηκες και κολησες,καταλαβαινω μια και εισαι νεαρος οπως λεει ο φιλος.αν εισαι απειρος στην ουκρανια ειναι φυσικο να κολησεις και με καπεια που γαμηθηκε με χιλιαδες αλλα ακομα εσυ δεν το καταλαβες χαχαχα.ολοι το παθαμε και να μην σε ανυσυχει.το καλο οτι βγηκες νικητης και εμαθες κατι απο τις κοπελες εκει.ο λογος που δεν κολουσα ποτε εκει ειναι γιατι οι πιο πολλες στα μερη που συχναζα ιδικα κιεβο πηγαιναν τετειου ειδους.εψαχνα το ευκολο γαμηση,αυτο με εφερε και σε πολλους μπελαδες.περιμενω νεα σου πμ.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
στειλε πμ φιλε την ιστορια σου για να θυμηθω,με ενδιαφερει να ξερω που την γνωρισες και λεπτομεριες.αν εκει την βρηκες και κολησες,καταλαβαινω μια και εισαι νεαρος οπως λεει ο φιλος.αν εισαι απειρος στην ουκρανια ειναι φυσικο να κολησεις και με καπεια που γαμηθηκε με χιλιαδες αλλα ακομα εσυ δεν το καταλαβες χαχαχα.ολοι το παθαμε και να μην σε ανυσυχει.το καλο οτι βγηκες νικητης και εμαθες κατι απο τις κοπελες εκει.ο λογος που δεν κολουσα ποτε εκει ειναι γιατι οι πιο πολλες στα μερη που συχναζα ιδικα κιεβο πηγαιναν τετειου ειδους.εψαχνα το ευκολο γαμηση,αυτο με εφερε και σε πολλους μπελαδες.περιμενω νεα σου πμ.
Η δικια μου ηταν απο Βιννιτσα φιλε. Οσο καιρο ημασταν μαζι δε γαμηθηκε παρα μονο στο τελος οπως ειπα παραπανω (στης ειχα βαλει spy application στο κινητο γιαυτο και ειμαι σιγουρος  :rockon:  :2funny: οπως και skype 24/7).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Συνημμένα

• 430-ruslana,0.jpg
    430-ruslana,0.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • imagesK98E3CTX.jpg
    imagesK98E3CTX.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα,πραγματι ολες ειναι απο ηθικες οικογενειες με αξιες.η πιο πανω τραγουδιστρια ητανε πουτανα του γερου του πλει μποι.εχει βιντεο γυμνη,τσοντες,ολες τις ηθικες αξιες που διδακτικε απο την ουκρανικη οικογενεια.υπαρχουν και κοπελες στην ουκρανια που λενε εχει καλυτερο απο το χρημα,το πιο πολυ χρημα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ή κόντρα μας μέ τίς Ουκρανές είναι ότι εμείς εκτιμάμε τίς μεγάλες απάτες ενώ αυτές τίς μικρές
Φίλε Obiwan, οι φιλοσοφημένες σου κουβέντες δίνουν χρώμα στο παρόν νήμα μιας και βλέπω μόνο το θερινό τμήμα :2funny:

Θέλω να σε ρωτήσω το εξής και όλους τους υπόλοιπους που έχουν νταλαβέρια με την εν λόγω χώρα!
Όσο προχωράει ο πόλεμος και η αναταραχή οι ντέβουσκες γίνονται όλο πιο σκληρές και απότομες! Τις πιάνει μια χαζοπεριφάνεια και περιφρόνηση! Ίσως και απογοήτευση για την μη αποφασιστική στήριξη της δύσης σε διεθνές αλλά και σε ...προσωπικό επίπεδο ;)
Και αυτό τις κάνει να αντιδρούν ...άκομψα...
Είναι γενικό ή συμβαίνει μόνο με τις ντέβουσκές του κύκλου μου?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο ρολογάς πήρε για 1 χρόνο έτσι.Τι διαόλο γίνεται εκει πέρα...

Τα βλέπεις φίλε... Όταν της είπα ότι την βοηθάω,  γυρνάει και μου λέει πως δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο... και πως η πρόσκληση δεν βοήθησε και τόσο για τη βίζα...

Κι εγώ κλαίω τα 10 λεπτά από το χρόνο μου και τα 2,5 Ευρώ που κατασπατάλησα για το κωλοχαρτό της ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Φίλε Obiwan, οι φιλοσοφημένες σου κουβέντες δίνουν χρώμα στο παρόν νήμα μιας και βλέπω μόνο το θερινό τμήμα :2funny:

Φιλε και οχι μονο αυτο. Με τα κατα καιρους γραπτα του obiwan ανετα γραφει κανεις βιβλιο.
Ειναι απο τα ατομα που οταν γραφουν οντως εχουν κατι να πουν. Απο τα 3-4 ατομα ( ενας αλλος ειναι ο volaiter 45 π.χ.) στο φορουμ
( και γενικα σε φορουμ ) που οταν γραφουν κατι τους διαβαζεις και ξεστραβωνεσαι και δε γραφουν για να τσακωθουν η να αναδειχτουν. Πολυ μορφωμενο και καλλιεργημενο ατομο γενικα και μεγαλη πολυτελεια που γραφει εδω περα. Οσοι εχετε ενα δραμι μυαλο εκμεταλλευτειτε το !

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οτι και να κανεις φιλε ρολογα,δυστηχως ειναι λιγα!τα ειπε και ο αλλαν στο τρεντ της μολδαβιες,αγαπες απο τους γυφτους,απο εμας λεφτα,σπιτια,αυτοκινητα χαχαχα.δεν εχουν εκτιμηση.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786

Θέλω να σε ρωτήσω το εξής και όλους τους υπόλοιπους που έχουν νταλαβέρια με την εν λόγω χώρα!
Όσο προχωράει ο πόλεμος και η αναταραχή οι ντέβουσκες γίνονται όλο πιο σκληρές και απότομες! Τις πιάνει μια χαζοπεριφάνεια και περιφρόνηση! Ίσως και απογοήτευση για την μη αποφασιστική στήριξη της δύσης σε διεθνές αλλά και σε ...προσωπικό επίπεδο ;)
Και αυτό τις κάνει να αντιδρούν ...άκομψα...
Είναι γενικό ή συμβαίνει μόνο με τις ντέβουσκές του κύκλου μου?

Φίλε ιππότη τού Νησιωτικού Νότου & θαυμαστή τής Αυστριακής πολυμερούς οπλουργίας ασφαλώς διεσθάνεσαι ότι ή αύξηση τού εθνικιστικού πυρετού σέ εποχές ιστορικών καθάρσεων καί μαχών επιδρά στήν ατομική υπερηφάνεια μέ αποτέλεσμα νά εκφράζονται ευκολότερα οί υπεροπτικές εσωστρεφείς αντιλήψεις πού πάντα υπέβοσκαν σέ πολιτιστικά γκέτο όπως τό πρώην Αν. Μπλόκ. Αυτό είναι κάτι τό γενικό. Πρίν πείς τόν Αθίγγανο "γύφτο" έχε υπόψιν ότι ήδη σέ έχει πεί "μπαλαμό". Τό σέξ μπορεί νά είναι μία "διεθνής γλώσσα" αλλά πολύ φτωχή γιά οποιαδήποτε ουσιατική συννενόηση. Αντιθέτως τό σέξ χωρίς αλληλοεκτίμηση καί φιλικότητα οδηγεί σέ παρεξηγήσεις εκλαμβανόμενη ώς μία αποκλειστικά εξουσιατική σχέση. Από σκλάβα ουκραίνα σέ σλάβα ουκραίνα ή απόσταση είναι μόνο ένα "κ". :sunglasses:

URL]]

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η ντασα με τα μυνηματα της  θυμιζει τον λαζοπουλο.κλεει για τον καημενο λαο,για αυτους που τα φαγανε αλλα ο ιδιος καθε νυχτα παρτι με κοκες πανω στα πλοια χαχαχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παντως απο τα λογια του τραγουδιου δεν βλεπω κανενα μυνημα,μαλον μαζοχισμους,μαστιγια,χειροπεδες και αγριο γαμηση γουσταρει.θα την γνωρισα στον διμητρακι για ανωμαλιες χαχαχα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
η ντασα με τα μυνηματα της  θυμιζει τον λαζοπουλο.κλεει για τον καημενο λαο,για αυτους που τα φαγανε αλλα ο ιδιος καθε νυχτα παρτι με κοκες πανω στα πλοια χαχαχα.
παντως απο τα λογια του τραγουδιου δεν βλεπω κανενα μυνημα,μαλον μαζοχισμους,μαστιγια,χειροπεδες και αγριο γαμηση γουσταρει.θα την γνωρισα στον διμητρακι για ανωμαλιες χαχαχα

Ό τίτλος "Σχοινιά" είναι μία Ιλλουμινάτι συμβολική αναφορά στήν δεσμωτική ηδονική διάβρωση τού καταναλωτισμού. Ή στρατευμένη καλλιτέχνης πίσω από μάσκα συμμετοχής της στό σύστημα πού πολεμά έκ τών έσω τονίζει τήν ματαιοτητά του βάση μαρτυρικής πορείας της μέσω αυτού. Είναι μία παρεξηγημένη τεράστια ιδεολογική μορφή...NOT :grin:

Σχοινί=Rope

tumblr_n9oyknh08C1su17npo2_1280.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
Φιλε και οχι μονο αυτο. Με τα κατα καιρους γραπτα του obiwan ανετα γραφει κανεις βιβλιο.
Ειναι απο τα ατομα που οταν γραφουν οντως εχουν κατι να πουν. Απο τα 3-4 ατομα ( ενας αλλος ειναι ο volaiter 45 π.χ.) στο φορουμ
( και γενικα σε φορουμ ) που οταν γραφουν κατι τους διαβαζεις και ξεστραβωνεσαι και δε γραφουν για να τσακωθουν η να αναδειχτουν. Πολυ μορφωμενο και καλλιεργημενο ατομο γενικα και μεγαλη πολυτελεια που γραφει εδω περα. Οσοι εχετε ενα δραμι μυαλο εκμεταλλευτειτε το !

Τύπε ευχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια, αλλά μήν δίνεις βάση, χαβαλές είμαι. :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σημερα βρεθηκα με το φιλαρακι μου που δουλευει μοσχα.τρελαθηκα με τα μουνια που μου εδειξε που γαμαει που γνωριζει μεσω των εταιριων που συνεργαζεται.η πρωην δικηγορινα του παντρεθτηκε ετσι τελικα του βγηκε σε καλο που εχασε την κακομαθημενη ματσο μοσχοβιτισα.βρηκε μια απλη κοπελιτσα απο την δουλεια απο αρχαγκελσκ για σοβαρα και γαμαει και τις μουναρες.μου προτεινε να ξεκινησω την μοσχα παλι γιατι θελει βοηθεια να τις ξυφορτωθει.δεν ειναι ασχημο παιδι,διαμερισμα στο κεντρο,5000 μισθο και οδυγο απο την εταιρια,οχι και ασχημα.αυτα που λεω παντα αυτο το ειδους κοπελες μονο αν δουλευεις μαζι τους θα τις γνωρισεις.πιστεψε με αυτες ειναι πιο ευκολες κι δεν θα ζητησουν χρημα για σεξ,θελουν αντρα της κλασης και του μισθου τους,οχι τον καθε γυφτο και πορνοτουριστα.χαρηκα γιατι ειναι καλο παιδι.τον χρειαστηκα πριν 12 χρονια στην μοσχα που εμπλεξα και με καθησαν στο κελι,χτυπησα καπειον που με εκλεψε με την παρεα του.ο φιλος ειρθε 12 το βραδι στο τμημα για να πει οτι τα στοιχεια μου ειναι σωστα για να με αφησουν να φυγω.οι πρεσβεια κλειστη βραδι και ηθελαν να φερω καπειον δικο μου.απο τοτε τον εκτιμησα και τον ξεπληρωσα 100 φορες για την μια φορα που με βοηθησε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σημερα βρεθηκα με το φιλαρακι μου που δουλευει μοσχα.τρελαθηκα με τα μουνια που μου εδειξε που γαμαει που γνωριζει μεσω των εταιριων που συνεργαζεται.η πρωην δικηγορινα του παντρεθτηκε ετσι τελικα του βγηκε σε καλο που εχασε την κακομαθημενη ματσο μοσχοβιτισα.βρηκε μια απλη κοπελιτσα απο την δουλεια απο αρχαγκελσκ για σοβαρα και γαμαει και τις μουναρες.μου προτεινε να ξεκινησω την μοσχα παλι γιατι θελει βοηθεια να τις ξυφορτωθει.δεν ειναι ασχημο παιδι,διαμερισμα στο κεντρο,5000 μισθο και οδυγο απο την εταιρια,οχι και ασχημα.αυτα που λεω παντα αυτο το ειδους κοπελες μονο αν δουλευεις μαζι τους θα τις γνωρισεις.πιστεψε με αυτες ειναι πιο ευκολες κι δεν θα ζητησουν χρημα για σεξ,θελουν αντρα της κλασης και του μισθου τους,οχι τον καθε γυφτο και πορνοτουριστα.χαρηκα γιατι ειναι καλο παιδι.τον χρειαστηκα πριν 12 χρονια στην μοσχα που εμπλεξα και με καθησαν στο κελι,χτυπησα καπειον που με εκλεψε με την παρεα του.ο φιλος ειρθε 12 το βραδι στο τμημα για να πει οτι τα στοιχεια μου ειναι σωστα για να με αφησουν να φυγω.οι πρεσβεια κλειστη βραδι και ηθελαν να φερω καπειον δικο μου.απο τοτε τον εκτιμησα και τον ξεπληρωσα 100 φορες για την μια φορα που με βοηθησε.
Γιατι αυτες που δεν δουλευουν σε αυτες της εταιριες θα πανε με τον Πορνοτουριστα? :2funny:Μονο αν ειναι καμια που δεν ειναι καν Ρωσσιδα υπηκοος και δεν εχει τιποτα!Μενει σε ενα δωματιο με αλλη μια ή δυο κοπελες και δουλευει πωλητρια σε καποιο μαγαζι μπορει να παει με τον Πορνοτουριστα  :2funny:.Αυτες που λες απο της εταιριες ειναι πολυ βαρετες!Ολο δουλεια σπιτι ειναι και ξεδινουν στα    корпоративные вечеринки.Αυτο με την εταιρια εχεις δικιο αν δουλευεις σε καποια εταιρια βγαζεις συνεχεια γκομενες.Παντος δεν χρειαζεται να παω να δουλεψω για να βγαλω γκομενες  :2funny:απο το ιντερνετ μου φτανουν  :2funny:
  Οσο για τους τσακωμους δεν ξερω γιατι πας και κανεις το μάγκα οπου πας?
  Σχετικα με την κακια Μολδαβη δεν ειναι κοντη.Με του που την  :knockinb: το πρω'ι' μου ζητησε τα κλειδια του διαμερισματος για να ερθει μετα το πανεπηστημιο  :rockon:Ειναι λιγο διαφορετικη απο την δικια σου τρελλη θελει μονιμη σχεση αν δει οτι δεν θελεις σε αφηνει και ψαχνει αλλου οπως κανουν ολες οι Μολδαβες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγα να αλλαξω στον δρομο λεφτα για ευκολια,διπλα απο το σπιτι μου να μην παιρνω μετρο,ταλαιπωριες.εδιναν και καλυτερο ρειτ,αυτος πηρε 800 δολλαρια,τα εδωσε σε μια κοπελα ταχα βοηθο και ενω της μιλουσα τα εδωσε σε καπειον που περασε διπλα της και αλλαξαν και αλλα χερια.αυτοι χαθηκαν,εμεινε ο πρωτος και μου εδωσε 20 δολαρια σχισμενα πισω!τρελαθηκα και του ορμησα.αν και πολυ ψηλοτερος με πολυ ευκολια επεσε απο την τρικλοποδια που του εβαλα,δεν τον χτυπησα,δεν ειχα τοτε το θαρρος,ακαμα σκεφτομουν ανθρωπινα με αυτους.φωναξαν απο το παζαρακι διπλα αστυνομια και μας μαζεωψαν.με αφησαν 3 ωρες τμημα,με ζαλισαν ερωτησεις και εδειχναν φοτο,αυτος ηταν και μαλακιες.δεν αναγνωρισα καπειον και με πιρανε μαζι τους βολτα εκει μετα απο 5 ωρες!ο αλλος χεστηκε,ετρεμε,λογικα θα εφαε ξυλο.ολο αυτο για να τους βρουνε να παρουν οι μπατσοι τα λεφτα.το βραδι με αφησαν μετα που ειδαν τον φιλο μου και το πρωι παρουσιαστικα και μου τους εδειξαν.ξεχασε τα λεφτα λενε,θποσχομασται αυτοι θα πανε φυλακη.εφυγα και γω για το γηπεδο οπου επαιζε η ρεαλ μαδριτης μοσχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηγα να αλλαξω στον δρομο λεφτα για ευκολια,διπλα απο το σπιτι μου να μην παιρνω μετρο,ταλαιπωριες.εδιναν και καλυτερο ρειτ,αυτος πηρε 800 δολλαρια,τα εδωσε σε μια κοπελα ταχα βοηθο και ενω της μιλουσα τα εδωσε σε καπειον που περασε διπλα της και αλλαξαν και αλλα χερια.αυτοι χαθηκαν,εμεινε ο πρωτος και μου εδωσε 20 δολαρια σχισμενα πισω!τρελαθηκα και του ορμησα.αν και πολυ ψηλοτερος με πολυ ευκολια επεσε απο την τρικλοποδια που του εβαλα,δεν τον χτυπησα,δεν ειχα τοτε το θαρρος,ακαμα σκεφτομουν ανθρωπινα με αυτους.φωναξαν απο το παζαρακι διπλα αστυνομια και μας μαζεωψαν.με αφησαν 3 ωρες τμημα,με ζαλισαν ερωτησεις και εδειχναν φοτο,αυτος ηταν και μαλακιες.δεν αναγνωρισα καπειον και με πιρανε μαζι τους βολτα εκει μετα απο 5 ωρες!ο αλλος χεστηκε,ετρεμε,λογικα θα εφαε ξυλο.ολο αυτο για να τους βρουνε να παρουν οι μπατσοι τα λεφτα.το βραδι με αφησαν μετα που ειδαν τον φιλο μου και το πρωι παρουσιαστικα και μου τους εδειξαν.ξεχασε τα λεφτα λενε,θποσχομασται αυτοι θα πανε φυλακη.εφυγα και γω για το γηπεδο οπου επαιζε η ρεαλ μαδριτης μοσχα.
Μιλας για αλλες εποχες.Βεβαια γιατι να αλλαξεις λεφτα στη Ρωσσια εκτος ανταλλακτηριου δεν το καταλαβαινω?Αφου η διαφορα ειναι μηδαμινη.Ουκρανια τωρα στη μαυρη αγορα μπορεις να πετυχεις πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη αν το ψαξεις μεσω γνωστων φυσικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom