ο διμητρακις αρεσκεται να λεει γλυκαδες,νιαουριζει και τους λεει θα σε γλιψω τρυφερα χαχαχα,με τον διμητρακι δεν εκανα τοτε καμακι που ηρθε γιατι ειχα γκομενες τις διδιμες.δεν με παιρνουν ποτε μαλακα και παντα τις προειδοπειο να μην κανουν μαλακιες γιατι εχω δει πολλες φορες το εργο.περσι μια 19 πουλουσε αγαπες.με αποχαιρετησε γιατι σε 4 ωρες εφευγα και τιςπηρα ταξι ταχα να παει σπιτι γιατι δουλεθει το πρωι.οταν μπηκε στο ταξι κατι ειπε στον οδηγο.διαβασα την σκεψη της,του ειπε παρμε πισω στο κλαμπ να βρω τον μπαρμαν,ο μαλακας κερνουσε κοκτειλ και αυτη επαιρνε φιλιες με ενα κακασχημο μπαρμαν που την νυχτα πριν φιλιοταν με ενα αντρα,ταχα μπαισεξουαλ.πηγα 5 λεπτα με τα ποδια πισω στο κλαμπ,νασου η κυρια με το ταξι περιμενε χαχαχα.οταν με ειδε να ανοιγω την πορτα επατηε συγγοπη.της ειπα σου ειπα ερχομαι 27-28 χρονια και νομιζεις μπορεις να με γελασεις?φερε πισω τα λεφτα για το ταξι και βρηκα και τον πουστη κατω στο κλαμπακι που εκλινε.εγω δεν φταιω ελεγε,αυτη ηθελε βολτα.του ειπα εχω πτηση,αλλο μηνα θα ερθω με το πιστολι να σας βρω,δεν παιζουν με ελληνα χαχαχ,χεστηκαν.τον επομενο μηνα πηγαμε με τον θεοδωρο ενα ελληνα στο μαγαζι που ηταν η μικρη.μολις με ειδε ετρεξε εφυγε,περιμενα 10 λεπτα δεν γθρισε και εφυγε.πηγα και στον πουστη 3 μερες δεν δουλευε χαχαχ.
1
1