Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο κριστιανο ειναι παραδειγμα ρωσου σπονσορα.εχει μια 30 τελειωμενη που κανει το μοντελο και του τα τρωει χοντρα ενω αυτην οι ρωσοι την πηδουσαν 50-100 ευρο στα σαλουν χαχαχα.οι γυφτοι γαμανε τζαμπα,οσο ανεβενει το πορτοφολι τοσο πιο πολα θελουν.ναι τους τι λεω,δεν δεχομαι να γαμανε αυτοι οι γυφτοι χωρις να ξοδευουν και σε μας απαιτησεις και ιδιοτροπιες
EΓΡΑΨΕς!!!!!  :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αμεσως παντα ξερω τι παιζει,οπως οι μικρουλες τελευτεο βραδι,οταν εφυγε η μια καταλαβα η αλλη θελει χρημα,2000 για το ενοικιο.κιεβο πηγα σε σπιτι φιλης στην νταρνιτσα μετρο.μια κοπελα που νοικιαζε δωματιο στο σπιτι τις εγραψε σε χαρτι μην μιλησεις σε κανενα και το κινητο της.αργοτερα το βραδι βρεθηκαμε.απο εκει που εμοιαζε απλη κοπελιτσα με τα αθλιτικα,ηρθε ντυμενη σαν βιζιτα πολυτελειας.αμεσως σχηματισα τον αριθμο στο μετωπο της 1000 γριβνα.φαγαμε και λεει αν θες σεξ,1000 για το ενοικιο.το καλο εμεινε ολο το βραδι χαχαχα.την αλλη μερα πηγα στιν φιλη επισκεψη,αυτη επαιζε στο ιτερνετ κανα μαλακα εψαχνε.πηρα 2 κοτοπουλα γριλ και την καλεσα και αυτη με την 6 χρονη κορη της να φανε.η φιλη λεει οχι,της ειπα κυπρο δεν τρωμε και οι αλλοι βλεπουν.εδωσε η μαμα στην κορη κοτοπουλο και το μωρο δεν μασουσε και ελεγε δεν μπορω.λεει η μαμα βιζιτα δοκιμασε ειναι καλο,λεει το μωρο εγω μονο σουπες τρωω!!!
Η μαγκια δεν σου παει γιατι δεν φενεσαι για Бандит και δεν σε φοβουντε δεν χρειαζεται να κανεις το μαγκα για να μη σε πιανουν κορο'ι'δο.Ηταν ενας Ελληνας στο στυλ σου και ειχε μια γκομενα που ηταν 1,75 υψος και γεμάτη τον χα'ι'δευε και του ελεγε цыпленок  :2funny: αυτος της απαντουσε με μαγκια Иди на хуй блядь  :2funny:.Αν σε φοβοντουσαν δεν θα σου κανανε τα καψονια που ειδα αλλα και εσυ γραφεις οτι σου κανουνε. Οσο για το ντυσιμο πρεπει να βρεις ενα στυλ στο εχω πει 1000 φορες δεν εχει σημασια τι μαρκα ειναι κατι αν δεν ειναι ωραιο και δεν σου πηγαινει.Εγω εχω τη μπλουζα με τον τιγρη που αν προσεξες ηταν ιδιο χρωμα με της μποτες απο Ανακόντα ακομα και το τηλεφωνο μου ειχε την ιδια αποχρωση.Παντος οτι ειναι γυφτισες το ειδα κ'εγω.Και το οτι ζητανε λεφτα εχεις απολυτο δικιο.
 Ευτυχως η Ρωσσια ειναι καθαρη και δεν ερχονται  :shit: και τωρα οσο παει θα δυσκολευψει η βιζα  :2funny:!
 Σου λεω να ερθεις αλλα εσυ  :jerking:.Αν ερθεις εδω ειδηκα στο Νοβγκοροντ αν σε παω και θα  :knockinb: και δεν θα σου λενε μαλακιες για λεφτα.Αλλα εσυ φοβασαι το κατουριμα οπως καταλαβα  :2funny:.Αλλα δεν θα το γλυτωσεις η Πριγγηπισσα μου εχει ξετρελαθει και θελει παρα πολυ να σε κατουρισει  :).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα σπιτια που νοικιαζετε στην Οδησσο ή στην Μοσχα δεν ειναι επικινδυνα που πριν τα κλειδια τα ειχαν αλλοι ?
Σιγουρα υπαρχει αυτο ο κινδυνος συνηθως απο τον ιδιοκτητη.Ειχανε γινει τετοιες φασεις στην Κριμαια σε ενοικιαζομενα δωματια.Οχι αντικειμενα αξιας αλλα ειχαν χαθει χρηματα.Ειχε Π.Χ. 2000 και οταν γυριζε ηταν 1600-1700.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν πειραζουν ποτε εκει που μενω οδησσο,γιαννη οποτε θες θα σου κανονισω εκει που μενω.παντα πριν να ερθει διαμερισμα η σπιτονικοκυρα η θελει να παρει κατι παραδειγμα το πιστολακι μαλλιων που δεν το χρειαζομαι τηλεφωνα για να ερθει.δεν κανει μαλακιες γιατι ειμαι ο καλυτερος πελατης και δεν θα με χασει για μια μαλακια.το σκεφτηκα που ημουν στο νοβι ρινακ το παζαρι,φτιαχνουν κλιδια.αν καπειος ουκρανος παει 2 νυχτες και βγαλει αντικλιδη?αλλα τα διαμερισματα εκει ειναι ακριβα για τον μεσο ουκρανο.ετυχε στο κιεβο να μπουνε σε ενα γειτονα.ξερω αν ειναι η τυχη μας.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
το καλυτερο το ειπα σε εναν κυπριο που του γνωρισα τον σεφτσενκο στο κιεβο.λεει ρε η γυναικα του μοντελο αμερικλανα.του ειπα αν τον εβλεπε στο μετρο στο κιεβο θα γυριζε πανω του?θα τον εδιρνε αν της μιλουσε χαχαχα.ο ζιταν αν ηταν κτιστης θα ηταν αραβας,τωρα ειναι γαλλος ετσι παει το πραμα.καλυτερο απο το χρημα ειναι το πιο πολυ χρημα.πριν 5 χρονια γνωρισα μικρουλα στην οδυσσο και πηγαμε παραλια βραδι με την σαμπανια.τελικα δεν εκατσε η φαση και μαλωσαμε,λεω θα παρω ταξι και η μαλακισμενη με τα ποδια χαχαχα.παιρνει τηλεφωνο αυτη τον γκομενο,ηρθε ενα range rover και την πηρε!για τον cool 11 τα ειπαμε,οι καλες ειναι πιασμενες,εχουν κυκλο και δεν εχουν αναγγη κανενα τουριστα,τελοσ.αν θες πληρωμενο ναι ουκρανια.αν θες ερωτα,παλι πρεπει να τον πληρωσεις πιο χοντρα ουκρανια χαχαχα.σαν την ελλαδα,θες πουτανα στο δρομο 20,μποθρδελο 50,πουτανα μοντελο.τραγουδιστρια,ηθοπειο,ανεβαινουν οι τιμες.ολες εχουν επιχειρηματιες αυτες χαχαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το καλυτερο το ειπα σε εναν κυπριο που του γνωρισα τον σεφτσενκο στο κιεβο.λεει ρε η γυναικα του μοντελο αμερικλανα.του ειπα αν τον εβλεπε στο μετρο στο κιεβο θα γυριζε πανω του?θα τον εδιρνε αν της μιλουσε χαχαχα.ο ζιταν αν ηταν κτιστης θα ηταν αραβας,τωρα ειναι γαλλος ετσι παει το πραμα.καλυτερο απο το χρημα ειναι το πιο πολυ χρημα.πριν 5 χρονια γνωρισα μικρουλα στην οδυσσο και πηγαμε παραλια βραδι με την σαμπανια.τελικα δεν εκατσε η φαση και μαλωσαμε,λεω θα παρω ταξι και η μαλακισμενη με τα ποδια χαχαχα.παιρνει τηλεφωνο αυτη τον γκομενο,ηρθε ενα range rover και την πηρε!για τον cool 11 τα ειπαμε,οι καλες ειναι πιασμενες,εχουν κυκλο και δεν εχουν αναγγη κανενα τουριστα,τελοσ.αν θες πληρωμενο ναι ουκρανια.αν θες ερωτα,παλι πρεπει να τον πληρωσεις πιο χοντρα ουκρανια χαχαχα.σαν την ελλαδα,θες πουτανα στο δρομο 20,μποθρδελο 50,πουτανα μοντελο.τραγουδιστρια,ηθοπειο,ανεβαινουν οι τιμες.ολες εχουν επιχειρηματιες αυτες χαχαχα.
Kαλα Ελλαδα ειναι γελοιοι ολοι τους :2funny:Κοιτα εδω 34χρονη και τους επαιρνε 1000 Ευρω για να την  :knockinb:  :2funny:

Ευτυχως που η Ρωσσια θελει βιζα!Σκεψου να ερθουν εδω αυτοι που τα σκαγανε χοντρα στη γρια για να την  :knockinb:.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.466
Πόντοι
786
Τύπε Μήτσο αυτή τούς γαμούσε καί τούς έδερνε. Ήταν μαζοχιστικό νταλαβέρι. Ουκρανός μάλιστα είναι αυτός πού από τό πολύ ξύλο σάλταρε καί τήν έφαγε. Άρα όλοι χάλια. Νόμος προσφοράς καί ζήτησης καί τά "γούστα" ακόμα πιό ακριβά.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο προηγουμενος που εμενε δεν παιζει να εχει βγαλει αντικλειδι ? δικος μου μου ειπε οτι του ετυχε βραδυ να ανοιξει την πορτα καποιος .Μου εχουν πει οτι στα καλα εχουν και δευτερο κλειδι ή καρτα συναγερμου που αλλαζει καθε φορα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν μου ετυχε ακομα αλλα παντα ειμαι με την εννεια,δεν κοιαμαι ανετα.τι εγινε αυτου που ανοιξε η πορτα?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειδα στο ιτερνετ σε ρωσια διαμερισματα που εχει θυρορο.4 αναγκασαν την γυναικα να ανοιξη το διαμερισμα και οι 4 κτυπησαν με σφυρια τα κεφαλια αυτων που εμεναν και τους ληστεψαν.οδυσσο μπηκαν σε σπιτι τελευτεα και σκωτωσαν ζευγαρι για να παρουν πολυ λιγα.τα διαβαζω συνεχεια κοντακτε,η σποιτονυκοκυραμε καθυσηχαζει,λεει ποτε εγινε,δεν ακουσα,υσιχια και μαλακιες.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχω ακουσει πολλα .δεν ξερω αν ειναι αληθεια .Προσωπικα φοβαμαι τα διαμερισματα .Στην οδησσο μενω στο Ερμης .Σε εμενα ετυχε στο ξενοδοχειο τσερνομορετς διπλα στην αγορα ,να ανοιξει καποιος την πορτα το απογευμα και μολις με ειδε εφυγε .Μετα δεν μπορεσα να κοιμηθω και εβαζα καρεκλες στην πορτα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ρε γιαννη μπας και ηταν κανενας του ξενοδοχειου,καθαριστης.πετρουπολη μπηκε η καθαριστρια μεσα μεσημερι δεν καταλαβε οτι ειμουν μεσα και με βρηκε με το ποθλι στο χερι χαχαχα.εξαφανιστηκε και αφησε την πορτα ανοικτη χαχαχα,ευτυχως δεν την ξαναδα ντραπηκα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μου εκαναν πουστιες τωρα και δεν μπορω σεμπτεβριο να παω ουκρανια,θα παω μαλλον 1-2 οκτωβρη,πραιπει να παω και στρατο μεσα οκτωβρη 2-3 ωρες.παρα να κανω χαρτια οτι λυπω καλθτερα να παω 2 ωρες.γιαννη στειλε μου πμ αν θα εισαι οδησσο τοτε.αν παιξει το αποελ πετρουπολη η κιεβο,μοσχα,παλι θα παω μαλλον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειδα στο ιτερνετ σε ρωσια διαμερισματα που εχει θυρορο.4 αναγκασαν την γυναικα να ανοιξη το διαμερισμα και οι 4 κτυπησαν με σφυρια τα κεφαλια αυτων που εμεναν και τους ληστεψαν.οδυσσο μπηκαν σε σπιτι τελευτεα και σκωτωσαν ζευγαρι για να παρουν πολυ λιγα.τα διαβαζω συνεχεια κοντακτε,η σποιτονυκοκυραμε καθυσηχαζει,λεει ποτε εγινε,δεν ακουσα,υσιχια και μαλακιες.
Kαλα και ο θυρορος απο που ειχε κλειδια απο τα διαμερισματα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μου εκαναν πουστιες τωρα και δεν μπορω σεμπτεβριο να παω ουκρανια,θα παω μαλλον 1-2 οκτωβρη,πραιπει να παω και στρατο μεσα οκτωβρη 2-3 ωρες.παρα να κανω χαρτια οτι λυπω καλθτερα να παω 2 ωρες.γιαννη στειλε μου πμ αν θα εισαι οδησσο τοτε.αν παιξει το αποελ πετρουπολη η κιεβο,μοσχα,παλι θα παω μαλλον

Λυσε την απορια ειναι ΤΟ ΑΠΟΕΛ ή Ο ΑΠΟΕΛ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kαλα και ο θυρορος απο που ειχε κλειδια απο τα διαμερισματα?

Πρέπει να έπαθες πολιτισμικό σοκ με τα ζώα που είδες,όταν είχες έρθει Ελλαδιστάν...μιλάμε για πυρφόρους... :S

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμιτρακι στο ytupe το ειδα αυτα με τα σφυρια,ειχε αντικλειδια η γρια θυρορος.ειναι το αποελ.αθλητικοσ,ποδοσφαιρικος ,ομιλοσ.ελληνων,λευκωσιασ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom