Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
μαγκες να θεσω ενα break στην σθζητηση σας...γνωρισα ενα ουκρανεζικο μωρο απο καποιο site...προχθες μιλησαμε κ την ρωτησα πως γινεται να κατεβει ελλαδα...μου πε οτι ρωτησε κ το διαβατηριο κοστιζει αναλογα μεσα στο ποσες μερες θελεις να βγει...το πιο οικονομικο ειναι 290$ κ φτανει καπου 450$ αν θες να βγει μεσα σε 1-2 μερες...η κατι τετοιο τελοσπαντων...μου πε οτι αυτα τα χρηματα για την ιδια ειναι απαγορευτικα κ με ρωτησε αν μπορω να προσφερθω εγω...θα θελα να προσθεσω οτι δεν με πιεσε καθολου κ εγω της προτεινα να κατεβει ελλαδα,χωρις να παει η ιδια την κουβεντα προς τα κει...φυσικα κ ειμαι επιφυλαχτικος οτι μπορει να θελει να στα φαει...μαλιστα της το πα κ στα ισια...οτι πολλα εχουν ακουστει για ουκρανες που τους στελνουν λεφτα κ μην τις ειδατε μετα κ μου ειπε οτι με καταλαβαινει κ οτι αυτη δεν ειναι ετσι κτλπ κτλπ κ αν θελω να μου στειλει με scanner την ταυτοτητα της απ'οτι καταλαβα...απο την αλλη σκεφτομαι...οτι δεν μπορει να υπαρχουν κ μερικα κοριτσακια που πραγματικα θελουν να ξεφυγουν απο την μιζερια εκει κ πετανε τη σκουφια τους να ερθουν ελλαδα κ δεν τα νοιαζει πως θα σε κλεψουν?πως εξασφαλιζομαι σε μια τετοια περιπτωση για να μη βρεθω γδαρμενος...?για βιζα μου πε οτι δεν θα χει προβλημα,γιατι θα απευθυνθει σε καποιο τουριστικο γραφειο κ θα βγει ευκολα...απο την αλλη σκεφτομαι να παω εγω ετσι κ για ταξιδακι αναψυχης,αλλα ποιος μου λεει οτι αυτη δεν συνεργαζεται με καμια μαφια κ με γδυσουν...θα θελα σοβαρες απαντησεις απο τους φιλους/συναγωνιστες

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σιγουρα υπαρχει οργανωμενη ομαδα για να τρωνε λεφτα απο ανιδεους.Μπορει και αυτη να ανηκει εκει,μπορει και να μην υπαρχει καθολουν σαν ατομο και να εχουν απλα τις φωτογραφιες της.Ζητα να μιλησετε στο skype/Φυσικα καλο ειναι να πας πρωτα εσυ εκει και να την δεις.
Πες μας σε ποιο site την γνωρισες.Αν ειναι υπερβολικα ωραια μαλλον ειναι μουφα ,τσεκαρε και τις φωτο της αν ειναι απο καποιο site

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
κοιταξε...ειχα κανει αναλογη φαση κ στη ρουμανια...ειχα κανει κονε απο το ιντερνετ,ανεβηκα πανω κ γνωρισα τουλαχιστον 10 διαφοτερικες γκομενες σε διαφορες πολεις...με καμια δεν προεκυψε προβλημα...εκει ομως ηξερα κ την γλωσσα,αλλα αν ηθελαν να μου την φερουν θα μου την εφερναν...τωρα μιλαω για ουκρανια που ισως τα πραγματα ειναι πιο αγρια εκει...απ'οτι ξερω οι ντοπιοι δεν μιλανε κ αγγλικα...η συγκεκριμενη που αναφερω μου χει δωσει το email της,εχει στειλει καποιες φωτο κ φαινονται νορμαλ καθημερινες κ οχι στυλιζαρισμενες η προιον μονταζ...μιλησα κ στο τηλ μαζι της...στο skype οχι ακομα...δεν ξερω ειλικρινα...ας βγει καποιος φιλος που ηδη εχει επιχειρησει κατι τετοιο στη συγκεκριμενη χωρα να μας πει τη γνωμη του

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κοιταξε...ειχα κανει αναλογη φαση κ στη ρουμανια...ειχα κανει κονε απο το ιντερνετ,ανεβηκα πανω κ γνωρισα τουλαχιστον 10 διαφοτερικες γκομενες σε διαφορες πολεις...με καμια δεν προεκυψε προβλημα...εκει ομως ηξερα κ την γλωσσα,αλλα αν ηθελαν να μου την φερουν θα μου την εφερναν...τωρα μιλαω για ουκρανια που ισως τα πραγματα ειναι πιο αγρια εκει...απ'οτι ξερω οι ντοπιοι δεν μιλανε κ αγγλικα...η συγκεκριμενη που αναφερω μου χει δωσει το email της,εχει στειλει καποιες φωτο κ φαινονται νορμαλ καθημερινες κ οχι στυλιζαρισμενες η προιον μονταζ...μιλησα κ στο τηλ μαζι της...στο skype οχι ακομα...δεν ξερω ειλικρινα...ας βγει καποιος φιλος που ηδη εχει επιχειρησει κατι τετοιο στη συγκεκριμενη χωρα να μας πει τη γνωμη του
Ο Δάσκαλος τα έχει πει-----> Κατά 99,99999999....9% μούφα η περίπτωση!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
agapite !!! ο ομπαμα εγραψε στα αρχιδια του τους εβρεους εστησε τον ισραηλινο προθιπουργο που ακομα τον περιμενει για να σιζιτησουν για της εκλογες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και επανεκλεγικε!!!!!!!! πανηγηρηκα!!!!!!!!  αρχιδια ταυρου ο αραπης!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: πιραν τα αρχιδια του τα γερακια και οι καπελατοι γενιοφοροι!!!! ουσττττττ!!!!!!! στο θεμα τορα ο γιανουκοβιτσ προεδρος τελικο  :rockon: :rockon: :rockon: ετοιμαζετε οι καθοδος της κοκινης φιλης κολοφεραντσα τους σιονιστοπροοδευτικους !!!!!!!!!!!! :humpleg: :humpleg: :humpleg:  Υ.Γ μαντεψτε πιο ροσικο αστροπελεκι μετα ορεου κολου  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: σε ιστιοσελιδες που διαφιμιζε ελληνας εστιατορας του κισινεου το μαγαζι του !!!εγραφε μετα απο προτροπη του μεγαλου σαλομ αγαπιτου και πανσοφου  !!!αιδιαστικα σχολια και καταστρεπτικες κριτικες ετσι οστε να αναγκαστη ο ανθροπος να μην ξαναγραψει στο μπουρδελα κομ!!!!!!  ΚΟΥΙΖ!!!!! ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΙΟΣ ????? αντε οταν θα κατεβο θα γελασουμε καλα!!!!  ομπαμα ολεεε!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0

Φιλαράκι, πες στης να πάει σε κάποιο ιντερνετ καφέ και να μιλήσετε μέσω skype. Μόνο έτσι θα δεις αν όντως είναι αληθινή ή όχι. Οι στυλιζαρισμένες φωτό είναι κάτι συνηθισμένο για εδώ, πάνε σε φωτογράφους και τους κάνουν μια καλή φωτογράφηση, και τις ανεβάζουν στο ιντερνετ σε sites που έχουν φτιάξει τα προφίλ τους. Εδώ ΔΕΝ μιλάνε Αγγλικά, πολύ δύσκολα να σου μιλήσουν ακόμη και να ξέρουν.

Γενικά είναι να πέσεις σε καλό κορίτσι και όχι καριόλα γιατί θα γαμήσεις - δε λέω όχι - αλλά θα μείνεις μέχρι εκεί. Ωραίες γκόμενες βλέπεις παντού είδικά όταν "ανοίγει" ο καιρός. Θα είσαι με τα κολλύρια όλη μέρα. Σαν λαός είναι γενικά περίεργοι, καμμία σχέση με την (καλή) ελληνική ιδιοσυγκρασία, αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και εδώ (λίγοι βέβαια).

Δύσκολες γκόμενες δεν είναι. Μην ακούς μερικούς μαλάκες που λένε παπαριές. Απλά όταν έρθεις με σημαία "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ", το μόνο που θα γαμήσεις θα είναι η χούφτα σου. Ή θα γαμήσεις πολύ ακριβά, κάτι που ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι το κάνουν τσάμπα. Be yourself, με τρόπους και πάρε και κανα καλό δωράκι στο μωρό (ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ-ΠΕΛΑΤΗΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ). Όταν κρατας μέτρο στα πάντα, πετυχαίνεις.

Αν θες κάνα καλό site για dating, δοκίμασε τα εξής:

tau2.com
khersongirls.com
charmingbrides.com

Αυτά όσον αφορά γνωριμία, σχέση και ότι άλλο παραπέρα επιθυμείς (ΑΝ το επιθυμείς). Εγώ πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα μου την οποία τα είχα 3 χρόνια πριν παντρευτούμε εδώ. Χώρια που είναι μούναρος. (όχι δεν είμαι φαλακρός, χοντρός και με Cayenne...)

Αν θες απλά να γαμήσεις, κάτσε Ελλάδα και ξεκωλιάσου στα στούντιο. (εγώ αυτό έκανα πριν παντρευτώ και έρθω μόνιμα εδώ...

Φιλικά απο Donetsk.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
falcon ζεις στην ουκρανια και εισαι παντρεμενος με ουκρανιδα?

Επισκέπτης
Φιλαράκι, πες στης να πάει σε κάποιο ιντερνετ καφέ και να μιλήσετε μέσω skype. Μόνο έτσι θα δεις αν όντως είναι αληθινή ή όχι. Οι στυλιζαρισμένες φωτό είναι κάτι συνηθισμένο για εδώ, πάνε σε φωτογράφους και τους κάνουν μια καλή φωτογράφηση, και τις ανεβάζουν στο ιντερνετ σε sites που έχουν φτιάξει τα προφίλ τους. Εδώ ΔΕΝ μιλάνε Αγγλικά, πολύ δύσκολα να σου μιλήσουν ακόμη και να ξέρουν.

Γενικά είναι να πέσεις σε καλό κορίτσι και όχι καριόλα γιατί θα γαμήσεις - δε λέω όχι - αλλά θα μείνεις μέχρι εκεί. Ωραίες γκόμενες βλέπεις παντού είδικά όταν "ανοίγει" ο καιρός. Θα είσαι με τα κολλύρια όλη μέρα. Σαν λαός είναι γενικά περίεργοι, καμμία σχέση με την (καλή) ελληνική ιδιοσυγκρασία, αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και εδώ (λίγοι βέβαια).

Δύσκολες γκόμενες δεν είναι. Μην ακούς μερικούς μαλάκες που λένε παπαριές. Απλά όταν έρθεις με σημαία "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ", το μόνο που θα γαμήσεις θα είναι η χούφτα σου. Ή θα γαμήσεις πολύ ακριβά, κάτι που ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι το κάνουν τσάμπα. Be yourself, με τρόπους και πάρε και κανα καλό δωράκι στο μωρό (ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ-ΠΕΛΑΤΗΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ). Όταν κρατας μέτρο στα πάντα, πετυχαίνεις.

tau2.com
khersongirls.com
charmingbrides.com

Αυτά όσον αφορά γνωριμία, σχέση και ότι άλλο παραπέρα επιθυμείς (ΑΝ το επιθυμείς). Εγώ πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα μου την οποία τα είχα 3 χρόνια πριν παντρευτούμε εδώ. Χώρια που είναι μούναρος. (όχι δεν είμαι φαλακρός, χοντρός και με Cayenne...)

Αν θες απλά να γαμήσεις, κάτσε Ελλάδα και ξεκωλιάσου στα στούντιο. (εγώ αυτό έκανα πριν παντρευτώ και έρθω μόνιμα εδώ...

Φιλικά απο Donetsk.
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο με νεο πορνομεταναστι!!!!!!!τα σεβοι μου μεγα μιστι και χιστι!!!!!

Επισκέπτης

tau2.com
khersongirls.com
charmingbrides.com

Φιλικά απο Donetsk.
molis gyrisa apo donetsk, vasika exw paei polles fores gia seksoturismo stin oukrania
vasika opos leei o filos den thelei kopo thelei tropo
ege diemena sto ramada pou vriskete stin odo sevtsenko 20 arketa konta apo donpas arena
auto pou mou ekane entypwsi einai oi tromeroi xamiloi misthoi (an ki opos paei ekei tha katantisoun oi misthoi stin ellada)
kopeles einai eukolo na vreite, egw prosopika ena mina prin plakonome sta pm sto mamba ki apo ekei meta kanw dialogi
oi kopeles einai prothimes gia gnorimia arkei na eisai evgenikos ki oxi typou poso paei ktl
erxonte mazi su oxi vevea gia tin psyxi tis manas tous alla gia na ksefygoun ligo apo tin kathimerinotita
an eisai evgenikos oso kairo katsoun mazi sou tha einai pio thermi kai pio kali apo ton erwta tis zwis su
palaiotera den edine metrita apla eferna pola dwra (foremata , rouxa ktl) ospou mia mera sto kievo mou tin epesan oi telwniakoi kai ithelan na pliroso foro, oxi megalis aksias min fantasteite, sti suma na itan 200 euro kai pernaga zaxari! twra protimo na tis paw egw se kapoio magazi gia pswnia i apla na dwsw lefta na pswnisoun mones tous
prosoxi an eisai evgenikos ki oxi stournovlaxos mporeis na exeis synodia san ta krys ta nera me 2000-25000 grivnes an eisai aksestos tha su leipsei mexri kai to sovrako
PS. pos zeis re file donetsk monima?
ps2. ekei gnwrisa ki ena kyprio podosferisti pou paizei metalourg
ps3. akoma sto tablet den mporw na vrw ellinikous xaraktires, sorry gia ta greeklish

Επισκέπτης
χερετο τουσ αξιοσεβαστουσ πορνομεταναστεσ!!!
χιστεσ γαμιστε και για εμασ τουσ φουκαραδεσ τουσ πιρφορουσ που ι πορνομιρα μασ ειναι να κιλιομαστε στι μαλακια του πιρφορισταν!!!

γαμιστε και για εμασ λεβεντεσ μου τσολιαδεσ μου!!!!
καντε μασ περιφανουσ τσιρτσιναμπεσ μου!!!!ευγεεεε!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χερετο τουσ αξιοσεβαστουσ πορνομεταναστεσ!!!
χιστεσ γαμιστε και για εμασ τουσ φουκαραδεσ τουσ πιρφορουσ που ι πορνομιρα μασ ειναι να κιλιομαστε στι μαλακια του πιρφορισταν!!!

γαμιστε και για εμασ λεβεντεσ μου τσολιαδεσ μου!!!!
καντε μασ περιφανουσ τσιρτσιναμπεσ μου!!!!ευγεεεε!!!
[youtube=425,350]DQtinzBLOJ4[/youtube]

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
μάλλον σε λίγο καιρό θα γίνω πρώην φαν.
Δημητράκη δυστυχώς γιατί δικιά μουάποψη, επαναλαμβάνεστε
στα ευβραϊκά αυτή τη φορά, νοιώθω ότι έχω ξαναζήσει κάτι
βλέποντας αυτά τα βίντεο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:

ρε συ μπαλουρδακο, να τσονταρω ενα 300αρι το μηνα να φυγεις απο την τρωγλη? τι λες
H πρωτη  τρωγλη γιε μου κανει πανω απο 200.000 Ευρω η δευτερη πανω απο 120.000 Ευρω!Τοσα λεφτα ουτε στα ονειρα σου δεν εχεις δει :2funny:!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
H πρωτη  τρωγλη γιε μου κανει πανω απο 200.000 Ευρω η δευτερη πανω απο 120.000 Ευρω!Τοσα λεφτα ουτε στα ονειρα σου δεν εχεις δει :2funny:!

φανταζομαι μονο τα κουφωματα στην εξωπορτα θα κανουν κανα 40 χιλαδες ευρω ε :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φανταζομαι μονο τα κουφωματα στην εξωπορτα θα κανουν κανα 40 χιλαδες ευρω ε :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω το τετραγωνικο κανει πανω απο 3000 Ευρω!Εσενα σε κωβο να μην εχεις καν διαμερισμα στην Αθηνα που ειναι τσαμπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εδω το τετραγωνικο κανει πανω απο 3000 Ευρω!Εσενα σε κωβο να μην εχεις καν διαμερισμα στην Αθηνα που ειναι τσαμπα

ε τι να λεμε τωρα, η χλιδα σε ολο της το μεγαλειο φαινεται στο 10.10  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοντραρεις ανετα τα υπογεια των πακιστανων στη πλατεια βικτωριας

Stories

Νέο!