Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τελικα τιποτα δεν εχει υσηχια παλη.πηγα μια βολτα εκανα γνωριμια με μια κοπελα το στιλ μου απο χαρκοβ 22-23 και πηρα και τηλεφωνο απο μια κοπελα 30-33 που πουλουσε σουβενιρ χαχαχα.την μικρη απο το χαρκοβ δεν της ζητησα νουμερο θα κανει βολτες συνεχεια εδω γυρω της ειπα δεν χρειαζομαι νουμερο ειμαι ο βασιλιας της πολης και θα σε βρω ειπα χαχαχ.πηγα θαλλασα να δω τι παιζει,αηδια στην και λανζερον παραλια.βρωμικη θαλασσα και αν δειτε σε τι πατανε για να μπουνε μεσα η που ξαπλωνουν δεν θα πιστευεται.λεω ασε ξεχασε το μπανιο πηγες στην κυπρο μπανιο πριν 25 χρονια θα αντεξεις ακομα λιγο να κολυμπησεις χαχαχ.η μαλακισμενη που γνωρισα μακτονατς μιλησαμε χτες 5 απογευμα  ειπαι θα βρεθουμε αργοτερα ειμαι πλαζ.η ωρα 8 λεει αυριο,δεν κυνηγησα αλλη γιατι με εκανε σιγουρο και νευριασα.φυσικα της ειπα να μεινεις με τους ασχημους,αφραγους φιλους στο στο παρκ σεφτενκο που ειναι οραια ντυμενοι 20 ωρες στο παρκο με τα σορτς και της παντοφλες χαχαχ.ακυρο ουτε ασχοληθηκα και αν παρει θα την κλασω.αργοτερα το βραδι φευγοντας απο το γεωργιανο που τρωω εκανα την βολτα μου 12 το βραδι στο μακτοναλτς και στο παρκο λιγο παραπερα.βρικα 2 μικρουλες 20 χρονο και της πηρα στο τοπ σαντουιτσ να δοκιμασουν σουσι.τα εχουμε και αυτα εδω,ολες θελουν σουσι,με τους παντοφλαδες που γνωρισουν στα παρκα και στην παραλια σηγουρα υα εμεναν με την απορεια τι γευση εχει.αμεσως καταλαβα πρωτη φορα τρωγανε σουσι χαχαχα,200 γριβνα εδωσα 12 ευρο.μου ειπανε εχουν γκομενους,θελουμε παρεα μονο,ναι ειπα οκ,εδωσαν τηλεφωνα και με εβαλαν στους φιλους κοντακτε.πηρα την μικρι που γουσταρε καταλαβα και της λεω σημερα το πρωι παμε μονοι περιπατο χωρις την φιλη σου γιατι ανυσηχουσε μην μαθει τιποτα το αγορι της.αρνηθηκε και ειπε την περιμενει αυτος παραλια,αμεσως της εκανα ντιλιτ.θα παω τωρα μια βολτα να βρω την μικρη απο το χαρκοβ ενω η σουβενιρ ειναι πανευκολος στοχος.μεχρι το βραδι ισως με παρει και μια αλλη σιγουρη που ειναι εξοχηκο τωρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τελικα τιποτα δεν εχει υσηχια παλη.πηγα μια βολτα εκανα γνωριμια με μια κοπελα το στιλ μου απο χαρκοβ 22-23 και πηρα και τηλεφωνο απο μια κοπελα 30-33 που πουλουσε σουβενιρ χαχαχα.την μικρη απο το χαρκοβ δεν της ζητησα νουμερο θα κανει βολτες συνεχεια εδω γυρω της ειπα δεν χρειαζομαι νουμερο ειμαι ο βασιλιας της πολης και θα σε βρω ειπα χαχαχ.πηγα θαλλασα να δω τι παιζει,αηδια στην και λανζερον παραλια.βρωμικη θαλασσα και αν δειτε σε τι πατανε για να μπουνε μεσα η που ξαπλωνουν δεν θα πιστευεται.λεω ασε ξεχασε το μπανιο πηγες στην κυπρο μπανιο πριν 25 χρονια θα αντεξεις ακομα λιγο να κολυμπησεις χαχαχ.η μαλακισμενη που γνωρισα μακτονατς μιλησαμε χτες 5 απογευμα  ειπαι θα βρεθουμε αργοτερα ειμαι πλαζ.η ωρα 8 λεει αυριο,δεν κυνηγησα αλλη γιατι με εκανε σιγουρο και νευριασα.φυσικα της ειπα να μεινεις με τους ασχημους,αφραγους φιλους στο στο παρκ σεφτενκο που ειναι οραια ντυμενοι 20 ωρες στο παρκο με τα σορτς και της παντοφλες χαχαχ.ακυρο ουτε ασχοληθηκα και αν παρει θα την κλασω.αργοτερα το βραδι φευγοντας απο το γεωργιανο που τρωω εκανα την βολτα μου 12 το βραδι στο μακτοναλτς και στο παρκο λιγο παραπερα.βρικα 2 μικρουλες 20 χρονο και της πηρα στο τοπ σαντουιτσ να δοκιμασουν σουσι.τα εχουμε και αυτα εδω,ολες θελουν σουσι,με τους παντοφλαδες που γνωρισουν στα παρκα και στην παραλια σηγουρα υα εμεναν με την απορεια τι γευση εχει.αμεσως καταλαβα πρωτη φορα τρωγανε σουσι χαχαχα,200 γριβνα εδωσα 12 ευρο.μου ειπανε εχουν γκομενους,θελουμε παρεα μονο,ναι ειπα οκ,εδωσαν τηλεφωνα και με εβαλαν στους φιλους κοντακτε.πηρα την μικρι που γουσταρε καταλαβα και της λεω σημερα το πρωι παμε μονοι περιπατο χωρις την φιλη σου γιατι ανυσηχουσε μην μαθει τιποτα το αγορι της.αρνηθηκε και ειπε την περιμενει αυτος παραλια,αμεσως της εκανα ντιλιτ.θα παω τωρα μια βολτα να βρω την μικρη απο το χαρκοβ ενω η σουβενιρ ειναι πανευκολος στοχος.μεχρι το βραδι ισως με παρει και μια αλλη σιγουρη που ειναι εξοχηκο τωρα.
Εύγε παιδι μου  :)πολυ ωραια περνάς :).Μου θυμισες την Αγια Πετρουπολη τα ετη 1994-1995 καπως ετσι ηταν τότε εδω  :) ισως ακομα πιο απλα ερχοντουσαν σπιτι μου για να παιξουν το Δελφίνι στο Sega  :2funny: ουτε Σούσι ουτε αμαξι χρειαζοταν να εχεις τοτε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τελικα η κοπελα του σουβενιρ δεν μπορουσε αλλα η ωρα 12 που εφευγα απο σπιτι του φιλου εδωσα σε μια γκαρσονα απο ενα καφε που την βλεπω και τρελενομαι 18.τωρα κοι μαται σπιτι μου χαχαχα,πως  την διωχνω τηλεφωνησε η τρελη δευτερα ερχεται απο σεβαστουπολη.την ειδα 500 μετρα την κοπελα και ετρεξα να την προλαβο την πηρα σουσι και μετα σπιτι.αυριο δεν δουλευει θα παμε πισινα.το καλο δουλευει μεχρι 11 βραδι και δεν θα εχω προβλημα με την τρελη.μια και εφαγα στο γιαπονεζικο σαγιοναρα και καληνυχτα.δεν μπορεσα να απαντησω στον τακη σκαυπ,3 το πρωι γυρισα,διμητρακι αυριο παρε σκαυπ μερα να δεις την μικρουλα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η μικρουλα μου ειπε χιλιες μαλακιες για να φυγει,την ειδα σημερα στο μακτοναντσ δεν με ηξερε και δεν πλισιαζοταν.αργοτερα την ειδα με 2 μαλακες της κλασης της,ενα αθλιο ουκρανο με κοντα και παντοφλες και αγγαλιες με ενα τατζικισταν!ουστ!α ρε δασκαλε ιωσιφ το dna των γυφτων.καπεια φαση αυτη το βραδι μετα το σουσι πηγαμε βολτα στην οπερα,σκοτεινα δεν ειχε κοσμο.εχω οπως παντα πονηρος ειχα ενοια,οπειος πλισιαζε εφευγα προς το φως και την αφηνα στο παγκακι κανωντας οτι τηλεφωνο.απο μακρια ειδα 2 περιεργους,αυτη εντωμεταξυ επαιζε με ενα φαναρακι καταλαβα κανει καπου σημα,που να ηξερε που επεσε.της ειπα φυγαμε,δεν ηθελε,της ειπα πρεπει να σου πω κατι επειγον και την τραβησα λιγο βιαια.της ειπα η 2 μας ακολουθουν σε περνω πιο κατω στον φωτισμο γιατι νομιζω ειναι γνωστοι σου,απλα εδω που σε εφερα μακρια απο τα χοτελ και τα κυβερνητικα κτιρια ο λογος ειναι οτι δεν παιρνουν γυρω οι καμερες ασφαλειες και μολις αυτοι πλισιασουν θα τους πηροβολησω με πιστολι μπρελοκ που εχει 2 σφαιρες και θα γλυτωσω απο αστυνομια,το εκανα πολλες φορες χαχαχα,σε κλασματα δευτερολεπτου το μυαλο που παιρνει στροφες ενω καπειος απειρος θα κατεληγε σαν τον δασκαλο.οταν απομακρυνθηκαμε και πηγαμε πιο κατω μου λεει ενα λεπτο.πηγε στους βλακες που ακολοθουσαν και φιλησε τον ουζπεκο,τατζικισταν φιλο της στο μαγουλο και τον αλλο γυφτο που ειδα σημερα.μου ειπε ειναι ο πρωην μου,δεν μιλαμε απλα χαιρετηθηκαμε.εφυγαν σε αλλη κατευθηνση αλλα κοιταζα πισω μηπως δουν που μενω.μετα ειπα στην κοπελα νομιζεις ειμαι βλακασ,της ειπα θα τους σκωτωνα,οτι ειμαι υποβρηχιος καταστροφεας και υπηρετησα το 1999 εθελοντης στην σερβια!χαχαχα.το πρωι αυτη μου εδωσε 2 νουμερα ειναι κλιστα και ηθελε τον κοδικο της πορτας χαχαχα.της ειπα τηλεφωνα να σου ανοιξω.το περιεργο δεν κρατουσε κινητο πανω της,πως βρεθηκαν οι αλλοι στην οπερα.ειχαμε παει,καφε,σουσι,βολτα διαφορετικους τοπους αυτο με παραξενεψε

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχει πραβι σεκτορ και μαλακες με ουκρανικες στολες που γραφουν αμυνα οδυσσου.κυκλοφορανε με σημαιες κανενασ δεν λεει κατι.επλεπα το σαβατο τον ενα μμε την παραλαγη μου λεει εχεις ερωτηση?του ειπα αγγλικα δεν καταλαβα και ειπε συγνωμη.ο φιλος αζερβαιζαν απο μακρια του φωναζα ελληνικα,καταλαβε αμεσως και μιλουσε ελληνικα μαζι μου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
με πηρε η ηλιθια σπιτονυκοκυρα του γριγορακι να μου πει οτι ειναι με 2 αλλα μπαζα φιλες της.μονη της να ερθει εκανε δικαιολογιες.ελα λει φερε 2 κιλα γαριδες για μπιρα 20 ευρο,κατι αλλο ψαρι 10  ευρο και 6 μπουκαλες κρασι 40 ευρο.της ειπα δεχομαι επισκεψεις μονο σπιτι απο αυτην δεν θελω παρεα.θελουν μαλακα να πληρωσει μονο τα ποτα τους και μετα θα πανε να φυγουν,δουλευουν πρωι,ηθελαν να παω γρηγορα.δεν εχω δυναμη,σημερα σπιτι γρηγορα.θα παω μια βολτα μεχρι 12 και τελος,κανει η τρελη παραπονα οτι ολο κυκλοφορω μεχρι αργα εστιατορια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η μικρουλα μου ειπε χιλιες μαλακιες για να φυγει,την ειδα σημερα στο μακτοναντσ δεν με ηξερε και δεν πλισιαζοταν.αργοτερα την ειδα με 2 μαλακες της κλασης της,ενα αθλιο ουκρανο με κοντα και παντοφλες και αγγαλιες με ενα τατζικισταν!ουστ!α ρε δασκαλε ιωσιφ το dna των γυφτων.καπεια φαση αυτη το βραδι μετα το σουσι πηγαμε βολτα στην οπερα,σκοτεινα δεν ειχε κοσμο.εχω οπως παντα πονηρος ειχα ενοια,οπειος πλισιαζε εφευγα προς το φως και την αφηνα στο παγκακι κανωντας οτι τηλεφωνο.απο μακρια ειδα 2 περιεργους,αυτη εντωμεταξυ επαιζε με ενα φαναρακι καταλαβα κανει καπου σημα,που να ηξερε που επεσε.της ειπα φυγαμε,δεν ηθελε,της ειπα πρεπει να σου πω κατι επειγον και την τραβησα λιγο βιαια.της ειπα η 2 μας ακολουθουν σε περνω πιο κατω στον φωτισμο γιατι νομιζω ειναι γνωστοι σου,απλα εδω που σε εφερα μακρια απο τα χοτελ και τα κυβερνητικα κτιρια ο λογος ειναι οτι δεν παιρνουν γυρω οι καμερες ασφαλειες και μολις αυτοι πλισιασουν θα τους πηροβολησω με πιστολι μπρελοκ που εχει 2 σφαιρες και θα γλυτωσω απο αστυνομια,το εκανα πολλες φορες χαχαχα,σε κλασματα δευτερολεπτου το μυαλο που παιρνει στροφες ενω καπειος απειρος θα κατεληγε σαν τον δασκαλο.οταν απομακρυνθηκαμε και πηγαμε πιο κατω μου λεει ενα λεπτο.πηγε στους βλακες που ακολοθουσαν και φιλησε τον ουζπεκο,τατζικισταν φιλο της στο μαγουλο και τον αλλο γυφτο που ειδα σημερα.μου ειπε ειναι ο πρωην μου,δεν μιλαμε απλα χαιρετηθηκαμε.εφυγαν σε αλλη κατευθηνση αλλα κοιταζα πισω μηπως δουν που μενω.μετα ειπα στην κοπελα νομιζεις ειμαι βλακασ,της ειπα θα τους σκωτωνα,οτι ειμαι υποβρηχιος καταστροφεας και υπηρετησα το 1999 εθελοντης στην σερβια!χαχαχα.το πρωι αυτη μου εδωσε 2 νουμερα ειναι κλιστα και ηθελε τον κοδικο της πορτας χαχαχα.της ειπα τηλεφωνα να σου ανοιξω.το περιεργο δεν κρατουσε κινητο πανω της,πως βρεθηκαν οι αλλοι στην οπερα.ειχαμε παει,καφε,σουσι,βολτα διαφορετικους τοπους αυτο με παραξενεψε
Αυτο ειναι επικυνδινο ψαχνουνε τρόπο να σε κλεψουνε σε εχουνε σταμπαρει.Δοκιμασε να σε βοηθισει το Правый сектор  :think: Πες τους οτι εισαι Ουκρανος στην καταγωγη και οτι ο παππους σου ειναι απο το Λβοφ και εφυγε απο'κει μετα τον πόλεμο.Πηγαινε σε μια δυο συγκεντρωσεις τους  :2funny:γνωρισε τους και χαιρετα οταν βλεπεις τετοιους λεγοντας Слава Украине  :2funny: δε νομιζω μετα να τολμισει να σε πειραξει κανενας  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η μικρουλα το βραδι ηταν εκει που την γνωρισα,καθοταν εξω απο το καφε οχι με τους 2 αλλα κατι αλους μαλακες δουλευουν και καθονται εκει.σημερα θα την φοβερισω με βλεπει και τρεχει να φυγει.εδω και 3 μερες εξω απο το κτιριο που μενω το απογευμα τοποθετουν ουκρανικη σημαια και εχει κατι γυμναζμενους.πλησιασαν την αλεξαντρα και ειπαν σλαβα υκραινα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η μικρουλα το βραδι ηταν εκει που την γνωρισα,καθοταν εξω απο το καφε οχι με τους 2 αλλα κατι αλους μαλακες δουλευουν και καθονται εκει.σημερα θα την φοβερισω με βλεπει και τρεχει να φυγει.εδω και 3 μερες εξω απο το κτιριο που μενω το απογευμα τοποθετουν ουκρανικη σημαια και εχει κατι γυμναζμενους.πλησιασαν την αλεξαντρα και ειπαν σλαβα υκραινα.
Δεν σου κωβει καθολου  :2funny:καλος ή κακος μοιαζει λιγακι του Μπαντέρα  :2funny:
  Βαλε καποιον να σε φωναξει Степан  :2funny: χαιρετα ολους λεγονας Слава Украина  :2funny: πηγαινε στις παρελλασεις τους και πες οτι εισαι ανηψιος του Μπαντέρα  :2funny: οτι η αδερφη του ειναι η γιαγια σου.κατεβασε απο το ιντερνετ φωτογραφιες του τυπωσε τες και βαλτες στο δωματιο σου οπως ειχα βαλει εγω τη φωτο του Λουκασένκο στ'αμαξι και στο διαμερισμα σαν εικόνα  :2funny: Θα σου βαλουνε και φρουρά εξω απο το σπίτι σου  :2funny: και οι γκομενιτσες θα ξετρελαθουνε και θα σε σεβοντε ολοι  :2funny:.
  Σου εδωσα τρομερη ιδεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bandera (1).jpg
    bandera (1).jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετοιμασου για Могилёв σκεφτομαι να παω αρχες Σεπτεβριου αν ειναι ελα  :) ο Αλγερινός που του το'πα σαν τρελλός κανει να ερθει :2funny: Τυπωσε φωτογραφιες του Λουκασένκο για να βαλεις στο διαμερισμα σου και ελα.Διαμερισμα βρισκεις απο 10 $ τη μερα το μηνα βρισκεις με 150-200.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τα δωματια ομως Δημητρακη ,σε Ρωσια και Λευκορωσια ειναι ασφαλη για Ευρωπαιο ,ή θα δεχτει περιεργες επισκεψεις ?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σε κοτετσι θα μεινεις ρε διμητρακι?ο αζερπαιζαν πραγματι εχει σπιτι που υθελε να σου δωσει αν το δεις αχουρι ουτε πακιστανος η ρομα δεν μενει εκει.σκεφτου να τον ακουγα ηθελε για 12 μερες οσα δινω την μερα εδω που μενω.να μου ελεγε μια γκομενα που μενεις  και να την επαιρνα εκει,χτες που το ειδα του εκανα επιθεση χαχαχα.φιλος νικιασε στο κιεβο διπλα απο τον σταθμο τον τρενων με 15 ευρο την μερα.αν εβλεπαις το σπιτι ,παθαινεις τυφο να μεινεις εκει.ποτε δεν το σκουπισε,καθαρισε καπειος,τσιγαρα,προφυλακτικα κατω απο το κρεβατι,του εφαγαν και τα ποντικια της σοκολατες που αγορασε χαχαχα.θελω οραιο διαμερισμα,ολες τις ανεσεις,ολοκαινουργιο ντους κτλ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα δωματια ομως Δημητρακη ,σε Ρωσια και Λευκορωσια ειναι ασφαλη για Ευρωπαιο ,ή θα δεχτει περιεργες επισκεψεις ?
Λευκορωσσία ειναι 100% ασφαλη!η Λευκορωσσία ειναι απο τα πιο ασφαλη μέρη του πλανιτη  :) Αλλο προβλημα θα εχεις εκει βιζες,ρεγκιστρατσια και το κυριγμα που θα σου κανουνε οι μπάτσοι του αλλοδαπων.Εγω παω εκει με Ρωσσικα χαρτιά με αυτοκινητο με Ρωσσικες πινακιδες και σαν Ρωσσοφωνος οποτε δεν εχω χρειαζεται να ερθω σε επαφη μαζι τους.
σε κοτετσι θα μεινεις ρε διμητρακι?ο αζερπαιζαν πραγματι εχει σπιτι που υθελε να σου δωσει αν το δεις αχουρι ουτε πακιστανος η ρομα δεν μενει εκει.σκεφτου να τον ακουγα ηθελε για 12 μερες οσα δινω την μερα εδω που μενω.να μου ελεγε μια γκομενα που μενεις  και να την επαιρνα εκει,χτες που το ειδα του εκανα επιθεση χαχαχα.φιλος νικιασε στο κιεβο διπλα απο τον σταθμο τον τρενων με 15 ευρο την μερα.αν εβλεπαις το σπιτι ,παθαινεις τυφο να μεινεις εκει.ποτε δεν το σκουπισε,καθαρισε καπειος,τσιγαρα,προφυλακτικα κατω απο το κρεβατι,του εφαγαν και τα ποντικια της σοκολατες που αγορασε χαχαχα.θελω οραιο διαμερισμα,ολες τις ανεσεις,ολοκαινουργιο ντους κτλ
Δεν ειναι και τόσο χάλια.Ειναι ενα απλο διαμερισμα που νοικιαζουν ενα μέσο Ρωσσικο διαμερισμα ουτε αυτα που νοικιαζουν στους ξενους με εξωπραγματικες τιμες ουτε αυτα που λες εσυ.
  Το προβλημα με 'σενα ειναι οτι πηγαινεις σε λάθος μέρη η Οδησσος ειναι γεματη Τουρκους και τουριστες γ'αυτο και ειναι τοσο ακριβα τα διαμερισματα,το Κίεβο ειναι χαβούζα.Η Ρωσσια και η Λευκορωσσια ειναι καθαρες δεν εχουνε  :shit: αυτοι οι αθλιοι μπατιριδες ξενοι δεν πανε σ'αυτα τα μερη.
  Εκει το μονο προβλημα που θα εχεις θα ειναι με την Αστυνομια που θα σε ζαλισει θα σε καλεσουν στο αλλοδαπων την αλλη μερα με το που φτασεις ή θα περασουν και θα σου πουνε να περασεις ή θα σε παρουν επιτοπου να σε πανε εκει και θα σου κανουνε κυριγμα  :priest: οτι δεν πρεπει να τσακωνεσαι,δεν πρεπει να πινεις και να σεβεσε τους νομους του κρατους  :2funny:.
  Δεν σηκωνει μαγκιές εκει γιατι την αλλη μερα θα σε βαλουν σε ενα αεροπλανο και αντιο Λευκορωσσία  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γαμα την λευκωρωσια.γνωρισα καλο κοριτσακι για σπιτι,δουλευει μεχρι 11 σε καφε,αλλα μου αρεσε και μια διπλα της σε ενα μαγαζι.μου κανει χαμογελα ειδε ποσα κρατουσα πανω μου χαχαχα και ελεχε και τισ τσαντεσ μου τι αγορασα.ειχα φανελακια πουμα και πολλες κρεμες.διμητρακι παρεμε αποπσε μετα της 2

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 για χαρανταννννν και τα κουκιααα μπαγλανννν ο λε ολεεε   κλαρινο μεχριι το πεκινοοο χαιβανιιιααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αχιοσσσ ο πορνοκομαντοοο χαρισσσσ μαςς εβγαλεε ασπροπροσοπουσσσσσσσσ οπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :knockinb: :knockinb: :knockinb:  μου τηιμισεεε τα νιατα μουυυ τιποτα τιποτα δεν μας σταματααα το κυπελο τηα παρουμεε με τον τσαμπουκααααα ευγε χαρις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  παρε και καμια φοτοο !!!!!!!!!!!!!!  ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΑ ΚΟΛΙΜΠΑΜΕ???????????  ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΙΤΗΙΚΟ ??????  ΑΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=O4nPcHgFpI8[/video] [/video]

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε γαμώτω πάλι γενοσημα πήρε...................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δωσε διευθυνση να σου στειλω τα επωνυμα...........

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε γαμώτω πάλι γενοσημα πήρε...................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δωσε διευθυνση να σου στειλω τα επωνυμα...........
dosee γενοσιμμααααααααααααα στον λαοοοοο αλανιαρηηηηηηηηηηηηη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που σε ρε χαιβανεεεε????
ειδεσ η νεα γενιαα τραβαει γεραα στην ανηφοραααααα ντουρασελλλλλλλλλλλλ :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι βεβεα εροτασ μεγαλος με λεθτα αιστηματα :2funny: :2funny: :2funny:  αχιος ο κουμπαρος :rockon: :rockon: :rockon: :headbang3   τι νεα απο χαλκιδικι φετοσ???  

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
dosee γενοσιμμααααααααααααα στον λαοοοοο αλανιαρηηηηηηηηηηηηη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που σε ρε χαιβανεεεε????
ειδεσ η νεα γενιαα τραβαει γεραα στην ανηφοραααααα ντουρασελλλλλλλλλλλλ :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι βεβεα εροτασ μεγαλος με λεθτα αιστηματα :2funny: :2funny: :2funny:  αχιος ο κουμπαρος :rockon: :rockon: :rockon: :headbang3  τι νεα απο χαλκιδικι φετοσ??? 

τα ιδια με περυσι λιγο καλυτερα μεν αλλα εγω ειμαι εξαιρεση καθ'οτι δεξι ποδι πίστα.....
(θαλλασσα ενοωω).

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τα ιδια με περυσι λιγο καλυτερα μεν αλλα εγω ειμαι εξαιρεση καθ'οτι δεξι ποδι πίστα.....
(θαλλασσα ενοωω).
με την εφορια μεσα ???? ποσ τα υπολογιζεισ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ανεβα αλλαανννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ ρεσπσκτ στον αλλαν κολοπαιδια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: και γαμαει και βοητηαει κοσμο και κλανει τεζα αμαλαχιιιιιι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: φτηυινοπορο κοντη γιορτη !!!!!!!!!!!!!!! καμαγκρα τεζαααα  και τεζα κατο σεκοσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κλαρινο μεχρι τι πεκινοοοοο διναμη και ο μοντελοσ φετοσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom