Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
διμιτρακι στο ytupe το ειδα αυτα με τα σφυρια,ειχε αντικλειδια η γρια θυρορος.ειναι το αποελ.αθλητικοσ,ποδοσφαιρικος ,ομιλοσ.ελληνων,λευκωσιασ

Aφου ειναι ομιλος γιατι ειναι " το"?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρέπει να έπαθες πολιτισμικό σοκ με τα ζώα που είδες,όταν είχες έρθει Ελλαδιστάν...μιλάμε για πυρφόρους... :S
Γεματο ηταν αλλα δεν ειχα και πολλα παρε δωσε μαζι τους.Δεν καταλαβαινω πως μπορουν να υπαρχουν ανθρωποι στην Ελλαδα που δεν πηγαινουν μπουρδελάκια με ενα δεκαρικο να  :knockinb: και καθονται και  :jerking: και υποφερουν :2funny:.Αλλο που στις καφετεριες λενε οτι γαμανε συνεχεια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γεματο ηταν αλλα δεν ειχα και πολλα παρε δωσε μαζι τους.Δεν καταλαβαινω πως μπορουν να υπαρχουν ανθρωποι στην Ελλαδα που δεν πηγαινουν μπουρδελάκια με ενα δεκαρικο να  :knockinb: και καθονται και  :jerking: και υποφερουν :2funny:.Αλλο που στις καφετεριες λενε οτι γαμανε συνεχεια.

Ειδικά στο βίντεο που τραβήξαμε,τα είπες όλα... :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παντως στην ελλαδα λενε ο αποελ,εδω το τι να σου πω.στον θμνο λεει το αποελ  μοναχα ξερει,γαματο.δισκολο παιχνιδι με δανους,εχουμε παικτες βασικους τραυματιες,ο τρομοκρατισ τωρα αρχισε προπονηση,η αμυνα που ειδα δεν ειναι για ευρωπη οπως ειχαμε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγε 17.20 το γριβνα,οταν εφυγα ηταν 16,40.αυτη την φορα καμια 400 αλλαξα,ειχα περισευμα ακομα.παντα θελω να κρατω αρκετα πανω μου.μεχρι να παω 4-5 οχτωβρη θα παει μπορει και 20,σουπερ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παντως στην ελλαδα λενε ο αποελ,εδω το τι να σου πω.στον θμνο λεει το αποελ  μοναχα ξερει,γαματο.δισκολο παιχνιδι με δανους,εχουμε παικτες βασικους τραυματιες,ο τρομοκρατισ τωρα αρχισε προπονηση,η αμυνα που ειδα δεν ειναι για ευρωπη οπως ειχαμε.

Εδω ο εκφωνητης λεει ο ΑΠΟΕΛ ενω μετα η δημοσιογραφος λεει ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Ιστορικη νικη και μεγαλη πορεια παντως!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχασα το παιχνιδι,ημουν ουκρανια χωρις λαπτοπ.πηγα να το δω στο ελληνικο και ειχαν την barcelona να βλεπουν οι γυφτοι.οπου πηγα μονο barcelona εδειχνε.επαιρνα τηλεφωνα κυπρο,κανεις.εκλαια στον δρομο γιατι ενωθα πως νικησαμε.κανεισ δεν απαντουσε μεχρι την επομενη μερα ο κολλητος μου ελλαδιτης μου λεει που ζεις σε αλλο πλανητη,περασαμε!ειχα πεσει θυμα ληστειας στο κιεβο και οταν πηγα οδησσο δεν ειχα λαπτοπ πανω μου απο φοβο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παει 18 το γριβνα,απο 16.40 πριν 4 μερεσ χαχαχα.πηγαινε διμητρακι λευκωρωσια,ολα θα ειναι τζαμπα για μενα οδυσσο.απλα πρεπει να παψω να λυπαμε πολλους μαλακες που ταιζω ασχετα χωρις να τους χρειαζομαι,σαν τον γυφτο αζερβαιζαν.τωρα δεν με τρελενει στο σκαυπ που γυρισα,τον οκτωβρη θα τρωει μονο πατατες!τον παιρνω εστιατορια,παραγγελει οτι θελει,τα μαζευει για το σπιτι και κανει και παραπονα!ουτε λυπηση,μονο ξυλο θελουν εκει.του ειπα διλαδι οτ ντρεπομαι να τον εχω μαζι μου για αυτο τον διωχνω μετα το φαι.με τρελανρε σεπτεβρη να παω στα γενεθλια του.οπως καθε χρονο περιμενει να δωσω 100-150 ευρο για να καλεσει φιλους στο σπιτι του!περσι εδωσα 2000 γριβνα στο σουπερμαρκετ,πηγα σπιτι του,δεν αγγιξα τιποτα απο αυτα που αγορασα και εφυγα μετα απο 10 λεπτα.με παιρνει μετα ελα να σου γνωρισω μια.στο δρομο φερε ακομα λιγα ποτα!παραγγειλα πιτσες,ειχα φαγητα σπιτι και με με το ζορι να του φερω κοτοπουλο γριλ αυτου.εκεινη την μερα του μιλησα ασχημα,του πηρα κοτοπουλο και του ειπα ο κοσμος πεινα,εγω θα παιταξω αυτα που αγορασα και συ θες εχτρα.μετα εκανε πουστια που ηρθε ο διμιτρακις και τον εκλασα.εκανα λαθος που τον λυπηθηκα,δεν διορθωνεται,ουστ γυφτο.σπιτι σου να βραζεις πατατες καθε μερα.τοσο εκτιμηση εχουν,μηδεν.η τρελη ειναι η καλυτερη,με εβριζε προχτες,θυμωμενη οτι την εγραψα στον δρομο.μετα μου λεει θα παω αστυνομια να κανω δηλωση οτι δεν μπορω να σε διαγραψω και οτι με παρακολουθεις χαχαχα.κατι υξερα που δεν τις μιλισα,κοντα μενει και ισως την εβλεπε ο αντρασ της.μια μερα μου ειπε θα βαλω τους μπραβους του αντρα μου να σε δειρουν αν πλισιασεις στο σπιτι μου.το βραδι μου γραφει,γιατι δεν τηλεφωνεις και γραφεις,μην μου ξαναγραψεις χαχαχα.εχει κοπλεξ κατωτεροτητας,χτεσ που με εβρισε της ειπα η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να βρισω.βρισε τους γυφτους,βρωμιαριδες εκει χαχαχα,μετα απο 30 χρονια αν υξερες πως σας βλεπω εδω,τα επαιξε χαχαχα.μετα της απειλες με αστυνομια της λεω,δεν ξερω πως σβηνω μυνηματα στο σκαυπ,απαντησε αμεσως να βοηθειση!δεν την παιρνω σοβαρα,ειναι η αμυνα της,παλια πηγαινα κατω απο το σπιτι της και φοβαται το ζωο τον αντρα της που την κτυπα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γιατι το ντοκυμαντερ λεει οτι ειναι περισσοτερες οι  γυναικες απο τους  ανδρες ;
Λογω μεταναστευσης των ουκρανων αλλου για δουλειες, ή γιατί γενιουνται περισσοτερες γυναικες από τους ανδρες;

ΡΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε   το εχετε χασει τελειως το μυαλο σας απο την αγαμία;;;;
του δουλεια εχετε με τα forum bourdela ;;;;;;

Αντε ρε γραφτειτε σε κανενα φορουμ συναικεσιων  να βρειτε την γυναικα και τον ερωτα της ζωη σας ...................και μαλιστα Ουκρανη η Ανατολικη τελος παντων ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΡΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  το εχετε χασει τελειως το μυαλο σας απο την αγαμία;;;;

Αντε ρε γραφτειτε σε κανενα φορουμ συναικεσιων  να βρειτε την γυναικα και τον ερωτα της ζωη σας ...................και μαλιστα Ουκρανη η Ανατολικη τελος παντων ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eλα μου ντε

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΡΕεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε   το εχετε χασει τελειως το μυαλο σας απο την αγαμία;;;;

Αντε ρε γραφτειτε σε κανενα φορουμ συναικεσιων  να βρειτε την γυναικα και τον ερωτα της ζωη σας ...................και μαλιστα Ουκρανη η Ανατολικη τελος παντων ........
:woldman: :woldman: :woldman:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι το ντοκυμαντερ λεει οτι ειναι περισσοτερες οι  γυναικες απο τους  ανδρες ;
Λογω μεταναστευσης των ουκρανων αλλου για δουλειες, ή γιατί γενιουνται περισσοτερες γυναικες από τους ανδρες;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παει 18 το γριβνα,απο 16.40 πριν 4 μερεσ χαχαχα.πηγαινε διμητρακι λευκωρωσια,ολα θα ειναι τζαμπα για μενα οδυσσο.απλα πρεπει να παψω να λυπαμε πολλους μαλακες που ταιζω ασχετα χωρις να τους χρειαζομαι,σαν τον γυφτο αζερβαιζαν.τωρα δεν με τρελενει στο σκαυπ που γυρισα,τον οκτωβρη θα τρωει μονο πατατες!τον παιρνω εστιατορια,παραγγελει οτι θελει,τα μαζευει για το σπιτι και κανει και παραπονα!ουτε λυπηση,μονο ξυλο θελουν εκει.του ειπα διλαδι οτ ντρεπομαι να τον εχω μαζι μου για αυτο τον διωχνω μετα το φαι.με τρελανρε σεπτεβρη να παω στα γενεθλια του.οπως καθε χρονο περιμενει να δωσω 100-150 ευρο για να καλεσει φιλους στο σπιτι του!περσι εδωσα 2000 γριβνα στο σουπερμαρκετ,πηγα σπιτι του,δεν αγγιξα τιποτα απο αυτα που αγορασα και εφυγα μετα απο 10 λεπτα.με παιρνει μετα ελα να σου γνωρισω μια.στο δρομο φερε ακομα λιγα ποτα!παραγγειλα πιτσες,ειχα φαγητα σπιτι και με με το ζορι να του φερω κοτοπουλο γριλ αυτου.εκεινη την μερα του μιλησα ασχημα,του πηρα κοτοπουλο και του ειπα ο κοσμος πεινα,εγω θα παιταξω αυτα που αγορασα και συ θες εχτρα.μετα εκανε πουστια που ηρθε ο διμιτρακις και τον εκλασα.εκανα λαθος που τον λυπηθηκα,δεν διορθωνεται,ουστ γυφτο.σπιτι σου να βραζεις πατατες καθε μερα.τοσο εκτιμηση εχουν,μηδεν.η τρελη ειναι η καλυτερη,με εβριζε προχτες,θυμωμενη οτι την εγραψα στον δρομο.μετα μου λεει θα παω αστυνομια να κανω δηλωση οτι δεν μπορω να σε διαγραψω και οτι με παρακολουθεις χαχαχα.κατι υξερα που δεν τις μιλισα,κοντα μενει και ισως την εβλεπε ο αντρασ της.μια μερα μου ειπε θα βαλω τους μπραβους του αντρα μου να σε δειρουν αν πλισιασεις στο σπιτι μου.το βραδι μου γραφει,γιατι δεν τηλεφωνεις και γραφεις,μην μου ξαναγραψεις χαχαχα.εχει κοπλεξ κατωτεροτητας,χτεσ που με εβρισε της ειπα η ανατροφη μου δεν μου επιτρεπει να βρισω.βρισε τους γυφτους,βρωμιαριδες εκει χαχαχα,μετα απο 30 χρονια αν υξερες πως σας βλεπω εδω,τα επαιξε χαχαχα.μετα της απειλες με αστυνομια της λεω,δεν ξερω πως σβηνω μυνηματα στο σκαυπ,απαντησε αμεσως να βοηθειση!δεν την παιρνω σοβαρα,ειναι η αμυνα της,παλια πηγαινα κατω απο το σπιτι της και φοβαται το ζωο τον αντρα της που την κτυπα.
Η Λευκορωσσια πιθανοτατα αναβαλετε γιατι τον Σεπτεβρη θελω να παω Νεα Υορκη.
  Το προβλημα με την Ουκρανια ειναι οτι οι Ουκρανοι ειναι γυφτοι σαν λαος και οτι ερχονται άθλιοι ξενοι.Και η κατασταση να μην ηταν τετοια θα προτιμουσα τη Λευκορωσσία γιατι δεν ειναι οι γκομενες τοσο γυφτισες και το κυριοτερο δεν εχει τους αθλιους αποτυχημενους ξένους.Η Ουκρανια ειναι γεματη φτωχομπινεδες που το παιζουν λεφταδες.
Γιατι το ντοκυμαντερ λεει οτι ειναι περισσοτερες οι  γυναικες απο τους  ανδρες ;
Αυτο ειναι ανεξηγητο.Τωρα με τον πολεμο που εχουν σκοτωθει μπορει και 10.000 αντρες και θα σκοτωθουνε κ'αλλοι η αναλογια θα γινει ακομα καλητερη.
 Αλλου ειναι το προβλημα εκει.Στην γυφτια τους.Μπορω να σου πω οτι δεν μου αρεσε καθολου και στους αθλιους ξενους ειδες της φωτογραφιες με τους Ελληνες της Μολδαβιας τι κακομοιρηδες ητανε  :2funny: Ειδες και της φωτο και το επιπεδο του Σινοχάρα και καποιον αλλων.Δυστηχως τετοια ατομα πηγαινουν εκει.Ευτυχως η Ρωσσια θελει βιζα και οι γκομενες εχουν εντελως αλλη νοοτροπια στις μεγαλες πολεις.Στα χωρια ειναι προσιτες αλλα λεφτα δεν σου ζητανε.
 Ενα αλλο που δεν μου αρεσε με της Ουκρανες ειναι η τσιγγουνια τους  :2funny: Και οι Ρωσσιδες ειναι τσιγγουνες αλλα οχι τόσο  :headbang:!
 Εχω αρκετες φιλες στη Ρωσσια Ιεροδουλες στο επαγγελμα δεν θυμαμαι οταν ειναι μαζι μου να σκεφτεται πόσα λεφτα θα ειχε βγαλει αν δουλευε :think: :think:.
 Το χαμηλο επιπεδο των Ουκρανων γυναικων φενεται και απο τι αντρες παιρνουν.Αν δεις τους Ελληνες που της παντρευονται ειναι κατι τελειωμενοι ολοι τους και κατι φουκαραδες.
  Αν προσεξες τη γκομενα στο 25:08  που πολυ καλα ειπες να δουμε λεει οτι θελουνε μονο να μας  :knockinb: μετα λεει αυτα που σας ειπα παραπανω οτι ερχονται τελειωμενοι ξενοι στην Ουκρανια και οι γυναικες επειδη δεν εχουνε αλλη λυση πηγαινουνε μαζι τους.Και κριμα για της Ουκρανες.Μηπως αυτο ειναι το επιπεδο των Ουκρανων?Μηπως γ'αυτους αξιζουν? :2funny:Υπαρχουν και αλλες φτωχες χωρες γιατι δεν πανε εκει ολοι αυτοι οι τελειωμενοι?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα,φιλε cool 11 νομιζω αδικα εγραψε ο δασκαλος 1000 σελιδες και συμπληρωσαμε οι υπολιποι.σκεφτου λιγο?γιατι οι πεινασμενοι και απελπισμενοι ολοι του κοσμου θα τρεξουν εκει που εχει περισευμα γυναικες ταχα χαχαχα.με πηρε ο δικοιτης μου απο το στρατο,μια μερα.το ξαναγραψα αλλα θα με αναγκασεις να σε μαλωσω και να γραφω τα ιδια.μου λεει χαρη θα παω κιεβο πρακτορεια γαμου,τι παιζει?πηγα λουγανσκ στο χειροτερο μερος της ουκρανιας τιποτα,μονο εκμεταλευση.του εξηγησα τι παιζει,νυφες,μεταφραστριες,γραματα σε ολους τα ιδια,δωρα,εστιατορια για το τιποτα,βαριεμαι να τα ξαναγραφω.δεν φευγει καμια,σπονσαρονται απο παντου,βιζιτες και μαλακες που τους στελουν λεφτα μαζι με ερωτικα ραβασακια χαχαχα.μου λεει 2 χρονια παρακολουθω αυτο το σαιτ,ιδιες δουλευουν,δεν εφυγε καμια χαχαχα,που να πανε με τα γεροντοπαλικαρα.εχεις δικαιο θα παω να γαμησω μονο μια και εκοπσα εισιτηριο.τα ιδια του ειπε και ο υποδικητης μας που εζησε ουκρανια,ρωσια,λευκωρωσια και εχει παει παντου,μιλα και την γλωσσα.ολοι μερα τις βλεπω οδησσο και θυμωνω.για αυτο εβαλα την μασκα του ζορο και εγινα εκδικητης!περνω πολλες τηλεφωνα που βρισκω απο το αντισκαμ,αλλα οταν τις μιλω απο κινητο η απο σκαυπ φοβουνται.τουσ λεω ειμαι πλουσιος,με μπραβους,ψαχνω μονιμη γκομενα να σπονσαρω,αλλα στοχο εχω να της γαμησω τσαμπα και να της τρομαξω με φιλους ταχα μπραβους χαχαχα.εκανα μια που την εστισε σε ενα ιταλο και χεστηκε.δεν την πιδιξα τελικα,δεν απαντα τα κινιτα και με εκλισε στο σκαυπ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε  cool 11,ποσο χρονο εισαι αν επιτρεπεται,καταλαβα οτι δεν θες να πας ουκρανια για σεξ αλλα ψαχνεις κατι να βρεις για σχεση πραγμα που ειναι δυσκολο για σενα να βρεις εδω της νορμαλ,καλες κοπελες.παλια ενας φιλος μου ελεγε εχεις καμια φιλη,του ελεγα ναι αλλα την πηδω,τις φιλες τους?και αυτες ελεγα χαχαχ.καλα τα αστεια για να γελαμε μιας και το σαιτ μιλαμε για πουτανες.περα απο την πλακα για μενα μαγκας δεν ειναι αυτος που γαμα πουτανες,αλλα αυτος που εχει μια και σωστη γυναικα διπλα του και εχει οικογενεια.αποψε ανοιξα και το σκορ στην κυπρο παρεπιπτωντος,καλυνηχτα σασ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
φιλε  cool 11,ποσο χρονο εισαι αν επιτρεπεται,καταλαβα οτι δεν θες να πας ουκρανια για σεξ αλλα ψαχνεις κατι να βρεις για σχεση πραγμα που ειναι δυσκολο για σενα να βρεις εδω της νορμαλ,καλες κοπελες.παλια ενας φιλος μου ελεγε εχεις καμια φιλη,του ελεγα ναι αλλα την πηδω,τις φιλες τους?και αυτες ελεγα χαχαχ.καλα τα αστεια για να γελαμε μιας και το σαιτ μιλαμε για πουτανες.περα απο την πλακα για μενα μαγκας δεν ειναι αυτος που γαμα πουτανες,αλλα αυτος που εχει μια και σωστη γυναικα διπλα του και εχει οικογενεια.αποψε ανοιξα και το σκορ στην κυπρο παρεπιπτωντος,καλυνηχτα σασ
ο cool11 ψαχνει εδω και 20 χρονια να κανει σχεση με μια κοπελα αλλοδαπη,αν μπορεις να βοηθησεις φιλε χαρυ θα σου ειμαστε υποχρεοι.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ρε τι τελειωμενοι καραγκιωζηδες πανε εκει, καλα δε ντρεπονται λιγακι οι Ουκρανες να πηγαινουν μαζι με αυτα τα κατακάθια του πλανητη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mονο ενας μου φανηκε νορμαλ ατομο, ολοι οι αλλοι παπουδες και μαλακες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο cool11 ψαχνει εδω και 20 χρονια να κανει σχεση με μια κοπελα αλλοδαπη,αν μπορεις να βοηθησεις φιλε χαρυ θα σου ειμαστε υποχρεοι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εχει καβουρια στην τσεπη  ή ειναι αδεια μονιμος  να το ξεχαση δεν θα βρη ουτε καλή ουτε κακή κοπελα....................(κανονας για ολες τις εθνικοτητες)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom