petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Συγνώμη για το προηγούμενο post. Σε πέρασα για τον ομώνυμο Π.Κ. του ΑΝΤΑΡ-CIA.
Εγω δεν ειμαι ηθικος αυτουργος στην περιπτωση της μαρφιν
Συγνώμη για το προηγούμενο post. Σε πέρασα για τον ομώνυμο Π.Κ. του ΑΝΤΑΡ-CIA.
Ο Δάσκαλος τα έχει πει-----> Κατά 99,99999999....9% μούφα η περίπτωση!κοιταξε...ειχα κανει αναλογη φαση κ στη ρουμανια...ειχα κανει κονε απο το ιντερνετ,ανεβηκα πανω κ γνωρισα τουλαχιστον 10 διαφοτερικες γκομενες σε διαφορες πολεις...με καμια δεν προεκυψε προβλημα...εκει ομως ηξερα κ την γλωσσα,αλλα αν ηθελαν να μου την φερουν θα μου την εφερναν...τωρα μιλαω για ουκρανια που ισως τα πραγματα ειναι πιο αγρια εκει...απ'οτι ξερω οι ντοπιοι δεν μιλανε κ αγγλικα...η συγκεκριμενη που αναφερω μου χει δωσει το email της,εχει στειλει καποιες φωτο κ φαινονται νορμαλ καθημερινες κ οχι στυλιζαρισμενες η προιον μονταζ...μιλησα κ στο τηλ μαζι της...στο skype οχι ακομα...δεν ξερω ειλικρινα...ας βγει καποιος φιλος που ηδη εχει επιχειρησει κατι τετοιο στη συγκεκριμενη χωρα να μας πει τη γνωμη του
Κι εδώ να γίνομαι πιο συγκεκριμένος------>Ο Δάσκαλος τα έχει πει-----> Κατά 99,99999999....9% μούφα η περίπτωση!
κοιταξε...ειχα κανει αναλογη φαση κ στη ρουμανια...ειχα κανει κονε απο το ιντερνετ,ανεβηκα πανω κ γνωρισα τουλαχιστον 10 διαφοτερικες γκομενες σε διαφορες πολεις...με καμια δεν προεκυψε προβλημα...εκει ομως ηξερα κ την γλωσσα,αλλα αν ηθελαν να μου την φερουν θα μου την εφερναν...τωρα μιλαω για ουκρανια που ισως τα πραγματα ειναι πιο αγρια εκει...απ'οτι ξερω οι ντοπιοι δεν μιλανε κ αγγλικα...η συγκεκριμενη που αναφερω μου χει δωσει το email της,εχει στειλει καποιες φωτο κ φαινονται νορμαλ καθημερινες κ οχι στυλιζαρισμενες η προιον μονταζ...μιλησα κ στο τηλ μαζι της...στο skype οχι ακομα...δεν ξερω ειλικρινα...ας βγει καποιος φιλος που ηδη εχει επιχειρησει κατι τετοιο στη συγκεκριμενη χωρα να μας πει τη γνωμη του
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!ξεροχινο με νεο πορνομεταναστι!!!!!!!τα σεβοι μου μεγα μιστι και χιστι!!!!!Φιλαράκι, πες στης να πάει σε κάποιο ιντερνετ καφέ και να μιλήσετε μέσω skype. Μόνο έτσι θα δεις αν όντως είναι αληθινή ή όχι. Οι στυλιζαρισμένες φωτό είναι κάτι συνηθισμένο για εδώ, πάνε σε φωτογράφους και τους κάνουν μια καλή φωτογράφηση, και τις ανεβάζουν στο ιντερνετ σε sites που έχουν φτιάξει τα προφίλ τους. Εδώ ΔΕΝ μιλάνε Αγγλικά, πολύ δύσκολα να σου μιλήσουν ακόμη και να ξέρουν.
Γενικά είναι να πέσεις σε καλό κορίτσι και όχι καριόλα γιατί θα γαμήσεις - δε λέω όχι - αλλά θα μείνεις μέχρι εκεί. Ωραίες γκόμενες βλέπεις παντού είδικά όταν "ανοίγει" ο καιρός. Θα είσαι με τα κολλύρια όλη μέρα. Σαν λαός είναι γενικά περίεργοι, καμμία σχέση με την (καλή) ελληνική ιδιοσυγκρασία, αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και εδώ (λίγοι βέβαια).
Δύσκολες γκόμενες δεν είναι. Μην ακούς μερικούς μαλάκες που λένε παπαριές. Απλά όταν έρθεις με σημαία "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ", το μόνο που θα γαμήσεις θα είναι η χούφτα σου. Ή θα γαμήσεις πολύ ακριβά, κάτι που ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι το κάνουν τσάμπα. Be yourself, με τρόπους και πάρε και κανα καλό δωράκι στο μωρό (ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ-ΠΕΛΑΤΗΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ). Όταν κρατας μέτρο στα πάντα, πετυχαίνεις.
Αν θες κάνα καλό site για dating, δοκίμασε τα εξής:
tau2.com
khersongirls.com
charmingbrides.com
Αυτά όσον αφορά γνωριμία, σχέση και ότι άλλο παραπέρα επιθυμείς (ΑΝ το επιθυμείς). Εγώ πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα μου την οποία τα είχα 3 χρόνια πριν παντρευτούμε εδώ. Χώρια που είναι μούναρος. (όχι δεν είμαι φαλακρός, χοντρός και με Cayenne...)
Αν θες απλά να γαμήσεις, κάτσε Ελλάδα και ξεκωλιάσου στα στούντιο. (εγώ αυτό έκανα πριν παντρευτώ και έρθω μόνιμα εδώ...
Φιλικά απο Donetsk.
molis gyrisa apo donetsk, vasika exw paei polles fores gia seksoturismo stin oukraniaΦιλαράκι, πες στης να πάει σε κάποιο ιντερνετ καφέ και να μιλήσετε μέσω skype. Μόνο έτσι θα δεις αν όντως είναι αληθινή ή όχι. Οι στυλιζαρισμένες φωτό είναι κάτι συνηθισμένο για εδώ, πάνε σε φωτογράφους και τους κάνουν μια καλή φωτογράφηση, και τις ανεβάζουν στο ιντερνετ σε sites που έχουν φτιάξει τα προφίλ τους. Εδώ ΔΕΝ μιλάνε Αγγλικά, πολύ δύσκολα να σου μιλήσουν ακόμη και να ξέρουν.
Γενικά είναι να πέσεις σε καλό κορίτσι και όχι καριόλα γιατί θα γαμήσεις - δε λέω όχι - αλλά θα μείνεις μέχρι εκεί. Ωραίες γκόμενες βλέπεις παντού είδικά όταν "ανοίγει" ο καιρός. Θα είσαι με τα κολλύρια όλη μέρα. Σαν λαός είναι γενικά περίεργοι, καμμία σχέση με την (καλή) ελληνική ιδιοσυγκρασία, αλλά υπάρχουν και καλοί άνθρωποι και εδώ (λίγοι βέβαια).
Δύσκολες γκόμενες δεν είναι. Μην ακούς μερικούς μαλάκες που λένε παπαριές. Απλά όταν έρθεις με σημαία "ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ", το μόνο που θα γαμήσεις θα είναι η χούφτα σου. Ή θα γαμήσεις πολύ ακριβά, κάτι που ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι το κάνουν τσάμπα. Be yourself, με τρόπους και πάρε και κανα καλό δωράκι στο μωρό (ΟΧΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ-ΠΕΛΑΤΗΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ). Όταν κρατας μέτρο στα πάντα, πετυχαίνεις.
Αν θες κάνα καλό site για dating, δοκίμασε τα εξής:
tau2.com
khersongirls.com
charmingbrides.com
Αυτά όσον αφορά γνωριμία, σχέση και ότι άλλο παραπέρα επιθυμείς (ΑΝ το επιθυμείς). Εγώ πάντως είμαι πολύ ευτυχισμένος με την γυναίκα μου την οποία τα είχα 3 χρόνια πριν παντρευτούμε εδώ. Χώρια που είναι μούναρος. (όχι δεν είμαι φαλακρός, χοντρός και με Cayenne...)
Αν θες απλά να γαμήσεις, κάτσε Ελλάδα και ξεκωλιάσου στα στούντιο. (εγώ αυτό έκανα πριν παντρευτώ και έρθω μόνιμα εδώ...
Φιλικά απο Donetsk.
[youtube=425,350]DQtinzBLOJ4[/youtube]χερετο τουσ αξιοσεβαστουσ πορνομεταναστεσ!!!
χιστεσ γαμιστε και για εμασ τουσ φουκαραδεσ τουσ πιρφορουσ που ι πορνομιρα μασ ειναι να κιλιομαστε στι μαλακια του πιρφορισταν!!!
γαμιστε και για εμασ λεβεντεσ μου τσολιαδεσ μου!!!!
καντε μασ περιφανουσ τσιρτσιναμπεσ μου!!!!ευγεεεε!!!
[youtube=425,350]DQtinzBLOJ4[/youtube]
H πρωτη τρωγλη γιε μου κανει πανω απο 200.000 Ευρω η δευτερη πανω απο 120.000 Ευρω!Τοσα λεφτα ουτε στα ονειρα σου δεν εχεις δει !
ρε συ μπαλουρδακο, να τσονταρω ενα 300αρι το μηνα να φυγεις απο την τρωγλη? τι λες
H πρωτη τρωγλη γιε μου κανει πανω απο 200.000 Ευρω η δευτερη πανω απο 120.000 Ευρω!Τοσα λεφτα ουτε στα ονειρα σου δεν εχεις δει !
Εδω το τετραγωνικο κανει πανω απο 3000 Ευρω!Εσενα σε κωβο να μην εχεις καν διαμερισμα στην Αθηνα που ειναι τσαμπαφανταζομαι μονο τα κουφωματα στην εξωπορτα θα κανουν κανα 40 χιλαδες ευρω ε
Εδω το τετραγωνικο κανει πανω απο 3000 Ευρω!Εσενα σε κωβο να μην εχεις καν διαμερισμα στην Αθηνα που ειναι τσαμπα