Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο διμητρακις αρεσκεται να λεει γλυκαδες,νιαουριζει και τους λεει θα σε γλιψω τρυφερα χαχαχα,με τον διμητρακι δεν εκανα τοτε καμακι που ηρθε γιατι ειχα γκομενες τις διδιμες.δεν με παιρνουν ποτε μαλακα και παντα τις προειδοπειο να μην κανουν μαλακιες γιατι εχω δει πολλες φορες το εργο.περσι μια 19 πουλουσε αγαπες.με αποχαιρετησε γιατι σε 4 ωρες εφευγα και τιςπηρα ταξι ταχα να παει σπιτι γιατι δουλεθει το πρωι.οταν μπηκε στο ταξι κατι ειπε στον οδηγο.διαβασα την σκεψη της,του ειπε παρμε πισω στο κλαμπ να βρω τον μπαρμαν,ο μαλακας κερνουσε κοκτειλ και αυτη επαιρνε φιλιες με ενα κακασχημο μπαρμαν που την νυχτα πριν φιλιοταν με ενα αντρα,ταχα μπαισεξουαλ.πηγα 5 λεπτα με τα ποδια πισω στο κλαμπ,νασου η κυρια με το ταξι περιμενε χαχαχα.οταν με ειδε να ανοιγω την πορτα επατηε συγγοπη.της ειπα σου ειπα ερχομαι 27-28 χρονια και νομιζεις μπορεις να με γελασεις?φερε πισω τα λεφτα για το ταξι και βρηκα και τον πουστη κατω στο κλαμπακι που εκλινε.εγω δεν φταιω ελεγε,αυτη ηθελε βολτα.του ειπα εχω πτηση,αλλο μηνα θα ερθω με το πιστολι να σας βρω,δεν παιζουν με ελληνα χαχαχ,χεστηκαν.τον επομενο μηνα πηγαμε με τον θεοδωρο ενα ελληνα στο μαγαζι που ηταν η μικρη.μολις με ειδε ετρεξε εφυγε,περιμενα 10 λεπτα δεν γθρισε και εφυγε.πηγα και στον πουστη 3 μερες δεν δουλευε χαχαχ.
1

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μας εχουν για μαλακες για αυτο παιρνουν το μαθημα τους.εκδικουμαι για ολους που τους ξεγελουν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειπαμαι παιχτουρα μου καμακι εκανα σε ενα παρκακι στο παρκο  διπλα απο το μπελινι.εκει το βραδι η βιζιτες ειναι,η αφραγες και περιμενουν γυφτους  παρεα στα παγγακια,δεν ειναι καλης πειοτητας κοπελες.αν υμουν στην οπερα η σε μια συναυλια θα υμουν ευγενικος και καλοτροπος.αυτες αυτης της κλασης δεν τους κανει κατι καλυτερο!αυτο που ελεγε ο ιωσηφ για το dna των γυφτων.με τους ξενους μονο με χρημα γαμιουνται

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δυστηχως παιδια δεν μπορουσα να παιξω στα καφε με τις καλες κοπελες,δεν ειθελ γνωριμιες.περιμενα την τρελη μου να ερθει απο διακοπες και ασε που με ελεχε απο το σκαυπ,κοντακτε καθε λιγο αν ειμαι σπιτι.λογο ερωτα δυστηχος επρεπε να παιξω με κατωτατη κατηγορια.ασε που δεν βαζω καμια στο κοντακτε φιλη και εκανα διαγραφη σε ολες γιατι ζηλευει το αισθημα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τα μονα καφε που εχει νορμαλ κοπελες ειναι το λβοσκι καφε,με σπιτισιες σοκολατες ντιριμπασοσκαγια καιτελος της ντιριπασοσκαγιας το τραβελ καφε,οραια γλυκα 3-5 ευρο,λιγος κοσμος.στα αλλα κατι βιζιτες πανε

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οχι με αυτην την σημασια.απλα αν δεν τις ξερεις ποσο ηλιθιες ειναι το παραπαιζουν εξυπνες.μου ετυχε να κανω οτι μονο αγγλικα,μου λεει μιλασ αγγλικα,ναι.οταν τις μιλησα αγγλικα δεν υξερε,απλα πξγε να κανει εξυπναδα y speak english ναα δειξει πωε ξερει.πριν 10 χρονια μια αβρακωτη απο μολδαβια στην κυπρο πηγαμε να φαμε.λεει θελω στεκι νταιανα,με τα λεφτα των αλλων τα ακριβοτερα.λεει το γκαρσονι δεν εχει. τωρα!ντραπηκα εγω,λεω συγνωμη φερ της μια μεριδα καλαμαρι χαχαχα.μολδαβια να ετρωγε καμια πατατα χαχαχ.οταν πας τωσα χρονια,τους βλεπω οπως και τοτε απλα,τους υποτιμω ακομα και αυτους που εχουν λεφτα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν βριζω ποτε και ειμαι ευγενικος,χουβαρτασ με τους φιλους.απλα ο χωρος που εκανα καμακι οδυσσο μονο αθλιες που περιμεναν αθλιους ειχε.αρκαδια δεν καταιβαινω ποτε.πηγαμε με 2 ελληνες δελφιναριο το βραδι.υταν σκοτεινα,δρομοι δεν χωρανε τα αυτοκινητα και μαλακια ενω αυτοι το εχουν για χαι με την αρκαδια.οι ελληνες γελανε.φιλοι που υρθανε απο οδυσσο κυπρο μου ειπαν περσι,ειμαστε χωριο,δεν εχουμε τιποτα μπροστα σας,ουτε νυχτερινη ζωη μπορουμαι να συναγωνιστουμαι.οδυσσο εκτος σεξοτουρισμο δεν εχει λογο να ερθει καπειος.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οι 2 μικρουλες που γνωρισα ηταν απο το κατοβσκ,η μια μια εβδομαδα πριν εμφανιστηκε κανεις δεν την υξερε ενω η αλλη που ηθελε τα 2000 μαλλον καπεος την φιλοξενουσε.φενεται ειμαι ο πρωτος ξενος που γνωρισαν μιας και νεες πρωτη φορα οδησσο,ειχαν ακουσει ποσο μαλακες ειναι οι ξενοι αλλα δυστηχως ειχαν πικρη εμπειρια μαζι μου.ναι πριν 10-15 χρονια το ειπα πολλες φορες με επαιρναν κοροιδο μεχρι που εγινα σαν αυτους.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
τους ελεγα τι χρειαζεσαι ενα αφραγκο αλυτη με κοντα παντελονακια και παντοφλες?μετα εμφανιζονταν. οι γκομενοι οπως τους περιγραφα και γελουσα τι ηλιθιες ειναι.Μαζι μας μονο μαδημα,αρπακτικα,αλλα απο αυτους απο τον μη εχωντα τι να παρεις.Ακομα και ουκρανοι που δεν σου γεμιζουν το ματι εμφανισιακα αυτες τους παρακαλανε και κλαινε στον δρομο ενω με τους ξενους τους εχουμ μαλακες.
Δυστηχως φιλε ειναι ετσι οπως τα λες, τα εχω δει και εγω προσωπικα.
Με την λογικη δεν εξηγηται αυτο, πρεπει να ειναι το γονιδιο του γυφτοτσομπανη που λεγαν και καποιοι αλλοι συναγωνιστες,εκτος και αν εξηγηται κοινωνικο-πολιτισμικα.
Παρα ταυτα με τις Ουκρανες κυριως, πρεπει να πεφτει ξυλο με την πρωτη μαλακια που κανει (καθως ειναι ζωα βαθια μεσα τους), διαφορετικα μας περνουν για δυτικο-μαλακουλιδες, με τις οποιες συνεπειες εχει αυτο.

Τεσπα,καποια στιγμη οπως ολα δειχνουν ο Βλαδυμιρος θα κανει εθνοκαθαρση εκει (o θεος να τον ευλογεί), και δε θα εχουν πλεουν γυφτοτσομπανους να σουλατσαρουν  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κατι που λεω συχνα σε φιλους  ειναι οτι αν παω ουκρανια με τον κριστιανο ροναλτο και τον μπραντ πιτ που ειναι διασημοι και ομορφοπαιδα θα γαμησω εγω με 500 γριβνα ενω αυτοι που ειναι ομορφοτεροι θα γαμησουν μονο με 200,000 ευρο χαχαχα.αυτο ειναι η διαφορα του κοινωνικου στατους.ο κριστιανο ειναι παραδειγμα ρωσου σπονσορα.εχει μια 30 τελειωμενη που κανει το μοντελο και του τα τρωει χοντρα ενω αυτην οι ρωσοι την πηδουσαν 50-100 ευρο στα σαλουν χαχαχα.οι γυφτοι γαμανε τζαμπα,οσο ανεβενει το πορτοφολι τοσο πιο πολα θελουν.ναι τους τι λεω,δεν δεχομαι να γαμανε αυτοι οι γυφτοι χωρις να ξοδευουν και σε μας απαιτησεις και ιδιοτροπιες.στον γιαννη τον φιλο μοθ μια τρελη του ειπε για να ειμαι μαζι σου σπιτι και αυτοκινητο να μου αγορασεις οδυσσο χαχαχα.αυτην την τρελη την γαμανε με μια βοτκα και 2 χαστουκια εδω χαχαχα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κατι που λεω συχνα σε φιλους  ειναι οτι αν παω ουκρανια με τον κριστιανο ροναλτο και τον μπραντ πιτ που ειναι διασημοι και ομορφοπαιδα θα γαμησω εγω με 500 γριβνα ενω αυτοι που ειναι ομορφοτεροι θα γαμησουν μονο με 200,000 ευρο χαχαχα.αυτο ειναι η διαφορα του κοινωνικου στατους.ο κριστιανο ειναι παραδειγμα ρωσου σπονσορα.εχει μια 30 τελειωμενη που κανει το μοντελο και του τα τρωει χοντρα ενω αυτην οι ρωσοι την πηδουσαν 50-100 ευρο στα σαλουν χαχαχα.οι γυφτοι γαμανε τζαμπα,οσο ανεβενει το πορτοφολι τοσο πιο πολα θελουν.ναι τους τι λεω,δεν δεχομαι να γαμανε αυτοι οι γυφτοι χωρις να ξοδευουν και σε μας απαιτησεις και ιδιοτροπιες.στον γιαννη τον φιλο μοθ μια τρελη του ειπε για να ειμαι μαζι σου σπιτι και αυτοκινητο να μου αγορασεις οδυσσο χαχαχα.[size=10pt]αυτην την τρελη την γαμανε με μια βοτκα και 2 χαστουκια εδω χαχαχα.[/size]

:kissass: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οσοι επιδοξοι εραστες-γαμπροί καταλαβουν αντιληφθουν  τι λες θα κερδισουν πολά.......!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειδα καμια 30 αμερικανους,αγγλους εδω,50-60 να κυκλοφορανε με κοπελες και μεταφραστιες απο τα πρακτορια γαμου.ειδα ενα μεθησμενο να περνα και να λεει στα αγγλικα θελω να σας γαμησω και της δυο χαχαχα,αυτοι ειναι οι ξενοι που ερχονται πλεον.εχει πολλους αραβες,τουρκους,μενουν χρονια εδω.χαθηκαν οι τουρκοι φοιτητες τωρα το καλοκαιρι,μονο αραβες,τουρκους 50 χρονων που ειναι χρονια εβλεπα.μου ειπε μια αθλια ουκρανοελληνιδα που ειναι παντρεμενη με τουρκο ποσο ντρεπεται.αυτος ειναι απο ενα αθλιο μερος,γυφια που στα σπιτια εχει κοτες.καθεται με τους φιλους του στον δρομο σαν γυφτοι και οταν ακουει για ελληνας κοκινιζει και νευριαζει,μαζι μου δεν ηταν ετσι εκανε τον καλο.της ειπε να πηγαινουν στην ντιριπασοσκαγια που ολοι ειναι στα ρεστοραν,καφε,να βαζουνε τραπεζομαντηλο στον δρομο να καθονται εκει να τρωνε χαμω χαχαχα.το βραδι λεει βαζει κατι σαν καλσον γυναικιο ετσι ντθνονται οι τουρκογυφτοι.καλα και αυτη μονο τουρκο θα ευρισκε.μου ειπε θα ερθω με μια φιλη για καφε,νομιζα θα μου γνωρισει κατι καλο.υρθε με μια χοντρη 50 χαχαχ.οι κυπριοι μου ειπανε δεν καθομαστε με αυτα τα τερατα.χαθηκα στα 20 λεπτα με δικαιολογιες.το καταλαβαν και δεν με ξαναενοχλησαν.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αμεσως παντα ξερω τι παιζει,οπως οι μικρουλες τελευτεο βραδι,οταν εφυγε η μια καταλαβα η αλλη θελει χρημα,2000 για το ενοικιο.κιεβο πηγα σε σπιτι φιλης στην νταρνιτσα μετρο.μια κοπελα που νοικιαζε δωματιο στο σπιτι τις εγραψε σε χαρτι μην μιλησεις σε κανενα και το κινητο της.αργοτερα το βραδι βρεθηκαμε.απο εκει που εμοιαζε απλη κοπελιτσα με τα αθλιτικα,ηρθε ντυμενη σαν βιζιτα πολυτελειας.αμεσως σχηματισα τον αριθμο στο μετωπο της 1000 γριβνα.φαγαμε και λεει αν θες σεξ,1000 για το ενοικιο.το καλο εμεινε ολο το βραδι χαχαχα.την αλλη μερα πηγα στιν φιλη επισκεψη,αυτη επαιζε στο ιτερνετ κανα μαλακα εψαχνε.πηρα 2 κοτοπουλα γριλ και την καλεσα και αυτη με την 6 χρονη κορη της να φανε.η φιλη λεει οχι,της ειπα κυπρο δεν τρωμε και οι αλλοι βλεπουν.εδωσε η μαμα στην κορη κοτοπουλο και το μωρο δεν μασουσε και ελεγε δεν μπορω.λεει η μαμα βιζιτα δοκιμασε ειναι καλο,λεει το μωρο εγω μονο σουπες τρωω!!!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τα σπιτια που νοικιαζετε στην Οδησσο ή στην Μοσχα δεν ειναι επικινδυνα που πριν τα κλειδια τα ειχαν αλλοι ?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
ειπαμαι παιχτουρα μου καμακι εκανα σε ενα παρκακι στο παρκο  διπλα απο το μπελινι.εκει το βραδι η βιζιτες ειναι,η αφραγες και περιμενουν γυφτους  παρεα στα παγγακια,δεν ειναι καλης πειοτητας κοπελες.

οι καλες κοπελες δεν πανε εκει.

Τελικα που μπορει να βρει κανεις, καλης ποιοτητας κοπελες;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τελικα που μπορει να βρει κανεις, καλης ποιοτητας κοπελες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο χωριο σου ;;;;;;το σκεφτηκες;;;; 
Ρε φιλε στα Μπουρδελα εισαι εδω  θελουμε καριολες να τα παιρνουν επι χρημασι ή και με κανενα δωρακι δεν ψαχνουμε για καλες κοπελες .........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η παρακατω φωτο αντιπροσωπευει ακομα και τις ποιο ιδανικες γυναικες του κυκλου σας ακομη και του στενου σας κυκλου  .... εεεεεε ας μην διαβαζω παπαριες σας παρακαλω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• atm.JPG
    atm.JPG
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:kissass: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οσοι επιδοξοι εραστες-γαμπροί καταλαβουν αντιληφθουν  τι λες θα κερδισουν πολά.......!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χρονια τα λεμε αυτα ρε τυπε . Αλλα τον πυρφορο και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom