παει 18 το γριβνα,απο 16.40 πριν 4 μερεσ χαχαχα.πηγαινε διμητρακι λευκωρωσια,ολα θα ειναι τζαμπα για μενα οδυσσο.απλα πρεπει να παψω να λυπαμε πολλους μαλακες που ταιζω ασχετα χωρις να τους χρειαζομαι,σαν τον γυφτο αζερβαιζαν.τωρα δεν με τρελενει στο σκαυπ που γυρισα,τον οκτωβρη θα τρωει μονο πατατες!τον παιρνω εστιατορια,παραγγελει οτι θελει,τα μαζευει για το σπιτι και κανει και παραπονα!ουτε λυπηση,μονο ξυλο θελουν εκει.του ειπα διλαδι οτ ντρεπομαι να τον εχω μαζι μου για αυτο τον διωχνω μετα το φαι.με τρελανρε σεπτεβρη να παω στα γενεθλια του.οπως καθε χρονο περιμενει να δωσω 100-150 ευρο για να καλεσει φιλους στο σπιτι του!περσι εδωσα 2000 γριβνα στο σουπερμαρκετ,πηγα σπιτι του,δεν αγγιξα τιποτα απο αυτα που αγορασα και εφυγα μετα απο 10 λεπτα.με παιρνει μετα ελα να σου γνωρισω μια.στο δρομο φερε ακομα λιγα ποτα!παραγγειλα πιτσες,ειχα φαγητα σπιτι και με με το ζορι να του φερω κοτοπουλο γριλ αυτου.εκεινη την μερα του μιλησα ασχημα,του πηρα κοτοπουλο και του ειπα ο κοσμος πεινα,εγω θα παιταξω αυτα που αγορασα και συ θες εχτρα.μετα εκανε πουστια που ηρθε ο διμιτρακις και τον εκλασα.εκανα λαθος που τον λυπηθηκα,δεν διορθωνεται,ουστ γυφτο.σπιτι σου να βραζεις πατατες καθε μερα.τοσο εκτιμηση εχουν,μηδεν.η τρελη ειναι η καλυτερη,με εβριζε προχτες,θυμωμενη οτι την εγραψα στον δρομο.μετα μου λεει θα παω αστυνομια να κανω δηλωση οτι δεν μπορω να σε διαγραψω και οτι με παρακολουθεις χαχαχα.κατι υξερα που δεν τις μιλισα,κοντα μενει και ισως την εβλεπε ο αντρασ της.μια μερα μου ειπε θα βαλω τους μπραβους του αντρα μου να σε δειρουν αν πλισιασεις στο σπιτι μου.το βραδι μου γραφει,γιατι δεν τηλεφωνεις και γραφεις,μην μου ξαναγραψεις χαχαχα.εχει κοπλεξ κατωτεροτητας,χτεσ που με εβρισε της ειπα η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να βρισω.βρισε τους γυφτους,βρωμιαριδες εκει χαχαχα,μετα απο 30 χρονια αν υξερες πως σας βλεπω εδω,τα επαιξε χαχαχα.μετα της απειλες με αστυνομια της λεω,δεν ξερω πως σβηνω μυνηματα στο σκαυπ,απαντησε αμεσως να βοηθειση!δεν την παιρνω σοβαρα,ειναι η αμυνα της,παλια πηγαινα κατω απο το σπιτι της και φοβαται το ζωο τον αντρα της που την κτυπα.